@leyl-i efruz
şu mesaj olsa gerek, hiç olmadı facebook'tan birkaç kişiyi ekle, gruba davet edersin, öyle öyle büyürüz ya da sorunu çözeriz. en kötü o şekilde yaparız :)
aklıma geldi aslında canım ama Face adresi istemek ayıp olur gibi geldi yazılan mesajda silinmiyor ondan cekindim istemeye yazan olursa eklerim tabi. ya da ben grubu kapatabilirim anlayan biri varsa bu işlerden o açsın grubu oraya toplanalım :)
aklıma geldi aslında canım ama Face adresi istemek ayıp olur gibi geldi yazılan mesajda silinmiyor ondan cekindim istemeye yazan olursa eklerim tabi. ya da ben grubu kapatabilirim anlayan biri varsa bu işlerden o açsın grubu oraya toplanalım :)
iyiyim canım çok şükür arada kahve lekem geliyo ama bebegimi her gün görmek çok hoşuma gidiyo daha yatabilirim hastanede :) sizde çok sağolun dün net paketim bitti eşime bana kntr alır misin kadınlar kulübü ne giremiyorum dedim normalde kızıyodu psıkolojım bozuluyor diye dün hiçbir şey demedi aldı kntr :)
mersenem
ben 1 hafta gerideyim, henüz göbek çıkmadı ama akşamları şişkinlik oluyor. doktor normal demişti. bebeği görme konusunda da ben 2 haftada bir doktora gidiyorum ama genelde ayda bir gidiliyor sanırım.
Bir de cinsiyette şöyle bir yontem varmış ve bilimsel açıklaması varmış. Genetik.yaş mı öyle birseymis. Esiniz ve kendinizin yıl itibariyle yaşlarınızı ayri ayri 4 e boluyorsunuz. Kalan kimde coksa onun cinsiyetinden oluyormus. Örnek : kadin 28 yaşında 4 e bolunce kalan sıfır. Erkek 33 yaşında 4 e bolunce kalan 1. Bebek erkek oluyor gibi. Aynı yaşta olanlarda ve araları 4 yaş olanlarda olmuyor tabi.
merhaba benim de pantolonlar sıkıyor ki hergün yürüyüş yapıyorum öğle tatilinde , hamilelik öncesi hergün spor yapardım çünkü yemek yemeyi çok seviyorum, şimdi aynı yiyorum ama karnım kabardı 3 kilo falan da aldım..3 tane hamile pantolonu aldım kendime...
Doğrudur cnm kişiden kişiye farklı oluyor benim kiyafetlerimde bol gelmeye başladı. Şimdiden 3 kilo verdim. İlk kizimda da yedi aya kadar kilo vermiştim
mersenem
ben 1 hafta gerideyim, henüz göbek çıkmadı ama akşamları şişkinlik oluyor. doktor normal demişti. bebeği görme konusunda da ben 2 haftada bir doktora gidiyorum ama genelde ayda bir gidiliyor sanırım.
Benim 5 aylık gibi canım ama sert değil yumuşak alt karın bölgem ona kafam takıldı bende en son gittigimde 1 ay sonra gel dedi Dr ama dayanamiycam sanirimm
mersenem
doktorun da dediği tam olarak oydu, 5 aylık gibi hissedebilirsin demişti. öyle sertlik yok bende de. sabaha geçiyor. benimki 2 haftada bir çağırıyor ama ayda bir de çok alışılmadık değilmiş. tabii insan merak ediyor o ayrı
ama bak doktorm cok inatci yalniz 2 hafta sonra soylerm dedi cinsiyyetini vallah ben hic merak etmiyorm tek derdm saglikli olmasidi onlar saglikli olsun yeter /sen biliyorsn dimi cinsiyyetni boyu kac senin oglunun