- 25 Şubat 2016
- 26
- 24
- 3
- 44
limon suyu sık iç ve de gargara yapkızlar ben dün kötü oldum bulantı kusma ishal şikayetiyle acil e gittim serum taktilr bebek de iyi çok sukur ama hala tüm vücudum ve boğazın çok ağrıyor. doktor ilaç da vermedi bitkisel caylsrdanda korkuyorum içmeye ne yapsam sizce ?
9+5 im ama 8. haftadan beri çıktı karnım...Dediğin gibi canım herkes bi laf konuşuyor bilip bilmeden...Öğrencilerime de itiraf etmeyeceğim zaten inş karnım büyüyünce iyice sormalarına gerek kalmayacak :)
evveett dikkat ettiğim mesele benimde ilk hamileliğim çok fazla karnım çıkmadı ama göbek deliğimin alt kısmını içime çekemiyorum kendimi böyle motive ediyorum demekki bebeğim büyüyor ki göbek içeri kaçmıyorBenim ilk hamileliğim, birde sizde de göbekte sertlik varmı? Mesela içime çekemiyorum karnımı
Canim daha iyiyim ama dr faranti oldun DİE yat Diorcçokhhareketyyapmadiorsmuqlaya .!.:canimdr ula dinleniyorsun dimi azalma var mi peki?
y vallah ben utanirdm ogretmenime sormaga amma belli ki hemde seviyorlar seni)))))üniversite öğrencileri fena, paparazzi gibiler :) neyse itiraf yok, zaten iyice büyüyünce sorularının cevabını alırlar.
arkadaslar karnınız büyüdü mü accaba merak ediyorum da :)
Aynen canım herkesin yapısı farklı...:) boşver canım kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz
İnş. orada büyüyorlar kuzucuklar, cumartesi kontrolüm var. Çok heyecanlıyım inş. büyümüştür.evveett dikkat ettiğim mesele benim çok fazla karnım çıkmadı ama göbek deliğimin alt kısmını içime çekemiyorum kendimi böyle motive ediyorum demekki bebeğim büyüyor ki göbek içeri kaçmıyor
arkadaşlar rutin olarak yapılıyor 2 li 3 lü dörtlü testlerSelam kızlar. Ben ikili test yaptırdım. Sonucu doktora gösterdim. Gayet iyi dedi. 17. Haftada 3lü test de yapalım emin olalım dedi. Şaşırdım buna. İkili test yeterli diye biliyorum. Herhangi bir risk yok dimi dedim. Risk hiç yok diyemeyiz, öyle olsa hiç sakat bebek doğmaz dedi. Ama yüzde 80 sağlıklı dedi.
Doktorunuz sizden 3lü test istedi mi? Acaba birşeyden şüphelendi de mi istedi yoksa sağlama almak için mi sizce?
ben 7 haftalıkken söylemek zorunda kaldım çünkü dükkan tadilata giriyordu eşyalar toplanıyordu bende masamı topluyordum bana ağır bir şey taşıtmasınlar diye söylemek mecburiyetinde kaldım.yok canım ya kem gözlü çok burada, nazar boncuklu kolye ve bileklik bile aldım korkuma
benim büyüdü 3 kilo aldım ayrıca..hergün de yürüyüş yapıyorum artık 3 ay dolduğu için platese de başladım zannımca biraz da yapı meselesi...arkadaslar karnınız büyüdü mü accaba merak ediyorum da :)
a
y vallah ben utanirdm ogretmenime sormaga amma belli ki hemde seviyorlar seni)))))
Canim daha iyiyim ama dr faranti oldun DİE yat Diorcçokhhareketyyapmadior
ayyyyyyyyyyyyyyy kopdum ben gercekten mi yoksa saka yapiyorsunyok canım ya kem gözlü çok burada, nazar boncuklu kolye ve bileklik bile aldım korkuma
ay evet cnm ya benimkide çok sert kaya gibi arkadaşlarınki yumuşak bende anlamadım ki niyeBenim ilk hamileliğim, birde sizde de göbekte sertlik varmı? Mesela içime çekemiyorum karnımı
O da yapı meselesi demekki canım, kafaya takmayalım.ay evet cnm ya benimkide çok sert kaya gibi arkadaşlarınki yumuşak bende anlamadım ki niye
Aynen canım herkesin yapısı farklı...
İnş. orada büyüyorlar kuzucuklar, cumartesi kontrolüm var. Çok heyecanlıyım inş. büyümüştür.
bende de sert bir az simdi fark etttim hahaha siz soyleyince baktm yaaa))))))))))ay evet cnm ya benimkide çok sert kaya gibi arkadaşlarınki yumuşak bende anlamadım ki niye
inş. canım benimde bebeğimi görmeyeli cumartesi tam 2 hafta olmuş olacak. Ama allah korusun kötü bişey olsa ağrımız sızımız olurdu diye düşünüp kendimi avutmaya çalışıyorum. Önceden 2 kaybımda bugünleri görememiştim. Allahım tamamına erdirir inş.inşallah gittiğinde güzel güzel haberlerle dönerssin canım :) benim haftaya çarşamba randevum daha 7 gün var zaman geçmiyor tam iki hafta oldu bebitomu görmeyeli ah bi görsem kalbinin attığını hareket ettiğini bir görsem dünyalar benim olucak
:))) kızlarında dediği gibi yapı farkı ama ben göbüşümden memnunum kim ne derse desin o benim bebişim büyüyor içimde onu verene kurban olurum ben yaaabende de sert bir az simdi fark etttim hahaha siz soyleyince baktm yaaa))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?