2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Yok cnm benimki cok uzun surdu.. benim rahmim gerideydi normalde. En son 3 hafta once boyle agrim olduydu dra sormustum rahim baglari yer degistiriyodur demisti. Ama ben tekrar olcagini dusunmemistim... arada bir olucak heralde...
hamilelik boyunca olabilirmiş kızlar dr öyle demişti, geçen gün normalden şiddetli bi ağrım oldu benimde 2-3 dk falan sürdü sordum kanama olmadığı sürece normal karşılıyoruz ağrıları dedi doktorum

insallah canim hayirli haberler alirsin..

İnşallah canım Rabbim hepimizin minigini korusun ama benim içim de hiç rahat değil dr a bile gidemiyorum sıkıntılıyim hep hamileliğin tadını bile cikaramiyirum

Kızlar ufaktan ufaktan alışverişlere başladınız mı? Ben ilk bebeğimde son zamanlara bıraktığım için hem karnımdan dolayı çok zorlanmıştım, hem bütçe olarak sarsılmıştık, hem de unuttuğum, yetişemediğim şeyler olmuştu. Bu kez tedbirli davranıcam inş. Önümüzdeki aydan itibaren her ay bir posta alışverişini halledicem:)

AYNEN CANIM BENDE ÖBÜR AYIN SONUNDA BAŞLAYACAĞIM BİRŞEYLER ALMAYA

Yok canım başlamadım henüz, ama etraftan hediyeler gelmeye başladı

Cnm ben baslamadim cinsiyeti bekliyorum.. hem de kendimi daha iyi hissetmeyi bekliyorum. . Etrafimdakiler de bisiyler almak icin cinsiyeti bekliyo heralde hic hediye gelmedi

Bu arada...
Derler ki cocugun ilk hediyesini kismetli birisi alsin... yani sansli hayatta istedikleri olan bahti acik kismeti bol birisi alsin ilk hediyesini derler...
Ben esime hamileligimi haber vermek icin bebek ayakkabisi almistim ilk hediyesini almis bulundum yani :)
Ama siz daha bise almadysaniz soooyle kismetli balli birinden isteyin ilk kiyafeti :)))

BENİM BEBEĞİMİN İLK HEDİYESİ ANNEANNESİ VE TEYZESİ ALDI İKİNCİYİ DE BABAANNESİ ALMIŞ:)

Cnm ben baslamadim cinsiyeti bekliyorum.. hem de kendimi daha iyi hissetmeyi bekliyorum. . Etrafimdakiler de bisiyler almak icin cinsiyeti bekliyo heralde hic hediye gelmedi
Bize de gelmedi. Gelmesini de istemiyorum. Gelenlerin çeyreği iyi, kaliteliyse geri kalanı kullanmak istemeyeceğim şeyler oluyor:) herşeyi gönlümce, seçerek almak istiyorum.

ben daha bişi almadım ama annesinin doğum gününde bebişine hediyeler geldi :) arkadaşımın 8aylık kızı var ihtiyaca yöenlik kendine alışverişe gittiğinde banada bişiler alıyo her seferinde sağolsun, ilk hediyesie ondan gelmişti, bereketli bi kızdır mutlu oldum şimdi :)

Ayyy ne güzel , en güzel doğum günü hediyeleri olmuş bebişin annesine.. Arkadaşında ne düşünceliymiş... Çok sevindim adına :) insan böyle arkadaşları olduğu için daha da bi mutlu hissediyor kendini.. Hediyeyi geçtim, o ince düşünce insanın kalbini titretiyor zaten

aminnnnnnn canımmm amınnn allahımm dualarının karsılıgını saana en guzell en saglıklı en hayırlı evlatlar nasıp etsınnn cokk sagoll
Canım, benim de bir kaybım var.Rabbim bizlere tekrarını yaşatmasın inşallah,en kısa sürede sağlıklı bebeğine hamile kalır sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah.

aynen sorma. kendi kızı için alıpta hiçkullanmadığı anakucağı vardı, yerden olanlardan onuda verdi. uni marka koca bi çanta ıslak mendil, bebek yağı, bebek şampuanı falan almış. alt açma bezlerinden almış falan tam takım yapıyo. ıslak mendil sponsoru ben olucam diyo zaten :)

Anam ne güzel arkadaşlar varmış şu dünyada. Bana hiç denk gelmedi

Ayyy maşallah sizin dostluğunuza

Bilmiyorum, zaman yaklaştıkça kamuoyu yoklaması yapıp ona göre karar veririm sanırım. Burdaki tecrübeli annelerin fikirleri de önemli,,, önerileriz ne kızlar??

benim ablam bez olarak prima premium care kullandı ikisinde de prima kullandı ve çok memnun kaldı bende muhtemelen onu kullanacağım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…