mersenem
doktorun da dediği tam olarak oydu, 5 aylık gibi hissedebilirsin demişti. öyle sertlik yok bende de. sabaha geçiyor. benimki 2 haftada bir çağırıyor ama ayda bir de çok alışılmadık değilmiş. tabii insan merak ediyor o ayrı
Benim için 10 hafta çok önemli geçen yıl 10 haftalik olması gereken bebeğimin kalp atışı durmußtu 8 .haftada kalmıştı psikolojik olarak sıkıntılıyım yanii
Benim için 10 hafta çok önemli geçen yıl 10 haftalik olması gereken bebeğimin kalp atışı durmußtu 8 .haftada kalmıştı psikolojik olarak sıkıntılıyım yanii
Duyduk duymadık demeyin bu aksam 8den sabah sekize kadar e bebek sitesinde braun ateş ölçerler %50 indirimde. Kaçırmayın derim.. bu fiyata mumkun değil baska yerde bulamazsiniz !!!
Benim 5 aylık gibi canım ama sert değil yumuşak alt karın bölgem ona kafam takıldı bende en son gittigimde 1 ay sonra gel dedi Dr ama dayanamiycam sanirimm
Bebekler daha küçük olduğu için o yumuşaklık bağırsakların filandır.Kilon Nasıl bilmiyorum çok değilse sırt üstü yattığında orası geriliyor karnında çok şiş değilse eline bir sertlik geliyor ama o da Bebek ya da kesesi değilmiş rahimmiş:) bu dönemde daha gömük,içerde oluyormuş.
Yok canım normal kontrole gitmiştim hatta Dr sormustu nasılsın sıkıntı var mı diye bende yok çok iyiyim bulantilarim da geçti demiştim ultrason a girdik eşime tele kaydetmek için elinde telefonla bekliyorduki ben anladım bebek 10 haftalik gibi değildi çünki 8 hafta da kalmış küçük tü Dr çok aradı kalp atışını alttan muayene etti ama yoktu o çoktan gitmişti yani ne bir kanama ne bir ağrı yoktu tek belirti bulantım bitmişti birde Karnım önceki Haftalara göre daha sönük gibiydi şişlik kaybolmuştu
Bebekler daha küçük olduğu için o yumuşaklık bağırsakların filandır.Kilon Nasıl bilmiyorum çok değilse sırt üstü yattığında orası geriliyor karnında çok şiş değilse eline bir sertlik geliyor ama o da Bebek ya da kesesi değilmiş rahimmiş:) bu dönemde daha gömük,içerde oluyormuş.
mersenem
Allah korusun kotu dusnme ki hersey iyi olsun..bazen elimizdexolmuor ben bile dun gittim dra bugün olsa yine giderim bebeğiggörmek için.. Mmrraklanior insan en ufak biseyde acaba bisey mi oldu dior