Nasıl ya? Sen acilen hastaneye gidiyorsun ve kovmaktan beter ediyor ha? Yeminlen başına yıkarım orayı! Senin kendi doktorun kimdi???Kızlar dün gece acilen esenler medipol e gittik burcu aydın boyama ya kadın bizi kovmaktan beter etti ya her yerde o kadar güzel yorumlar okumuştum ki onunla alakalı tam bi hayal kırıklığı yaşadım giden var mı bu doktora acaba
Canım senin de kanaman olmuştu dimi?nasıl oldun?Kızlar dün gece acilen esenler medipol e gittik burcu aydın boyama ya kadın bizi kovmaktan beter etti ya her yerde o kadar güzel yorumlar okumuştum ki onunla alakalı tam bi hayal kırıklığı yaşadım giden var mı bu doktora acaba
aman tanrimm benim doktorum cok iyi insan ya ne sorsam adam hetda kagit kalemle bile yazp bazi seyleri bana anlatiyor ama eski doktorum da iyi idi hem hastasi daha coktu ama adamdan soz almak cok zordu ya hep ulstasona bakardi hm hm derdi susardi bende cildirirdm bu sefer cok sukur kurtuldum ondan oleyyyKızlar dün gece acilen esenler medipol e gittik burcu aydın boyama ya kadın bizi kovmaktan beter etti ya her yerde o kadar güzel yorumlar okumuştum ki onunla alakalı tam bi hayal kırıklığı yaşadım giden var mı bu doktora acaba
[QUOsirf tripli buyizden doktorumuchtluck, post: 45860182, member: 629960"]Kızlar dün gece acilen esenler medipol e gittik burcu aydın boyama ya kadın bizi kovmaktan beter etti ya her yerde o kadar güzel yorumlar okumuştum ki onunla alakalı tam bi hayal kırıklığı ya
Ben sirf çok ovduler die bi bayana gidiodum işinin ehli dediler burda aman eksik kalsim surat om karis bi tiplerde seni mi cekicem ben diyip Dr değiştirdin bende.. Şimdiki lokumm lokumm
aynen yaaa bende ondan degistirm vallah[QUOsirf tripli buyizden doktorumuchtluck, post: 45860182, member: 629960"]Kızlar dün gece acilen esenler medipol e gittik burcu aydın boyama ya kadın bizi kovmaktan beter etti ya her yerde o kadar güzel yorumlar okumuştum ki onunla alakalı tam bi hayal kırıklığı ya
Ben sirf çok ovduler die bi bayana gidiodum işinin ehli dediler burda aman eksik kalsim surat om karis bi tiplerde seni mi cekicem ben diyip Dr değiştirdin bende.. Şimdiki lokumm lokumm
Simdiki erkek çok memnunum pozitif enerjisi var adamin herşeyi de anltior insan gibi cvp veriyor.. Bayan gibi kompleksleri yok:))[/QUOTE]Şimdiki erkek "smuqlaya, post: 45860347, member: 700135"]aynen yaaa bende ondan degistirm vallah
Simdiki erkek çok memnunum pozitif enerjisi var adamin herşeyi de anltior insan gibi cvp veriyor.. Bayan gibi kompleksleri yok:))[/QUOTE]Şimdiki erkek "smuqlaya, post: 45860347, member: 700135"]aynen yaaa bende ondan degistirm vallah
O görevi eşim üstlendi üstün körü bakacağım yorgunum dedi allah tan öncesinde dahiliye muaynesiyle tanı kondu serum falan takılmıştı neden acil geldin bile demediNasıl ya? Sen acilen hastaneye gidiyorsun ve kovmaktan beter ediyor ha? Yeminlen başına yıkarım orayı! Senin kendi doktorun kimdi???
Peki senin kendi doktorun mu bu kadın?O görevi eşim üstlendi üstün körü bakacağım yorgunum dedi allah tan öncesinde dahiliye muaynesiyle tanı kondu serum falan takılmıştı neden acil geldin bile demedi
Ben toplamda 3 kez gittim ilk gittiğimde muayne saatin de orda olmama rağmen bak seni montla burda bekliyorum bakmadan gidebilirdim madem geldin hadi bakalım ama ayrıntılı konuşamam dedi 2 de dediğin gibi anlattı herşeyi ama dün gece bi daha ona gitmeme kararı aldım hayrına bakar gibi davranıyo banaaman tanrimm benim doktorum cok iyi insan ya ne sorsam adam hetda kagit kalemle bile yazp bazi seyleri bana anlatiyor ama eski doktorum da iyi idi hem hastasi daha coktu ama adamdan soz almak cok zordu ya hep ulstasona bakardi hm hm derdi susardi bende cildirirdm bu sefer cok sukur kurtuldum ondan oleyyy
Kusma mide bulantısı 20 tane bekleyen vardı kendi de sezaryen de idi. Bizde bekleyenbekleyene kadar dahiliyeye gözükelim dedik idrar yollarında aşırı iltihaplanma olmuş serum falan takıldı derken 12 oldu yanına çıktık tersledi bizi baya bu saatte bu sebepten mi geliyorsunuz gibi konuştu çok üzüldüm böyle olmasına açıkcası eşime karşı onu öyle savunmuştum çok iyi diyePeki senin kendi doktorun mu bu kadın?
Üstün körü bakacağım ne demek. Parasını alıyor, bakacak! Şikayet etseydiniz. Neyin vardı???
Canım çok geçmiş olsun doktorların hepsi böyle ben cumartesi doktorumu aradım kanamam var diye şehir dışındayım ünv hastanesine git dedi hadi şehir dışındasın pazartesi günü ara dimi aramadı bende bıraktım bidaha hayatta gitmem. senin kanaman ne durumda ? ihmal etme başka doktora görün ekim bebisleri savaşçı inşallah gelecekler kucagımıza.O görevi eşim üstlendi üstün körü bakacağım yorgunum dedi allah tan öncesinde dahiliye muaynesiyle tanı kondu serum falan takılmıştı neden acil geldin bile demedi
ilac aliyomusun cnm cok kotuyum 2 gundur parol alsam mi acaba bugun resmen zonkluyoMuzdaribimmagdurumda magdurummm
Kanamam olmadı canım çok şükür aşırı kusma ve mide bulantısı vardı 2 haftadırCanım senin de kanaman olmuştu dimi?nasıl oldun?
ya canim baska doktora git bu ne ya insanin morali de gider yaaa allah allah bunlar bir insan gibi konusmayi ogrensinler de sonra doktor olurlar bu ne ya gitme birde zaten gebelik uzun bir donem surekli doktorla temasda olucaksin boyle biri daha cok moral bozar yaBen toplamda 3 kez gittim ilk gittiğimde muayne saatin de orda olmama rağmen bak seni montla burda bekliyorum bakmadan gidebilirdim madem geldin hadi bakalım ama ayrıntılı konuşamam dedi 2 de dediğin gibi anlattı herşeyi ama dün gece bi daha ona gitmeme kararı aldım hayrına bakar gibi davranıyo bana
Ben içtim canim parol serbest... Ayrıca patates sardim alnima olece uyudum iyi geldi biraz daha belki geçer diye napim biicare dolaniotum bazen evdeilac aliyomusun cnm cok kotuyum 2 gundur parol alsam mi acaba bugun resmen zonkluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?