bende bir kac defa oldu ayni sendeki gibi sadece kimseye soylemedm demek ki bir tek bende olmiyor bukızlar bazen öyle bi an oluyor ki sanki karnımda su torbası taşıyor gibi his oluyor böyle çalkalanıyormuş gibi oluyor bazen ara ara göbek deliğimin altında birden pıtpıtpıt atan bir şey oluyor acaba bebeğim yaslandı mı diyorum onun kalp atışımıdır sizdede oluyor mu bunun gibi? gerçi benim için daha çok erken henüz 10+6 haftalığım
benimde önceden iki kaybım var onlarda bu kadar ilerleyememiştim bu bebeğimde iki kere kalp atışını gördüm çok şükür bin şükür olsun ki.yani dimi eğer allah korusun kötü bişeyimiz olsaydı bi yerden patlak verirdi herhalde ama maşallah benim hamileliğim çok iyi geçiyor hiç bebeğimden kaynakklı bi sıkıntım olmadı.inş. canım benimde bebeğimi görmeyeli cumartesi tam 2 hafta olmuş olacak. Ama allah korusun kötü bişey olsa ağrımız sızımız olurdu diye düşünüp kendimi avutmaya çalışıyorum. Önceden 2 kaybımda bugünleri görememiştim. Allahım tamamına erdirir inş.
aynen canim aynen:))) kızlarında dediği gibi yapı farkı ama ben göbüşümden memnunum kim ne derse desin o benim bebişim büyüyor içimde onu verene kurban olurum ben yaaa
ay ne güzelbende bir kac defa oldu ayni sendeki gibi sadece kimseye soylemedm demek ki bir tek bende olmiyor bu
bende cok dikkatlyim birde austosda bos gebelik kecirdim yani hen uz aklimda yasadiklarm her gun doktora gitdiyimde inan sabah kadar uyuyamyormay ne güzelya bebeğimin hareketlerini hissedemesemde kesesini sanki hissediyorum bide arada pıtpıtpıt oluyor hani çok hızlı atıyor ya onların kalpleri çok hızlı pıtpıtpıt oluyor.
Aynen canım çok şükür bende 2 kere gördüm kalp atışını, bu sefer sakin olmaya ve kafaya bişey takmamaya çalışıyorum. Maşallah bugünlerimize inş. sağlıklı bebeklerimiz olsun güzel güzel büyüsünler inş.benimde önceden iki kaybım var onlarda bu kadar ilerleyememiştim bu bebeğimde iki kere kalp atışını gördüm çok şükür bin şükür olsun ki.yani dimi eğer allah korusun kötü bişeyimiz olsaydı bi yerden patlak verirdi herhalde ama maşallah benim hamileliğim çok iyi geçiyor hiç bebeğimden kaynakklı bi sıkıntım olmadı.
İnş Cnm bi dahaki gittiğimde bi sorcam bakalım. 16 nisanda.boyu yakin benimkide 59mm canim o yuzden her sey normal sikma canini
insallah canimİnş Cnm bi dahaki gittiğimde bi sorcam bakalım. 16 nisanda.
benimde geçen sene şubat ayından kürtajım var korunmamamıza rağmen hamile kalamıyordum doktor kontrolü altında bi tane kimyasal gebelik geçirdim ekim ayında bir ay boş bekledik bir ay klomen kullandım yine olmamıştı ocak ayında rahim filmi çektirdim ve 11 şubatta da ilk gebeliğimin senesiydi o gün arkadaşıma msj attım bugün ilkbebeğimin senesi diye çok moralim bozuktu üzülüyordum 1 sene oldu hala hamile kalamadım diye ve 18 şubatta hamile olduğumu öğrendim rabbiiiiimmm çok büyük güzel allahım kimseyi evlatla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur.bende cok dikkatlyim birde austosda bos gebelik kecirdim yani hen uz aklimda yasadiklarm her gun doktora gitdiyimde inan sabah kadar uyuyamyorm
Ne tatlılar ya. Bizimkilerle de 23 nisan çalışıyoruz. Öğretmenim sen oynayınca Bebek'te içinde oynuyor mu diyorlar. Üzmeyin öğretmenimizi bebeği de üzülüyor diyorlar :))))). Kilo sabahkini mi baz almalıyız bilemedim. Gün içinde 63 sabah 61 oluyorum :))).kızlar bu sabah tartıldım yine. toplamda 5 kilo oldu ben verdim. aslında yemeye başladım kusmalar da yok. yürüyüş yapıyorum her gün.
