Kızlar dün gece acilen esenler medipol e gittik burcu aydın boyama ya kadın bizi kovmaktan beter etti ya her yerde o kadar güzel yorumlar okumuştum ki onunla alakalı tam bi hayal kırıklığı yaşadım giden var mı bu doktora acaba
Ekim bebekleri mücahit gibi olacak inşallah alacağım canım hizmet hastanesinde bi doktor var ona gideceğim ilk gebelik zor ya tecrübe ediniyoruz deneme yanılmayla kanama yoktu çok şükür olan annelere hep duayla destek olmaya çalıştım Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinCanım çok geçmiş olsun doktorların hepsi böyle ben cumartesi doktorumu aradım kanamam var diye şehir dışındayım ünv hastanesine git dedi hadi şehir dışındasın pazartesi günü ara dimi aramadı bende bıraktım bidaha hayatta gitmem. senin kanaman ne durumda ? ihmal etme başka doktora görün ekim bebisleri savaşçı inşallah gelecekler kucagımıza.
Aşırı kalabalık zaten gündüz de öyle gece de öyle ilk gittiğimde olabilir dedim sinirlidir belki o an belki ameliyat iyş geçmemiştir hepimiz İnsanız sonuçta ama dünde öyle yapınca yoğun olmak performansını düşürüyor gibi geldi yada vazgeçilmez olduğunu düşünüyor hastalar tarafından verilen değeri kaldıramamış gibi duruyorBende 2 kez o doktora muayene oldum canım forumdakilerin tavsiyesi üzerine gittim. Bazı hareketleri banada tuhaf geldi akşam nöbet saatinde gittim çok hastam var şuan randevu al öğlen gel sorularını ancak o zaman cevaplarım dedi randevu alıp gittim doğru düzgün bilgi vermedi bile kaç kiloyla hamile kaldın, şuan kaç kilosun, tahmini doğum tarihi falan hiçbir şey sormadı soracağın bi şey var mı dedi sadece şaşırdım bende o kadarcık konuşacaksak nöbette konuşamaz mıydı iki kelime tuhaf geldi.
Tüh canım ya, öncelikle çok geçmiş olsun.. Anladığım kadarıyla avrupa yakasındasın? , anadolu yakasında olsan kendi doktorumu önerirdim. Bence daha başındayız sürecin, doktorunu değiştir.Kusma mide bulantısı 20 tane bekleyen vardı kendi de sezaryen de idi. Bizde bekleyenbekleyene kadar dahiliyeye gözükelim dedik idrar yollarında aşırı iltihaplanma olmuş serum falan takıldı derken 12 oldu yanına çıktık tersledi bizi baya bu saatte bu sebepten mi geliyorsunuz gibi konuştu çok üzüldüm böyle olmasına açıkcası eşime karşı onu öyle savunmuştum çok iyi diye
Avrupa dayım canım aynen hizmet hastanesi var orda ki doktor çok iyi dedi 2-2-3 arkadaşım ona gideceğim idrar yolları yüzünden oluşan kusma beni bi terketse çok bulantım vardı zaten 2 haftadır da kusuyorum sürekli herkes gebelik dedi ama değilmiş kızlar bol su için midem bulanıyor diye içmeyi bırakmıştım hemen etkisini gösterdiTüh canım ya, öncelikle çok geçmiş olsun.. Anladığım kadarıyla avrupa yakasındasın? , anadolu yakasında olsan kendi doktorumu önerirdim. Bence daha başındayız sürecin, doktorunu değiştir.
nasil doktor onlar ben kan tahlili yaptirdim 1 gun sonra cikicakti uzak hastane gelemicem dedim sonuclar icin aradi reçeteyi de whatsuptan atti sagolsunCanım çok geçmiş olsun doktorların hepsi böyle ben cumartesi doktorumu aradım kanamam var diye şehir dışındayım ünv hastanesine git dedi hadi şehir dışındasın pazartesi günü ara dimi aramadı bende bıraktım bidaha hayatta gitmem. senin kanaman ne durumda ? ihmal etme başka doktora görün ekim bebisleri savaşçı inşallah gelecekler kucagımıza.
Aşırı kalabalık zaten gündüz de öyle gece de öyle ilk gittiğimde olabilir dedim sinirlidir belki o an belki ameliyat iyş geçmemiştir hepimiz İnsanız sonuçta ama dünde öyle yapınca yoğun olmak performansını düşürüyor gibi geldi yada vazgeçilmez olduğunu düşünüyor hastalar tarafından verilen değeri kaldıramamış gibi duruyor
Valla helal olsun, son saniye çok zor ve riskli karar. Tebrik ettimIlk dogumumda en buyuk pismanligim dr degisrmemek olmustu.40 hafta boyunca ayni dr a gittim.dogum zamani geldiginde beni cileden cikardi artik.40 hafta boyunca yaptigim plani gittigim dr u biraktim hic tanimadigim hastanede hic tanimadigim dr larla doguma girdim.hic pisman olmadim ve hatta yaptigimdan cesaretimden dolayi kendimle gurur duyuyorum.
Kime gidiyorsun canım?Kızlar 12. Haftadayım ama hala bulantılar tam hız devam ediyor. Bir ümit size de sorayım dedim bulantılarda azalma yaşayan var mı? Hiçbir şey yiyemiyorum, kilo verdim, bitsin artık Bir de ben İzmir de bir doktora gidiyorum. O kadar memnunum ki, bu kadar tatlı, konuşkan, sorulara içtenlikle yanıt veren, dakikalarca bebeğimi görebildiğim, ve çok açıklayıcı bir doktor tanımadım. Çok sevdik bizler. İzmir den tavsiye isteyen olursa doktorumu önerebilirim.
liste verdi cnm benim doktorda ama tam anlamiyla yapamiyorum bende cunku bulantim tam anlamiyla bitmediKızlar hepimiz genelde özel doktora gidiyoruz. Benim bi arkadaşım İzmir'de bi doktora gidiyordu. Bu ay şu yiyeceğe ağırlık ver bu ay şu organlar gelişcek. Bu ay beyin gelişimi var Zeytinyağı bol ye hatta içebiliyorsan iç diyordu. Tabi şimdi çocuğu beş yaşında.doktorda emekli olmuş. Benim doktor hiç öyle demiyo sizinkilerden söyleyen varmı. Hani şunlara ağırlık ver gibisinden. Beslenmeme dikkat edemiyorum ben. Bir aydır et balık yiyemiyorum ceviz yemeğe çalışıyorum. Et yiyemediğim için iki yumurta yiyorum sabahları. Yine vicdanım tavan yaptı kızlar
Ay hiç deme ya neyse işlerini iyi yapsınlar da razıyım :)Ayyy benim gideceğimde doktorda suratsızlığı ile ün yapmış bir profesörmüşkendi doktorum şeker gibide, buna yönlendirdiii napalım mecburrr.. Hem dünya kadar para bayıl hem de surat çek sabah sabahh
Bu bulantılar nolcak bilmem :)) suyla yıldızım yeni barıştı 3 litre içiyorum şükür . Darısı balık ve etin başına )))liste verdi cnm benim doktorda ama tam anlamiyla yapamiyorum bende cunku bulantim tam anlamiyla bitmedi
Böyle video vardı hatırlarsın dimi. Mağdurum da mağdurum. Buraların ağasıyım ben diyodu çocuklar :)Muzdaribimmagdurumda magdurummm
Cnm listeyi paylasabilirmisin bizimleliste verdi cnm benim doktorda ama tam anlamiyla yapamiyorum bende cunku bulantim tam anlamiyla bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?