canim hala dinleniyorsun dimi azalma var mi peki?Benim esofmanlarim olmuorr artik gerçi biyere de gidemiom zaten evdeyim hep:)) rapirluyum
Benim esofmanlarim olmuorr artik gerçi biyere de gidemiom zaten evdeyim hep:)) rapirluyum
ya canim her kesin vucutu farkli sen milleti dinleme ya benim de goyusler sisdi bos ver yeter bebis saglikli olsunben bir aydır hamile pantolonu ve eşofmanı giyiyorum göbüşüm kocaman oldu millet bana gülüyor normal değil diyorlar ama napimmm iç karnım dar demekki 5 aylık hamiş gibiyim valla
tansiyon sorunu bende de baslamsi amma bende hep martda olur tansiyon sorunu cok zor anliyorm seni limon iyi geliyor bana her gun yiyorm normalde 10/6 olan simdi 130/7 olmus bakalimn inicek mikızlar normalde uyukluyorum zaten ama 2 gündür gözümü açamıyorum desem yeridir. bufün işe geldim baktım kafam düşüyo kendiliğinden revire gittim tansiyon 11e 7 çıktı biraz dinlen istersen dedi hemşire 1 buçuk saat uyumuşum. kalkınca tansiyon 10a 6 olmuştu. doktorumu aradım biraz serum takviyesi yapalım dedi. su içemiyorum bulantılardan vücudun fazla halsizleşmiştir dedi. aklınızda olsun sizinde bugün taktırıcam serumu
Belli olmaz cnm o kadarBen 4. ay bitene kadar iş yerinden saklarım diyordum ama belli olur mu ya :/
ben bir aydır hamile pantolonu ve eşofmanı giyiyorum göbüşüm kocaman oldu millet bana gülüyor normal değil diyorlar ama napimmm iç karnım dar demekki 5 aylık hamiş gibiyim valla
Bende 3-4 gündür giyiorum hamile pantalonu, benimde çok belli oluyor karnım...zaten hafif göbeği olan biriydim belki ondandır bilmiyorum. Öğrencilerim soruyor yok kilo aldım diyorum. Arkamdan incecik bacakları var karnı büyük ne kadar değişik vücut tipi var diyorlarmış :'(ben bir aydır hamile pantolonu ve eşofmanı giyiyorum göbüşüm kocaman oldu millet bana gülüyor normal değil diyorlar ama napimmm iç karnım dar demekki 5 aylık hamiş gibiyim valla
benimde karnim büyüdü 4 5 aylik gibiyim bildigin benim ikinci hamilelik belkide o yuzden çabuk ciktiBende 3-4 gündür giyiorum hamile pantalonu, benimde çok belli oluyor karnım...zaten hafif göbeği olan biriydim belki ondandır bilmiyorum. Öğrencilerim soruyor yok kilo aldım diyorum. Arkamdan incecik bacakları var karnı büyük ne kadar değişik vücut tipi var diyorlarmış :'(
sen doktorun nasıl uygun gördüyse öyle kullan derim. ben gyno ferro sanol u sabah tok karnına içiyorum ve süt içilmeyeceğini bilmiyordum evde kahvaltı yaptıktan sonra işyerine gelir gelmez hemen sütümü içiyorum ben.decavit i de akşam tok karnına içiyorum. ikisinide günde 1 kez.geçende sağlık ocağında kan tahlilleri yaptırdım demir im yükselmiş baya 6 nisan da randevum var doktoruma sorucam ne yapmam gerekir.gynoferonu sabah aksam ac karnına dedi. ama cok bulantı yapıyormus. decavıtı sabah ac karnına dedi. omega 3 u de gunde 1 kez tok karnına dedı. bıde gynoferonu ıcınce 2 saat sut icemıyormusum. ben nasıl kahvaltı yapıcam. butun duzenım bozulurkı böyle. bazı arkadaslar gynoferonu gunde 1 kez tok ıcıyomus. decavıtı de tok ıcenler var hatta yemek aralarında. kafam cok karıstı.
Bende 3-4 gündür giyiorum hamile pantalonu, benimde çok belli oluyor karnım...zaten hafif göbeği olan biriydim belki ondandır bilmiyorum. Öğrencilerim soruyor yok kilo aldım diyorum. Arkamdan incecik bacakları var karnı büyük ne kadar değişik vücut tipi var diyorlarmış :'(
Benim ilk hamileliğim, birde sizde de göbekte sertlik varmı? Mesela içime çekemiyorum karnımıbenimde karnim büyüdü 4 5 aylik gibiyim bildigin benim ikinci hamilelik belkide o yuzden çabuk cikti
ya benim kabızlık ve şişkinlik olunca karnım 3 aylık gibi çıkıveriyor ama içim boşaldığı zaman hiçbirşey kalmıyor :S yani çok çok azıcık öyle gözle görülecek kadar olamadım benimde kafam karışıyor bu yüzden.arkadaslar karnınız büyüdü mü accaba merak ediyorum da :)
benım 11. haftaya kadar oldu hep. yatınca gecıyodu. yorulmamaya dıkakat et. bıde doktor progestan vermıstı ne olur noomaz dıyekızlar peki kasık agrınız oluyor mu
ben 7 haftalıgım adet haftamda oldu bir iki gündür yine hafif agrım oluyor. o yüzden endişelendim
iş yerindeyim çalışıyorum oturuyorum acaba ondan mı
ben zaten bu milleti anlamış değilim sizene ki sinir ediyorlarherkezin fiziki özellikleri farklı hepimiz farklıyız sen hamişliğin tadını çıkar canım boşver milleti
ay na kadar merakli oyrenclerin var amannnnBende 3-4 gündür giyiorum hamile pantalonu, benimde çok belli oluyor karnım...zaten hafif göbeği olan biriydim belki ondandır bilmiyorum. Öğrencilerim soruyor yok kilo aldım diyorum. Arkamdan incecik bacakları var karnı büyük ne kadar değişik vücut tipi var diyorlarmış :'(
9+5 im ama 8. haftadan beri çıktı karnım...Dediğin gibi canım herkes bi laf konuşuyor bilip bilmeden...Öğrencilerime de itiraf etmeyeceğim zaten inş karnım büyüyünce iyice sormalarına gerek kalmayacak :)Hiç sıkma canını canım ya ben de 10+2 deyim kilo almadın göbeğin yok bi sıkıntı var diyorlar elin ağzı torba değil ki büzesin herkes konuşuyor bebişler sağlıklı olsun kucağımıza alalımda gerisi mühüm değil
aa daha söylemedin mi işyerine??Ben 4. ay bitene kadar iş yerinden saklarım diyordum ama belli olur mu ya :/
üniversite öğrencileri fena, paparazzi gibiler :) neyse itiraf yok, zaten iyice büyüyünce sorularının cevabını alırlar.ay na kadar merakli oyrenclerin var amannnn
yok canım ya kem gözlü çok burada, nazar boncuklu kolye ve bileklik bile aldım korkumaaa daha söylemedin mi işyerine??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?