tabiki doktorlarimiz ne derse onu yapicaz ben o taramalara ilkinde cok sıkıntılıyli 4 kere girdim bebislerimiz iyi olsunda gerisi onemli degilValla ben tercih ettiğim için değil doktorum özellikle bunu istediği için yaptırcaz. Teşekkürler bilgi için
Bzimkiler niye istiyor acaba, gerçi obstetik mi benimki bilmem de detaylı bakcam dedi işte. kimsenin doktoru bakmıyor.Valla ben tercih ettiğim için değil doktorum özellikle bunu istediği için yaptırcaz. Teşekkürler bilgi için
Yaaa çok isterdim sahile ineyim.. Bostancıdayım ben. Ama gel gör ki kanamam içerden devam ettiği için evdeyim. Umarım bitmiştir. Yarın onu da öğrencem. Dua et bana canımya bazen evde olmak istiyor insan da işte daha hızlı geçiyor tabi. gerçi şimdi hava da güzel ne güzel gezilirrr yaaaa
valla gözlerim doldu kıyamam yaCanım hiç üzülme, sinir olma. Ne yazık ki böyle insanlar çok. Ben de öğretmenim, aynı şeyi ben de defalarca yaşadım öğle tatillerinde. İki hafta içinde bir şeyi! Getirdiler, Nasıl koktu inanamazsın. Kolay yapılan bir şey de değildi. Mutfağa hiç giremiyorum zaten bulantı ve kokudan, eşim yapıyor her şeyi, ama onun da yapabileceği bir şey değildi. Annelerde çok uzakta, inan Nasıl üzülüp ağladım, girdim öğüre öğüre kusa kusa saatlerce yaptım, yedim. Ama bana ders oldu. Ben asla bana yapılanı kimseye yapmıcam
Kesin seninki de obstetiktir... Ne kadar demişti? Ücrete göre ben sölim sana hemenBzimkiler niye istiyor acaba, gerçi obstetik mi benimki bilmem de detaylı bakcam dedi işte. kimsenin doktoru bakmıyor.tarzzz meselesi demekki
Aynen canımtabiki doktorlarimiz ne derse onu yapicaz ben o taramalara ilkinde cok sıkıntılıyli 4 kere girdim bebislerimiz iyi olsunda gerisi onemli degil
benim de içerde kanama var inşallah ikimizde çok iyi haberler alcaz. benimki dinlen, yat filan demedi. ister koş, ister yat olacağı varsa olur dedi. ben de çalışmaya devam ettim.Yaaa çok isterdim sahile ineyim.. Bostancıdayım ben. Ama gel gör ki kanamam içerden devam ettiği için evdeyim. Umarım bitmiştir. Yarın onu da öğrencem. Dua et bana canım
695 Türk lirasıKesin seninki de obstetiktir... Ne kadar demişti? Ücrete göre ben sölim sana hemen
canım neden 4 kere yapıldı sana?tabiki doktorlarimiz ne derse onu yapicaz ben o taramalara ilkinde cok sıkıntılıyli 4 kere girdim bebislerimiz iyi olsunda gerisi onemli degil
Bugun basima gelen oglearasi oturyom 4 bayan ogtetmen makarna yapmis oda kokuyor ve kimseye ikram etmediler nasil koktu anlatamam diger arkadaslarda hadi biz neysede sana bari ikram edilir diyorlar kizlar cok saskinim insan nasil bu kadar bencil olabiliyor o kadar insanin karsisinda yiyebiliyor tabi annem aradi yemekleri saydi icinde makarna var anne en cok buna sevindim dedim ya ole biraz moralim bozuldu
Canım hiç üzülme, sinir olma. Ne yazık ki böyle insanlar çok. Ben de öğretmenim, aynı şeyi ben de defalarca yaşadım öğle tatillerinde. İki hafta içinde bir şeyi! Getirdiler, Nasıl koktu inanamazsın. Kolay yapılan bir şey de değildi. Mutfağa hiç giremiyorum zaten bulantı ve kokudan, eşim yapıyor her şeyi, ama onun da yapabileceği bir şey değildi. Annelerde çok uzakta, inan Nasıl üzülüp ağladım, girdim öğüre öğüre kusa kusa saatlerce yaptım, yedim. Ama bana ders oldu. Ben asla bana yapılanı kimseye yapmıcam
Okuyunca ben de sinir oldum. Öğretmenler arasında bi çekememezlik oluyo sanırım. Eski okulumda da neler pişirirlerdi Allahtan hamile değilim derdim.. Canı çekenin kendi söylemesi gerekiyor bazılarınca. Keşke söyleseydin sen de utanırlardı belki.Bugun basima gelen oglearasi oturyom 4 bayan ogtetmen makarna yapmis oda kokuyor ve kimseye ikram etmediler nasil koktu anlatamam diger arkadaslarda hadi biz neysede sana bari ikram edilir diyorlar kizlar cok saskinim insan nasil bu kadar bencil olabiliyor o kadar insanin karsisinda yiyebiliyor tabi annem aradi yemekleri saydi icinde makarna var anne en cok buna sevindim dedim ya ole biraz moralim bozuldu
O nasıl ya? Benimki yatacaksın dedi. Her şey kısıtlandı bana. Alla alla çok değişik, biri ne diyo diğeri ne diyor.. Ilaç verdi mi? Progestan??benim de içerde kanama var inşallah ikimizde çok iyi haberler alcaz. benimki dinlen, yat filan demedi. ister koş, ister yat olacağı varsa olur dedi. ben de çalışmaya devam ettim.inşallah hata yapmamışımdır
Bugun basima gelen oglearasi oturyom 4 bayan ogtetmen makarna yapmis oda kokuyor ve kimseye ikram etmediler nasil koktu anlatamam diger arkadaslarda hadi biz neysede sana bari ikram edilir diyorlar kizlar cok saskinim insan nasil bu kadar bencil olabiliyor o kadar insanin karsisinda yiyebiliyor tabi annem aradi yemekleri saydi icinde makarna var anne en cok buna sevindim dedim ya ole biraz moralim bozuldu
Benimdw onceki okulum oyleydi kizlar cok iyi anliyorum sizi. Baliklar izgaralar ay o salata bile nasil kokardi ikram etmezlerdi düşünün. Allah tan o zaman hamile degildim simdiki okulumda herkes cok dusunceli konusurlerken bile ay pardon diyorlar kesiyorlar hemen. Bence boyle de olmasi gerekiyor sonucta egitimciyiz kocaman insanlariz.Okuyunca ben de sinir oldum. Öğretmenler arasında bi çekememezlik oluyo sanırım. Eski okulumda da neler pişirirlerdi Allahtan hamile değilim derdim.. Canı çekenin kendi söylemesi gerekiyor bazılarınca. Keşke söyleseydin sen de utanırlardı belki.
cnm biraz sıkıntılı donemler gecirdim 7.aya kadar 2 kere girdim rutin kontrrollerdi 7.aydada kayinpederim vefat etti fenalastim tansiyonum yükseldi 2 gece hastanede yattim o zamanda erken dogum riskiyle 2 kere daha girdim nst desenn artik evede alicaktim biraz daha dogurmasamcanım neden 4 kere yapıldı sana?
Allah askina sagligindan onemli değil bak bana bir aydir heyet raporluyum..mecbur napicaz
özeldesin sanırım canım?
Kızlar merhaba. Salı gunu ikili test için gidicem şuan 11+3 üm.
İkili test endişelendirmiyor ama muayenede kötü birseyler duymaktan falan çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?