Evet cnm... 20.haftadan sonra bebek hissedilmeye baslaniyormus ya, ondan sonrasinin daha rahat daha guzel olucagini dusunuyorum.. en azindan hissedicez hareket ediyor demek ki ohhhh diyecegiz...Amin canım Allah razı olsun sanırım 6 ay daha bu tedirginlik olacak bizde rahat olmak isterdim ama elimde değil dediğin gibi Rabbim e dua etmek ten başka bir şey elimizden gelmiyor
Bu cuma ikili taramam var ben de merak ediyorum.internetten arastırdım en erken tahmin 15.hafta yazıyo.
Hani kemik yapısına göre mi tahmin etti.ya da doktor çok deneyimliyse önceden fark edebiliyormus cinsiyeti.bana da 11.haftamda erkek dedi.ben de yani cok erken bi tahmin değil mi dedim.güldü doğunca görürsün dedi
hos geldin canimMerhaba hanımlar.ben de ekim annesiyim.hepimize saglıklı bebişler inşallah..cinsiyet belli olan var mı 13.hafta da??
Anladım Can'ım iyi barı kilo almadım diyip kendimi rahatlattım :))) bana da oyuncakları getiriyorlar o kadar mı bu kadar mı diye :) ultrasonu gösterdim öğretmenim neden bebeğin kara dediler :)))) çok tatlılar gerçekten.çok tatlılar gerçekten, bahçeden taş getiriyorlar bu kadar mı şu kadar mı diye soruyorlar :) sanırım sabahkini baz alacaz bi kaç internet sitesinde öyle okudum. hatta tuvalete çıktıktan sonra tartılın diyorlar.
Hayırlı olsun Cnm bebişiniz. Bize de 12+4 te kesin erkek dedi. Doktordan önce ben gördüm zaten :) sonradan değişir mi bilmiyorum :))) 16+4 te randevumuz var 16 nisanda. Bakalım.Merhaba hanımlar.ben de ekim annesiyim.hepimize saglıklı bebişler inşallah..cinsiyet belli olan var mı 13.hafta da??
Kızlar ya aklınızda isimler var mı merak ediyorum fikirlerinizi merak ediyorum:) netten baktım hep aynı isimler dolaşıyor eymen çağan gibi gibi :))
Kızlar hayırlı olsun kötü günleri artık düşünmeyin. Allah bebişlerinizi size bağışlasın. Mutlu günler başladı hepimiz için tadını çıkarın :)))ınsallah hepimiz alırız kucagımıza bebeklerimizi. ben 8 yıl vajınısmus tedavısınden sonra ınanamıyorum bıle hamıle olduguma. ilk gebeliğim. ıns tamamına ererız. benım korkularım hıc bıtmıyo. tam tedavıyı bıtıremedım ama. ıns en basa da donmem.
Bizde Metehan düşünüyoruz bakalım söyleyip duruyoruz. Ama farklı fikirlere de açığımbiz iki isim düşünüyoruz canım...ben Alp istiyorum yanına bulacağıuz
Bizde Metehan düşünüyoruz bakalım söyleyip duruyoruz. Ama farklı fikirlere de açığım
ben daha araştırmadım ama kız olarak Zeynep ismini çok beğenirim,erkektede çınar, yaman bu iki ismi çok beğeniyorum ama kocam ne ister ne düşünür bilemiyorum o daha cinsiyet belli olmadan karar vermek istemiyor.Kızlar ya aklınızda isimler var mı merak ediyorum fikirlerinizi merak ediyorum:) netten baktım hep aynı isimler dolaşıyor eymen çağan gibi gibi :))
pişman olmamak için git yada ara öneride bulunsun.Merhaba hanimlar bugün lekelenmem in 8 , günü düntam ddüzeldiderken aAfedersiniz ama wc de bugun 2 ,3 damla kahverengi akinti oldu idrar sandım ama Değilmiş 4 ggünsonra kontrol acil e gitsem mi bbeklesekmi llütfenyyardımcıolun doktorum 1 saatlik yol uzakta
Kızlar ya aklınızda isimler var mı merak ediyorum fikirlerinizi merak ediyorum:) netten baktım hep aynı isimler dolaşıyor eymen çağan gibi gibi :))
Canım progestan falan kullanıyor musun. Kanama yaşadığım haftalarda doktor içte birikenler çıkıyor demişti ultrasondan bakarak. O ara progestan ve iğne kullanıyordum. Ama 8 gün sonra olmuş bilemedim bi telefonla sor derim ben. Gel derse gidersin.Merhaba hanimlar bugün lekelenmem in 8 , günü düntam ddüzeldiderken aAfedersiniz ama wc de bugun 2 ,3 damla kahverengi akinti oldu idrar sandım ama Değilmiş 4 ggünsonra kontrol acil e gitsem mi bbeklesekmi llütfenyyardımcıolun doktorum 1 saatlik yol uzakta
bence git garantiye al canimMerhaba hanimlar bugün lekelenmem in 8 , günü düntam ddüzeldiderken aAfedersiniz ama wc de bugun 2 ,3 damla kahverengi akinti oldu idrar sandım ama Değilmiş 4 ggünsonra kontrol acil e gitsem mi bbeklesekmi llütfenyyardımcıolun doktorum 1 saatlik yol uzakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?