canim tansionun nasil benim ki gebe kaldigimdan beri yukselmis ondandirBas agiris benimde uç gündürfena bbi geçiyor bi şiddetlenior..migren de var zaten bende ondan mi kan basincindan mi anlamadim ya
ondan ola bilir canim bende ondandr mesele normalde 10/6 oluyordi simdi 13/7 yukselms doktorm bakalim 2 hfatay inicek mi dedi belkide havadandir bir soguk bir sicak zatenBi ara yüksekti ama ozaman okul falan yoruluordum simdi evdeyim rapirluyum ve bilmiyorum kaç oldugunu
Olabilir kafsyi yedircek ya bazen acayip zonkluorondan ola bilir canim bende ondandr mesele normalde 10/6 oluyordi simdi 13/7 yukselms doktorm bakalim 2 hfatay inicek mi dedi belkide havadandir bir soguk bir sicak zaten
kiyamam ya anliyorm seni benim kulagma bile ses veriyor inan o gun doktordan gele gele sanki yurumuyorm ucdum sanki amma ilac istemdim gene cocuga zarari ola bilir diye limon yiyorm her gun bir az azaldi bak onu da deym limon zaten tansiyonun inmesine baya etkiisi var birde sakin kahve filan icmeOlabilir kafsyi yedircek ya bazen acayip zonkluor
haklısın canım stres en zararlısı sakin kalalım bebeklerimiz bizimle olsun. :)yaaa sakin ol canim bende 3 hafta sonra gitdm 2 gun once ultrasona girdiymde oyle streesldiym bebis iyi cok sukur amma bak stressden tanmsiyonum ucdu inan hala inmiyor ondan stress yapma
tamam canımkuzummm yanlıs anlama ıcını ferah tut ben 12 haftamda gıttımda 1 haftalıkdı karnımda ole gezmısım anlamdım bende sadece hıssettım ıcımden bır seyler gıttı kalbım rahat degıldı yemek yeme ısdahım gıttı zaten grıptımde o araalr doktor ondan suphelendı ateslendımı acaba kaldıramdımı dedı ama tst ısdedıler genetık test yaptırcagım kan ıhtılasması ıcın kromozon testı bırde hayırlısı olsuntakma kafana senn ıcını ferah tut
2 nisana az kaldı azzz, kaçta senin randevu?haklısın canım stres en zararlısı sakin kalalım bebeklerimiz bizimle olsun. :)
canım hamilelerde baş ağırsı belirli dönemlerde oluyormuş, migreni olanlar da daha fazla oluyomuşBas agiris benimde uç gündürfena bbi geçiyor bi şiddetlenior..migren de var zaten bende ondan mi kan basincindan mi anlamadim ya
ayy evet yaa az kaldıkça hiç geçmiyo. sabahın köründe :) 9:20 de :) senin?2 nisana az kaldı azzz, kaçta senin randevu?
09:30 :))) sabahın körü grubuyuz deseneayy evet yaa az kaldıkça hiç geçmiyo. sabahın köründe :) 9:20 de :) senin?
hahaha randevu alırken ilk ne zaman dedim 9:20 deyince hemen kabul ettim. doktor daha uyanmadan. ay giderken sandviç filan götürim doktora zaten biraz suratsız belki iyi gelir09:30 :))) sabahın körü grubuyuz desene
Valla devam ederse gidicem doktora canim tansiyonaleti alayim bbari eve benkiyamam ya anliyorm seni benim kulagma bile ses veriyor inan o gun doktordan gele gele sanki yurumuyorm ucdum sanki amma ilac istemdim gene cocuga zarari ola bilir diye limon yiyorm her gun bir az azaldi bak onu da deym limon zaten tansiyonun inmesine baya etkiisi var birde sakin kahve filan icme
o saatte suratsiz doktorda hic cekilmez :)hahaha randevu alırken ilk ne zaman dedim 9:20 deyince hemen kabul ettim. doktor daha uyanmadan. ay giderken sandviç filan götürim doktora zaten biraz suratsız belki iyi gelir
ben hiçbişi almadım, 6 dan sonra alayım diyorum :) ama cinsiyeti belli olsun dayanamam sanırım alırım.Kızlar ufaktan ufaktan alışverişlere başladınız mı? Ben ilk bebeğimde son zamanlara bıraktığım için hem karnımdan dolayı çok zorlanmıştım, hem bütçe olarak sarsılmıştık, hem de unuttuğum, yetişemediğim şeyler olmuştu. Bu kez tedbirli davranıcam inş. Önümüzdeki aydan itibaren her ay bir posta alışverişini halledicem:)
Muzdaribimcanım hamilelerde baş ağırsı belirli dönemlerde oluyormuş, migreni olanlar da daha fazla oluyomuş
Ayyy benim gideceğimde doktorda suratsızlığı ile ün yapmış bir profesörmüşhahaha randevu alırken ilk ne zaman dedim 9:20 deyince hemen kabul ettim. doktor daha uyanmadan. ay giderken sandviç filan götürim doktora zaten biraz suratsız belki iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?