en öğrencilere söylemek zorunda kaldım çünkü küçükler zıplıyorlar üstüme, koşalım yarış yapalım diyorlar. ama çok komikler hepsi ailesine söylemiş. her gün karnımı sevip bebek ne zaman çıkacak diye soruyorlar:) dün okulun bahçesine yeni açılan bir bebek mağazası borşür atmış almışlar bana getirmişler, al bu senin olsun diye. süt iç, yumurta ye öğretmenim diyorlar :)))) hepsinin ortak merakı da cinsiyeti :)
insallah canim seni anliorm ben 3 ay korundm 1 ay sonra kaldm hamle birde 44 gun akintm oldu kac gere gitdi dedim sukur allahima sukur bu gunumuzebenimde geçen sene şubat ayından kürtajım var korunmamamıza rağmen hamile kalamıyordum doktor kontrolü altında bi tane kimyasal gebelik geçirdim ekim ayında bir ay boş bekledik bir ay klomen kullandım yine olmamıştı ocak ayında rahim filmi çektirdim ve 11 şubatta da ilk gebeliğimin senesiydi o gün arkadaşıma msj attım bugün ilkbebeğimin senesi diye çok moralim bozuktu üzülüyordum 1 sene oldu hala hamile kalamadım diye ve 18 şubatta hamile olduğumu öğrendim rabbiiiiimmm çok büyük güzel allahım kimseyi evlatla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur.
ay na kadarrr tatliiiNe tatlılar ya. Bizimkilerle de 23 nisan çalışıyoruz. Öğretmenim sen oynayınca Bebek'te içinde oynuyor mu diyorlar. Üzmeyin öğretmenimizi bebeği de üzülüyor diyorlar :))))). Kilo sabahkini mi baz almalıyız bilemedim. Gün içinde 63 sabah 61 oluyorum :))).
ayyy seviyorlar bak seni ne guzeeelkızlar bu sabah tartıldım yine. toplamda 5 kilo oldu ben verdim. aslında yemeye başladım kusmalar da yok. yürüyüş yapıyorum her gün.
en öğrencilere söylemek zorunda kaldım çünkü küçükler zıplıyorlar üstüme, koşalım yarış yapalım diyorlar. ama çok komikler hepsi ailesine söylemiş. her gün karnımı sevip bebek ne zaman çıkacak diye soruyorlar:) dün okulun bahçesine yeni açılan bir bebek mağazası borşür atmış almışlar bana getirmişler, al bu senin olsun diye. süt iç, yumurta ye öğretmenim diyorlar :)))) hepsinin ortak merakı da cinsiyeti :)
ayyy seviyorlar bak seni ne guzeeel
Ne tatlılar ya. Bizimkilerle de 23 nisan çalışıyoruz. Öğretmenim sen oynayınca Bebek'te içinde oynuyor mu diyorlar. Üzmeyin öğretmenimizi bebeği de üzülüyor diyorlar :))))). Kilo sabahkini mi baz almalıyız bilemedim. Gün içinde 63 sabah 61 oluyorum :))).
ınsallah hepimiz alırız kucagımıza bebeklerimizi. ben 8 yıl vajınısmus tedavısınden sonra ınanamıyorum bıle hamıle olduguma. ilk gebeliğim. ıns tamamına ererız. benım korkularım hıc bıtmıyo. tam tedavıyı bıtıremedım ama. ıns en basa da donmem.benimde geçen sene şubat ayından kürtajım var korunmamamıza rağmen hamile kalamıyordum doktor kontrolü altında bi tane kimyasal gebelik geçirdim ekim ayında bir ay boş bekledik bir ay klomen kullandım yine olmamıştı ocak ayında rahim filmi çektirdim ve 11 şubatta da ilk gebeliğimin senesiydi o gün arkadaşıma msj attım bugün ilkbebeğimin senesi diye çok moralim bozuktu üzülüyordum 1 sene oldu hala hamile kalamadım diye ve 18 şubatta hamile olduğumu öğrendim rabbiiiiimmm çok büyük güzel allahım kimseyi evlatla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur.
ınsallah hepimiz alırız kucagımıza bebeklerimizi. ben 8 yıl vajınısmus tedavısınden sonra ınanamıyorum bıle hamıle olduguma. ilk gebeliğim. ıns tamamına ererız. benım korkularım hıc bıtmıyo. tam tedavıyı bıtıremedım ama. ıns en basa da donmem.
Merhaba hanımlar.ben de ekim annesiyim.hepimize saglıklı bebişler inşallah..cinsiyet belli olan var mı 13.hafta da??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?