2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kixlar hastaneye gidorum agrim var kasigimda dua edin alttan kanama bisey gelmedi

Kixlar hastaneye gidorum agrim var kasigimda dua edin alttan kanama bisey gelmedi
Canım gitmekle iyi yapmışsın en azından için rahat eder. benimde kasık agrılarım oluyo belim kasıklarım bazen öyle çok ağrıyor ki adet olacak gibi bacaklarım a bile vuruyo hastanede dedim normal dediler inşallah seninkide normaldir habersiz bırakma bizi.

Bebek iyi dddi ama kanamayi tam göremedi sabah dra gldicem iste xanimm..ya maşallah iyi olması bile sevindirdi..sen ciktin mi hastaneden nazil durumlar.. Gece gece iyi geldi bebisi gormek

Bebek iyi dddi ama kanamayi tam göremedi sabah dra gldicem iste xanimm..ya maşallah iyi olması bile sevindirdi..sen ciktin mi hastaneden nazil durumlar.. Gece gece iyi geldi bebisi gormek
Canım benim ya, çok şükür bebek iyi.. Yarın da erkenden gidin, inşallah kanama filan çıkmayacak

İnş canimcOTEinşa idrarda temiz çok post: 45865795, member: 734507"]Canım benim ya, çok şükür bebek iyi.. Yarın da erkenden gidin, inşallah kanama filan çıkmayacak[/QUOTE]
İns canimcim inss idrarda temiz cikti

Tansiyonun dusuk olmasi yüksek olmasından iyiymiş ama dusukte öldürüyor hani..
İnş canimcOTEinşa idrarda temiz çok post: 45865795, member: 734507"]Canım benim ya, çok şükür bebek iyi.. Yarın da erkenden gidin, inşallah kanama filan çıkmayacak
İns canimcim inss idrarda temiz cikti[/QUOTE]
Agrilar cok normal cnm icini ferah tut kanama olmadikca sıkıntı yok

Hamilelik sonrası ilişkiden hep ödüm kopmuştur iyi cesaretlisiniz valla
Aynen canım.bem de eşim de hiç taraftar değiliz zaten eşim o konuya odaklanamaz benimle ilgili farklı duygular içinde şu an

Oncelik bebekte olmali canim anlat bunu eşine.ve hhemen doktoruna git gorun.
Haklısın arkadaşım.Kötü bir sey duymaktanda korkuyorum,doktora gidicem ne yapıp edip[/QUOTE]
Yerinde olsam on defa gitmiştim şimdiye dr a Can'ım

Kızlar 13+5 günlük hamileyim . Dün taksiyle avm ye gideyim dedim. Taksici abi sağolsun arkasndan kovalıyomus gibi davrandi cok hızlı gitti zıplattı sarstı . 4 dakikalık yok 4 saat gibi geldi. Bebeğime bieş olmuşmudur. Önceden 2 bebek kaybm var herşeyden korkuyorm. Şuan aklmdan neler geçiyo bilseniz

Tansiyonun dusuk olmasi yüksek olmasından iyiymiş ama dusukte öldürüyor hani..
İns canimcim inss idrarda temiz cikti
Agrilar cok normal cnm icini ferah tut kanama olmadikca sıkıntı yok[/QUOTE]
canım günaydın. benimde düşük gidiyo tansiyon 10/7, 10/5 falan. doktorum serum taktırdı bana halsizliğin bi gitsin diye. bulantılardan suda içemeyince hepten halsiz kalmıştım. istersen bi söyle doktorun tansiyon düştüğü için çok halsiz hissediyorum diye

Gunaydin annisler mide bulantim pik yapmis durumda iki gundur acim gerci bebegim iyi die sewiniyorum ama bu durumda kotuymus baya susadim ama su kusturuyo hemen

sanmıyorum canım bişey olacağını, benim de işe git gel uzun saatlerim yolda geçiyor. tümsekler çukurlar derken baya zıplıyorum. bu kadar hassas değildir diye düşünüyorum :)

:) ah yaa benimki ilk 3 ay ceviz meviz yicem diye kendini kasma hiçbişeyin çocuğa faydası yok dedi. ben sormadan bişey demedi. bir de yok bu ay o yok bu ay şu diyeceğini hiç sanmıyorum ama bakalım 3 ay doluyor bu gittiğimde ne dicek merakla bekliyorum hamilelik normal bir süreç hasta değilsin ne istersen yap kafanı rahatlar sinemada ne güzel filmler var git izle diyor. şu hareketi yapınca ağrım sızım var diyorum. yüzücüler, sporcular napsın diyor bak yine sinir oldum yarın gidince trip atcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…