sedabk saol canim. sanirim öyle birsey oldu :) darisi sana senin sanirim var biraz daha taramaliya?
canım renklş de mi girdin ultrasona daha ben öyle girmedim hiç
bizim burda özele gidiyosun o yüzden. renklide yapiyorlar ama kendini pek göstermedi sakladi daha cok :) ürkek biraz
bende özele gidiyorum ama en son 12.hafta da gittim doktotr o yüzden öyle bakmadı demek ki :)
daha dogrusu yurtdisinda belki böyledir eksik bir sey degil aslinda 20. haftada yapiyolar sanirim zaten normalde.. bence bunla alakalidir
amiin, 9 nisanda gidicez canım inşallah. özledim artık bebişimi 4 hafta olucak görmeyeli ama iyi olduğunu hiseettiriyo sağolsun :)sedabk saol canim. sanirim öyle birsey oldu :) darisi sana senin sanirim var biraz daha taramaliya?
aynen zaten pek belli degil digerinde güzel görünüyo organlari vs. :)belkide canım :)) aman sağlıklı olsunda siyah bile yeter görüntü :))
bende en son 4 hafta olmustu su son günler artik agliycaktim cünki bende hic bir belirti yoktu zaten.. bu yüzden daha tedirgin gecirdim o 4 haftayi.. arada keske banada kendini belli etse her türlüsüne raziyim vallaamiin, 9 nisanda gidicez canım inşallah. özledim artık bebişimi 4 hafta olucak görmeyeli ama iyi olduğunu hiseettiriyo sağolsun :)
Maşallahhhhhgünaydin kizlar bende dün taramali testi yaptirdim simdilik hersey iyi gözüküyor cok sükür. tarihimizide öne aldik, sanirim kadin doktorum güzel ölcememis. yani ekim degil eylül de doguracagim gibi görünüyo :). vede ilk tahmini doktor hanim erkekden yana yapti buda bir kac resmimiz :). orda yazan haftasi dogru degil nedenini bende bilmiyorum. suan 14+0 dayim
Eki Görüntüle 1805950 Eki Görüntüle 1805948 Eki Görüntüle 1805949
Aynen nabzım hızlı cıkıyor ve neyin var diyor hemsireDr a gitmeye korkuyorum resmen ultrason u karnıma koydugunda bakmak istemiyorum
cok saol :) amin insallah herbirimiz saglikli bebislerimizi aliriz..hangi ay önemli degil :)Maşallahhhhhsağlıklıca kucağına alda canım Eylül - Ekim farketmez
amın canımm cok sagoll allah razı olsunCanim yaa cokkk üzüldüm ggerçekten( Allah sana eeşinesabir versin ins enkisa zamanda bebeğinialirsin eline saglikli sihhatli...cçokzor bi ddurum ama inşAllah yyardimeedecek
insallahh dua etmezmıyımm dua etmesem kafaları yıyorumm canımm sende dua et banageçmiş olsun. Rabbim yine verir inşallah bol bol dışa edin. Allah yaardimciniz olsun.
sagolll canım benımm allahım kımseye yasatmasın melegım mınıgımm annesının bırtanesı oçok zor bir durum ama rabbim sabrini da veriyor orda seni bekleyen bir meleğin var artık. Allah en kisa zamanda uzun ömürlü sağlıklı bir evlat nasip etsin...
AYYY NE OLUR korkma allahhım bılırr ıcıbı ferah tut seenn ben normal muaneme gıttım de ogrendımm ama ben hıssettımm bebegımı ıcımden bırseyler kalbımde sıkıntı vardı yemek yemıyorumdummm ıstahım gıtmıstı allah kımseye yasatmasın korkma allahımın ıznıyle mınıgıne hıc bırsey olmayacakSeni çok iyi anlıyorum canım geçen yıl benimde başıma geldi geçmiş olsun Rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah bende suan 11 haftalik hamileyim ama aynı korkular bendede var gitmek istemiyorum Dr a senin nasıl anlaşıldı kslbi durduğu kanama veya başka belirtiler varmıdı
Ay cnm masalah ne guzel cikmis yaaa... allah saglik versingünaydin kizlar bende dün taramali testi yaptirdim simdilik hersey iyi gözüküyor cok sükür. tarihimizide öne aldik, sanirim kadin doktorum güzel ölcememis. yani ekim degil eylül de doguracagim gibi görünüyo :). vede ilk tahmini doktor hanim erkekden yana yapti buda bir kac resmimiz :). orda yazan haftasi dogru degil nedenini bende bilmiyorum. suan 14+0 dayim
Eki Görüntüle 1805950 Eki Görüntüle 1805948 Eki Görüntüle 1805949
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?