2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bence subhe filan olsa soylerdi sana o yuzden icin rahat olsun o sadece 3lu testde yapalim dems yani kotu seyler dusunme doktorlar farkli bazileri mesele soruyor ki istermisin 2li test yapmak yani hastanin karari ile amma benim doktor hic sormadi direk gonderdi beni teste o yuzden takma kafana

garanti olsun diye istemiştir belki, Allah korusun daha sonra bir şey çıkarsa keşke üçlüyü de yapsaydık dememek içindir bir ihtimal.

doktorun nasıl kullanacağını söylemedi mi sana?

doktorun nasıl kullanacağını söylemedi mi sana?
gynoferonu sabah aksam ac karnına dedi. ama cok bulantı yapıyormus. decavıtı sabah ac karnına dedi. omega 3 u de gunde 1 kez tok karnına dedı. bıde gynoferonu ıcınce 2 saat sut icemıyormusum. ben nasıl kahvaltı yapıcam. butun duzenım bozulurkı böyle. bazı arkadaslar gynoferonu gunde 1 kez tok ıcıyomus. decavıtı de tok ıcenler var hatta yemek aralarında. kafam cok karıstı.

maltofer bulantı fln yapıyormu. gynoferon cok bulantı yapıyormus.
yok canim yapmiyor ben austosda kurtajdan sonra gynofren kulandm baya kabizlik yaratdi ondan doktorma soyledm bana maltofer yazdi surup zaten tadi da guzel yani

doktorum bana decaviti içerken midem bulanıyo dediğimde yemeklerle yada yatarkende kullanabilirsin demişti, önemli olan ilaci içmekmiş :) eğer doktorun sana söylediği şekilde içemiyosan kendin belli bi saat belirle ona uy canım istersn

canım, benim geçmişti,bir kaç gündür yine geliyor koyu sarı gibi başladı,dün içinde kahvelik de vardı.Çok sıkıldım inan ben de.Bilmiyorum saralım bakalım dr'a.Galiba doğurna kadar gelecek bu akıntılar

canim sikma canini durucak bende 44 gun geldi kan leke her sey sukur artik 15gunden coktur durdu 11ci haftaya dogrdu artik azalir insallah

gizli yapınca bulunamıyor grup, hoş şimdi de bulunamıyor zaten ben de görünsün istemiyorum. gizliye çevirip link verince görebiliyorlarsa çevirelim gizliye.
ay dün akşam orda konuştuklarımız görüldü mü hep ansayfada???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…