2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
eylemahu merak ettim ne kadar ödediniz prenatest için? ikili test yaptırmadan mı onu yaptırdınız? ikili test normal çıktı ama insan korkuyor yine de.sonuçların iyi çıkmış çok güzel, için rahatlamıştır .

Cnm oglusun hayirli olsun...
Bu genetik test ile mi ogrendin erkek oldugunu yoksa ultrason mu merak ettim de :))

Selam kızlar pek vaktim olmuyor girmeye arada okuyup çıkıyorum bişey soracam benim göbuş çıktı yemek yediğim zamanlar dahada belli oluyor gebe olduğum, ama alt karın kısmım yumuşak sizlerin nasıl bu arada 10+5 deyim en son iki hafta görmüştük bebeğimizi aradan zaman geçince tedirgin oluyorum bişey mi oldu diye bir kere başımıza gelince gözümüz korktu Rabbim evlatlarimizi sağa salim bizlere bagislasin insallah

Canim yoneticim hamileydi. Ve gozumun onunde pacalaribdan kanlar akti. Kesin dustu denildi.
Ama simdi 2 yasinda muntesem zeki bir oglu var.
yiyecek ekmegi varsa kanama falan engel olamiyor

Bende ve 2012 ekim anneleri grubumuzda pek.cok kiside tutmustu.

kizlar facede 2016 ekim sayfasi varmi?

Bulunamıyor :)

Kızlar şimdide 2016 EKİM ANNELERİ :) diye arayabilir misiniz herkese açık yaptım belki şimdi bulunur

@leyl-i efruz
şu mesaj olsa gerek, hiç olmadı facebook'tan birkaç kişiyi ekle, gruba davet edersin, öyle öyle büyürüz ya da sorunu çözeriz. en kötü o şekilde yaparız :)

Kızlar yarın 10+6 haftalık oluyorum ve ikili test için hastaneye gideceğim bu haftada ikili test yapılıyor değil mi en erken ne zaman yapılıyordu?

duygaraziddenir post: 45831191 .!.:
Kızlar yarın 10+6 haftalık oluyorum ve ikili test için hastaneye gideceğim bu haftada ikili test yapılıyor değil mi en erken ne zaman yapılıyordu?
11-14 hafta arasi denior ama drlar genelde12. HHafta aliorlar ikiliye

Bir de cinsiyette şöyle bir yontem varmış ve bilimsel açıklaması varmış. Genetik.yaş mı öyle birseymis. Esiniz ve kendinizin yıl itibariyle yaşlarınızı ayri ayri 4 e boluyorsunuz. Kalan kimde coksa onun cinsiyetinden oluyormus. Örnek : kadin 28 yaşında 4 e bolunce kalan sıfır. Erkek 33 yaşında 4 e bolunce kalan 1. Bebek erkek oluyor gibi. Aynı yaşta olanlarda ve araları 4 yaş olanlarda olmuyor tabi.

O zmn benim erkek mi olacak yani? Cinsiyeti öğrenince yazıcam bak :)))

o zaman kız :) bakalım tutacak mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…