2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bende bir kac defa oldu ayni sendeki gibi sadece kimseye soylemedm demek ki bir tek bende olmiyor bu

benimde önceden iki kaybım var onlarda bu kadar ilerleyememiştim bu bebeğimde iki kere kalp atışını gördüm çok şükür bin şükür olsun ki.yani dimi eğer allah korusun kötü bişeyimiz olsaydı bi yerden patlak verirdi herhalde ama maşallah benim hamileliğim çok iyi geçiyor hiç bebeğimden kaynakklı bi sıkıntım olmadı.

ay ne güzel ya bebeğimin hareketlerini hissedemesemde kesesini sanki hissediyorum bide arada pıtpıtpıt oluyor hani çok hızlı atıyor ya onların kalpleri çok hızlı pıtpıtpıt oluyor.
bende cok dikkatlyim birde austosda bos gebelik kecirdim yani hen uz aklimda yasadiklarm her gun doktora gitdiyimde inan sabah kadar uyuyamyorm

Aynen canım çok şükür bende 2 kere gördüm kalp atışını, bu sefer sakin olmaya ve kafaya bişey takmamaya çalışıyorum. Maşallah bugünlerimize inş. sağlıklı bebeklerimiz olsun güzel güzel büyüsünler inş.

kızlar bu sabah tartıldım yine. toplamda 5 kilo oldu ben verdim. aslında yemeye başladım kusmalar da yok. yürüyüş yapıyorum her gün.
en öğrencilere söylemek zorunda kaldım çünkü küçükler zıplıyorlar üstüme, koşalım yarış yapalım diyorlar. ama çok komikler hepsi ailesine söylemiş. her gün karnımı sevip bebek ne zaman çıkacak diye soruyorlar:) dün okulun bahçesine yeni açılan bir bebek mağazası borşür atmış almışlar bana getirmişler, al bu senin olsun diye. süt iç, yumurta ye öğretmenim diyorlar :)))) hepsinin ortak merakı da cinsiyeti :)

bende cok dikkatlyim birde austosda bos gebelik kecirdim yani hen uz aklimda yasadiklarm her gun doktora gitdiyimde inan sabah kadar uyuyamyorm
benimde geçen sene şubat ayından kürtajım var korunmamamıza rağmen hamile kalamıyordum doktor kontrolü altında bi tane kimyasal gebelik geçirdim ekim ayında bir ay boş bekledik bir ay klomen kullandım yine olmamıştı ocak ayında rahim filmi çektirdim ve 11 şubatta da ilk gebeliğimin senesiydi o gün arkadaşıma msj attım bugün ilkbebeğimin senesi diye çok moralim bozuktu üzülüyordum 1 sene oldu hala hamile kalamadım diye ve 18 şubatta hamile olduğumu öğrendim rabbiiiiimmm çok büyük güzel allahım kimseyi evlatla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur.

Ne tatlılar ya. Bizimkilerle de 23 nisan çalışıyoruz. Öğretmenim sen oynayınca Bebek'te içinde oynuyor mu diyorlar. Üzmeyin öğretmenimizi bebeği de üzülüyor diyorlar :))))). Kilo sabahkini mi baz almalıyız bilemedim. Gün içinde 63 sabah 61 oluyorum :))).

insallah canim seni anliorm ben 3 ay korundm 1 ay sonra kaldm hamle birde 44 gun akintm oldu kac gere gitdi dedim sukur allahima sukur bu gunumuze

ay na kadarrr tatliii

ayyy seviyorlar bak seni ne guzeeel

çok tatlılar gerçekten, bahçeden taş getiriyorlar bu kadar mı şu kadar mı diye soruyorlar :) sanırım sabahkini baz alacaz bi kaç internet sitesinde öyle okudum. hatta tuvalete çıktıktan sonra tartılın diyorlar.

ınsallah hepimiz alırız kucagımıza bebeklerimizi. ben 8 yıl vajınısmus tedavısınden sonra ınanamıyorum bıle hamıle olduguma. ilk gebeliğim. ıns tamamına ererız. benım korkularım hıc bıtmıyo. tam tedavıyı bıtıremedım ama. ıns en basa da donmem.

hey maşallah 8 senenin en kıymetlisi rabbimm inşallah burda doğup büyüdüklerini anlatmamızı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…