2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
mersenem Allah korusun kotu dusnme ki hersey iyi olsun..bazen elimizdexolmuor ben bile dun gittim dra bugün olsa yine giderim bebeğiggörmek için.. Mmrraklanior insan en ufak biseyde acaba bisey mi oldu dior

Boy 1.70 kiloda 71 canım benim tediginligimı ultrason muayenesi bitirecek sanırım birde ilk 12 hafta sağlıksız bebekler ölüyormuş bunları okudukça psikolojim bozuluyorr
Evet tabii imkanın varsa git görün.Öyle canım bebeklerimiz Allah'a emanet.Yapacak hiç bir şeyimiz yok yediğimize.içtiğimize ve yaşam şeklimize dikkat etmek dışında..

Son düzenleme:

canım prenayı yaptırınca ikili ve üçlüyü yaptırmana gerek yok çünkü %99 doğrulukla sorun var veya yok diye geliyor sonuç olasılıkla değil yani. Bir tek detaylı ultrasonu yaptırıyorsun genetik olmayan bir sıkıntı var mı diye prena testler katagori katagori ben en detaylı olanını tüm kromozomların tarandığı testi istedim 2900 verdim pahalı gerçekten ama içimrahat etti

Cnm oglusun hayirli olsun...
Bu genetik test ile mi ogrendin erkek oldugunu yoksa ultrason mu merak ettim de :))
Genetik testle öğrendim canım o yüzden kesin yoksa bu haftalarda kesin bilgi veremiyorlar

Gunaydinlarsenin ki ilebenziyor sanirim biyolojik takvim diye bir sey var nette bi arkadas burda.yazmisti. anne babanin dogum tarihlerini falan yziyorsun.bi bak istersenbiz cinsiyeti ogrenene kadar her turlu yolu deneyecegiz galiba

Canm kapali yaptiysan grubu o yuzden bulunmaz uye olmayan yada davet etmedigin kimse goremiyo kapali grubu
Gizli olursa dediğin gibi ama kapalıda aramalarda çıkması gerekiyor. Hatta bir ara herkese açık da yaptı grubu ama nafile:) önceki sayfalarda bi yerde link verdim ben. O şekilde bulabilenler oldu :)

Kizlar bi sabah bir anda kalktim ilk kez hic midem bulanmadi dun gecede bulanmamisti endiselendim simdide psikolojik bulaniyor bir sorun yoktur dimi ilk kez yataktan kalkinca bulanmadi cok stres yaptim gecede uykumu hic alamadim zaten acayip depresif bir gun geciriyorum nolur bisey deyin arada kesilir mi boyle bir anda bulanti. Dun cok bulaniyordu

Günaydın banada oluyor 2-3 bulanmıyor snra sabah gene başlıyor

Günaydınlar herkese yaklaşık 3-4 gündür sadece sabahları tuvalete gittikten sonra çok afedersiniz silerken açık kahve akıntım oluyor. Dr a gittim prouluton iğne yaptı pazartesi günü ve 3 gün yat dedi yatıyorum evdeyim progestanımı da atıyorum ama hala geçmemiş olması beni tereddüte düşürdü var mı duyduğunuz böylesi bir durum

CANIM GRUBU GİZLİ YAPSAK KEŞKE KİMSE GÖREMEMZ O ZAMAN ŞİMDİ KONUŞMALARI BENİM ARKADAŞLARIM GÖRSÜN İSTEMİYORUM
gizli yapınca bulunamıyor grup, hoş şimdi de bulunamıyor zaten ben de görünsün istemiyorum. gizliye çevirip link verince görebiliyorlarsa çevirelim gizliye.

Çevirdim, Facebook grubuna gelmek isteyen olursa yine aynı şekilde, facebook com' yazdıktan sonra adres kısmına şunu yapıştırabilir: /groups/973755685993159/

günaydın kızlar sizin bu grup ekim kasım aralık anneleri diye mi görünüyor bağlantıyı yapıştırınca profilde dört farklı resim var bir kare dörde bölünmüş yani doğru gruba mı katıldım acaba !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…