2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Cnm benmde vardi gittim doktor artik olacak kasik agrilarin bebek buyuyo rahim buyuyo dedi kanama olmadigi surece kasik agrisi normal dedi insallah seninde oledir
ama benim kasık ağrım 7. haftadan beri yok hiç ağrımıyor bu ne demek olabilir.

kızlar hamileyken ilişkiye girmeyi istemeyenler var sanki anladığım kadarıyla, elbette sık olmamakla birlikte kanama, yasak vs yoksa ilişki bence yaşanmalı. çocuk tabiki hayatımızın en büyük parçası ama bir yandan da evliliğimiz var. bazı bağlar çocuk olunca değişebiliyor ama o tutkunun, aşkın çocuk dışında da devam etmesini sağlamak gerekir. yoksa sadece çocuk sevgisi ile birbirine tutunan çiftler olabiliriz. bunun adımlarını da şimdiden atmak gerekir. ön yargılardan çıkmak gerekir sanırım.

biz eşimle ilk gebeliğim kürtajla sonuçlamdığı için çok korkuyoruz birşey olacak diye ki kendisi istemiyor zaten birşey olacak diye

biz eşimle ilk gebeliğim kürtajla sonuçlamdığı için çok korkuyoruz birşey olacak diye ki kendisi istemiyor zaten birşey olacak diye
evet tahmin edebiliyorum. zaten hormonlar gereği hiç istemiyoruz ama hamilelik dışında hayat devam ediyor. ben de aynı durumdayım çok korkuyorum ama üzerinde düşününce az önce yazdıklarım kanısına vardım. bugün biraz duygusalım belki ondandır

doktor bana da yasak demedi herhangi bir riski de yok dedi ama eşim kendisi de öyle istedi bebeğe zarar vermeyelim yeter ki dedi bakalım ne kadar sürecek

canım herkesin farklı korkma benim cuma günleri ağrıyor mesela sanırım yoruluyorum diye. bazen alakasız zamanlarda ağrıyor. yapı meselesi panik olma :)
kafama takmamaya çalışıyorum ama 1 aydır hiç kasık ağrısı yaşamadım göğüslerim arada hassas arada çok normal.ay ne bilim yahu çok dengesiz durumlar.

bir doktor ilk 3 ay dikkat edin derken diğeri sakınca yok demişti. temkinli olmak istiyoruz biz de. bazı doktorlar da ilişkinin faydalı olabileceğini söylüyor. kontrollü bir şekilde deneme yapılabilir 3 aydan sonra bence. tabii herhangi bir sıkıntı yoksa :)

kafama takmamaya çalışıyorum ama 1 aydır hiç kasık ağrısı yaşamadım göğüslerim arada hassas arada çok normal.ay ne bilim yahu çok dengesiz durumlar.
ben de dün tüm belirtileri olmasına rağmen bebeğini kaybedenleri duydum moralim bozuldu ama napalım. düşünmenin faydası yok. bizimle olmalarını dilemekten elimizden bişey gelmiyor .

2 li test sonuclarım cıkmıs ama netten baktım. tam raporu almadım. doktor pazartesi gel dedi. pap a 770 cıkmıs yuksek deılmı.
hcg de 115278. cok panık oldum. ense kalınlıgı 1.7 demisti doktor. cok endıselıyım. dogru durust bı yazıda bulamadım ınternette. pazartesiye kadar nasıl dayancam ben.

canım korkma yüzdeli değerler var onlar kaç yeter ki içini ferah tut sen güzel haberler alırsın inşallah

Canım korkma benimde 2 li test sonucum çıkınca internete attım kendini araştrma yaptım saatlerce aklıma bin türlü kötü senaryo geldi. Sonra doktora gittim hersey iyi dedi. Yaptığımız en buyuk hata sabırla doktora gitmeyi beklemek yerine internetten gerekli gereksiz yorumları okumak.Rahat ol canım

Hihihi çok tatlısın Cnm ya :)))) bi yandan haklılar da. Sanki onlar söyleyince yapıcakmışım gibi geliyo ben de biraz yönetilmek istiyorum galiba :)))

Kizlar niye oyle diyosunuz cinsel iliskiye ay benim bazen canim istiyo hafta da 1 yada 10 gunde 1 filan yapiyoruz yani.hic olmadan da olur mu allaskina yani tabii ki riskli gebelik degilse.cok hunharca degilde kibar kibar sakin sakin yapin kendim yazdim kendim guldum vallahi.

Hamileliği hastalık gibi görmesek aslında hayat daha güzel olacakta :) ilişkiye gelince ilk 3 ay yaklaştırmadım adamı ama artık üzüldüm ya karsı tarafarda haksızlık ediyomusz gibi geliyo bana. Agrı kanama olmadığo sürece hareketlerinizi abartmadığınız dürece koyuverin gitsin :)

riskli gebelik değilse yapılabilir biz yapıyoruz valla hatta doktorlar 8. Aydan sonra normall doğum için öneriyor bile ki sen bebegini fanus da saklasan bile rabbim nasip etmediyse gelmez dünyaya rahat olmak en iyisi

Bu arada cinsel iliski dogumu kolaylastiriyo kismina ben katilmiyorum.ilk gebeligimde zaten hic birakmamistik sonuna kadar.38. Haftadan itibaren cok sabirsizlaniyodum dogum icin bi an once dogsun istiyodum hic belirti yoktu.o zaman adamin tepesindeydim surekli hadi bak dogumu kolaylastiriyomus bak diye.velhasil ancak 41. Haftanda 20 saatte dogurabildim.anlicaniz faydasi varsa ilk bana faydasi olmasi gerekirdi ama durum ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…