Slm kızlar benim göğüs ağrım hiç yok tamamen geçti böyle olan var mı
Aynen canim hicbisey bebekten önemli değil... Zorlama kendinizeynep_xx .!.:canım sana çok geçmiş olsun. kanama, düşük tehdidi falan olmayınca kendimi gitmek zorunda hissettim aslında. ama direnmeyecem artık :)
Aaaa dr erkek gibi demisti ama kesin diil.. bu testin sonucu da erkek diyooo cok ilginchttp://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilelikte-online-cinsiyet-testi.html
kızlar deneyin bakalım öylesine buldum tesadüfen :))) bana kız çıktı ama daha bilmiyorum cinsiyetini :)
Beni de bel agrisiKızlar bu bulantılar beni mahvediyor.
Neyse ki ne guzel dogurmussun bebeğini çok geçmiş olsun:)cnm biraz sıkıntılı donemler gecirdim 7.aya kadar 2 kere girdim rutin kontrrollerdi 7.aydada kayinpederim vefat etti fenalastim tansiyonum yükseldi 2 gece hastanede yattim o zamanda erken dogum riskiyle 2 kere daha girdim nst desenn artik evede alicaktim biraz daha dogurmasam
benımde çok midem bulanıyo hapıda ağızdan al dedi doktor ondan kusmamak için cebellesiyorum bide kanama olursa zorlamayayım diyorumKızlar bu bulantılar beni mahvediyor.
Ah ah ne kötü o ilac bulantısı , Allahım tez vakitte şifa versin canımbenımde çok midem bulanıyo hapıda ağızdan al dedi doktor ondan kusmamak için cebellesiyorum bide kanama olursa zorlamayayım diyorumama ölcem bulantıdan
Luxury obstetikmis:)) ya bu arada ben çok korkuyorum yaSeninki double obstetik canımhahahhhh
Kız ben özeldeyin senden rahatım:))) En önemli şey bizlerin ve bebişlerin sağlığıyok canım devletteyim. kasmayaam kendimi artık kötü hissedersem alacam raporu.
Yokigne verdi haftada 1 yaptırdım 5 hafta filan bu hafta bitti.O nasıl ya? Benimki yatacaksın dedi. Her şey kısıtlandı bana. Alla alla çok değişik, biri ne diyo diğeri ne diyor.. Ilaç verdi mi? Progestan??
Tatlım kaç gündür bebeklerimizi görmüyoruz. Endişelenmemiz normal.. Güzel düşün, pozitif ol boşuna bebişi de üzme/germe içerde. Yarın da güzel haberlerini bekliyorum inşallah. Ben de heyecanlıyım ve korkuyorumLuxury obstetikmis:)) ya bu arada ben çok korkuyorum yagoguslerim sertti bugün biraz yumuşadı.sabah da bi boşluk var gibi hissettim amabulantim hafif vardı mide yanma devam ediyor. Uff korkuyorum ya
Tüm pozitifliği gitti birden çöktü moralimTatlım kaç gündür bebeklerimizi görmüyoruz. Endişelenmemiz normal.. Güzel düşün, pozitif ol boşuna bebişi de üzme/germe içerde. Yarın da güzel haberlerini bekliyorum inşallah. Ben de heyecanlıyım ve korkuyorumama inşallah her şey güzel olcak
aynen cnm hamilelik sıkıntılı olunca oglum 10 dk da kucagima geldi:)Neyse ki ne guzel dogurmussun bebeğini çok geçmiş olsun:)
Ben bu doktorları anlamıyorum, biri A diyorsa diğeri B diyor... Ama senin doktorun dediği bir şey çok doğru. Olacağı varsa oluyor daaa,, insan gene elinden geleni sonuna kadar yapmalı. Kanaması varken içerde, koşup zıplamamalı yani sonuçta sporcu değiliz, zorlamamak lazım. Dikkat etmek lazım. Inşallah kanamamız bitmiştirYokigne verdi haftada 1 yaptırdım 5 hafta filan bu hafta bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?