2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ay canimm bos ver ya ben de delirmistm gecen hafta bir anda bulanti kesildi goyus agrm getdi sonra 3 gun sonra hepsi paket halinde geldi hem artik 12i haftayi gectikden sonra bu belirtiler azalicak soyledi doktorum

Mail ile davet göndererek gruba eklemeyi başarabildik :)
Katılmak isteyen bana mail adresini özel mesajla gönderebilirse davet yollayacağım :)

oh cok şükür kontrolden geldim. ama orda bayılcak gıbıydım. tansıyonum 6 ya dustu. daha önce hıc böyle olmamıstım. doktora sureklı bebek ıyımı bı sıkıntı varmı dıye sordum. cok sukur hersey yolundaymıs. ense kalınlıgı 1.7 dedı ıyımı anlamadım. 2 lı test ıcın kan verdım pazartesı cıkacakmıs. 11+6 dayım boyu da 5.5 cm mıs. sızınkıler nasıl. ins hepimiz kucagımıza alırız saglıkla yavrularımızı.

canim iyi ense kalinligi doktorm 2mm in altindasa cok iyi soyledi

canım çok sevindim tebrik ederimmmm hatırlı olsunnn

Canım bendecokkorkutofum böyle olmasından

cok tesekkur ederım. cok zor valla bu dönem normalde haftada bı gıdıyordum. bu sefer 2 hafta gırınce cok panık oldum.
canim artik 3 haftada 1 filan cagricaklar yani alismamiz gerekiyor bende 2 gun once hemen doktora kalp atisi var mi diye sordm adam o kadar guldu ki ya bebek yerinde durmuyor baksana ne kalp atisi deyb guldu))))))))))))

mersenem Allah korusun kotu dusnme ki hersey iyi olsun..bazen elimizdexolmuor ben bile dun gittim dra bugün olsa yine giderim bebeğiggörmek için.. Mmrraklanior insan en ufak biseyde acaba bisey mi oldu dior
mersenem Allah korusun kotu dusnme ki hersey iyi olsun..bazen elimizdexolmuor ben bile dun gittim dra bugün olsa yine giderim bebeğiggörmek için.. Mmrraklanior insan en ufak biseyde acaba bisey mi oldu dior
Belirtilere kafayı takmış durumdayım canim sabah namazdan sonra bişeyler atişirip coraspirin attım 2 bardak su içmiştim olduğu gibi kustum buna bile sevindim takdir Rabbimin hayırlısı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…