2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
evet ya cok haklısın kestım okumayı . hıc olmazsa bugun gıdıp raporu alayım dıyorum. bıraz ıcım rahatlar belkı raporu gorunce. pztsi de doktora gosteririm artık.

Ben de güldüm :)))))) biz de yapıyoruz dediğin gibi bu da bi ihtiyaç sonuçta kadın erkek fark etmiyor. Aslında doktorların bilgilendirmesi lazım bebeğe zararsız pozisyonları.

Bebek iyi dddi ama kanamayi tam göremedi sabah dra gldicem iste xanimm..ya maşallah iyi olması bile sevindirdi..sen ciktin mi hastaneden nazil durumlar.. Gece gece iyi geldi bebisi gormek
bebisler çok savaşçı maşallah canım :) ınsallah doktorunda iyi der dahada rahatlarsin. bende dün çıktım çok şükür iyiyim Yatıyorum evde. bebek iyiydi dün 10 gün sonra kontrolüm. Bu arada ben sana 16. Haftaya kadar rahim ağzı yetmezliği anlaşılmaz dedi benim doktorum demiştim ya alttan muaueneyle anlaşılabilirmis dün ölçtü iyi dedi doktor 10 gün sonra tekrar bakcam kısalma olmadığı sürece atmıcam dikiş dedi

Hihihi çok tatlısın Cnm ya :)))) bi yandan haklılar da. Sanki onlar söyleyince yapıcakmışım gibi geliyo ben de biraz yönetilmek istiyorum galiba :)))
evet ama ya ben de yönetilmek istiyorum. o desin ben yapim sonuçta doktor o. hem bana netten araştırma diyor hem de rahatla diyor.

Sabah olaydı iyiydi :) hadi sen benden de erken, iyisin :))) 09:20 09:30 saatlere bak :))) hahaha doktorun en güleryüzlü olacağı saatler bence hahahaha
aynen arka arkaya gircez hadi hayırlısı bakalım :) doktora sandviç götürcem ye de kan şekerin yükselsin diyeceğim

aynen arka arkaya gircez hadi hayırlısı bakalım :) doktora sandviç götürcem ye de kan şekerin yükselsin diyeceğim
İyilikten anlamaz o sen bana getir sandwici :))))))))) hahaha, yakın sayılırız zaten, kadıköyşifadaydın dimi :))) ataşehir mi kadıköy mü:))))) söz konusu sandwicse geliriz yani :)

selam kızlar. kaç gündür iyiyim dedim dedim kendime nazar ettim dün kendi kendime acaba yolunda gitmeyen bi şey mi var iyim diye düşündüm. akşam tüm acısını çıkardı benden. okuldan geldim eve bi saat falan yattı. sonra akşamları yememeliyim ben ama yedim 8 e kadar ölüyorum sandım. kafam büyüdü sandı kafamı tutamadım tansiyonum mu düştü bilmiyorum. mide de fenaydı . yattım gece kalktım. kustum kaç gündür ilk kez. ama nasıl bi mide boğaz yanması. su bile içemedim. bugün de hiç halim ok ama geldim yine okula. bu okulda yeniyim geldi hemen rapor alı demesinler diye sürüklüyorum resmen kendimi

geçmiş olsunn keşke rapor alsaydın sağlığından önemli değill yaa

Keşke rapor alsaydın, okulu sen kurtarmayacaksın, yani bana bak kaç gündür gene raporluyum. Keyfimizden almıyoruz ki raporu. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…