serum takınca duzenengiriyor mu ki tansiyonilk bebek olunca bir de gec olunca ilişkiyi düşünemiyorum malesefhikayemi ne sartlarda hamile kaldigimi bilseniz ben de senin gibi düşünüyorum cnm esimde sağolsun çok anlayıslidır
canım günaydın. benimde düşük gidiyo tansiyon 10/7, 10/5 falan. doktorum serum taktırdı bana halsizliğin bi gitsin diye. bulantılardan suda içemeyince hepten halsiz kalmıştım. istersen bi söyle doktorun tansiyon düştüğü için çok halsiz hissediyorum diye
hangi hastane konuştuk da unuttum ben :SNormalde kozyatağındayım da, yarınki testler için bağdat caddesine gidicez. Yarına az kaldı
aaaa ben daha 12 ye yeni girdim ama sanıyorumki aşağıda karnım sert aşağıda çok sert değilSu An 13+0 dayım dün doktor tam yerini gösterdi zaten göbek deliği çevrem taş gibi, Sol tarafımda başı sağ tarımda poposu olmak üzere tam göbek ceresindeydi. Artık çıkmış yukari
Acıbadem canımhangi hastane konuştuk da unuttum ben :S
güzel haberler ver bize canım bol şans :)merhaba bugün ikili testim var arkadaşlar...
Bi ortamda bir şey yenilirse hamile olsun olmasın ordaki insanlara ikram edilir. Buna görgü denir. Ki bir de hamile var..Senin hamile olduğunu bile bile ikram etmedilerse yuh,, ya varya ben cidden anlamıyorum insanları. Böyleleri öğrenci değil, önce kendini yetiştirsin.Bugun basima gelen oglearasi oturyom 4 bayan ogtetmen makarna yapmis oda kokuyor ve kimseye ikram etmediler nasil koktu anlatamam diger arkadaslarda hadi biz neysede sana bari ikram edilir diyorlar kizlar cok saskinim insan nasil bu kadar bencil olabiliyor o kadar insanin karsisinda yiyebiliyor tabi annem aradi yemekleri saydi icinde makarna var anne en cok buna sevindim dedim ya ole biraz moralim bozuldu
hııı doğru 2 li testte 590 tl di :))))Acıbadem canım
ayyy kıyamam yaaaaBugun basima gelen oglearasi oturyom 4 bayan ogtetmen makarna yapmis oda kokuyor ve kimseye ikram etmediler nasil koktu anlatamam diger arkadaslarda hadi biz neysede sana bari ikram edilir diyorlar kizlar cok saskinim insan nasil bu kadar bencil olabiliyor o kadar insanin karsisinda yiyebiliyor tabi annem aradi yemekleri saydi icinde makarna var anne en cok buna sevindim dedim ya ole biraz moralim bozuldu
hııı doğru 2 li testte 590 tl di :))))
hamile oldugunu bilip cagirmiyorlarsa ayip bir de bayan olacaklar..mesela biz de erkek hocalar bilmiyo borek,pide mide kokulu kokulu goturuyorlar ben avcumu yaliyorum tabi sonra gidip aliyorumBugun basima gelen oglearasi oturyom 4 bayan ogtetmen makarna yapmis oda kokuyor ve kimseye ikram etmediler nasil koktu anlatamam diger arkadaslarda hadi biz neysede sana bari ikram edilir diyorlar kizlar cok saskinim insan nasil bu kadar bencil olabiliyor o kadar insanin karsisinda yiyebiliyor tabi annem aradi yemekleri saydi icinde makarna var anne en cok buna sevindim dedim ya ole biraz moralim bozuldu
Lütfen obstetik tarama diyoruz ona :)))) isim değişince 590₺ oldu sanırım
Allahtan raporluyum , gerçi çalışarak daha hızlı mı geçerdi gün,, bilemedim kiçok havalı eee hak ediyor bu parayı fazla istese yeridiray vallahi gün bitmedi çalışma azmim de kalmadı.
ben o taramaya 3 yil once 50 verdim bu senede en fazla 120 miymisLütfen obstetik tarama diyoruz ona :)))) isim değişince 590₺ oldu sanırım
Aaa obstetik taramaya giren biri. Ne oluyo canım o tarama??? 2liden farkı ne?ben o taramaya 3 yil once 50 verdim bu senede en fazla 120 miymis
Canım hiç üzülme, sinir olma. Ne yazık ki böyle insanlar çok. Ben de öğretmenim, aynı şeyi ben de defalarca yaşadım öğle tatillerinde. İki hafta içinde bir şeyi! Getirdiler, Nasıl koktu inanamazsın. Kolay yapılan bir şey de değildi. Mutfağa hiç giremiyorum zaten bulantı ve kokudan, eşim yapıyor her şeyi, ama onun da yapabileceği bir şey değildi. Annelerde çok uzakta, inan Nasıl üzülüp ağladım, girdim öğüre öğüre kusa kusa saatlerce yaptım, yedim. Ama bana ders oldu. Ben asla bana yapılanı kimseye yapmıcamBugun basima gelen oglearasi oturyom 4 bayan ogtetmen makarna yapmis oda kokuyor ve kimseye ikram etmediler nasil koktu anlatamam diger arkadaslarda hadi biz neysede sana bari ikram edilir diyorlar kizlar cok saskinim insan nasil bu kadar bencil olabiliyor o kadar insanin karsisinda yiyebiliyor tabi annem aradi yemekleri saydi icinde makarna var anne en cok buna sevindim dedim ya ole biraz moralim bozuldu
aslinda bu tarama farkli bisi degil 2. Boyut ultrasonla bakılıyor bebis yani bu 20 haftalikken giricegimiz detayli ultrasonun aynisi aynisi bu haftalarda coktta gerekli degil aslinda cunku organlarin gelisimi devam suanda daha bebeklerimizinAaa obstetik taramaya giren biri. Ne oluyo canım o tarama??? 2liden farkı ne?
Valla ben tercih ettiğim için değil doktorum özellikle bunu istediği için yaptırcaz. Teşekkürler bilgi içinaslinda bu tarama farkli bisi degil 2. Boyut ultrasonla bakılıyor bebis yani bu 20 haftalikken giricegimiz detayli ultrasonun aynisi aynisi bu haftalarda coktta gerekli degil aslinda cunku organlarin gelisimi devam suanda daha bebeklerimizin
ya bazen evde olmak istiyor insan da işte daha hızlı geçiyor tabi. gerçi şimdi hava da güzel ne güzel gezilirrr yaaaaAllahtan raporluyum , gerçi çalışarak daha hızlı mı geçerdi gün,, bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?