Cnm oglusun hayirli olsun...Valla canım bende bakımından çok benden sonra o çocuğun kendine nasıl bakacağını düşünüyordum korkuyordum aldırırım diyordum ama çok şükür sonuçlar iyi çıktı ben anne kanından prenatest yaptırdım %99 sonuç veriyor daha önce bahsetmiştim http://prenatest.com.tr/maternit21_nedir.asp 46kromoxomun hepsine baktılar birşey çıkmadı çok şükür cinsiyeti de%100 sonuçla öğrendim erkekmiş sağlıklı ya önemli olan o
Ama aldırmayı düşünmeyen testi yaptırıp içine kurt düşürmesin bence
Bende kist vardı canım doktorlar ondan Korun diyordu ben 8 ocakta adet oldum Korun Korun nereye kadar diyip kendim bıraktım adet olmam gereken zamanda adet oldum nasıl sevindim hapsiz da olabiliyorum adet diye ama yarım Ped geldi durdu 10 gün bekledim yok kistlerden diye doktora gittim hamilesin dedi şok oldum üstüne görmüşüm 2. adet olmam gereken tarihte de kahve lekem oldu 1 gün doktor önemli değil dedi bu sefer çok aşırı kanama oldu Ömrümden ömür gitti. ama sunu anladım ömrü yoksa Bebeğin tek damla kan gelmeden de gidiyo ömrü varsa sen kan kaybından gidiyorum desen tutunuyo
Kızlar ikili test yaptıranlar free bhcg 50 nin altindaysa erkek 50 nin ustundeyse kiz oluyormus. Cinsiyet ogrenenler sizin degerleriniz nasil? Bizimki 131 cikti. Ama ultrasonda erken cinsiyet için dedi doktorumuz.. gerçeklik payı var mi ki
kizlar facede 2016 ekim sayfasi varmi?
hastaneye yatmadan önce kopyalamistim Ama tıklayınca sayfaya ulasilamiyo diyordu şimdi telden giriyorum kopyalayamadım@leyl-i efruz sayfanın linkini kopyalayamıyor musun gelelim biz de öyle :)
https://www.kadinlarkulubu.com/973755685993159/?fref=ts
kızlar linki kopyala yapıştır dedim yine olmadı sanırım ben linke tıklayınca cıkmıyo ama eşimin facenden grubu aradım buldum tek başıma kaldım grupta :) eşimi mi eklesem napsam bazen mide bulantısından konuşmak bile gelmiyo içimden grupta konuşuruz :) şaka bi yana da bu işlerden anlayan bi zat varsa kurabilir grubu ben beceremedim :)
direkt kopyala yapıştır diyorum ama yine bulamıyorumKızlar şimdide 2016 EKİM ANNELERİ :) diye arayabilir misiniz herkese açık yaptım belki şimdi bulunur
11-14 hafta arasi denior ama drlar genelde12. HHafta aliorlar ikiliyeduygaraziddenir post: 45831191 .!.:Kızlar yarın 10+6 haftalık oluyorum ve ikili test için hastaneye gideceğim bu haftada ikili test yapılıyor değil mi en erken ne zaman yapılıyordu?
iyiyim canım çok şükür adet ağrısı gibi ağrım oluyo arada ama kanama kesildi. bebeğimi görüyorum diye dayanıyorum hastane ortamına yoksa katlanilir gibi değil@leyl-i efruz hastanede yatmanjn en güzel tarafi hergun bbebeği gormem oluyordubenimde.. :)) iyiisn dimi
İyi iyi cok sukur canimiyiyim canım çok şükür adet ağrısı gibi ağrım oluyo arada ama kanama kesildi. bebeğimi görüyorum diye dayanıyorum hastane ortamına yoksa katlanilir gibi değil
O zmn benim erkek mi olacak yani? Cinsiyeti öğrenince yazıcam bak :)))Bir de cinsiyette şöyle bir yontem varmış ve bilimsel açıklaması varmış. Genetik.yaş mı öyle birseymis. Esiniz ve kendinizin yıl itibariyle yaşlarınızı ayri ayri 4 e boluyorsunuz. Kalan kimde coksa onun cinsiyetinden oluyormus. Örnek : kadin 28 yaşında 4 e bolunce kalan sıfır. Erkek 33 yaşında 4 e bolunce kalan 1. Bebek erkek oluyor gibi. Aynı yaşta olanlarda ve araları 4 yaş olanlarda olmuyor tabi.
Hahahhh :))))) çok güldüm,, hala sayfada tek sen mi varsınSadece benim olduğum bi grup var :) beklerim inşallah diycem ama bulunmuyor 2016 EKİM ANNELERİ :) sayfanın adısmuqlaya
o zaman kız :) bakalım tutacak mı :)Bir de cinsiyette şöyle bir yontem varmış ve bilimsel açıklaması varmış. Genetik.yaş mı öyle birseymis. Esiniz ve kendinizin yıl itibariyle yaşlarınızı ayri ayri 4 e boluyorsunuz. Kalan kimde coksa onun cinsiyetinden oluyormus. Örnek : kadin 28 yaşında 4 e bolunce kalan sıfır. Erkek 33 yaşında 4 e bolunce kalan 1. Bebek erkek oluyor gibi. Aynı yaşta olanlarda ve araları 4 yaş olanlarda olmuyor tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?