- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 45
evet ya cok haklısın kestım okumayı . hıc olmazsa bugun gıdıp raporu alayım dıyorum. bıraz ıcım rahatlar belkı raporu gorunce. pztsi de doktora gosteririm artık.Canım korkma benimde 2 li test sonucum çıkınca internete attım kendini araştrma yaptım saatlerce aklıma bin türlü kötü senaryo geldi. Sonra doktora gittim hersey iyi dedi. Yaptığımız en buyuk hata sabırla doktora gitmeyi beklemek yerine internetten gerekli gereksiz yorumları okumak.Rahat ol canım
Ben de güldüm :)))))) biz de yapıyoruz dediğin gibi bu da bi ihtiyaç sonuçta kadın erkek fark etmiyor. Aslında doktorların bilgilendirmesi lazım bebeğe zararsız pozisyonları.Kizlar niye oyle diyosunuz cinsel iliskiyeay benim bazen canim istiyo hafta da 1 yada 10 gunde 1 filan yapiyoruz yani.hic olmadan da olur mu allaskina yani tabii ki riskli gebelik degilse.cok hunharca degilde kibar kibar sakin sakin yapin kendim yazdim kendim guldum vallahi.
bebisler çok savaşçı maşallah canım :) ınsallah doktorunda iyi der dahada rahatlarsin. bende dün çıktım çok şükür iyiyim Yatıyorum evde. bebek iyiydi dün 10 gün sonra kontrolüm. Bu arada ben sana 16. Haftaya kadar rahim ağzı yetmezliği anlaşılmaz dedi benim doktorum demiştim ya alttan muaueneyle anlaşılabilirmis dün ölçtü iyi dedi doktor 10 gün sonra tekrar bakcam kısalma olmadığı sürece atmıcam dikiş dediBebek iyi dddi ama kanamayi tam göremedi sabah dra gldicem iste xanimm..ya maşallah iyi olması bile sevindirdi..sen ciktin mi hastaneden nazil durumlar.. Gece gece iyi geldi bebisi gormek
cnm bulayim listeyi aticam uygulayamadigim icin kaldirdim gun icinde atarimCnm listeyi paylasabilirmisin bizimle
ayy evet hiç sorma yaaaa neyseki sabah erkenden almışız uyicaz uyancaz gitcezGünaydınnn kızlarrrr...cheesecake30 ayyy yarın olmaz bize artık yaa.. Hem heyecanlıyım, 3 haftadır görmüyorum bebeğimi, hem de çok korkuyorum testlerden dolayı
Sabah olaydı iyiydi :) hadi sen benden de erken, iyisin :))) 09:20 09:30 saatlere bak :))) hahaha doktorun en güleryüzlü olacağı saatler bence hahahahaayy evet hiç sorma yaaaa neyseki sabah erkenden almışız uyicaz uyancaz gitcezama bugün bitmez o ayrı
ohh ohhh çok şükür annesiii :) fitil ya da iğne verseydi daha kolay olurdu aslında. bana iğne vermişti birazcık acıyor ama olsun :)cheesecake30 dr bakti kanamam yok şükür... Ama progestani artirdi agrim var diyince off ya sevemedim su hapi
aynneenn öyleee :)riskli gebelik değilse yapılabilir biz yapıyoruz valla hatta doktorlar 8. Aydan sonra normall doğum için öneriyor bile ki sen bebegini fanus da saklasan bile rabbim nasip etmediyse gelmez dünyaya rahat olmak en iyisi
Hihihi çok tatlısın Cnm ya :)))) bi yandan haklılar da. Sanki onlar söyleyince yapıcakmışım gibi geliyo ben de biraz yönetilmek istiyorum galiba :)))
aynen arka arkaya gircez hadi hayırlısı bakalım :) doktora sandviç götürcem ye de kan şekerin yükselsin diyeceğimSabah olaydı iyiydi :) hadi sen benden de erken, iyisin :))) 09:20 09:30 saatlere bak :))) hahaha doktorun en güleryüzlü olacağı saatler bence hahahaha
doğru haklısın, ben de herşeyden endişe ediyorum.Canım ya 2 bebek kaybedince bebeğimiz pamuk ipliğine bağlıymış gibi düşünüyo insan :)
İyilikten anlamaz o sen bana getir sandwici :))))))))) hahaha, yakın sayılırız zaten, kadıköyşifadaydın dimi :))) ataşehir mi kadıköy mü:))))) söz konusu sandwicse geliriz yani :)aynen arka arkaya gircez hadi hayırlısı bakalım :) doktora sandviç götürcem ye de kan şekerin yükselsin diyeceğim
Maşallah darısı bizlere inşallahhhhhh... AmiiinnnnnnnKızlar gunaydin... ben kontrole gittim geldim. Her sey yolundaymis.. 12 , 3 olmusuz.
Cinsiyetle ilgili hic bir fikrimiz yok dr hicbisi demedi :))
selam kızlar. kaç gündür iyiyim dedim dedim kendime nazar ettimdün kendi kendime acaba yolunda gitmeyen bi şey mi var iyim diye düşündüm. akşam tüm acısını çıkardı benden. okuldan geldim eve bi saat falan yattı. sonra akşamları yememeliyim ben ama yedim 8 e kadar ölüyorum sandım. kafam büyüdü sandı kafamı tutamadım tansiyonum mu düştü bilmiyorum. mide de fenaydı . yattım gece kalktım. kustum kaç gündür ilk kez. ama nasıl bi mide boğaz yanması. su bile içemedim. bugün de hiç halim ok ama geldim yine okula. bu okulda yeniyim geldi hemen rapor alı demesinler diye sürüklüyorum resmen kendimi
Keşke rapor alsaydın, okulu sen kurtarmayacaksın, yani bana bak kaç gündür gene raporluyum. Keyfimizden almıyoruz ki raporu. Geçmiş olsun.selam kızlar. kaç gündür iyiyim dedim dedim kendime nazar ettimdün kendi kendime acaba yolunda gitmeyen bi şey mi var iyim diye düşündüm. akşam tüm acısını çıkardı benden. okuldan geldim eve bi saat falan yattı. sonra akşamları yememeliyim ben ama yedim 8 e kadar ölüyorum sandım. kafam büyüdü sandı kafamı tutamadım tansiyonum mu düştü bilmiyorum. mide de fenaydı . yattım gece kalktım. kustum kaç gündür ilk kez. ama nasıl bi mide boğaz yanması. su bile içemedim. bugün de hiç halim ok ama geldim yine okula. bu okulda yeniyim geldi hemen rapor alı demesinler diye sürüklüyorum resmen kendimi
geçmiş olsunn keşke rapor alsaydın sağlığından önemli değill yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?