özeldesin sanırım canım?haklısın canım ya. bi gün bile rapor almadım daha. düşük tehlikesi kanama falan olsa alırdım tabi ama. okulda yeni olunca bi de rahat olamadım.
Evet Cnm. Birkaç doktora görün sonra sırf rapor için gelmişsiniz diyip vermiyorlar dedi. Sırf tanıdık doktor var diye ta İstanbul'a gittiler İzmir'den rapor için. Zor bir süreç inş kolay alırız canım@emelocco ben şimdiden onu dusunukrum.. Drlar bebek doğmadan sikimti yasiorsa anne ben gibi düdük tehlikesi... İstediği kadar verebiliormus durum bana bunu söyledi.. Önemli olan bebek DİE verebiliyor.. Ama bebek doğduktan donra is degisior artik dogurttum gerisi sana kalmis gibi bisey... Biz her şekilde birinci donemi kapatabilioz.. Benimde derdim ikinci donem ... Olmazsa başka dr kardan almaya caliscsz sanirim bizde raporu
Anladım Cnm diğer yıl tayin isticem herşeyi kısıtlıyorlar maaşla kalsa iyi. Hizmet puanım da etkilencek üzülüyorum bu yüzden :/İlk dönem sadece 10 gün ekstra izinli kapanıyor, ikinci dönem de ücretsiz izin alacağım, 3 kuzenim doktor , verilen heyetler 1 yıldır çok denetleniyormus ve tehlikeye atmak istemiyorlar buna bizimkilerde dahil. Hadi bir heyet belki ama sonrası hayır deniliyor.kuzenlerim bana veririz dediler ama Ben ücretsiz alacağım. Hiç düşünmüyorum heyeti , başta mudurun sonrada kimsenin dirdirini çekemem.
Araştırmak lazım o da ayrı konu hakikaten.Birde ben bisey sorucam ayni doktordan ikiden fazla heyet alınabiliyor mu öğretmen arkadaşlara sorum bu ...( doğumdan sonra)
Aynen canim burdada ogretmen olanlar arastirdin sorsun sorustursun ilerde lazim olcsk hayirlisiyla dogum yapabilirsek benim ilk oldugu icin pek anlamiotum.. Ama arkdaslarim vsr abimde mudur onada sorcam ogretmenlerinden olan varmi bole diye yengelrrim ogretmen ama onlar ikiden fazla bi drdan alinmiofu biz hamillrgimizde dedilrr bilemedim degismiste olabilir diolar..Araştırmak lazım o da ayrı konu hakikaten.
serum takınca duzenengiriyor mu ki tansiyonilk bebek olunca bir de gec olunca ilişkiyi düşünemiyorum malesefhikayemi ne sartlarda hamile kaldigimi bilseniz ben de senin gibi düşünüyorum cnm esimde sağolsun çok anlayıslidır
canım günaydın. benimde düşük gidiyo tansiyon 10/7, 10/5 falan. doktorum serum taktırdı bana halsizliğin bi gitsin diye. bulantılardan suda içemeyince hepten halsiz kalmıştım. istersen bi söyle doktorun tansiyon düştüğü için çok halsiz hissediyorum diye
hahah aynen bakalım kim galip gelecek. Arkası yarıncheesecake'in dr'uyla imtihanı
ataşehir canım atla gel :) yeriz birlikte senin hastane nerdeydi?İyilikten anlamaz o sen bana getir sandwici :))))))))) hahaha, yakın sayılırız zaten, kadıköyşifadaydın dimi :))) ataşehir mi kadıköy mü:))))) söz konusu sandwicse geliriz yani :)
bi soru sorcam hepiniz yuh diyeceksiniz kesin debebek bu aylarda tam olarak nerede oluyor ya? altkarında mı acebaa
Su An 13+0 dayım dün doktor tam yerini gösterdi zaten göbek deliği çevrem taş gibi, Sol tarafımda başı sağ tarımda poposu olmak üzere tam göbek ceresindeydi. Artık çıkmış yukaribi soru sorcam hepiniz yuh diyeceksiniz kesin debebek bu aylarda tam olarak nerede oluyor ya? altkarında mı acebaa
sen gittin mi sabah doktora ne dedi canım normal dimi ağrılar ?Anladim canimm .. cik sukur iyi olmana sevimdimm.. Bazen korkutuor benisler biziaa gidip bakioruz ama masallahlari var
Gittim canim kanama yokmus şükür ...ama yatiorum dedim iyi yapiosun zaten dedi yatacaksin Dior bana hala.. Yoksa sikimti olabilir Dior.. Kasik agrim içinde idrar tahlilde yapildi temiz şükür bazi bunyeler hassas olur dedi seninde ole maalesef dddileyl-i efruzyokmuş a: 45873235 .!.:sen gittin mi sabah doktora ne dedi canım normal dimi ağrılar ?
HAYIRLI HABERLERLE GEL CANIMMmerhaba bugün ikili testim var arkadaşlar...
Normalde kozyatağındayım da, yarınki testler için bağdat caddesine gidicez. Yarına az kaldıataşehir canım atla gel :) yeriz birlikte senin hastane nerdeydi?
Hayırlı , güzel haberlerle gel inşallahmerhaba bugün ikili testim var arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?