gözümü açamıyorum uykudan, normaldede severim uykuyu zaten ama bu aralar nerde olduğumun önemi yok uyumak için bide bulantılar tam geçiyodu yeniden başladı. gerçi doktorum 3aydan sonra geçer şikayetlerin ama sonrada başka şeyler başlıycak demişti ama bakalım yaşayıp görücez :)bende en son 4 hafta olmustu su son günler artik agliycaktim cünki bende hic bir belirti yoktu zaten.. bu yüzden daha tedirgin gecirdim o 4 haftayi.. arada keske banada kendini belli etse her türlüsüne raziyim valla
Canım Allah bir daha bu üzüntüyü bir daha yaşatmasın size. en kısa zamanda inş sağlıklı evlatlar nasip etsin.AYYY NE OLUR korkma allahhım bılırr ıcıbı ferah tut seenn ben normal muaneme gıttım de ogrendımm ama ben hıssettımm bebegımı ıcımden bırseyler kalbımde sıkıntı vardı yemek yemıyorumdummm ıstahım gıtmıstı allah kımseye yasatmasın korkma allahımın ıznıyle mınıgıne hıc bırsey olmayacak
aminnnnnnn canımmm amınnn allahımm dualarının karsılıgını saana en guzell en saglıklı en hayırlı evlatlar nasıp etsınnn cokk sagollCanım Allah bir daha bu üzüntüyü bir daha yaşatmasın size. en kısa zamanda inş sağlıklı evlatlar nasip etsin.
canim normaldir burda bir cok hamis yazdi kaliba kan pompaladigi icin oyl kipirti hiss ediyoruzgünaydın kızlar, dün akşam 3 tane serumu yiyince bugün gözlerim açık çok şükür. bulantılarda hafifledi ama daha 11.hafta olmasına rağmen kasıklarımda kıpırtı gibi bişiler hissediyorum sanki ara ara, olabilir mi bu kadar erken? normalde yumurtlama dönemlerinide hissederdim, bi hassasiyet var sanırım
canim cok gecmis olsun peki kalbi 12ci haftada durdugnu ne zaman anlan?cunki arkadasnimin bebisin kalbi 10cu haftada durdu o ultrasona 12ci haftada girdiyinde gordu yani 2 hafta oyle gezmis haberi olmamis peki gebelik belirtilerin varmiydi>iyi aksamlarbebeıgımın 12.haftada kalbı durdu ekım ayında dogumun olacakdı ama kaybettım melegımı 22.03.2016 da kurtaj oldum hala atlatamadım ne olur bana dua edın kızlar aklımm yerınde degıl cok agır gunler gecırıyorumm allahım kımseye yasatmasın kelımelerın bıttıı yerdeyımm allahımm herkese saglıklı evlatlar hayırlı gebelıkler versın
ayyyy kiyamam bak tontise ben genelde gogus agrlarma uyaniyormayyyyy kızlar gece bir çığlıkla uyandım. sağa yatmıştım birden kramp gibi bir acı girdi. sola da dönemedim. sonra nefesimi kontrol edip, sola döndüm ama feci ağrıdı. netten baktım sağa yatınca olurmuş. ay çok korktum gece gece. benim sıpanın üzerine yattım sanırım
aynı canım bende 12.haftamda gıttım dr 11 haftada durmus dedı gebelık belırtılerımm vardı hersabah mıde bulantısı ve aqsırı olmasada kılo kaybım oldu evde mutfa gıremıyordum 7 hftada kalbını duydummcanim cok gecmis olsun peki kalbi 12ci haftada durdugnu ne zaman anlan?cunki arkadasnimin bebisin kalbi 10cu haftada durdu o ultrasona 12ci haftada girdiyinde gordu yani 2 hafta oyle gezmis haberi olmamis peki gebelik belirtilerin varmiydi>
Dun kendimi sicak tuttum bugun gecti cnm usuttugumun farkindaydim zatenBenimde hrp karnim ağrıyor du rahim büyüyor dedi dr ama bu hafta gtip oldum zor geçti karin ağrısı da geri geldi birgün çok ağrıdı bende acile gittim belki dr ultrason la bakarken bende bebişi görürüm de diye düşündüm ama idrar tahlili istendi steteskopla dinlendi iyi bebek ama idrar enfeksiyonu varmış ilaç başlandı hemmide 1 gr antibiyotik alfasilin diye Ama KÜÇÜK Parmağım kadar ya yutamiyom bogazimdan gecmiyor coksa karin agrin bi git idrar yolu enfeksiyonu bebek için zararli
