hamilelik boyunca olabilirmiş kızlar dr öyle demişti, geçen gün normalden şiddetli bi ağrım oldu benimde 2-3 dk falan sürdü sordum kanama olmadığı sürece normal karşılıyoruz ağrıları dedi doktorumYok cnm benimki cok uzun surdu.. benim rahmim gerideydi normalde. En son 3 hafta once boyle agrim olduydu dra sormustum rahim baglari yer degistiriyodur demisti. Ama ben tekrar olcagini dusunmemistim... arada bir olucak heralde...
insallah canim hayirli haberler alirsin..bebitolarımız kendilerini belli etmiyorlar diye üzülüyoruz aklımızdan neler neler geçiyor ama rabbim inşallah doktora gittiğimizde güzel haberler almayı nasip etsin.bende hiçbirşey hissetmiyorum bu yüzden çok tedirgin oluyorum inşallah bende senin gibi bebitomu büyümüş görürüm :)))
İnşallah canım Rabbim hepimizin minigini korusun ama benim içim de hiç rahat değil dr a bile gidemiyorum sıkıntılıyim hep hamileliğin tadını bile cikaramiyirumAYYY NE OLUR korkma allahhım bılırr ıcıbı ferah tut seenn ben normal muaneme gıttım de ogrendımm ama ben hıssettımm bebegımı ıcımden bırseyler kalbımde sıkıntı vardı yemek yemıyorumdummm ıstahım gıtmıstı allah kımseye yasatmasın korkma allahımın ıznıyle mınıgıne hıc bırsey olmayacak
Kızlar ufaktan ufaktan alışverişlere başladınız mı? Ben ilk bebeğimde son zamanlara bıraktığım için hem karnımdan dolayı çok zorlanmıştım, hem bütçe olarak sarsılmıştık, hem de unuttuğum, yetişemediğim şeyler olmuştu. Bu kez tedbirli davranıcam inş. Önümüzdeki aydan itibaren her ay bir posta alışverişini halledicem:)
Yok canım başlamadım henüz, ama etraftan hediyeler gelmeye başladıKızlar ufaktan ufaktan alışverişlere başladınız mı? Ben ilk bebeğimde son zamanlara bıraktığım için hem karnımdan dolayı çok zorlanmıştım, hem bütçe olarak sarsılmıştık, hem de unuttuğum, yetişemediğim şeyler olmuştu. Bu kez tedbirli davranıcam inş. Önümüzdeki aydan itibaren her ay bir posta alışverişini halledicem:)
Cnm ben baslamadim cinsiyeti bekliyorum.. hem de kendimi daha iyi hissetmeyi bekliyorum. . Etrafimdakiler de bisiyler almak icin cinsiyeti bekliyo heralde hic hediye gelmediKızlar ufaktan ufaktan alışverişlere başladınız mı? Ben ilk bebeğimde son zamanlara bıraktığım için hem karnımdan dolayı çok zorlanmıştım, hem bütçe olarak sarsılmıştık, hem de unuttuğum, yetişemediğim şeyler olmuştu. Bu kez tedbirli davranıcam inş. Önümüzdeki aydan itibaren her ay bir posta alışverişini halledicem:)
Bu arada...
Derler ki cocugun ilk hediyesini kismetli birisi alsin... yani sansli hayatta istedikleri olan bahti acik kismeti bol birisi alsin ilk hediyesini derler...
