2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
birde birsey daha sormak ıstıyorum. doktor decavıt, gynoferon, ve marıncap ısımlı omega3 verdı. bu haplar nasıl ıcılecek. bı kac arkadasa sordum. hepsı ayrı bırseyler soyledı. sız nasıl kullanıyorsunuz. ac tok sabah aksam?

aminnn amin cnm sağlıkla kucağımıza alırız inşallah, hadi gözün aydın cnm gayet güzel kanda iyi çıkar ultrasonda iyi çıktıysa korkma kandan oda temiz gelir

Gunaydinlarsenin ki ilebenziyor sanirim biyolojik takvim diye bir sey var nette bi arkadas burda.yazmisti. anne babanin dogum tarihlerini falan yziyorsun.bi bak istersenbiz cinsiyeti ogrenene kadar her turlu yolu deneyecegiz galiba
cimeka kizlar bu rus takviminin mantigina benziyo galiba ama biraz farkli :) rus takvimine gore benim cinsiyet erkekti :)buna gora yaptim kiz :) hayirlisi...

Dr a gitmeye korkuyorum resmen ultrason u karnıma koydugunda bakmak istemiyorum
Cnm icini ferah tut dualarini oku hep.. elimizden gelen bir sey yok ki biliyorsun, Rabbim isterse sonuna kadar yasariz gebeligi.. ama icini ferah tut her gebeliginde ayni seyleri yasayacaksin diye bir sey yok..
Bu forumdaki herkes ultrasona gitmeden panik oluyot, ben de dahil.. dr muayenesi 4 haftada 1 ama son hafta ozellikle gecmek bilmiyor... acaba dogru yerde mi acaba kalp atisi nasil acaba buyumus mu vb vb... ben de her gece ruyamda goruyorum dra gittigimi :))
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
ALLAH SAGLIK VERSIN ....

Amin canım Allah razı olsun sanırım 6 ay daha bu tedirginlik olacak bizde rahat olmak isterdim ama elimde değil dediğin gibi Rabbim e dua etmek ten başka bir şey elimizden gelmiyor

kızlar ben dün kötü oldum bulantı kusma ishal şikayetiyle acil e gittim serum taktilr bebek de iyi çok sukur ama hala tüm vücudum ve boğazın çok ağrıyor. doktor ilaç da vermedi bitkisel caylsrdanda korkuyorum içmeye ne yapsam sizce ?

Göğüs ağrılarım kayboldu vede kasık ağrımda yok bunlar da beni iyice korkutuyor yakında belirti diye delirecem galiba

Limon ye canım çok faydası oluyor ben böyle atlatmistim

Cnm 13.haftaya girmissin belki bitmistir bulantilar... randevun ne zAman

Benimde bogazim ağrıyor portakal suyu sikiyorun kivi yiyorum sütü sicik iciyorum

hiç korkma benimde 4 -5 gündür kesildi bulantılar normal bişey 3 ay dolmuş seninde

Selam kızlar

Canım seninle doğum tarihlerimiz aynı görünüyor. Bende senin gibi endişe ettim mide bulantım kesildiği için doktora danıştım şanslı hamilelerdensin bende senin gibi çok fazla bulantı yaşamadım dedi. Yani bi sıkıntı teşkil etmiyor ama yinede içine sinmezse doktoruna danış için rahatlar.

canim bana maltofer gunde ac karina 1 kere birde decavit gunde 1 kere tok karina icyorm o birleri yazmams bana

Selam kızlar. Ben ikili test yaptırdım. Sonucu doktora gösterdim. Gayet iyi dedi. 17. Haftada 3lü test de yapalım emin olalım dedi. Şaşırdım buna. İkili test yeterli diye biliyorum. Herhangi bir risk yok dimi dedim. Risk hiç yok diyemeyiz, öyle olsa hiç sakat bebek doğmaz dedi. Ama yüzde 80 sağlıklı dedi.
Doktorunuz sizden 3lü test istedi mi? Acaba birşeyden şüphelendi de mi istedi yoksa sağlama almak için mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…