2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bende en son 4 hafta olmustu su son günler artik agliycaktim cünki bende hic bir belirti yoktu zaten.. bu yüzden daha tedirgin gecirdim o 4 haftayi.. arada keske banada kendini belli etse her türlüsüne raziyim valla
gözümü açamıyorum uykudan, normaldede severim uykuyu zaten ama bu aralar nerde olduğumun önemi yok uyumak için bide bulantılar tam geçiyodu yeniden başladı. gerçi doktorum 3aydan sonra geçer şikayetlerin ama sonrada başka şeyler başlıycak demişti ama bakalım yaşayıp görücez :)

Canım Allah bir daha bu üzüntüyü bir daha yaşatmasın size. en kısa zamanda inş sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Canım Allah bir daha bu üzüntüyü bir daha yaşatmasın size. en kısa zamanda inş sağlıklı evlatlar nasip etsin.
aminnnnnnn canımmm amınnn allahımm dualarının karsılıgını saana en guzell en saglıklı en hayırlı evlatlar nasıp etsınnn cokk sagoll

canim normaldir burda bir cok hamis yazdi kaliba kan pompaladigi icin oyl kipirti hiss ediyoruz

ayyyyy kızlar gece bir çığlıkla uyandım. sağa yatmıştım birden kramp gibi bir acı girdi. sola da dönemedim. sonra nefesimi kontrol edip, sola döndüm ama feci ağrıdı. netten baktım sağa yatınca olurmuş. ay çok korktum gece gece. benim sıpanın üzerine yattım sanırım

canim cok gecmis olsun peki kalbi 12ci haftada durdugnu ne zaman anlan?cunki arkadasnimin bebisin kalbi 10cu haftada durdu o ultrasona 12ci haftada girdiyinde gordu yani 2 hafta oyle gezmis haberi olmamis peki gebelik belirtilerin varmiydi>

ayyyy kiyamam bak tontise ben genelde gogus agrlarma uyaniyorm

canim cok gecmis olsun peki kalbi 12ci haftada durdugnu ne zaman anlan?cunki arkadasnimin bebisin kalbi 10cu haftada durdu o ultrasona 12ci haftada girdiyinde gordu yani 2 hafta oyle gezmis haberi olmamis peki gebelik belirtilerin varmiydi>
aynı canım bende 12.haftamda gıttım dr 11 haftada durmus dedı gebelık belırtılerımm vardı hersabah mıde bulantısı ve aqsırı olmasada kılo kaybım oldu evde mutfa gıremıyordum 7 hftada kalbını duydumm ALLAHIM KIMSEYE YASATMASIN KIMSEYE ARKADASIN NASIL OLDU TOPARLADIMI NE YAPIYOR

Dun kendimi sicak tuttum bugun gecti cnm usuttugumun farkindaydim zaten

hamiledir simdi canim 6 ay sonra hamile kaldi simdi gunleri sayiyor maysida dogumu olucak insallah sikma canini bende austosda bos gebelik yasadim yani bebis sag kalsaydi bu hafta dogum olucakti amma simdi yine hamileym cok sukurs yeni cok iyi anliyorm amma zamanla toparladm kendimi sende toparlayacaksin hen uz erken ondan bakarsin 3 =4 ay sonra gene hamile kalirsin

hehe bende bazen uyanıyorum sağıma yatınca ağrıyla canım, uyarıyolar annelerini alooo üstüme yatma kadıın diye :)) bide ben 2 yastıkla yatmaya başladım mideyi rahatlatıyo epey bi

hehe bende bazen uyanıyorum sağıma yatınca ağrıyla canım, uyarıyolar annelerini alooo üstüme yatma kadıın diye :)) bide ben 2 yastıkla yatmaya başladım mideyi rahatlatıyo epey bi
cheesecake30 kizlar ben de sagima yatamiyorum hiiiic rahat edemiyorum hep sola yatmaya basladim boyle olunca da sol basen kemigim agriyo hep ayni yattigim icin

Kizlar yaaa dun oglede sonra uyuyana kadar deli gibi kasik agrim oldu sonra belime sirtima vurdu.. gece yatarken gozumden yas geldi kasik agrimdan sanki regl olcakmsim olamiyormusum gibiydi
Smdi sabah kalkinca baktm midem ve bagrsaklarm bosken karnim var gibi...
Yani rahim buyumus ya da iyice one gelmis olabilir mi dun gun boyu...

ya belirti oluyor yani, ben de belirti var diye rahatım. korktum şimdi 1 ay olacak doktora gitmeyeli

AYYY INSALLAH CANIM INSALLAH DUALARININ EN GUZELINI ENHAYIRLISI NI EN SAGLIKLI EVLATLAR VERSIN SANA agzına yuregıne saglık ıcımı rahatlattınız ınankı cok sagol ınsallahh tez zamanda saglıklı ve hayırlısı olur bızım ıcın

canim ben gecen hafta oyle felaket agri yasadm inan ayagma kadar vurdu nefes bile alamadm anlamadm neden oldu 2 gun once doktordaydm sukur iyi bebis yani ola bilyor boyle agrilar sonra geciyor bende 3=4dakika oluyor aniden sonra geciyor

hımm mantıklı aslında ama benim yastığım biraz yüksek zaten daha yüksek olursa rahat edemeyebilirim. ama deneyeyim. bir de ful sola yatcam artık napayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…