Evet tabii imkanın varsa git görün.Öyle canım bebeklerimiz Allah'a emanet.Yapacak hiç bir şeyimiz yok yediğimize.içtiğimize ve yaşam şeklimize dikkat etmek dışında..Boy 1.70 kiloda 71 canım benim tediginligimı ultrason muayenesi bitirecek sanırım birde ilk 12 hafta sağlıksız bebekler ölüyormuş bunları okudukça psikolojim bozuluyorr
Sanmam,bu grup yeni açıldı.Bu arada ben @leyl-i efruz 'u ekledim facede,o da beni sayfaya davet etti.Biz başardık sonunda yaniMerhaba facede 2016 ekim annelerini takipteyim ayni grupmu acaba
eylemahu merak ettim ne kadar ödediniz prenatest için? ikili test yaptırmadan mı onu yaptırdınız? ikili test normal çıktı ama insan korkuyor yine de.sonuçların iyi çıkmış çok güzel, için rahatlamıştır .
Genetik testle öğrendim canım o yüzden kesin yoksa bu haftalarda kesin bilgi veremiyorlarCnm oglusun hayirli olsun...
Bu genetik test ile mi ogrendin erkek oldugunu yoksa ultrason mu merak ettim de :))
Evet canım kabul ettim mi acaba? 8 kişi olduk :) aralarında var mısın bilemedimGrupta 5 üyemi var öyle bi grup buldum ben kapalı grup foto da çocuk elleri varlysippe
Canm kapali yaptiysan grubu o yuzden bulunmaz uye olmayan yada davet etmedigin kimse goremiyo kapali grubuSadece benim olduğum bi grup var :) beklerim inşallah diycem ama bulunmuyor 2016 EKİM ANNELERİ :) sayfanın adı @smuqlaya
GunaydinlarBir de cinsiyette şöyle bir yontem varmış ve bilimsel açıklaması varmış. Genetik.yaş mı öyle birseymis. Esiniz ve kendinizin yıl itibariyle yaşlarınızı ayri ayri 4 e boluyorsunuz. Kalan kimde coksa onun cinsiyetinden oluyormus. Örnek : kadin 28 yaşında 4 e bolunce kalan sıfır. Erkek 33 yaşında 4 e bolunce kalan 1. Bebek erkek oluyor gibi. Aynı yaşta olanlarda ve araları 4 yaş olanlarda olmuyor tabi.
Gizli olursa dediğin gibi ama kapalıda aramalarda çıkması gerekiyor. Hatta bir ara herkese açık da yaptı grubu ama nafile:) önceki sayfalarda bi yerde link verdim ben. O şekilde bulabilenler oldu :)Canm kapali yaptiysan grubu o yuzden bulunmaz uye olmayan yada davet etmedigin kimse goremiyo kapali grubu
Sadece benim olduğum bi grup var :) beklerim inşallah diycem ama bulunmuyor 2016 EKİM ANNELERİ :) sayfanın adı @smuqlaya
gizli yapınca bulunamıyor grup, hoş şimdi de bulunamıyor zatenCANIM GRUBU GİZLİ YAPSAK KEŞKE KİMSE GÖREMEMZ O ZAMAN ŞİMDİ KONUŞMALARI BENİM ARKADAŞLARIM GÖRSÜN İSTEMİYORUM
gizli yapınca bulunamıyor grup, hoş şimdi de bulunamıyor zatenben de görünsün istemiyorum. gizliye çevirip link verince görebiliyorlarsa çevirelim gizliye.
Normaldir yani demi insan endişeleniyor.Günaydın banada oluyor 2-3 bulanmıyor snra sabah gene başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?