2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben 4. ay bitene kadar iş yerinden saklarım diyordum ama belli olur mu ya :/
imkansz canim benim dun kayinvalideym soylemeyn kimseye diyor bende dun gitdm artik gebeler icin olan pantalonlar dan aldm cunki 1ci gun doktor kontolrunde sira bekliyordm gitdm agmza bir seyler attm ve pantalon ultrason sonrasi hic kapanmadi yani rezil oldum

inşallah canım yaa..Bebekler iyi olsun da...ama insan bi tedirgin oluyor yaa
anliyorm seni ehh inan kac gece sabah kadar uyuyamadm baya kanamam oldu bir az motive etmemiz gerekiyor kendimizi care yok

10 haftayım bugün ama hamile Taytı aldım bile karnım çıkmadı ama normal tayt pantolon giyince çok rahatsız ediyo kasık ağrım oluyo simdiden önlemimi aldım ben
cok iyi yapmisin canim zaten doktorm da soyledi artik boyle olmaz en dogrusunu sen yapmsn

benim de oldu canım, 6 haftalık filandım. o günden beri haftada prouluton vuruluyorum. hatta ben de daha koyuydu. ve 1 kerede kırmızı olmuştu ama sonra gelmedi bir daha. bana yat da demedi, ister koş ister yat sağlıksızsa olacak olan dedi üzülmüştüm ama yapacak bişey yok. iğne vurulmuşsun canım tedbirini almış doktor. sen şimdilik dinlen sadece. olabiliyormuş bazı gebelerde.

kızlar peki kasık agrınız oluyor mu

ben 7 haftalıgım adet haftamda oldu bir iki gündür yine hafif agrım oluyor. o yüzden endişelendim

iş yerindeyim çalışıyorum oturuyorum acaba ondan mı

Yalnız çok komik görünüyo göbek yok bol gelio kalça kısmı dahil zaten göbek kısmı komple boş
onemli olan rahat olmasi vallahi ben pazarertesi doktora gitdm 12+4 gunluktum sira bekliyorm aciktim bir seyler atisitirdm ultrason sonra pantalon kapanmadi vallah fermuarda oyle ustune montla kapatdm geldim eve rezil oldum

ben 7 haftalıgım adet haftamda oldu bir iki gündür yine hafif agrım oluyor. o yüzden endişelendim

Benimde hala oluyo kasık agrım iş yaptiğım zaman daha çok oluyo ama bütün gün yatarsam hiçbişeyim yok normal bence hala rahim genişliyo çünkü

normaldir canim rahimde kasilyor ondandir sikma sen canini

onemli olan rahat olmasi vallahi ben pazarertesi doktora gitdm 12+4 gunluktum sira bekliyorm aciktim bir seyler atisitirdm ultrason sonra pantalon kapanmadi vallah fermuarda oyle ustune montla kapatdm geldim eve rezil oldum
Sen al zaten canım artık 3 ay olmuş çok rahat gerçekten çamaşırada dikkat etmek lazım ben hamile külotu almadım ama düşük bel olup pamuklu olanlardan giyiyorum rahatsız etmiyo şimdilik

Benim esofmanlarim olmuorr artik gerçi biyere de gidemiom zaten evdeyim hep:)) rapirluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…