- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Yok cnm benimki cok uzun surdu.. benim rahmim gerideydi normalde. En son 3 hafta once boyle agrim olduydu dra sormustum rahim baglari yer degistiriyodur demisti. Ama ben tekrar olcagini dusunmemistim... arada bir olucak heralde...canim ben gecen hafta oyle felaket agri yasadm inan ayagma kadar vurdu nefes bile alamadm anlamadm neden oldu 2 gun once doktordaydm sukur iyi bebis yani ola bilyor boyle agrilar sonra geciyor bende 3=4dakika oluyor aniden sonra geciyor
amin canim tabi olucak yeter ki sen toparla kendini ben cok sikdm canimi bak inan kurtajdan sonra 56 gun adet olamamdm neden stressden dolayi o yuzden uzme kendini .3 adet donemi bekleyib sonra burakdm korunmayi .sen kendine kapanma burda hamis haberini alicaz insallahAYYY INSALLAH CANIM INSALLAH DUALARININ EN GUZELINI ENHAYIRLISI NI EN SAGLIKLI EVLATLAR VERSIN SANA agzına yuregıne saglık ıcımı rahatlattınız ınankı cok sagol ınsallahh tez zamanda saglıklı ve hayırlısı olur bızım ıcın
kuzummm yanlıs anlama ıcını ferah tut ben 12 haftamda gıttımda 1 haftalıkdı karnımda ole gezmısım anlamdım bende sadece hıssettım ıcımden bır seyler gıttı kalbım rahat degıldı yemek yeme ısdahım gıttı zaten grıptımde o araalr doktor ondan suphelendı ateslendımı acaba kaldıramdımı dedı ama tst ısdedıler genetık test yaptırcagım kan ıhtılasması ıcın kromozon testı bırde hayırlısı olsuntakma kafana senn ıcını ferah tutya belirti oluyor yani, ben de belirti var diye rahatım.korktum şimdi 1 ay olacak doktora gitmeyeli
yaaa sakin ol canim bende 3 hafta sonra gitdm 2 gun once ultrasona girdiymde oyle streesldiym bebis iyi cok sukur amma bak stressden tanmsiyonum ucdu inan hala inmiyor ondan stress yapmaya belirti oluyor yani, ben de belirti var diye rahatım.korktum şimdi 1 ay olacak doktora gitmeyeli
sagol canım allah razı olsun senden yanımda oldugun ıcın stres sıkıntı cok bende bu halımı esım gorunce oda perısan oluyor 3 adet donmeı bende bekleyecegım hayırlısı ondan sonrasıdaamin canim tabi olucak yeter ki sen toparla kendini ben cok sikdm canimi bak inan kurtajdan sonra 56 gun adet olamamdm neden stressden dolayi o yuzden uzme kendini .3 adet donemi bekleyib sonra burakdm korunmayi .sen kendine kapanma burda hamis haberini alicaz insallah
bebitolarımız kendilerini belli etmiyorlar diye üzülüyoruz aklımızdan neler neler geçiyor ama rabbim inşallah doktora gittiğimizde güzel haberler almayı nasip etsin.bende hiçbirşey hissetmiyorum bu yüzden çok tedirgin oluyorum inşallah bende senin gibi bebitomu büyümüş görürüm :)))bende en son 4 hafta olmustu su son günler artik agliycaktim cünki bende hic bir belirti yoktu zaten.. bu yüzden daha tedirgin gecirdim o 4 haftayi.. arada keske banada kendini belli etse her türlüsüne raziyim valla
saglik ocaginda mi canim?Kızlar asm geldim. Aşıları sorcam hiçbir şey bilmiyorumm,, bakalım ne diyecekler. Birde hamile kaydı / kartı açtırmak lazımmış bilmeyenlere duyrulur
amin canım allahım kımseye yasatmasın kac gun akıntın oldu kurtaj sonrası allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın KIZLAR SIZLERI UZMEK ISDEMEZDIM INANINKI ESKI ACILARINIZI ACMAK ISDEMEZDIM BANA DAYNAMA GUCU OLDUNUZ HERKESE COKKK TESEKKUR EDERIMM KAC GUN AKINTI OLDU KAC AY SONRA HAMILE KALDINIZ O SURECTE NELER YAPTINIZ YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR HEPINIZIN10. Haftada kaybettim bende bebeğimi daha önce 12. Haftadaki kontrolde öğrenmiştim. 2 hafta dolaşmisim çok şükür beni zehirlememis. Rabbim kimseye yaşatmasın ve bu sefer sağlıkla hayırlısıyla kucağımiza alalım bebeklerimizi inşallah.
