günaydın kızlar sizin bu grup ekim kasım aralık anneleri diye mi görünüyor bağlantıyı yapıştırınca profilde dört farklı resim var bir kare dörde bölünmüş yani doğru gruba mı katıldım acaba !!!
yanlış gruba katılmışımmm
evet yok sayfa malesefSadece benim olduğum bi grup var :) beklerim inşallah diycem ama bulunmuyor 2016 EKİM ANNELERİ :) sayfanın adısmuqlaya
ay canimm bos ver ya ben de delirmistm gecen hafta bir anda bulanti kesildi goyus agrm getdi sonra 3 gun sonra hepsi paket halinde geldi hem artik 12i haftayi gectikden sonra bu belirtiler azalicak soyledi doktorumKizlar bi sabah bir anda kalktim ilk kez hic midem bulanmadi dun gecede bulanmamisti endiselendim simdide psikolojik bulaniyor bir sorun yoktur dimi ilk kez yataktan kalkinca bulanmadi cok stres yaptim gecede uykumu hic alamadim zaten acayip depresif bir gun geciriyorum nolur bisey deyin arada kesilir mi boyle bir anda bulanti. Dun cok bulaniyordu
boyu yakin benimkide 59mm canim o yuzden her sey normal sikma canini12+4 57 mm yazıyordu.
canim iyi ense kalinligi doktorm 2mm in altindasa cok iyi soyledioh cok şükür kontrolden geldim. ama orda bayılcak gıbıydım. tansıyonum 6 ya dustu. daha önce hıc böyle olmamıstım. doktora sureklı bebek ıyımı bı sıkıntı varmı dıye sordum. cok sukur hersey yolundaymıs. ense kalınlıgı 1.7 dedı ıyımı anlamadım. 2 lı test ıcın kan verdım pazartesı cıkacakmıs. 11+6 dayım boyu da 5.5 cm mıs. sızınkıler nasıl. ins hepimiz kucagımıza alırız saglıkla yavrularımızı.
oh cok şükür kontrolden geldim. ama orda bayılcak gıbıydım. tansıyonum 6 ya dustu. daha önce hıc böyle olmamıstım. doktora sureklı bebek ıyımı bı sıkıntı varmı dıye sordum. cok sukur hersey yolundaymıs. ense kalınlıgı 1.7 dedı ıyımı anlamadım. 2 lı test ıcın kan verdım pazartesı cıkacakmıs. 11+6 dayım boyu da 5.5 cm mıs. sızınkıler nasıl. ins hepimiz kucagımıza alırız saglıkla yavrularımızı.
ıyı barı ins kan sonuclarım da ıyı cıkarcanim iyi ense kalinligi doktorm 2mm in altindasa cok iyi soyledi
cok tesekkur ederım. cok zor valla bu dönem normalde haftada bı gıdıyordum. bu sefer 2 hafta gırınce cok panık oldum.canım çok sevindim tebrik ederimmmm hatırlı olsunnn
Canım bendecokkorkutofum böyle olmasındanYok canım normal kontrole gitmiştim hatta Dr sormustu nasılsın sıkıntı var mı diye bende yok çok iyiyim bulantilarim da geçti demiştim ultrason a girdik eşime tele kaydetmek için elinde telefonla bekliyorduki ben anladım bebek 10 haftalik gibi değildi çünki 8 hafta da kalmış küçük tü Dr çok aradı kalp atışını alttan muayene etti ama yoktu o çoktan gitmişti yani ne bir kanama ne bir ağrı yoktu tek belirti bulantım bitmişti birde Karnım önceki Haftalara göre daha sönük gibiydi şişlik kaybolmuştu
cok tesekkur ederım. cok zor valla bu dönem normalde haftada bı gıdıyordum. bu sefer 2 hafta gırınce cok panık oldum.
canim artik 3 haftada 1 filan cagricaklar yani alismamiz gerekiyor bende 2 gun once hemen doktora kalp atisi var mi diye sordm adam o kadar guldu ki ya bebek yerinde durmuyor baksana ne kalp atisi deyb guldu))))))))))))cok tesekkur ederım. cok zor valla bu dönem normalde haftada bı gıdıyordum. bu sefer 2 hafta gırınce cok panık oldum.
mersenem Allah korusun kotu dusnme ki hersey iyi olsun..bazen elimizdexolmuor ben bile dun gittim dra bugün olsa yine giderim bebeğiggörmek için.. Mmrraklanior insan en ufak biseyde acaba bisey mi oldu dior
Belirtilere kafayı takmış durumdayım canim sabah namazdan sonra bişeyler atişirip coraspirin attım 2 bardak su içmiştim olduğu gibi kustum buna bile sevindim takdir Rabbimin hayırlısı diyorummersenem Allah korusun kotu dusnme ki hersey iyi olsun..bazen elimizdexolmuor ben bile dun gittim dra bugün olsa yine giderim bebeğiggörmek için.. Mmrraklanior insan en ufak biseyde acaba bisey mi oldu dior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?