2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
eşim her zaman dalin kullanır ama dalini bulamadık geçenlerde uni baby aldı memnunda, sanırım bebektede onu kullanıcaz, zaten hediyede öyle geldi arkadaşımda memnun. bubtchen gereksiz pahalı geldi bana baktım onlara ama bilemedim. bez olarak sanırım bende prima kullanıcam

Bas agiris benimde uç gündürfena bbi geçiyor bi şiddetlenior..migren de var zaten bende ondan mi kan basincindan mi anlamadim ya

Bas agiris benimde uç gündürfena bbi geçiyor bi şiddetlenior..migren de var zaten bende ondan mi kan basincindan mi anlamadim ya
havadanda oluyo canım baş ağrısı, migrende bu aylarda tetiklenebiliyomuş kan basıncı değiştiği için ama sonraki aylarda tümüyle migrenden kurtulabiliyomuşuz

Ben evden cOTE="sedabk, post: 45856896, member: 734362"]havadanda oluyo canım baş ağrısı, migrende bu aylarda tetiklenebiliyomuş kan basıncı değiştiği için ama sonraki aylarda tümüyle migrenden kurtulabiliyomuşuz[/QUOTE]
Ben evden cikamiorum zaten canim hava değişimi etkilemior şuan için gerçi... Azalir diolar hamieleikte daha bana denk gelmedi maalesef.

Bas ağrısı bende de çok oluyor bir de tansiyonum hep çok düşük 9.5 cogunlukla

Tansiyon da yapabiliyor belki beboli, post: 45856963, member: 69684"]Bas ağrısı bende de çok oluyor bir de tansiyonum hep çok düşük 9.5 cogunlukla[/QUOTE]
Tansiyonda bas agridi yapior.. Tansiyondaki oynamalar scaba tansionumda mi anormallik var ki ya

[Qçok düşük aE="Saboli, post: 45856963, member: 69684"]Bas ağrısı bende de çok oluyor bir de tansiyonum hep çok düşük 9.5 cogunlukla[/QUOTE]
5 cok dusuk ama ya

Cevap verecek yokmu
tahmini doğum tarihlerimiz aynı, doktor bana ilk 3 ay uzak durmanızı tavsiye ederim demişti cinsel ilişkiden. ama yukarıda da dendiği gibi, acille falan olmaz, kendi doktoruna ya da kadın doğumcuya bir görün mutlaka.

Hamilelik sonrası ilişkiden hep ödüm kopmuştur iyi cesaretlisiniz valla
Doktor eşimin yanında son 1 aya kadar ilişki sorun değil derse olacağı o.Hayır yani söylemekte ayıp ama ben hamile kaldıktan sonra o da daha isterikleşti,istemesem bozuluyo istesem böyle oluyo,valla kadınlık zor zanaat

ben yasamadim cnm ama genelde bu durumda olan arkadaslar doktorlari progestanfalan vermisti istersen bi kendi doktoruna git cnm icin rahat etsin

Teşekkür ederim arkadaşlar,doktorum izne ayrıldı,devlete baktım hepsi dolu sıra almak imkansız,bi şekilde gidicem ama artık

Öncelikbebekte "rosinant, post: 45857063, member: 750007"]Doktor eşimin yanında son 1 aya kadar ilişki sorun değil derse olacağı o.Hayır yani söylemekte ayıp ama ben hamile kaldıktan sonra o da daha isterikleşti,istemesem bozuluyo istesem böyle oluyo,valla kadınlık zor zanaat[/QUOTE]
Oncelik bebekte olmali canim anlat bunu eşine.ve hhemen doktoruna git gorun.

Oncelik bebekte olmali canim anlat bunu eşine.ve hhemen doktoruna git gorun.[/QUOTE]
Haklısın arkadaşım.Kötü bir sey duymaktanda korkuyorum,doktora gidicem ne yapıp edip

rosinant .!.:
Oncelik bebekte olmali canim anlat bunu eşine.ve hhemen doktoruna git gorun.
Haklısın arkadaşım.Kötü bir sey duymaktanda korkuyorum,doktora gidicem ne yapıp edip[/QUOTE]
Allah korusun kotu dusunme dua et inş bisey olmayacak..içini ferah tut

benim ablam bez olarak prima premium care kullandı ikisinde de prima kullandı ve çok memnun kaldı bende muhtemelen onu kullanacağım :))
kızlar tabikide hepimiz bebeğimiz için en iyisi ne ise onu kullanacağız tabikide iyi diye bildiklerimiz var ama bebeğimizin cildi kabul edecek mi benim kardeşimin totosu primayı kabul etmedi pişik oldu o kadar krem sürmemize rağmen hiç geçmedi primayı bırakıp huggies bebek bezi kullanmıştık cok iyi gelmişti ona. en iyi marka değil bebeğimizin cildine en iyi gelen markayı almalıyız.

Kızlar bende ne kanama ne ağrı oldu. Doktor ona rağmen bence ilk üç yapmayın dedi. Benim eşim de hekim. Hiç yaklasmiyor adını bile anmiyor. Allah razı olsun ondan. Bence de bir süre uzak durun.

doktorlar genelde kanama dusuk riski yoksa cinsel hayati yasaklamazlar ben ilk gebelyimde doktor gebelik cinselliye engel deyil soylese de ben yene kendm istemedim yani eger kanama yoksa ola bilir ama bazen cinsel ilsiki sonra kanamsi olan da var amma bebeyini bu yuzden dusuren filan duymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…