Normalde erken dogarmis beklemezmis 40. Haftayı ama evet normal doğum 2. De daha kolaymis bende normal yaptım epiduralle ikinciyi de aynen öyle yapacamGünaydınlar, benimde bugün öğleden sonra randevum var, bakalim bunu 13. Hafta doluyor, şimdiye kadar tam gününde çıktı tüm muayenelerinde. Bu arada ben ilk doğumunu 38+2 de gerceklestirmistim, arkadaşımda aynı şekilde. O geçen ay 2. Doğumunu yaptı ve genelde ikincisinde erken gelmesi beklenir ama ikinci 40 . Haftasını doldurmuş :) ben de erken gelir diye düşünüyordum demek ki değişebiliyor ve ilkinde benzer sancı ve zaman doldurmustuk, ama 2. Si çok rahat olmuş, inşallah ben de öyle yazabilirim sonunda buraya.
ben yüz üstü yatıyorum başka türlü tamiyorum doktoruna sorduğumda zaten minnacık sıkıntı yaratmaz 4. Aydan sonra soluna yat demiştiayyyyy kızlar gece bir çığlıkla uyandım. sağa yatmıştım birden kramp gibi bir acı girdi. sola da dönemedim. sonra nefesimi kontrol edip, sola döndüm ama feci ağrıdı. netten baktım sağa yatınca olurmuş. ay çok korktum gece gece. benim sıpanın üzerine yattım sanırım
Evet canım. Hemşireyi bekliyorum kart doldurcakmışızsaglik ocaginda mi canim?
2 hafta hadi yine iyi ben 11.haftada doktora gittim bebeğim 6. haftada gelişimi durmuştu 5 hafta öyle gezmişim çok şükür bana bir şey olmadı.ama zaten bebeğin gelişiminin durduğundan bazen emin olamıyor doktorlar 1 hafta 2 hafta sonra gel diyorlar yani demekki 1 - 2 hafta gezmenin bi sakıncası yok galiba bide daha küçük ya hani baya gelişimi ilerlemiş olup kalbi dursa belki o zaman daha kritik olabilir durum.10. Haftada kaybettim bende bebeğimi daha önce 12. Haftadaki kontrolde öğrenmiştim. 2 hafta dolaşmisim çok şükür beni zehirlememis. Rabbim kimseye yaşatmasın ve bu sefer sağlıkla hayırlısıyla kucağımiza alalım bebeklerimizi inşallah.
günaydin kizlar bende dün taramali testi yaptirdim simdilik hersey iyi gözüküyor cok sükür. tarihimizide öne aldik, sanirim kadin doktorum güzel ölcememis. yani ekim degil eylül de doguracagim gibi görünüyo :). vede ilk tahmini doktor hanim erkekden yana yapti buda bir kac resmimiz :). orda yazan haftasi dogru degil nedenini bende bilmiyorum. suan 14+0 dayim
Eki Görüntüle 1805950 Eki Görüntüle 1805948 Eki Görüntüle 1805949
gözümü açamıyorum uykudan, normaldede severim uykuyu zaten ama bu aralar nerde olduğumun önemi yok uyumak için bide bulantılar tam geçiyodu yeniden başladı. gerçi doktorum 3aydan sonra geçer şikayetlerin ama sonrada başka şeyler başlıycak demişti ama bakalım yaşayıp görücez :)
gozde_87 ayyy canım nasıl duygulandım fotoğrafları görünce, maşallah çok güzel görünüyor. ay heyecanlandım iyice ben de cumartesi gideceğiz 2 li teste.
yok fazla gelisdigi icin erkene aldi doktor. yani gec dollenme olsa tarihi ileri alirdi.. bilmiyorum neden kaynakli. ama yumurtlama tarihime göre 4 gün daha erken hayirlisi artik :) bebisler kafasina göre takiliyo zaten ne tarih dinliyolar ne baska birsey :) bakalim dogdugu tarih kaci olcakGec dollenme olamaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?