bence subhe filan olsa soylerdi sana o yuzden icin rahat olsun o sadece 3lu testde yapalim dems yani kotu seyler dusunme doktorlar farkli bazileri mesele soruyor ki istermisin 2li test yapmak yani hastanin karari ile amma benim doktor hic sormadi direk gonderdi beni teste o yuzden takma kafanaSelam kızlar. Ben ikili test yaptırdım. Sonucu doktora gösterdim. Gayet iyi dedi. 17. Haftada 3lü test de yapalım emin olalım dedi. Şaşırdım buna. İkili test yeterli diye biliyorum. Herhangi bir risk yok dimi dedim. Risk hiç yok diyemeyiz, öyle olsa hiç sakat bebek doğmaz dedi. Ama yüzde 80 sağlıklı dedi.
Doktorunuz sizden 3lü test istedi mi? Acaba birşeyden şüphelendi de mi istedi yoksa sağlama almak için mi sizce?
garanti olsun diye istemiştir belki, Allah korusun daha sonra bir şey çıkarsa keşke üçlüyü de yapsaydık dememek içindir bir ihtimal.Selam kızlar. Ben ikili test yaptırdım. Sonucu doktora gösterdim. Gayet iyi dedi. 17. Haftada 3lü test de yapalım emin olalım dedi. Şaşırdım buna. İkili test yeterli diye biliyorum. Herhangi bir risk yok dimi dedim. Risk hiç yok diyemeyiz, öyle olsa hiç sakat bebek doğmaz dedi. Ama yüzde 80 sağlıklı dedi.
Doktorunuz sizden 3lü test istedi mi? Acaba birşeyden şüphelendi de mi istedi yoksa sağlama almak için mi sizce?
doktorun nasıl kullanacağını söylemedi mi sana?birde birsey daha sormak ıstıyorum. doktor decavıt, gynoferon, ve marıncap ısımlı omega3 verdı. bu haplar nasıl ıcılecek. bı kac arkadasa sordum. hepsı ayrı bırseyler soyledı. sız nasıl kullanıyorsunuz. ac tok sabah aksam?
gynoferonu sabah aksam ac karnına dedi. ama cok bulantı yapıyormus. decavıtı sabah ac karnına dedi. omega 3 u de gunde 1 kez tok karnına dedı. bıde gynoferonu ıcınce 2 saat sut icemıyormusum. ben nasıl kahvaltı yapıcam. butun duzenım bozulurkı böyle. bazı arkadaslar gynoferonu gunde 1 kez tok ıcıyomus. decavıtı de tok ıcenler var hatta yemek aralarında. kafam cok karıstı.doktorun nasıl kullanacağını söylemedi mi sana?
maltofer bulantı fln yapıyormu. gynoferon cok bulantı yapıyormus.canim bana maltofer gunde ac karina 1 kere birde decavit gunde 1 kere tok karina icyorm o birleri yazmams bana
yok canim yapmiyor ben austosda kurtajdan sonra gynofren kulandm baya kabizlik yaratdi ondan doktorma soyledm bana maltofer yazdi surup zaten tadi da guzel yanimaltofer bulantı fln yapıyormu. gynoferon cok bulantı yapıyormus.
gynoferonu sabah aksam ac karnına dedi. ama cok bulantı yapıyormus. decavıtı sabah ac karnına dedi. omega 3 u de gunde 1 kez tok karnına dedı. bıde gynoferonu ıcınce 2 saat sut icemıyormusum. ben nasıl kahvaltı yapıcam. butun duzenım bozulurkı böyle. bazı arkadaslar gynoferonu gunde 1 kez tok ıcıyomus. decavıtı de tok ıcenler var hatta yemek aralarında. kafam cok karıstı.
tm emin olamıyorum ama sanırım büyümeye başladı, akşamları şişlikle beraber daha belli oluyo ama gündüz daha inik gibi :)arkadaslar karnınız büyüdü mü accaba merak ediyorum da :)
evet canim 12ci haftadan sonra eski pantalonlari artik giymek imkansizarkadaslar karnınız büyüdü mü accaba merak ediyorum da :)
Benim cuma günü 10 hafta olacak, henüz büyüme yok, akşamları şişiyor biraz o kadar :)arkadaslar karnınız büyüdü mü accaba merak ediyorum da :)
arkadaslar karnınız büyüdü mü accaba merak ediyorum da :)
2 haftaya nasil buyucek bende oyle oldu bir anda)))))))))))))Benim cuma günü 10 hafta olacak, henüz büyüme yok, akşamları şişiyor biraz o kadar :)
canım, benim geçmişti,bir kaç gündür yine geliyor koyu sarı gibi başladı,dün içinde kahvelik de vardı.Çok sıkıldım inan ben de.Bilmiyorum saralım bakalım dr'a.Galiba doğurna kadar gelecek bu akıntılarGünaydınlar herkese yaklaşık 3-4 gündür sadece sabahları tuvalete gittikten sonra çok afedersiniz silerken açık kahve akıntım oluyor. Dr a gittim prouluton iğne yaptı pazartesi günü ve 3 gün yat dedi yatıyorum evdeyim progestanımı da atıyorum ama hala geçmemiş olması beni tereddüte düşürdü var mı duyduğunuz böylesi bir durum
ay evet sanki 6 aylık hamileyim. bugün beli geniş etek giydim ohh çok rahatımmBenim de oyle canım ya mide problemlerim oldugum icin siskinlik oluyor
canim sikma canini durucak bende 44 gun geldi kan leke her sey sukur artik 15gunden coktur durdu 11ci haftaya dogrdu artik azalir insallahcanım, benim geçmişti,bir kaç gündür yine geliyor koyu sarı gibi başladı,dün içinde kahvelik de vardı.Çok sıkıldım inan ben de.Bilmiyorum saralım bakalım dr'a.Galiba doğurna kadar gelecek bu akıntılar
Ben 4. ay bitene kadar iş yerinden saklarım diyordum ama belli olur mu ya :/2 haftaya nasil buyucek bende oyle oldu bir anda)))))))))))))
ay dün akşam orda konuştuklarımız görüldü mü hep ansayfada???gizli yapınca bulunamıyor grup, hoş şimdi de bulunamıyor zatenben de görünsün istemiyorum. gizliye çevirip link verince görebiliyorlarsa çevirelim gizliye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?