2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar normalde uyukluyorum zaten ama 2 gündür gözümü açamıyorum desem yeridir. bufün işe geldim baktım kafam düşüyo kendiliğinden revire gittim tansiyon 11e 7 çıktı biraz dinlen istersen dedi hemşire 1 buçuk saat uyumuşum. kalkınca tansiyon 10a 6 olmuştu. doktorumu aradım biraz serum takviyesi yapalım dedi. su içemiyorum bulantılardan vücudun fazla halsizleşmiştir dedi. aklınızda olsun sizinde bugün taktırıcam serumu

ben bir aydır hamile pantolonu ve eşofmanı giyiyorum göbüşüm kocaman oldu millet bana gülüyor normal değil diyorlar ama napimmm iç karnım dar demekki 5 aylık hamiş gibiyim valla
ya canim her kesin vucutu farkli sen milleti dinleme ya benim de goyusler sisdi bos ver yeter bebis saglikli olsun

tansiyon sorunu bende de baslamsi amma bende hep martda olur tansiyon sorunu cok zor anliyorm seni limon iyi geliyor bana her gun yiyorm normalde 10/6 olan simdi 130/7 olmus bakalimn inicek mi

ben bir aydır hamile pantolonu ve eşofmanı giyiyorum göbüşüm kocaman oldu millet bana gülüyor normal değil diyorlar ama napimmm iç karnım dar demekki 5 aylık hamiş gibiyim valla

ben zaten bu milleti anlamış değilim sizene ki sinir ediyorlar herkezin fiziki özellikleri farklı hepimiz farklıyız sen hamişliğin tadını çıkar canım boşver milleti

Bende 3-4 gündür giyiorum hamile pantalonu, benimde çok belli oluyor karnım...zaten hafif göbeği olan biriydim belki ondandır bilmiyorum. Öğrencilerim soruyor yok kilo aldım diyorum. Arkamdan incecik bacakları var karnı büyük ne kadar değişik vücut tipi var diyorlarmış :'(

benimde karnim büyüdü 4 5 aylik gibiyim bildigin benim ikinci hamilelik belkide o yuzden çabuk cikti

sen doktorun nasıl uygun gördüyse öyle kullan derim. ben gyno ferro sanol u sabah tok karnına içiyorum ve süt içilmeyeceğini bilmiyordum evde kahvaltı yaptıktan sonra işyerine gelir gelmez hemen sütümü içiyorum ben.decavit i de akşam tok karnına içiyorum. ikisinide günde 1 kez.geçende sağlık ocağında kan tahlilleri yaptırdım demir im yükselmiş baya 6 nisan da randevum var doktoruma sorucam ne yapmam gerekir.

Hiç sıkma canını canım ya ben de 10+2 deyim kilo almadın göbeğin yok bi sıkıntı var diyorlar elin ağzı torba değil ki büzesin herkes konuşuyor bebişler sağlıklı olsun kucağımıza alalımda gerisi mühüm değil

arkadaslar karnınız büyüdü mü accaba merak ediyorum da :)
ya benim kabızlık ve şişkinlik olunca karnım 3 aylık gibi çıkıveriyor ama içim boşaldığı zaman hiçbirşey kalmıyor :S yani çok çok azıcık öyle gözle görülecek kadar olamadım benimde kafam karışıyor bu yüzden.

kızlar peki kasık agrınız oluyor mu

ben 7 haftalıgım adet haftamda oldu bir iki gündür yine hafif agrım oluyor. o yüzden endişelendim

iş yerindeyim çalışıyorum oturuyorum acaba ondan mı
benım 11. haftaya kadar oldu hep. yatınca gecıyodu. yorulmamaya dıkakat et. bıde doktor progestan vermıstı ne olur noomaz dıye

ben zaten bu milleti anlamış değilim sizene ki sinir ediyorlar herkezin fiziki özellikleri farklı hepimiz farklıyız sen hamişliğin tadını çıkar canım boşver milleti
ay na kadar merakli oyrenclerin var amannnn

9+5 im ama 8. haftadan beri çıktı karnım...Dediğin gibi canım herkes bi laf konuşuyor bilip bilmeden...Öğrencilerime de itiraf etmeyeceğim zaten inş karnım büyüyünce iyice sormalarına gerek kalmayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…