2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Valla ben tercih ettiğim için değil doktorum özellikle bunu istediği için yaptırcaz. Teşekkürler bilgi için
tabiki doktorlarimiz ne derse onu yapicaz ben o taramalara ilkinde cok sıkıntılıyli 4 kere girdim bebislerimiz iyi olsunda gerisi onemli degil

ya bazen evde olmak istiyor insan da işte daha hızlı geçiyor tabi. gerçi şimdi hava da güzel ne güzel gezilirrr yaaaa
Yaaa çok isterdim sahile ineyim.. Bostancıdayım ben. Ama gel gör ki kanamam içerden devam ettiği için evdeyim. Umarım bitmiştir. Yarın onu da öğrencem. Dua et bana canım

valla gözlerim doldu kıyamam ya insanlar bencil ve kötü olabiliyor gerçekten.

Yaaa çok isterdim sahile ineyim.. Bostancıdayım ben. Ama gel gör ki kanamam içerden devam ettiği için evdeyim. Umarım bitmiştir. Yarın onu da öğrencem. Dua et bana canım
benim de içerde kanama var inşallah ikimizde çok iyi haberler alcaz. benimki dinlen, yat filan demedi. ister koş, ister yat olacağı varsa olur dedi. ben de çalışmaya devam ettim.inşallah hata yapmamışımdır

birde bu insanlar eğitimci değil mi yazık nezaketen yoksun eğitimciler önce kendileri eğitilseler

Okuyunca ben de sinir oldum. Öğretmenler arasında bi çekememezlik oluyo sanırım. Eski okulumda da neler pişirirlerdi Allahtan hamile değilim derdim.. Canı çekenin kendi söylemesi gerekiyor bazılarınca. Keşke söyleseydin sen de utanırlardı belki.

benim de içerde kanama var inşallah ikimizde çok iyi haberler alcaz. benimki dinlen, yat filan demedi. ister koş, ister yat olacağı varsa olur dedi. ben de çalışmaya devam ettim.inşallah hata yapmamışımdır
O nasıl ya? Benimki yatacaksın dedi. Her şey kısıtlandı bana. Alla alla çok değişik, biri ne diyo diğeri ne diyor.. Ilaç verdi mi? Progestan??

Benimdw onceki okulum oyleydi kizlar cok iyi anliyorum sizi. Baliklar izgaralar ay o salata bile nasil kokardi ikram etmezlerdi düşünün. Allah tan o zaman hamile degildim simdiki okulumda herkes cok dusunceli konusurlerken bile ay pardon diyorlar kesiyorlar hemen. Bence boyle de olmasi gerekiyor sonucta egitimciyiz kocaman insanlariz.

canım neden 4 kere yapıldı sana?
cnm biraz sıkıntılı donemler gecirdim 7.aya kadar 2 kere girdim rutin kontrrollerdi 7.aydada kayinpederim vefat etti fenalastim tansiyonum yükseldi 2 gece hastanede yattim o zamanda erken dogum riskiyle 2 kere daha girdim nst desenn artik evede alicaktim biraz daha dogurmasam

Kızlar merhaba. Salı gunu ikili test için gidicem şuan 11+3 üm.
İkili test endişelendirmiyor ama muayenede kötü birseyler duymaktan falan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…