eşim her zaman dalin kullanır ama dalini bulamadık geçenlerde uni baby aldı memnunda, sanırım bebektede onu kullanıcaz, zaten hediyede öyle geldi arkadaşımda memnun. bubtchen gereksiz pahalı geldi bana baktım onlara ama bilemedim. bez olarak sanırım bende prima kullanıcamBen kizimda ilk molfix ile başladım. Göbek oyuntusundan dolayı 1 ay sonra primaya geçtim ama cisini yapmadan kotu kokuyordu. Suan can bebe kullanıyorum son derece memnunum. Banyo olarak da uni baby ve bubtchen ürünlerini tavsiye ederim. Ve banyo ürünlerini ilk kendiniz kullanın bazıları göz yakabiliyor. Bebeginiz ağladığında neden agliyo diye boşa düşünmemiş olursunuz
havadanda oluyo canım baş ağrısı, migrende bu aylarda tetiklenebiliyomuş kan basıncı değiştiği için ama sonraki aylarda tümüyle migrenden kurtulabiliyomuşuzBas agiris benimde uç gündürfena bbi geçiyor bi şiddetlenior..migren de var zaten bende ondan mi kan basincindan mi anlamadim ya
Saglik ocagiyls acille olmsz canim bu is dokyoruna git ultrasinds detsyli baksin Allah kotusun icerde kesenin orda kanamanda olabilir yani doktoruna gittCevap verecek yokmu
Hamilelik sonrası ilişkiden hep ödüm kopmuştur iyi cesaretlisiniz vallaCevap verecek yokmu
tahmini doğum tarihlerimiz aynı, doktor bana ilk 3 ay uzak durmanızı tavsiye ederim demişti cinsel ilişkiden. ama yukarıda da dendiği gibi, acille falan olmaz, kendi doktoruna ya da kadın doğumcuya bir görün mutlaka.Cevap verecek yokmu
Doktor eşimin yanında son 1 aya kadar ilişki sorun değil derse olacağı o.Hayır yani söylemekte ayıp ama ben hamile kaldıktan sonra o da daha isterikleşti,istemesem bozuluyo istesem böyle oluyo,valla kadınlık zor zanaatHamilelik sonrası ilişkiden hep ödüm kopmuştur iyi cesaretlisiniz valla
ben yasamadim cnm ama genelde bu durumda olan arkadaslar doktorlari progestanfalan vermisti istersen bi kendi doktoruna git cnm icin rahat etsinMerhaba hanımlar,benimde 28ekim tahmini doğum,henüz 10haftalığım size bi soru sormak istiyorum.Gecenlerde ilişki sonrası kahverengi lekem geldi,nedir falan derken ertesi gün yine geldi acile gittik,doktor ebeye baktırdı kanaman yok dedi,ultrasonla çocuga baktı kalp atışı var dedi ama geçerli bi cevapta vermedi neden oldu o zaman hiçbir tahlilde yapmadı gönderdi,eve geldim ertesi gün yine geldi,tedirgin oluyorum varmı bunu yaşayan bilen
Teşekkür ederim arkadaşlar,doktorum izne ayrıldı,devlete baktım hepsi dolu sıra almak imkansız,bi şekilde gidicem ama artıktahmini doğum tarihlerimiz aynı, doktor bana ilk 3 ay uzak durmanızı tavsiye ederim demişti cinsel ilişkiden. ama yukarıda da dendiği gibi, acille falan olmaz, kendi doktoruna ya da kadın doğumcuya bir görün mutlaka.
Oncelik bebekte olmali canim anlat bunu eşine.ve hhemen doktoruna git gorun.[/QUOTE]Öncelikbebekte "rosinant, post: 45857063, member: 750007"]Doktor eşimin yanında son 1 aya kadar ilişki sorun değil derse olacağı o.Hayır yani söylemekte ayıp ama ben hamile kaldıktan sonra o da daha isterikleşti,istemesem bozuluyo istesem böyle oluyo,valla kadınlık zor zanaat
Haklısın arkadaşım.Kötü bir sey duymaktanda korkuyorum,doktora gidicem ne yapıp edip[/QUOTE]rosinant .!.:Oncelik bebekte olmali canim anlat bunu eşine.ve hhemen doktoruna git gorun.
kızlar tabikide hepimiz bebeğimiz için en iyisi ne ise onu kullanacağız tabikide iyi diye bildiklerimiz var ama bebeğimizin cildi kabul edecek mi benim kardeşimin totosu primayı kabul etmedi pişik oldu o kadar krem sürmemize rağmen hiç geçmedi primayı bırakıp huggies bebek bezi kullanmıştık cok iyi gelmişti ona. en iyi marka değil bebeğimizin cildine en iyi gelen markayı almalıyız.benim ablam bez olarak prima premium care kullandı ikisinde de prima kullandı ve çok memnun kaldı bende muhtemelen onu kullanacağım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?