2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar dün gece acilen esenler medipol e gittik burcu aydın boyama ya kadın bizi kovmaktan beter etti ya her yerde o kadar güzel yorumlar okumuştum ki onunla alakalı tam bi hayal kırıklığı yaşadım giden var mı bu doktora acaba

Nasıl ya? Sen acilen hastaneye gidiyorsun ve kovmaktan beter ediyor ha? Yeminlen başına yıkarım orayı! Senin kendi doktorun kimdi???

Canım senin de kanaman olmuştu dimi?nasıl oldun?

[QUOsirf tripli buyizden doktorumuchtluck, post: 45860182, member: 629960"]Kızlar dün gece acilen esenler medipol e gittik burcu aydın boyama ya kadın bizi kovmaktan beter etti ya her yerde o kadar güzel yorumlar okumuştum ki onunla alakalı tam bi hayal kırıklığı ya
Ben sirf çok ovduler die bi bayana gidiodum işinin ehli dediler burda aman eksik kalsim surat om karis bi tiplerde seni mi cekicem ben diyip Dr değiştirdin bende.. Şimdiki lokumm lokumm

aman tanrimm benim doktorum cok iyi insan ya ne sorsam adam hetda kagit kalemle bile yazp bazi seyleri bana anlatiyor ama eski doktorum da iyi idi hem hastasi daha coktu ama adamdan soz almak cok zordu ya hep ulstasona bakardi hm hm derdi susardi bende cildirirdm bu sefer cok sukur kurtuldum ondan oleyyy

doktor yönünden çok şanslıyım sanırım tesadüf olarak ondan randevu aldım ve öyle iyi bir kadın ki çok güzel ilgileniyor Ankara medical parkta doktorum

aynen yaaa bende ondan degistirm vallah

Şimdiki erkek "smuqlaya, post: 45860347, member: 700135"]aynen yaaa bende ondan degistirm vallah[/QUOTE]
Simdiki erkek çok memnunum pozitif enerjisi var adamin herşeyi de anltior insan gibi cvp veriyor.. Bayan gibi kompleksleri yok:))

Şimdiki erkek "smuqlaya, post: 45860347, member: 700135"]aynen yaaa bende ondan degistirm vallah
Simdiki erkek çok memnunum pozitif enerjisi var adamin herşeyi de anltior insan gibi cvp veriyor.. Bayan gibi kompleksleri yok:))[/QUOTE]
Aynen kadın doktorların kompleksleri de bi enteresan yani

Şimdiki erkek "smuqlaya, post: 45860347, member: 700135"]aynen yaaa bende ondan degistirm vallah
Simdiki erkek çok memnunum pozitif enerjisi var adamin herşeyi de anltior insan gibi cvp veriyor.. Bayan gibi kompleksleri yok:))[/QUOTE]
kendim 5 yil hastanede calsitm ondan doktorlari az da olsa coze bilyorum biz onlarin agzindan cikan her kelmeyi merakla bekiliyoruz bir kadin her gun hamile kalip cocuk dogurmuyorki zaten strees birde derdini anlatacagi doktor normal cevap vermese vallah dunyaca unlu doktor olsun hayatda gitmem onun yanina

Kızlar ikiliyi çok bekleyemem diyenler ünv hastanesinde yaptırsın :) dün ense kalınlığı burun kemiği crl hepsi ölçüldü. 11+5 olmam gerekirken 11+1 çıktı doktor sorun yok dedi . ense kalınlığı 1.34 crl 4.77 burun kemiği oluşmuş. kanda bugün çıkmış ama risk şu kadarda şu kadar yazmıyo sadece b-hcg 80.7 papp-a 2.18. anlayan var mı değerlerI?

Nasıl ya? Sen acilen hastaneye gidiyorsun ve kovmaktan beter ediyor ha? Yeminlen başına yıkarım orayı! Senin kendi doktorun kimdi???
O görevi eşim üstlendi üstün körü bakacağım yorgunum dedi allah tan öncesinde dahiliye muaynesiyle tanı kondu serum falan takılmıştı neden acil geldin bile demedi

O görevi eşim üstlendi üstün körü bakacağım yorgunum dedi allah tan öncesinde dahiliye muaynesiyle tanı kondu serum falan takılmıştı neden acil geldin bile demedi
Peki senin kendi doktorun mu bu kadın?
Üstün körü bakacağım ne demek. Parasını alıyor, bakacak! Şikayet etseydiniz. Neyin vardı???

Ben toplamda 3 kez gittim ilk gittiğimde muayne saatin de orda olmama rağmen bak seni montla burda bekliyorum bakmadan gidebilirdim madem geldin hadi bakalım ama ayrıntılı konuşamam dedi 2 de dediğin gibi anlattı herşeyi ama dün gece bi daha ona gitmeme kararı aldım hayrına bakar gibi davranıyo bana

Peki senin kendi doktorun mu bu kadın?
Üstün körü bakacağım ne demek. Parasını alıyor, bakacak! Şikayet etseydiniz. Neyin vardı???
Kusma mide bulantısı 20 tane bekleyen vardı kendi de sezaryen de idi. Bizde bekleyenbekleyene kadar dahiliyeye gözükelim dedik idrar yollarında aşırı iltihaplanma olmuş serum falan takıldı derken 12 oldu yanına çıktık tersledi bizi baya bu saatte bu sebepten mi geliyorsunuz gibi konuştu çok üzüldüm böyle olmasına açıkcası eşime karşı onu öyle savunmuştum çok iyi diye

Canım çok geçmiş olsun doktorların hepsi böyle ben cumartesi doktorumu aradım kanamam var diye şehir dışındayım ünv hastanesine git dedi hadi şehir dışındasın pazartesi günü ara dimi aramadı bende bıraktım bidaha hayatta gitmem. senin kanaman ne durumda ? ihmal etme başka doktora görün ekim bebisleri savaşçı inşallah gelecekler kucagımıza.

ya canim baska doktora git bu ne ya insanin morali de gider yaaa allah allah bunlar bir insan gibi konusmayi ogrensinler de sonra doktor olurlar bu ne ya gitme birde zaten gebelik uzun bir donem surekli doktorla temasda olucaksin boyle biri daha cok moral bozar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…