2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
İlk dönem sadece 10 gün ekstra izinli kapanıyor, ikinci dönem de ücretsiz izin alacağım, 3 kuzenim doktor , verilen heyetler 1 yıldır çok denetleniyormus ve tehlikeye atmak istemiyorlar buna bizimkilerde dahil. Hadi bir heyet belki ama sonrası hayır deniliyor.kuzenlerim bana veririz dediler ama Ben ücretsiz alacağım. Hiç düşünmüyorum heyeti , başta mudurun sonrada kimsenin dirdirini çekemem.

Hamileyken sikimti olmuormus ama sonraki sikinti olabilir dedi bana doktorum.. Zaten ilk donem yerimize öğretmen bulcskki idare mecbur gelen ogretmn ikinci donemde gelsin.. Benim şuan bi kaç arkdasim var doğum yapip gitmeyen onlara da sorucam detaylı..

Evet Cnm. Birkaç doktora görün sonra sırf rapor için gelmişsiniz diyip vermiyorlar dedi. Sırf tanıdık doktor var diye ta İstanbul'a gittiler İzmir'den rapor için. Zor bir süreç inş kolay alırız canım

Anladım Cnm diğer yıl tayin isticem herşeyi kısıtlıyorlar maaşla kalsa iyi. Hizmet puanım da etkilencek üzülüyorum bu yüzden :/

Mwf*@5
Araştırmak lazım o da ayrı konu hakikaten.
Aynen canim burdada ogretmen olanlar arastirdin sorsun sorustursun ilerde lazim olcsk hayirlisiyla dogum yapabilirsek benim ilk oldugu icin pek anlamiotum.. Ama arkdaslarim vsr abimde mudur onada sorcam ogretmenlerinden olan varmi bole diye yengelrrim ogretmen ama onlar ikiden fazla bi drdan alinmiofu biz hamillrgimizde dedilrr bilemedim degismiste olabilir diolar..

serum takınca duzenengiriyor mu ki tansiyonben de taktirayim madem

aynen benim doktorumda hamile oldugumu unut hayatına eskisi gibi devam et demişti. Uzanmamaknagir kaptırmamak ve tuzludan sakınmak şartıyla tabiki.[/QUOTE]
Canım benim de ilk gebelik ve 2,5 senelik hasret sonunda geldi miniğim.aymı duyguları paylaşıyoruz seninle Can'ım benim

bi soru sorcam hepiniz yuh diyeceksiniz kesin de bebek bu aylarda tam olarak nerede oluyor ya? altkarında mı acebaa
Su An 13+0 dayım dün doktor tam yerini gösterdi zaten göbek deliği çevrem taş gibi, Sol tarafımda başı sağ tarımda poposu olmak üzere tam göbek ceresindeydi. Artık çıkmış yukari

leyl-i efruzyokmuş a: 45873235 .!.:
sen gittin mi sabah doktora ne dedi canım normal dimi ağrılar ?
Gittim canim kanama yokmus şükür ...ama yatiorum dedim iyi yapiosun zaten dedi yatacaksin Dior bana hala.. Yoksa sikimti olabilir Dior.. Kasik agrim içinde idrar tahlilde yapildi temiz şükür bazi bunyeler hassas olur dedi seninde ole maalesef dddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…