2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hanımlar, sütyen konusunda fikir verebilir misiniz? Birkaç yerde balensiz kullanılması gerek hamilelikte diye okudum. Yavaş yavaş büyük boylara geçmem lazım, şişiyorlar mütemadiyen. Var mı önerileriniz?

Islak mendil ve şampuan konusunda hep unibaby yi duydum ilk bebek olunca insan o mu bu mu diye tereddüt ediyor
benim ablam bez olarak prima premium care kullandı ikisinde de prima kullandı ve çok memnun kaldı bende muhtemelen onu kullanacağım :))
prima bazı popislerde pisik yapıyormuş ben de kararsiz kaldim daha erken ama yine de bilmek lazim artik canbebe de fena degilmis

Hanımlar, sütyen konusunda fikir verebilir misiniz? Birkaç yerde balensiz kullanılması gerek hamilelikte diye okudum. Yavaş yavaş büyük boylara geçmem lazım, şişiyorlar mütemadiyen. Var mı önerileriniz?
Ben terfi ettim bile coktan dagi den memnun kaldim ben cnm

Ben başladım canım.seZon sonuna yetiştim hatta kışlık bişeyler aldım yavruma çok cici şeyler.her dışarı çıktığımda bir parça bişey alıyorum.internetten istedim dün bir takım.çok güzelll bayılarak aldım oğluşuma.

Cinsiyetimiz belli olsa da biz de alsak keşke gule gule saglikla giydir tatlim

Ben kizimda ilk molfix ile başladım. Göbek oyuntusundan dolayı 1 ay sonra primaya geçtim ama cisini yapmadan kotu kokuyordu. Suan can bebe kullanıyorum son derece memnunum. Banyo olarak da uni baby ve bubtchen ürünlerini tavsiye ederim. Ve banyo ürünlerini ilk kendiniz kullanın bazıları göz yakabiliyor. Bebeginiz ağladığında neden agliyo diye boşa düşünmemiş olursunuz

Merhaba hanımlar,benimde 28ekim tahmini doğum,henüz 10haftalığım size bi soru sormak istiyorum.Gecenlerde ilişki sonrası kahverengi lekem geldi,nedir falan derken ertesi gün yine geldi acile gittik,doktor ebeye baktırdı kanaman yok dedi,ultrasonla çocuga baktı kalp atışı var dedi ama geçerli bi cevapta vermedi neden oldu o zaman hiçbir tahlilde yapmadı gönderdi,eve geldim ertesi gün yine geldi,tedirgin oluyorum varmı bunu yaşayan bilen

ilk sampuan ve islak mendil chicho set kullandim cok memnun kaldim pisik kremi falan cok cok iyiydi gogus ucu kremi tartismasiz lansinoh cok iyi geldi 7. Ayda basladim kullanmaya ilk bezde molfix oneriyorum prima mahvetti cocugu

Kızlar ben 11+5 haftaligim. Basım 2 haftadir çok ağrıyor. Dün gece sabaha kadar uyumadim desen yeridir. Midem bulanmadi felan derken nazar değdi.

bende balensiz penye kullaniyorum nbb almistim oglumda hamileyken onlari kullaniyorum simdi evdeyken en rahatida emzirme atletleri hic yok gibi :) zaten buyukler normalde simdide allahlik oldular

Kızlar ben 11+5 haftaligim. Basım 2 haftadir çok ağrıyor. Dün gece sabaha kadar uyumadim desen yeridir. Midem bulanmadi felan derken nazar değdi.
o bas agrisi bendede var felaket agriyo hic gecmedi bulantim azaldi ama tamamen gecmedi nedense

Kendini nazar etmişsin Canım.ama zaten hamilelik eşittir mide bulantısı.bemim de 2 gün geçiyor hah bitti diyorum sonra 3.gün yine başlıuor.olacak şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…