2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
amiin, 9 nisanda gidicez canım inşallah. özledim artık bebişimi 4 hafta olucak görmeyeli ama iyi olduğunu hiseettiriyo sağolsun :)
bende en son 4 hafta olmustu su son günler artik agliycaktim cünki bende hic bir belirti yoktu zaten.. bu yüzden daha tedirgin gecirdim o 4 haftayi.. arada keske banada kendini belli etse her türlüsüne raziyim valla

Maşallahhhhh sağlıklıca kucağına alda canım Eylül - Ekim farketmez

Canim yaa cokkk üzüldüm ggerçekten( Allah sana eeşinesabir versin ins enkisa zamanda bebeğinialirsin eline saglikli sihhatli...cçokzor bi ddurum ama inşAllah yyardimeedecek
amın canımm cok sagoll allah razı olsun

çok zor bir durum ama rabbim sabrini da veriyor orda seni bekleyen bir meleğin var artık. Allah en kisa zamanda uzun ömürlü sağlıklı bir evlat nasip etsin...
sagolll canım benımm allahım kımseye yasatmasın melegım mınıgımm annesının bırtanesı o amınn nsalalhh rabbım herkese saglıklı evlatlaR NASIP ETSIN

AYYY NE OLUR korkma allahhım bılırr ıcıbı ferah tut seenn ben normal muaneme gıttım de ogrendımm ama ben hıssettımm bebegımı ıcımden bırseyler kalbımde sıkıntı vardı yemek yemıyorumdummm ıstahım gıtmıstı allah kımseye yasatmasın korkma allahımın ıznıyle mınıgıne hıc bırsey olmayacak

Ay cnm masalah ne guzel cikmis yaaa... allah saglik versin
Nub teorisine gore erkek sanirim bence de :)
Masalahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…