2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
serum takınca duzenengiriyor mu ki tansiyonben de taktirayim madem

aynen benim doktorumda hamile oldugumu unut hayatına eskisi gibi devam et demişti. Uzanmamaknagir kaptırmamak ve tuzludan sakınmak şartıyla tabiki.[/QUOTE]
valla ben biraz toparladım sanki. yine halsizliğim var ama gözüm açık en azından

Su An 13+0 dayım dün doktor tam yerini gösterdi zaten göbek deliği çevrem taş gibi, Sol tarafımda başı sağ tarımda poposu olmak üzere tam göbek ceresindeydi. Artık çıkmış yukari
aaaa ben daha 12 ye yeni girdim ama sanıyorumki aşağıda karnım sert aşağıda çok sert değil nerden benim bebeğim

Bugun basima gelen oglearasi oturyom 4 bayan ogtetmen makarna yapmis oda kokuyor ve kimseye ikram etmediler nasil koktu anlatamam diger arkadaslarda hadi biz neysede sana bari ikram edilir diyorlar kizlar cok saskinim insan nasil bu kadar bencil olabiliyor o kadar insanin karsisinda yiyebiliyor tabi annem aradi yemekleri saydi icinde makarna var anne en cok buna sevindim dedim ya ole biraz moralim bozuldu

Bi ortamda bir şey yenilirse hamile olsun olmasın ordaki insanlara ikram edilir. Buna görgü denir. Ki bir de hamile var..Senin hamile olduğunu bile bile ikram etmedilerse yuh,, ya varya ben cidden anlamıyorum insanları. Böyleleri öğrenci değil, önce kendini yetiştirsin.

ayyy kıyamam yaaaa acaba akıllarına mı gelmedi unutmuş olabilirler mi kadın kadına yapmamalı bunu

hamile oldugunu bilip cagirmiyorlarsa ayip bir de bayan olacaklar..mesela biz de erkek hocalar bilmiyo borek,pide mide kokulu kokulu goturuyorlar ben avcumu yaliyorum tabi sonra gidip aliyorum

Canım hiç üzülme, sinir olma. Ne yazık ki böyle insanlar çok. Ben de öğretmenim, aynı şeyi ben de defalarca yaşadım öğle tatillerinde. İki hafta içinde bir şeyi! Getirdiler, Nasıl koktu inanamazsın. Kolay yapılan bir şey de değildi. Mutfağa hiç giremiyorum zaten bulantı ve kokudan, eşim yapıyor her şeyi, ama onun da yapabileceği bir şey değildi. Annelerde çok uzakta, inan Nasıl üzülüp ağladım, girdim öğüre öğüre kusa kusa saatlerce yaptım, yedim. Ama bana ders oldu. Ben asla bana yapılanı kimseye yapmıcam

Aaa obstetik taramaya giren biri. Ne oluyo canım o tarama??? 2liden farkı ne?
aslinda bu tarama farkli bisi degil 2. Boyut ultrasonla bakılıyor bebis yani bu 20 haftalikken giricegimiz detayli ultrasonun aynisi aynisi bu haftalarda coktta gerekli degil aslinda cunku organlarin gelisimi devam suanda daha bebeklerimizin

aslinda bu tarama farkli bisi degil 2. Boyut ultrasonla bakılıyor bebis yani bu 20 haftalikken giricegimiz detayli ultrasonun aynisi aynisi bu haftalarda coktta gerekli degil aslinda cunku organlarin gelisimi devam suanda daha bebeklerimizin
Valla ben tercih ettiğim için değil doktorum özellikle bunu istediği için yaptırcaz. Teşekkürler bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…