hamiledir simdi canim 6 ay sonra hamile kaldi simdi gunleri sayiyor maysida dogumu olucak insallah sikma canini bende austosda bos gebelik yasadim yani bebis sag kalsaydi bu hafta dogum olucakti amma simdi yine hamileym cok sukurs yeni cok iyi anliyorm amma zamanla toparladm kendimi sende toparlayacaksin hen uz erken ondan bakarsin 3 =4 ay sonra gene hamile kalirsinaynı canım bende 12.haftamda gıttım dr 11 haftada durmus dedı gebelık belırtılerımm vardı hersabah mıde bulantısı ve aqsırı olmasada kılo kaybım oldu evde mutfa gıremıyordum 7 hftada kalbını duydummALLAHIM KIMSEYE YASATMASIN KIMSEYE ARKADASIN NASIL OLDU TOPARLADIMI NE YAPIYOR
hehe bende bazen uyanıyorum sağıma yatınca ağrıyla canım, uyarıyolar annelerini alooo üstüme yatma kadıın diye :)) bide ben 2 yastıkla yatmaya başladım mideyi rahatlatıyo epey biayyyyy kızlar gece bir çığlıkla uyandım. sağa yatmıştım birden kramp gibi bir acı girdi. sola da dönemedim. sonra nefesimi kontrol edip, sola döndüm ama feci ağrıdı. netten baktım sağa yatınca olurmuş. ay çok korktum gece gece. benim sıpanın üzerine yattım sanırım
hehe bende bazen uyanıyorum sağıma yatınca ağrıyla canım, uyarıyolar annelerini alooo üstüme yatma kadıın diye :)) bide ben 2 yastıkla yatmaya başladım mideyi rahatlatıyo epey bi
çok korkuttu ya baya üzüldüm sonra uyuyakalmışım. ay ben de mümkün değil göğüs üstüne yatamıyorum.ayyyy kiyamam bak tontise ben genelde gogus agrlarma uyaniyorm
ya belirti oluyor yani, ben de belirti var diye rahatım.aynı canım bende 12.haftamda gıttım dr 11 haftada durmus dedı gebelık belırtılerımm vardı hersabah mıde bulantısı ve aqsırı olmasada kılo kaybım oldu evde mutfa gıremıyordum 7 hftada kalbını duydummALLAHIM KIMSEYE YASATMASIN KIMSEYE ARKADASIN NASIL OLDU TOPARLADIMI NE YAPIYOR
AYYY INSALLAH CANIM INSALLAH DUALARININ EN GUZELINI ENHAYIRLISI NI EN SAGLIKLI EVLATLAR VERSIN SANA agzına yuregıne saglık ıcımı rahatlattınız ınankı cok sagol ınsallahh tez zamanda saglıklı ve hayırlısı olur bızım ıcınhamiledir simdi canim 6 ay sonra hamile kaldi simdi gunleri sayiyor maysida dogumu olucak insallah sikma canini bende austosda bos gebelik yasadim yani bebis sag kalsaydi bu hafta dogum olucakti amma simdi yine hamileym cok sukurs yeni cok iyi anliyorm amma zamanla toparladm kendimi sende toparlayacaksin hen uz erken ondan bakarsin 3 =4 ay sonra gene hamile kalirsin
canim ben gecen hafta oyle felaket agri yasadm inan ayagma kadar vurdu nefes bile alamadm anlamadm neden oldu 2 gun once doktordaydm sukur iyi bebis yani ola bilyor boyle agrilar sonra geciyor bende 3=4dakika oluyor aniden sonra geciyorKizlar yaaa dun oglede sonra uyuyana kadar deli gibi kasik agrim oldu sonra belime sirtima vurdu.. gece yatarken gozumden yas geldi kasik agrimdan sanki regl olcakmsim olamiyormusum gibiydi
Smdi sabah kalkinca baktm midem ve bagrsaklarm bosken karnim var gibi...
Yani rahim buyumus ya da iyice one gelmis olabilir mi dun gun boyu...
hımm mantıklı aslında ama benim yastığım biraz yüksek zaten daha yüksek olursa rahat edemeyebilirim. ama deneyeyim. bir de ful sola yatcam artık napayım :)hehe bende bazen uyanıyorum sağıma yatınca ağrıyla canım, uyarıyolar annelerini alooo üstüme yatma kadıın diye :)) bide ben 2 yastıkla yatmaya başladım mideyi rahatlatıyo epey bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?