Ben esime hamileligimi haber vermek icin bebek ayakkabisi almistim ilk hediyesini almis bulundum yani :)
Ama siz daha bise almadysaniz soooyle kismetli balli birinden isteyin ilk kiyafeti :)))
Bize de gelmedi. Gelmesini de istemiyorum. Gelenlerin çeyreği iyi, kaliteliyse geri kalanı kullanmak istemeyeceğim şeyler oluyor:) herşeyi gönlümce, seçerek almak istiyorum.Cnm ben baslamadim cinsiyeti bekliyorum.. hem de kendimi daha iyi hissetmeyi bekliyorum. . Etrafimdakiler de bisiyler almak icin cinsiyeti bekliyo heralde hic hediye gelmedi
ben daha bişi almadım ama annesinin doğum gününde bebişine hediyeler geldi :) arkadaşımın 8aylık kızı var ihtiyaca yöenlik kendine alışverişe gittiğinde banada bişiler alıyo her seferinde sağolsun, ilk hediyesie ondan gelmişti, bereketli bi kızdır mutlu oldum şimdi :)Kızlar ufaktan ufaktan alışverişlere başladınız mı? Ben ilk bebeğimde son zamanlara bıraktığım için hem karnımdan dolayı çok zorlanmıştım, hem bütçe olarak sarsılmıştık, hem de unuttuğum, yetişemediğim şeyler olmuştu. Bu kez tedbirli davranıcam inş. Önümüzdeki aydan itibaren her ay bir posta alışverişini halledicem:)
Ayyy ne güzel , en güzel doğum günü hediyeleri olmuş bebişin annesine.. Arkadaşında ne düşünceliymiş... Çok sevindim adına :) insan böyle arkadaşları olduğu için daha da bi mutlu hissediyor kendini.. Hediyeyi geçtim, o ince düşünce insanın kalbini titretiyor zatenben daha bişi almadım ama annesinin doğum gününde bebişine hediyeler geldi :) arkadaşımın 8aylık kızı var ihtiyaca yöenlik kendine alışverişe gittiğinde banada bişiler alıyo her seferinde sağolsun, ilk hediyesie ondan gelmişti, bereketli bi kızdır mutlu oldum şimdi :)
Evet cnm haklisin... ya da degistirme karti koysunlarBize de gelmedi. Gelmesini de istemiyorum. Gelenlerin çeyreği iyi, kaliteliyse geri kalanı kullanmak istemeyeceğim şeyler oluyor:) herşeyi gönlümce, seçerek almak istiyorum.
Canım, benim de bir kaybım var.Rabbim bizlere tekrarını yaşatmasın inşallah,en kısa sürede sağlıklı bebeğine hamile kalır sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah.aminnnnnnn canımmm amınnn allahımm dualarının karsılıgını saana en guzell en saglıklı en hayırlı evlatlar nasıp etsınnn cokk sagoll
aynen sorma. kendi kızı için alıpta hiçkullanmadığı anakucağı vardı, yerden olanlardan onuda verdi. uni marka koca bi çanta ıslak mendil, bebek yağı, bebek şampuanı falan almış. alt açma bezlerinden almış falan tam takım yapıyo. ıslak mendil sponsoru ben olucam diyo zaten :)Ayyy ne güzel , en güzel doğum günü hediyeleri olmuş bebişin annesine.. Arkadaşında ne düşünceliymiş... Çok sevindim adına :) insan böyle arkadaşları olduğu için daha da bi mutlu hissediyor kendini.. Hediyeyi geçtim, o ince düşünce insanın kalbini titretiyor zaten
Anam ne güzel arkadaşlar varmış şu dünyada.aynen sorma. kendi kızı için alıpta hiçkullanmadığı anakucağı vardı, yerden olanlardan onuda verdi. uni marka koca bi çanta ıslak mendil, bebek yağı, bebek şampuanı falan almış. alt açma bezlerinden almış falan tam takım yapıyo. ıslak mendil sponsoru ben olucam diyo zaten :)
Ayyy maşallah sizin dostluğunuzaaynen sorma. kendi kızı için alıpta hiçkullanmadığı anakucağı vardı, yerden olanlardan onuda verdi. uni marka koca bi çanta ıslak mendil, bebek yağı, bebek şampuanı falan almış. alt açma bezlerinden almış falan tam takım yapıyo. ıslak mendil sponsoru ben olucam diyo zaten :)
Bilmiyorum, zaman yaklaştıkça kamuoyu yoklaması yapıp ona göre karar veririm sanırım. Burdaki tecrübeli annelerin fikirleri de önemli,,, önerileriz ne kızlar??kızlar ne marka şampuan ıslak mendil bez kullanmayı düşünüyosunuz?
Bilmiyorum, zaman yaklaştıkça kamuoyu yoklaması yapıp ona göre karar veririm sanırım. Burdaki tecrübeli annelerin fikirleri de önemli,,, önerileriz ne kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?