2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benim ilk hamileliğim, birde sizde de göbekte sertlik varmı? Mesela içime çekemiyorum karnımı
evveett dikkat ettiğim mesele benimde ilk hamileliğim çok fazla karnım çıkmadı ama göbek deliğimin alt kısmını içime çekemiyorum kendimi böyle motive ediyorum demekki bebeğim büyüyor ki göbek içeri kaçmıyor hep eşime söylüyorum hatta bu sabahta göbeğimin yandan fotosunu çektim ona gönderdim hiç karnım çıkmadı diye oda beni motive ediyor maşallah çıkmış çıkmış diyor

:) boşver canım kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz
Aynen canım herkesin yapısı farklı...
İnş. orada büyüyorlar kuzucuklar, cumartesi kontrolüm var. Çok heyecanlıyım inş. büyümüştür.

arkadaşlar rutin olarak yapılıyor 2 li 3 lü dörtlü testler

Aynen canim E="HappyMom-s, post: 45840169, member: 514176"]Kaderimiz ayni sirtim batti artik yatmaktan izim cikti bebisler iyi olsunda arkadasim giymeyiverelim napalim [/QUOTE]
Aunen canimm bebisler iyi olsun tek napalim yatalim bosvrr... Bebek olumca uykusuz kalicaz zaten

yok canım ya kem gözlü çok burada, nazar boncuklu kolye ve bileklik bile aldım korkuma
ben 7 haftalıkken söylemek zorunda kaldım çünkü dükkan tadilata giriyordu eşyalar toplanıyordu bende masamı topluyordum bana ağır bir şey taşıtmasınlar diye söylemek mecburiyetinde kaldım.

a

y vallah ben utanirdm ogretmenime sormaga amma belli ki hemde seviyorlar seni)))))

Yeni nesil fena, görmeniz lazım :) önlüksüz derse girmiyordum, şimdi hamileyim diye oturarak ders anlatıyorum. Ona rağmen nasıl dikkat etmişler pes diyorum :) seviyorlardır umarım arkadaş gibiyimdir zaten :)

Aynen canım herkesin yapısı farklı...

İnş. orada büyüyorlar kuzucuklar, cumartesi kontrolüm var. Çok heyecanlıyım inş. büyümüştür.

inşallah gittiğinde güzel güzel haberlerle dönerssin canım :) benim haftaya çarşamba randevum daha 7 gün var zaman geçmiyor tam iki hafta oldu bebitomu görmeyeli ah bi görsem kalbinin attığını hareket ettiğini bir görsem dünyalar benim olucak

inş. canım benimde bebeğimi görmeyeli cumartesi tam 2 hafta olmuş olacak. Ama allah korusun kötü bişey olsa ağrımız sızımız olurdu diye düşünüp kendimi avutmaya çalışıyorum. Önceden 2 kaybımda bugünleri görememiştim. Allahım tamamına erdirir inş.

kızlar bazen öyle bi an oluyor ki sanki karnımda su torbası taşıyor gibi his oluyor böyle çalkalanıyormuş gibi oluyor bazen ara ara göbek deliğimin altında birden pıtpıtpıt atan bir şey oluyor acaba bebeğim yaslandı mı diyorum onun kalp atışımıdır sizdede oluyor mu bunun gibi? gerçi benim için daha çok erken henüz 10+6 haftalığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…