eğer haftaya da kendimi kötü hissedersem alacam valla. gerçi haftaya da bi sürü planlama yapıldı. olmadı alırım raporumu ama o saatlerde gelir giderim.
Keşke rapor alsaydın, okulu sen kurtarmayacaksın, yani bana bak kaç gündür gene raporluyum. Keyfimizden almıyoruz ki raporu. Geçmiş olsun.
vallahi hissetmiyorum mu ne oluyor bilmiyorum ama kendimi çok yokluyorum ama yok çok şükür bi ufak sıkıntı.böyle çok sakin bir hamilelik geçirincede doktor muayenelerine giderken hep korka korka gidiyorum acaba iyi mi görücez diye.Cnm hissetmiyo da olabilirsin bende 10.haftada hissettim ilk herkes 6da 7 de hissederken
cheesecake'in dr'uyla imtihanı:) ah yaa benimki ilk 3 ay ceviz meviz yicem diye kendini kasma hiçbişeyin çocuğa faydası yok dedi. ben sormadan bişey demedi. bir de yok bu ay o yok bu ay şu diyeceğini hiç sanmıyorum ama bakalım 3 ay doluyor bu gittiğimde ne dicek merakla bekliyorumhamilelik normal bir süreç hasta değilsin ne istersen yap kafanı rahatlar sinemada ne güzel filmler var git izle diyor. şu hareketi yapınca ağrım sızım var diyorum. yüzücüler, sporcular napsın diyor bak yine sinir oldum yarın gidince trip atcam
ilk bebek olunca bir de gec olunca ilişkiyi düşünemiyorum malesefAynen canım.bem de eşim de hiç taraftar değiliz zaten eşim o konuya odaklanamaz benimle ilgili farklı duygular içinde şu an
canım günaydın. benimde düşük gidiyo tansiyon 10/7, 10/5 falan. doktorum serum taktırdı bana halsizliğin bi gitsin diye. bulantılardan suda içemeyince hepten halsiz kalmıştım. istersen bi söyle doktorun tansiyon düştüğü için çok halsiz hissediyorum diye[/QUOTE] serum takınca duzenengiriyor mu ki tansiyonAgrilar cok normal cnm icini ferah tut kanama olmadikca sıkıntı yok
aynen benim doktorumda hamile oldugumu unut hayatına eskisi gibi devam et demişti. Uzanmamaknagir kaptırmamak ve tuzludan sakınmak şartıyla tabiki.:) ah yaa benimki ilk 3 ay ceviz meviz yicem diye kendini kasma hiçbişeyin çocuğa faydası yok dedi. ben sormadan bişey demedi. bir de yok bu ay o yok bu ay şu diyeceğini hiç sanmıyorum ama bakalım 3 ay doluyor bu gittiğimde ne dicek merakla bekliyorumhamilelik normal bir süreç hasta değilsin ne istersen yap kafanı rahatlar sinemada ne güzel filmler var git izle diyor. şu hareketi yapınca ağrım sızım var diyorum. yüzücüler, sporcular napsın diyor bak yine sinir oldum yarın gidince trip atcam
benim de yok 7. haftadan beri,ama bebişi gördük hamd olsun,kıpır kıpırdı.Ben de çok takıyorum aslında ama takmamak gerekiyor sanırımama benim kasık ağrım 7. haftadan beri yok hiç ağrımıyor bu ne demek olabilir.
takmamak gerekiyor ama gelde bize anlatbenim de yok 7. haftadan beri,ama bebişi gördük hamd olsun,kıpır kıpırdı.Ben de çok takıyorum aslında ama takmamak gerekiyor sanırım
Kızlar merhaba, hayırlı cumalar, inşallah hepimiz bebişimizi sağlıkla kucağımıza alırız! amin!
Bir sorum var, devlet hastenesine doktora giden var mı? Ben devlet hastanesine gidiyorum, dün kontrolum vardı, ikili test için, şükür sonuç iyi, ama 3 ayı tamamladık, başka ilaç vitamin falan vermedi. Söyledi sağlık ocağı takip edecek seni. Böyle durumu olan var mı?
Cnm gecmis olsunselam kızlar. kaç gündür iyiyim dedim dedim kendime nazar ettimdün kendi kendime acaba yolunda gitmeyen bi şey mi var iyim diye düşündüm. akşam tüm acısını çıkardı benden. okuldan geldim eve bi saat falan yattı. sonra akşamları yememeliyim ben ama yedim 8 e kadar ölüyorum sandım. kafam büyüdü sandı kafamı tutamadım tansiyonum mu düştü bilmiyorum. mide de fenaydı . yattım gece kalktım. kustum kaç gündür ilk kez. ama nasıl bi mide boğaz yanması. su bile içemedim. bugün de hiç halim ok ama geldim yine okula. bu okulda yeniyim geldi hemen rapor alı demesinler diye sürüklüyorum resmen kendimi
Anladim canimm .. cik sukur iyi olmana sevimdimm.. Bazen korkutuor benisler biziaa gidip bakioruz ama masallahlari varbebisler çok savaşçı maşallah canım :) ınsallah doktorunda iyi der dahada rahatlarsin. bende dün çıktım çok şükür iyiyim Yatıyorum evde. bebek iyiydi dün 10 gün sonra kontrolüm. Bu arada ben sana 16. Haftaya kadar rahim ağzı yetmezliği anlaşılmaz dedi benim doktorum demiştim ya alttan muaueneyle anlaşılabilirmis dün ölçtü iyi dedi doktor 10 gün sonra tekrar bakcam kısalma olmadığı sürece atmıcam dikiş dedi
Özel ama tatlım, biz başta problemler yaşadığımız için çok gerilmiş ve üzülmüştük. Bizi çok rahatlattı. Alsancak'ta muayenehanesi Hüsniye Özcan. Çok memnunum ben.Kime gidiyorsun canım?
cheesecake30 .!.:ohh ohhh çok şükür annesiii :) fitil ya da iğne verseydi daha kolay olurdu aslında. bana iğne vermişti birazcık acıyor ama olsun :)
Allah askina sagligindan onemli değil bak bana bir aydir heyet raporluyum..mecbur napicazeğer haftaya da kendimi kötü hissedersem alacam valla. gerçi haftaya da bi sürü planlama yapıldı. olmadı alırım raporumu ama o saatlerde gelir giderim.
bana sabah aksam ıcmem için demir hapı, gunde bı kez ıcmem için decavit, gunde 1 kez ıcmem ıcın omega 3 verdi. folik asiti bırak bunları iç dedi. ben daha baslamadım ama. gunde 4 tane ilaç zor olcak gibi.Kızlar merhaba, hayırlı cumalar, inşallah hepimiz bebişimizi sağlıkla kucağımıza alırız! amin!
Bir sorum var, devlet hastenesine doktora giden var mı? Ben devlet hastanesine gidiyorum, dün kontrolum vardı, ikili test için, şükür sonuç iyi, ama 3 ayı tamamladık, başka ilaç vitamin falan vermedi. Söyledi sağlık ocağı takip edecek seni. Böyle durumu olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?