Cnm benmde vardi gittim doktor artik olacak kasik agrilarin bebek buyuyo rahim buyuyo dedi kanama olmadigi surece kasik agrisi normal dedi insallah seninde oledirKixlar hastaneye gidorum agrim var kasigimda dua edin alttan kanama bisey gelmedi
Cnm dualarımız seninle. İnşallah iyi haberlerle dönersin. Yaz mutlaka bize.Kixlar hastaneye gidorum agrim var kasigimda dua edin alttan kanama bisey gelmedi
Kixlar hastaneye gidorum agrim var kasigimda dua edin alttan kanama bisey gelmedi
Canım gitmekle iyi yapmışsın en azından için rahat eder. benimde kasık agrılarım oluyo belim kasıklarım bazen öyle çok ağrıyor ki adet olacak gibi bacaklarım a bile vuruyo hastanede dedim normal dediler inşallah seninkide normaldir habersiz bırakma bizi.Kixlar hastaneye gidorum agrim var kasigimda dua edin alttan kanama bisey gelmedi
Bebek iyi dddi ama kanamayi tam göremedi sabah dra gldicem iste xanimm..ya maşallah iyi olması bile sevindirdi..sen ciktin mi hastaneden nazil durumlar.. Gece gece iyi geldi bebisi gormekCanım gitmekle iyi yapmışsın en azından için rahat eder. benimde kasık agrılarım oluyo belim kasıklarım bazen öyle çok ağrıyor ki adet olacak gibi bacaklarım a bile vuruyo hastanede dedim normal dediler inşallah seninkide normaldir habersiz bırakma bizi.
Canım benim ya, çok şükür bebek iyi.. Yarın da erkenden gidin, inşallah kanama filan çıkmayacakBebek iyi dddi ama kanamayi tam göremedi sabah dra gldicem iste xanimm..ya maşallah iyi olması bile sevindirdi..sen ciktin mi hastaneden nazil durumlar.. Gece gece iyi geldi bebisi gormek
İns canimcim inss idrarda temiz cikti[/QUOTE]İnş canimcOTEinşa idrarda temiz çok post: 45865795, member: 734507"]Canım benim ya, çok şükür bebek iyi.. Yarın da erkenden gidin, inşallah kanama filan çıkmayacak
Aynen canım.bem de eşim de hiç taraftar değiliz zaten eşim o konuya odaklanamaz benimle ilgili farklı duygular içinde şu anHamilelik sonrası ilişkiden hep ödüm kopmuştur iyi cesaretlisiniz valla
Haklısın arkadaşım.Kötü bir sey duymaktanda korkuyorum,doktora gidicem ne yapıp edip[/QUOTE]Oncelik bebekte olmali canim anlat bunu eşine.ve hhemen doktoruna git gorun.
Agrilar cok normal cnm icini ferah tut kanama olmadikca sıkıntı yokTansiyonun dusuk olmasi yüksek olmasından iyiymiş ama dusukte öldürüyor hani..
İns canimcim inss idrarda temiz cikti
sanmıyorum canım bişey olacağını, benim de işe git gel uzun saatlerim yolda geçiyor. tümsekler çukurlar derken baya zıplıyorum. bu kadar hassas değildir diye düşünüyorum :)Kızlar 13+5 günlük hamileyim . Dün taksiyle avm ye gideyim dedim. Taksici abi sağolsun arkasndan kovalıyomus gibi davrandi cok hızlı gitti zıplattı sarstı . 4 dakikalık yok 4 saat gibi geldi. Bebeğime bieş olmuşmudur. Önceden 2 bebek kaybm var herşeyden korkuyorm. Şuan aklmdan neler geçiyo bilseniz
:) ah yaa benimki ilk 3 ay ceviz meviz yicem diye kendini kasma hiçbişeyin çocuğa faydası yok dedi. ben sormadan bişey demedi. bir de yok bu ay o yok bu ay şu diyeceğini hiç sanmıyorum ama bakalım 3 ay doluyor bu gittiğimde ne dicek merakla bekliyorumKızlar hepimiz genelde özel doktora gidiyoruz. Benim bi arkadaşım İzmir'de bi doktora gidiyordu. Bu ay şu yiyeceğe ağırlık ver bu ay şu organlar gelişcek. Bu ay beyin gelişimi var Zeytinyağı bol ye hatta içebiliyorsan iç diyordu. Tabi şimdi çocuğu beş yaşında.doktorda emekli olmuş. Benim doktor hiç öyle demiyo sizinkilerden söyleyen varmı. Hani şunlara ağırlık ver gibisinden. Beslenmeme dikkat edemiyorum ben. Bir aydır et balık yiyemiyorum ceviz yemeğe çalışıyorum. Et yiyemediğim için iki yumurta yiyorum sabahları. Yine vicdanım tavan yaptı kızlar
canım ne dedi doktor?Kixlar hastaneye gidorum agrim var kasigimda dua edin alttan kanama bisey gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?