- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 45
Dr a gitmeye korkuyorum resmen ultrason u karnıma koydugunda bakmak istemiyorumCanım bendecokkorkutofum böyle olmasından
aminnn amin cnm sağlıkla kucağımıza alırız inşallah, hadi gözün aydın cnm gayet güzel kanda iyi çıkar ultrasonda iyi çıktıysa korkma kandan oda temiz geliroh cok şükür kontrolden geldim. ama orda bayılcak gıbıydım. tansıyonum 6 ya dustu. daha önce hıc böyle olmamıstım. doktora sureklı bebek ıyımı bı sıkıntı varmı dıye sordum. cok sukur hersey yolundaymıs. ense kalınlıgı 1.7 dedı ıyımı anlamadım. 2 lı test ıcın kan verdım pazartesı cıkacakmıs. 11+6 dayım boyu da 5.5 cm mıs. sızınkıler nasıl. ins hepimiz kucagımıza alırız saglıkla yavrularımızı.
Gunaydinlarsenin ki ilebenziyor sanirim biyolojik takvim diye bir sey var nette bi arkadas burda.yazmisti. anne babanin dogum tarihlerini falan yziyorsun.bi bak istersen biz cinsiyeti ogrenene kadar her turlu yolu deneyecegiz galiba
Cnm icini ferah tut dualarini oku hep.. elimizden gelen bir sey yok ki biliyorsun, Rabbim isterse sonuna kadar yasariz gebeligi.. ama icini ferah tut her gebeliginde ayni seyleri yasayacaksin diye bir sey yok..Dr a gitmeye korkuyorum resmen ultrason u karnıma koydugunda bakmak istemiyorum
Amin canım Allah razı olsun sanırım 6 ay daha bu tedirginlik olacak bizde rahat olmak isterdim ama elimde değil dediğin gibi Rabbim e dua etmek ten başka bir şey elimizden gelmiyorCnm icini ferah tut dualarini oku hep.. elimizden gelen bir sey yok ki biliyorsun, Rabbim isterse sonuna kadar yasariz gebeligi.. ama icini ferah tut her gebeliginde ayni seyleri yasayacaksin diye bir sey yok..
Bu forumdaki herkes ultrasona gitmeden panik oluyot, ben de dahil.. dr muayenesi 4 haftada 1 ama son hafta ozellikle gecmek bilmiyor... acaba dogru yerde mi acaba kalp atisi nasil acaba buyumus mu vb vb... ben de her gece ruyamda goruyorum dra gittigimi :))
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
ALLAH SAGLIK VERSIN ....
Limon ye canım çok faydası oluyor ben böyle atlatmistimkızlar ben dün kötü oldum bulantı kusma ishal şikayetiyle acil e gittim serum taktilr bebek de iyi çok sukur ama hala tüm vücudum ve boğazın çok ağrıyor. doktor ilaç da vermedi bitkisel caylsrdanda korkuyorum içmeye ne yapsam sizce ?
Cnm 13.haftaya girmissin belki bitmistir bulantilar... randevun ne zAmanKizlar bi sabah bir anda kalktim ilk kez hic midem bulanmadi dun gecede bulanmamisti endiselendim simdide psikolojik bulaniyor bir sorun yoktur dimi ilk kez yataktan kalkinca bulanmadi cok stres yaptim gecede uykumu hic alamadim zaten acayip depresif bir gun geciriyorum nolur bisey deyin arada kesilir mi boyle bir anda bulanti. Dun cok bulaniyordu
ballı limonlu su nasıl olur açaba bebege zararı olur mu?Limon ye canım çok faydası oluyor ben böyle atlatmistim
Benimde bogazim ağrıyor portakal suyu sikiyorun kivi yiyorum sütü sicik iciyorumkızlar ben dün kötü oldum bulantı kusma ishal şikayetiyle acil e gittim serum taktilr bebek de iyi çok sukur ama hala tüm vücudum ve boğazın çok ağrıyor. doktor ilaç da vermedi bitkisel caylsrdanda korkuyorum içmeye ne yapsam sizce ?
hiç korkma benimde 4 -5 gündür kesildi bulantılar normal bişey 3 ay dolmuş senindeKizlar bi sabah bir anda kalktim ilk kez hic midem bulanmadi dun gecede bulanmamisti endiselendim simdide psikolojik bulaniyor bir sorun yoktur dimi ilk kez yataktan kalkinca bulanmadi cok stres yaptim gecede uykumu hic alamadim zaten acayip depresif bir gun geciriyorum nolur bisey deyin arada kesilir mi boyle bir anda bulanti. Dun cok bulaniyordu
ay salgın var heralde annemlerde de herhes hasta kızlar dikkat edin kendinize hamiş olunca insan daha çok korkuyor...Benimde bogazim ağrıyor portakal suyu sikiyorun kivi yiyorum sütü sicik iciyorum
Kizlar bi sabah bir anda kalktim ilk kez hic midem bulanmadi dun gecede bulanmamisti endiselendim simdide psikolojik bulaniyor bir sorun yoktur dimi ilk kez yataktan kalkinca bulanmadi cok stres yaptim gecede uykumu hic alamadim zaten acayip depresif bir gun geciriyorum nolur bisey deyin arada kesilir mi boyle bir anda bulanti. Dun cok bulaniyordu
insallah canim bende 2 hafta sonra alicam cevaplari bakalimıyı barı ins kan sonuclarım da ıyı cıkar
canim bana maltofer gunde ac karina 1 kere birde decavit gunde 1 kere tok karina icyorm o birleri yazmams banabirde birsey daha sormak ıstıyorum. doktor decavıt, gynoferon, ve marıncap ısımlı omega3 verdı. bu haplar nasıl ıcılecek. bı kac arkadasa sordum. hepsı ayrı bırseyler soyledı. sız nasıl kullanıyorsunuz. ac tok sabah aksam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?