2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
[QUOTE="mersenem, post: 45876207, member: 2251kafalarına gore zlar benim göğüs ağrım hiç yok tamamen geçti böyle olan var mı[/QUOTE]
Benim arada agrior sizlior arada hicbisey yok kafalarina gore takiliorlar :))

DİKKAT DİKKAT hanımlar son kez sesleniyorum:) biz face grubunda 15 kişi olduk gelmek isteyipte bulamayan lysippe e face kayıtlı olduğu mail adresini atsın. birdaha bu konu açılmadığı sürece yazamıcam yoksa beni atacaklar burdan.

Bugün E="brsztrk, post: 45878025, meAma beş gundurA 5 gündür baser: 472548"]Benide bas agrisi ve kusma [/QUOTE]
Bugunu sayarsak kusma bendede var ..ama 5 gumdur bas agrisi fix menu

Neyse ki ne guzel dogurmussun bebeğini çok geçmiş olsun:)

Luxury obstetikmis:)) ya bu arada ben çok korkuyorum ya goguslerim sertti bugün biraz yumuşadı.sabah da bi boşluk var gibi hissettim amabulantim hafif vardı mide yanma devam ediyor. Uff korkuyorum ya
Tatlım kaç gündür bebeklerimizi görmüyoruz. Endişelenmemiz normal.. Güzel düşün, pozitif ol boşuna bebişi de üzme/germe içerde. Yarın da güzel haberlerini bekliyorum inşallah. Ben de heyecanlıyım ve korkuyorum ama inşallah her şey güzel olcak

Tüm pozitifliği gitti birden çöktü moralim

Yokigne verdi haftada 1 yaptırdım 5 hafta filan bu hafta bitti.
Ben bu doktorları anlamıyorum, biri A diyorsa diğeri B diyor... Ama senin doktorun dediği bir şey çok doğru. Olacağı varsa oluyor daaa,, insan gene elinden geleni sonuna kadar yapmalı. Kanaması varken içerde, koşup zıplamamalı yani sonuçta sporcu değiliz, zorlamamak lazım. Dikkat etmek lazım. Inşallah kanamamız bitmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…