2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Keşke rapor alsaydın, okulu sen kurtarmayacaksın, yani bana bak kaç gündür gene raporluyum. Keyfimizden almıyoruz ki raporu. Geçmiş olsun.

haklısın canım ya. bi gün bile rapor almadım daha. düşük tehlikesi kanama falan olsa alırdım tabi ama. okulda yeni olunca bi de rahat olamadım.

Cnm hissetmiyo da olabilirsin bende 10.haftada hissettim ilk herkes 6da 7 de hissederken
vallahi hissetmiyorum mu ne oluyor bilmiyorum ama kendimi çok yokluyorum ama yok çok şükür bi ufak sıkıntı.böyle çok sakin bir hamilelik geçirincede doktor muayenelerine giderken hep korka korka gidiyorum acaba iyi mi görücez diye.

Selam herkese, ben de dün gittim doktora maasallah gunuyle uyumlu, ikili test Sonucu da iyi, cinsiyet tahmini ister misiniz dedi, yine erkek dedi :)
Bunun dışında doktorum da biz de dalış yaptığımız için, dalış hariç hersey serbest, az ye bol su ve bol sıvı tüketimine dikkat et, hayatına olduğu gibi devam et dedi. Çok sıcağa maruz kalma yazın da koru kendini dedi. Ben de zaten öyle yapıyorum dedim :)

Kan testi sonuçlarımi gösterdim, sadece folik asite devam et başka bir şey kullanma dedi vermedi şimdilik diğer ilaçları , sukur çok sevmiyorum zaten. Aynı rahatla devam eder inşallah.

Bir de benim ilk doğumumda, vajınal yırtık geç iyileşir kesi atalım demişti ve 1 Cm gibi kesi atmıştı. Bu sefer istemediğimi, daha doğal bir doğum istediğimi söyledim eğer ki her şey yolunda giderse tabi ki.

Muayene de o kadar güzel inceleme yaptı ki, uzun uzun başını kollarını, ayakları nerede, karnımda da yer olarak gösterdi artık, göbek çevresine taşınmış zaten alt kısım ince göbek çevrem taş gibi sertleştirilmiş. Ve de normalde düz olduğu için karnım belli oluyor artik .

cheesecake'in dr'uyla imtihanı

Aynen canım.bem de eşim de hiç taraftar değiliz zaten eşim o konuya odaklanamaz benimle ilgili farklı duygular içinde şu an
ilk bebek olunca bir de gec olunca ilişkiyi düşünemiyorum malesef hikayemi ne sartlarda hamile kaldigimi bilseniz ben de senin gibi düşünüyorum cnm esimde sağolsun çok anlayıslidır

Agrilar cok normal cnm icini ferah tut kanama olmadikca sıkıntı yok
canım günaydın. benimde düşük gidiyo tansiyon 10/7, 10/5 falan. doktorum serum taktırdı bana halsizliğin bi gitsin diye. bulantılardan suda içemeyince hepten halsiz kalmıştım. istersen bi söyle doktorun tansiyon düştüğü için çok halsiz hissediyorum diye[/QUOTE] serum takınca duzenengiriyor mu ki tansiyonben de taktirayim madem

aynen benim doktorumda hamile oldugumu unut hayatına eskisi gibi devam et demişti. Uzanmamaknagir kaptırmamak ve tuzludan sakınmak şartıyla tabiki.

Kızlar merhaba, hayırlı cumalar, inşallah hepimiz bebişimizi sağlıkla kucağımıza alırız! amin!
Bir sorum var, devlet hastenesine doktora giden var mı? Ben devlet hastanesine gidiyorum, dün kontrolum vardı, ikili test için, şükür sonuç iyi, ama 3 ayı tamamladık, başka ilaç vitamin falan vermedi. Söyledi sağlık ocağı takip edecek seni. Böyle durumu olan var mı?

İLACI BİLMİYORUM DEVLETE HİÇ GİTMEDİMM ÇÜNKÜ AMA SAĞLIK OCAĞINA KAYIT OLUYORSUN ONLAR DA TAKİP EDİYOR

Cnm gecmis olsun ( toparlarsin haftasonu dinlenip insallah

Anladim canimm .. cik sukur iyi olmana sevimdimm.. Bazen korkutuor benisler biziaa gidip bakioruz ama masallahlari var

cheesecake30 .!.:
ohh ohhh çok şükür annesiii :) fitil ya da iğne verseydi daha kolay olurdu aslında. bana iğne vermişti birazcık acıyor ama olsun :)
eğer haftaya da kendimi kötü hissedersem alacam valla. gerçi haftaya da bi sürü planlama yapıldı. olmadı alırım raporumu ama o saatlerde gelir giderim.
Allah askina sagligindan onemli değil bak bana bir aydir heyet raporluyum..mecbur napicaz

öğretmen olan arkadaşlar size bişey sorcam . bi arkadaşım şimdiden rapor işini konuş doktorunla diyo. kendisi de 2015 eylül sonu dogum yaptı. heyet raporu alıyor. kendi doktoru başka bir ile gidince böyle bir yöntem bulmuş. zaten ara tatile kadar izniniz olucak iki tane heyet bir rapıor yeter diyo müdürüm de...bana da şimdiden konuşmak gereksiz gibi geliyo bir de size sorayım dedim.

bana sabah aksam ıcmem için demir hapı, gunde bı kez ıcmem için decavit, gunde 1 kez ıcmem ıcın omega 3 verdi. folik asiti bırak bunları iç dedi. ben daha baslamadım ama. gunde 4 tane ilaç zor olcak gibi.

@emelocco ben şimdiden onu dusunukrum.. Drlar bebek doğmadan sikimti yasiorsa anne ben gibi düdük tehlikesi... İstediği kadar verebiliormus durum bana bunu söyledi.. Önemli olan bebek DİE verebiliyor.. Ama bebek doğduktan donra is degisior artik dogurttum gerisi sana kalmis gibi bisey... Biz her şekilde birinci donemi kapatabilioz.. Benimde derdim ikinci donem ... Olmazsa başka dr kardan almaya caliscsz sanirim bizde raporu

Birde ben bisey sorucam ayni doktordan ikiden fazla heyet alınabiliyor mu öğretmen arkadaşlara sorum bu ...( doğumdan sonra)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…