2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canim valla hamile oldugumu da biliyorlar 14 kisi var 4 kisi oturdu yedi inan okulda olmasam sorun degildi alti ustu makarna ama iste bian kokuyor

Insallah iyi insanlarla karsilasiriz hep canim caliatigim okul bir tuhaf ya oyle bir turlu kurtulamiyorum da ....

Insallah iyi insanlarla karsilasiriz hep canim caliatigim okul bir tuhaf ya oyle bir turlu kurtulamiyorum da ....
Kıyamam Allah yardımcın olsun iş yeri huzuru çok önemli ben özelde öğretmenlik yapıyorum valla sağ olsunlar o kadar hassaslar ki nöbetlerimi bile devraldılar tabi uzun yıllardır beraberiz işyerinde bunun da çok etkisi var önceki gebeliğim üzücü bir biçimde sonlanmıştı ve her aşamaya şahit olmuşlardı bu nedenle şimdi ders yoğunluğu dışında şikayetim yok çok şükür inşallah senin çalışma arkadaşların da insanlıktan nasiplerini alırlar çünkü ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum

hamile oldugunu bilip cagirmiyorlarsa ayip bir de bayan olacaklar..mesela biz de erkek hocalar bilmiyo borek,pide mide kokulu kokulu goturuyorlar ben avcumu yaliyorum tabi sonra gidip aliyorum
Canim benim butun is arkadaslarim biliyor rapordan bulantidan malum erkek hocalar o kadar dikkatliki sagolsunlar surekli yedmek soylerken soylerler istegim olup olmadigini. Herseyden ikram ederler ama o hocalarimiz bayan bide anneler bi problemde yasamadim cok sasirdim nasil boyle oluyor

Rabbim yardimcin olsun onlarada akil fikir versin valla. Bizim okuldakilerde her konuda düşünceliler şimdilik rabbim hep iyi insanlarla karsilastirsin

Evet canim lekelenmem oluyodu şu anda çok akıntım var ondan diyo olabilir geri gelir diye zaten ben onu itememde ağızdan Daha çok işime geldi ama midem zaten fena daha fena yapıyo
Cnm bende progestan kullanıyorum. O benim tansiyonumu düşürüyor ilk verdiğinde bilmedim içtim sonra da çarşıya çıktım yarım saat sonra bayilmisim hastahane de açtım gözlerimi tansiyon 8 e 4 olmuş doktor doktorumuz aradı o da normal bazı bayanlarda olabiliyor demiş. Bundan sonra yatmadan yarım saat önce alsın demiş şimdi becbur öyle yapıyorum

Evet canim lekelenmem oluyodu şu anda çok akıntım var ondan diyo olabilir geri gelir diye zaten ben onu itememde ağızdan Daha çok işime geldi ama midem zaten fena daha fena yapıyo
Evet yan etkileri fena ağızdan alınca daha fena. Ben 2 aydır kullanıyorum, kesinlikle vajinal yoldan almanı tavsiye ediyorum dedi. O yüzden sordum canım. Ilk başta çok korktum iterken ilacı, 2 ayda uzmanlık mertebesine eriştim diyebilirim:))))

Benim de yarin bebisimle randevum varbenim de kanamam vardi ve bir aydir progestan kullaniyordum,insallah kanama gecmistir ve bebeislerimiz sagliklidir.
İnşallah canım. Ben de aynı durumdayım, 2 aydır progestan kullanıyorum. Yarın inşallah güzel haberler veririz birbirimize

Şuan inanirmisjnsicak si torE="eylemahu, post: 45879867, member: 234534"]Kızlar bendede hem baş ağrısı hem bulantı var bitmedi bir türlü aç geziyorum bu bebek nası beslenecek hiç bilmiyoruminanirmsin su torbasi koydum enseme yüzüme dayanamdim artik

Günde 1
1 defa sanırım canım kaç mg? progestanı hem erken doğum riski olanlara hem düşük riski olanlara veriyorlar. benim tansiyon hamile değilken de 11-7 oluyordu en fazla genelde 10-6 arada 9-5 hastanede de 10-6 çıktı hep günde 4-5 kere tansiyon ölçme ye geliyorlar bi hemsire 3 defa olctu anlayamadı 10-6 yazıver hep oyle çıkıyo dedim :) ölçtü 10-6 çıktı 4. de :) sen dikkat et tabi Bayılacak kadar etkiliyorsa yatarken al canım

bana hamile değilken 2 defa fitil vermişti doktor enfeksiyondan dolayı gece yatarken koyuyordum sabah çok azı erimiş şekilde pat diye düşüyordu tuvalete o yüzden beceremem bi işe yaramaz dedim midem kötü olsada ağızdan alıyorum ama inşallah yararı oluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…