ama benim kasık ağrım 7. haftadan beri yok hiç ağrımıyor bu ne demek olabilir.Cnm benmde vardi gittim doktor artik olacak kasik agrilarin bebek buyuyo rahim buyuyo dedi kanama olmadigi surece kasik agrisi normal dedi insallah seninde oledir
canım herkesin farklı korkma benim cuma günleri ağrıyor mesela sanırım yoruluyorum diye. bazen alakasız zamanlarda ağrıyor. yapı meselesi panik olma :)ama benim kasık ağrım 7. haftadan beri yok hiç ağrımıyor bu ne demek olabilir.
kızlar hamileyken ilişkiye girmeyi istemeyenler var sanki anladığım kadarıyla, elbette sık olmamakla birlikte kanama, yasak vs yoksa ilişki bence yaşanmalı. çocuk tabiki hayatımızın en büyük parçası ama bir yandan da evliliğimiz var. bazı bağlar çocuk olunca değişebiliyor ama o tutkunun, aşkın çocuk dışında da devam etmesini sağlamak gerekir. yoksa sadece çocuk sevgisi ile birbirine tutunan çiftler olabiliriz. bunun adımlarını da şimdiden atmak gerekir. ön yargılardan çıkmak gerekir sanırım.
evet tahmin edebiliyorum. zaten hormonlar gereği hiç istemiyoruz ama hamilelik dışında hayat devam ediyor. ben de aynı durumdayım çok korkuyorum ama üzerinde düşününce az önce yazdıklarım kanısına vardım. bugün biraz duygusalım belki ondandırbiz eşimle ilk gebeliğim kürtajla sonuçlamdığı için çok korkuyoruz birşey olacak diye ki kendisi istemiyor zaten birşey olacak diye
evet tahmin edebiliyorum. zaten hormonlar gereği hiç istemiyoruz ama hamilelik dışında hayat devam ediyor. ben de aynı durumdayım çok korkuyorum ama üzerinde düşününce az önce yazdıklarım kanısına vardım. bugün biraz duygusalım belki ondandır
kafama takmamaya çalışıyorum ama 1 aydır hiç kasık ağrısı yaşamadım göğüslerim arada hassas arada çok normal.ay ne bilim yahu çok dengesiz durumlar.canım herkesin farklı korkma benim cuma günleri ağrıyor mesela sanırım yoruluyorum diye. bazen alakasız zamanlarda ağrıyor. yapı meselesi panik olma :)
Cnm hissetmiyo da olabilirsin bende 10.haftada hissettim ilk herkes 6da 7 de hissederkenama benim kasık ağrım 7. haftadan beri yok hiç ağrımıyor bu ne demek olabilir.
bir doktor ilk 3 ay dikkat edin derken diğeri sakınca yok demişti. temkinli olmak istiyoruz biz de. bazı doktorlar da ilişkinin faydalı olabileceğini söylüyor. kontrollü bir şekilde deneme yapılabilir 3 aydan sonra bence. tabii herhangi bir sıkıntı yoksa :)kızlar hamileyken ilişkiye girmeyi istemeyenler var sanki anladığım kadarıyla, elbette sık olmamakla birlikte kanama, yasak vs yoksa ilişki bence yaşanmalı. çocuk tabiki hayatımızın en büyük parçası ama bir yandan da evliliğimiz var. bazı bağlar çocuk olunca değişebiliyor ama o tutkunun, aşkın çocuk dışında da devam etmesini sağlamak gerekir. yoksa sadece çocuk sevgisi ile birbirine tutunan çiftler olabiliriz. bunun adımlarını da şimdiden atmak gerekir. ön yargılardan çıkmak gerekir sanırım.
ben de dün tüm belirtileri olmasına rağmen bebeğini kaybedenleri duydum moralim bozuldu ama napalım. düşünmenin faydası yok. bizimle olmalarını dilemekten elimizden bişey gelmiyor .kafama takmamaya çalışıyorum ama 1 aydır hiç kasık ağrısı yaşamadım göğüslerim arada hassas arada çok normal.ay ne bilim yahu çok dengesiz durumlar.
2 li test sonuclarım cıkmıs ama netten baktım. tam raporu almadım. doktor pazartesi gel dedi. pap a 770 cıkmıs yuksek deılmı.
hcg de 115278. cok panık oldum. ense kalınlıgı 1.7 demisti doktor. cok endıselıyım. dogru durust bı yazıda bulamadım ınternette. pazartesiye kadar nasıl dayancam ben.
sanmıyorum canım bişey olacağını, benim de işe git gel uzun saatlerim yolda geçiyor. tümsekler çukurlar derken baya zıplıyorum. bu kadar hassas değildir diye düşünüyorum :)
Hihihi çok tatlısın Cnm ya :)))) bi yandan haklılar da. Sanki onlar söyleyince yapıcakmışım gibi geliyo ben de biraz yönetilmek istiyorum galiba :))):) ah yaa benimki ilk 3 ay ceviz meviz yicem diye kendini kasma hiçbişeyin çocuğa faydası yok dedi. ben sormadan bişey demedi. bir de yok bu ay o yok bu ay şu diyeceğini hiç sanmıyorum ama bakalım 3 ay doluyor bu gittiğimde ne dicek merakla bekliyorumhamilelik normal bir süreç hasta değilsin ne istersen yap kafanı rahatlar sinemada ne güzel filmler var git izle diyor. şu hareketi yapınca ağrım sızım var diyorum. yüzücüler, sporcular napsın diyor bak yine sinir oldum yarın gidince trip atcam
riskli gebelik değilse yapılabilir biz yapıyoruz valla hatta doktorlar 8. Aydan sonra normall doğum için öneriyor bile ki sen bebegini fanus da saklasan bile rabbim nasip etmediyse gelmez dünyaya rahat olmak en iyisikızlar hamileyken ilişkiye girmeyi istemeyenler var sanki anladığım kadarıyla, elbette sık olmamakla birlikte kanama, yasak vs yoksa ilişki bence yaşanmalı. çocuk tabiki hayatımızın en büyük parçası ama bir yandan da evliliğimiz var. bazı bağlar çocuk olunca değişebiliyor ama o tutkunun, aşkın çocuk dışında da devam etmesini sağlamak gerekir. yoksa sadece çocuk sevgisi ile birbirine tutunan çiftler olabiliriz. bunun adımlarını da şimdiden atmak gerekir. ön yargılardan çıkmak gerekir sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?