2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
@leyl-i efruz
şu mesaj olsa gerek, hiç olmadı facebook'tan birkaç kişiyi ekle, gruba davet edersin, öyle öyle büyürüz ya da sorunu çözeriz. en kötü o şekilde yaparız :)
aklıma geldi aslında canım ama Face adresi istemek ayıp olur gibi geldi yazılan mesajda silinmiyor ondan cekindim istemeye yazan olursa eklerim tabi. ya da ben grubu kapatabilirim anlayan biri varsa bu işlerden o açsın grubu oraya toplanalım :)

sana bir mesaj atıyorum şimdi :)

Senden haber aldığuma sevindim canımcım geçmiş olsun. Bak bebeği her gün görmek ne güzel her şerfe bir hayır var derlermiş :)))

mersenem ben 1 hafta gerideyim, henüz göbek çıkmadı ama akşamları şişkinlik oluyor. doktor normal demişti. bebeği görme konusunda da ben 2 haftada bir doktora gidiyorum ama genelde ayda bir gidiliyor sanırım.

son çarem, bu da olmazsa pes ediyorum

www facebook com /groups/973755685993159/

link veremediğim için nokta olması gereken yerlere boşluk koydum, com kısmından sonra aralık vermeden yapıştırınız ;D

4 yaş fark var bizde,olmadı yanii

Doğrudur cnm kişiden kişiye farklı oluyor benim kiyafetlerimde bol gelmeye başladı. Şimdiden 3 kilo verdim. İlk kizimda da yedi aya kadar kilo vermiştim

Benim 5 aylık gibi canım ama sert değil yumuşak alt karın bölgem ona kafam takıldı bende en son gittigimde 1 ay sonra gel dedi Dr ama dayanamiycam sanirimm

mersenem doktorun da dediği tam olarak oydu, 5 aylık gibi hissedebilirsin demişti. öyle sertlik yok bende de. sabaha geçiyor. benimki 2 haftada bir çağırıyor ama ayda bir de çok alışılmadık değilmiş. tabii insan merak ediyor o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…