prima bazı popislerde pisik yapıyormuş ben de kararsiz kaldim daha erken ama yine de bilmek lazim artikbenim ablam bez olarak prima premium care kullandı ikisinde de prima kullandı ve çok memnun kaldı bende muhtemelen onu kullanacağım :))
Ben terfi ettim bile coktanHanımlar, sütyen konusunda fikir verebilir misiniz? Birkaç yerde balensiz kullanılması gerek hamilelikte diye okudum. Yavaş yavaş büyük boylara geçmem lazım, şişiyorlar mütemadiyen. Var mı önerileriniz?
Ben oglumda sebamed sampuan kullandimkızlar ne marka şampuan ıslak mendil bez kullanmayı düşünüyosunuz?
Ben başladım canım.seZon sonuna yetiştim hatta kışlık bişeyler aldım yavruma çok cici şeyler.her dışarı çıktığımda bir parça bişey alıyorum.internetten istedim dün bir takım.çok güzelll bayılarak aldım oğluşuma.Kızlar ufaktan ufaktan alışverişlere başladınız mı? Ben ilk bebeğimde son zamanlara bıraktığım için hem karnımdan dolayı çok zorlanmıştım, hem bütçe olarak sarsılmıştık, hem de unuttuğum, yetişemediğim şeyler olmuştu. Bu kez tedbirli davranıcam inş. Önümüzdeki aydan itibaren her ay bir posta alışverişini halledicem:)
Evet canim balensiz aldim. Onceden cift dolgulu kullanıyordum ookadar minnakti yani
Cinsiyetimiz belli olsa da biz de alsak keşke gule gule saglikla giydir tatlimBen başladım canım.seZon sonuna yetiştim hatta kışlık bişeyler aldım yavruma çok cici şeyler.her dışarı çıktığımda bir parça bişey alıyorum.internetten istedim dün bir takım.çok güzelll bayılarak aldım oğluşuma.
Amin Can'ım.darısı başına.ama ben ne olur ne olmaz unisex renkler ve desenler seçtim alırken sürpriz olur da değişirse minnak giydirebileyimCinsiyetimiz belli olsa da biz de alsak keşke gule gule saglikla giydir tatlim
ilk sampuan ve islak mendil chicho set kullandim cok memnun kaldim pisik kremi falan cok cok iyiydi gogus ucu kremi tartismasiz lansinoh cok iyi geldi 7. Ayda basladim kullanmaya ilk bezde molfix oneriyorum prima mahvetti cocuguIslak mendil ve şampuan konusunda hep unibaby yi duydum ilk bebek olunca insan o mu bu mu diye tereddüt ediyor
prima bazı popislerde pisik yapıyormuş ben de kararsiz kaldim daha erken ama yine de bilmek lazim artikcanbebe de fena degilmis
ahahha maşallah, aramızda 3 hafta var benim de yakındır coşması :) haftasonu çıkayım alışverişe :)Evet canim balensiz aldim. Onceden cift dolgulu kullanıyordum ookadar minnakti yanişimdi ne sen sor ne bennsoyleyim
bende balensiz penye kullaniyorum nbb almistim oglumda hamileyken onlari kullaniyorum simdi evdeyken en rahatida emzirme atletleri hic yok gibi :) zaten buyukler normalde simdide allahlik oldularHanımlar, sütyen konusunda fikir verebilir misiniz? Birkaç yerde balensiz kullanılması gerek hamilelikte diye okudum. Yavaş yavaş büyük boylara geçmem lazım, şişiyorlar mütemadiyen. Var mı önerileriniz?
o bas agrisi bendede var felaket agriyo hic gecmedi bulantim azaldi ama tamamen gecmedi nedenseKızlar ben 11+5 haftaligim. Basım 2 haftadir çok ağrıyor. Dün gece sabaha kadar uyumadim desen yeridir. Midem bulanmadi felan derken nazar değdi.
Kendini nazar etmişsin Canım.ama zaten hamilelik eşittir mide bulantısı.bemim de 2 gün geçiyor hah bitti diyorum sonra 3.gün yine başlıuor.olacak şeylerKızlar ben 11+5 haftaligim. Basım 2 haftadir çok ağrıyor. Dün gece sabaha kadar uyumadim desen yeridir. Midem bulanmadi felan derken nazar değdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?