Cıksss olmaz yahu senle her şeyi hissediyo bebişin. Lütfen toparla kendini annesiiiTüm pozitifliği gitti birden çöktü moralim
Progestanı mı ağızdan al dedi doktorun ?benımde çok midem bulanıyo hapıda ağızdan al dedi doktor ondan kusmamak için cebellesiyorum bide kanama olursa zorlamayayım diyorumama ölcem bulantıdan
Canim valla hamile oldugumu da biliyorlar 14 kisi var 4 kisi oturdu yedi inan okulda olmasam sorun degildi alti ustu makarna ama iste bian kokuyorOkuyunca ben de sinir oldum. Öğretmenler arasında bi çekememezlik oluyo sanırım. Eski okulumda da neler pişirirlerdi Allahtan hamile değilim derdim.. Canı çekenin kendi söylemesi gerekiyor bazılarınca. Keşke söyleseydin sen de utanırlardı belki.
Insallah iyi insanlarla karsilasiriz hep canim caliatigim okul bir tuhaf ya oyle bir turlu kurtulamiyorum da ....Benimdw onceki okulum oyleydi kizlar cok iyi anliyorum sizi. Baliklar izgaralar ay o salata bile nasil kokardi ikram etmezlerdi düşünün. Allah tan o zaman hamile degildim simdiki okulumda herkes cok dusunceli konusurlerken bile ay pardon diyorlar kesiyorlar hemen. Bence boyle de olmasi gerekiyor sonucta egitimciyiz kocaman insanlariz.
Kıyamam Allah yardımcın olsun iş yeri huzuru çok önemli ben özelde öğretmenlik yapıyorum valla sağ olsunlar o kadar hassaslar ki nöbetlerimi bile devraldılar tabi uzun yıllardır beraberiz işyerinde bunun da çok etkisi var önceki gebeliğim üzücü bir biçimde sonlanmıştı ve her aşamaya şahit olmuşlardı bu nedenle şimdi ders yoğunluğu dışında şikayetim yok çok şükür inşallah senin çalışma arkadaşların da insanlıktan nasiplerini alırlar çünkü ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorumInsallah iyi insanlarla karsilasiriz hep canim caliatigim okul bir tuhaf ya oyle bir turlu kurtulamiyorum da ....
Canim benim butun is arkadaslarim biliyor rapordan bulantidan malum erkek hocalar o kadar dikkatliki sagolsunlar surekli yedmek soylerken soylerler istegim olup olmadigini. Herseyden ikram ederler ama o hocalarimiz bayan bide anneler bi problemde yasamadim cok sasirdim nasil boyle oluyorhamile oldugunu bilip cagirmiyorlarsa ayip bir de bayan olacaklar..mesela biz de erkek hocalar bilmiyo borek,pide mide kokulu kokulu goturuyorlar ben avcumu yaliyorum tabi sonra gidip aliyorum
Rabbim yardimcin olsun onlarada akil fikir versin valla. Bizim okuldakilerde her konuda düşünceliler şimdilik rabbim hep iyi insanlarla karsilastirsinInsallah iyi insanlarla karsilasiriz hep canim caliatigim okul bir tuhaf ya oyle bir turlu kurtulamiyorum da ....
Amin canım hepimizin bulantıları geçer inşallah tez vakitte.Ah ah ne kötü o ilac bulantısı , Allahım tez vakitte şifa versin canım
Evet canim lekelenmem oluyodu şu anda çok akıntım var ondan diyo olabilir geri gelir diye zaten ben onu itememde ağızdan Daha çok işime geldi ama midem zaten fena daha fena yapıyoProgestanı mı ağızdan al dedi doktorun ?
Aynen yaa. Ogurmekten olecem sanıyorum artık karın etlerim ağrıyor zorlamaktanbenımde çok midem bulanıyo hapıda ağızdan al dedi doktor ondan kusmamak için cebellesiyorum bide kanama olursa zorlamayayım diyorumama ölcem bulantıdan
Cnm bende progestan kullanıyorum. O benim tansiyonumu düşürüyor ilk verdiğinde bilmedim içtim sonra da çarşıya çıktım yarım saat sonra bayilmisim hastahane de açtım gözlerimi tansiyon 8 e 4 olmuş doktor doktorumuz aradı o da normal bazı bayanlarda olabiliyor demiş. Bundan sonra yatmadan yarım saat önce alsın demiş şimdi becbur öyle yapıyorumEvet canim lekelenmem oluyodu şu anda çok akıntım var ondan diyo olabilir geri gelir diye zaten ben onu itememde ağızdan Daha çok işime geldi ama midem zaten fena daha fena yapıyo
canım renklş de mi girdin ultrasona daha ben öyle girmedim hiç
Kızlar bu bulantılar beni mahvediyor.
Beni de bas agrisi
Benide bas agrisi ve kusma
Evet yan etkileri fena ağızdan alınca daha fena. Ben 2 aydır kullanıyorum, kesinlikle vajinal yoldan almanı tavsiye ediyorum dedi. O yüzden sordum canım. Ilk başta çok korktum iterken ilacı, 2 ayda uzmanlık mertebesine eriştim diyebilirim:))))Evet canim lekelenmem oluyodu şu anda çok akıntım var ondan diyo olabilir geri gelir diye zaten ben onu itememde ağızdan Daha çok işime geldi ama midem zaten fena daha fena yapıyo
çok zor kusmak normalde Bide hamileyken bişey olacak diye de çok sıkıyoruz kendimizi çok midem bulandığında sırt üstü yatmak biraz iyi geliyoAynen yaa. Ogurmekten olecem sanıyorum artık karın etlerim ağrıyor zorlamaktan
İnşallah canım. Ben de aynı durumdayım, 2 aydır progestan kullanıyorum. Yarın inşallah güzel haberler veririz birbirimizeBenim de yarin bebisimle randevum varbenim de kanamam vardi ve bir aydir progestan kullaniyordum,insallah kanama gecmistir ve bebeislerimiz sagliklidir.
1 defa sanırım canım kaç mg? progestanı hem erken doğum riski olanlara hem düşük riski olanlara veriyorlar. benim tansiyon hamile değilken de 11-7 oluyordu en fazla genelde 10-6 arada 9-5 hastanede de 10-6 çıktı hep günde 4-5 kere tansiyon ölçme ye geliyorlar bi hemsire 3 defa olctu anlayamadı 10-6 yazıver hep oyle çıkıyo dedim :) ölçtü 10-6 çıktı 4. de :) sen dikkat et tabi Bayılacak kadar etkiliyorsa yatarken al canımCnm bende progestan kullanıyorum. O benim tansiyonumu düşürüyor ilk verdiğinde bilmedim içtim sonra da çarşıya çıktım yarım saat sonra bayilmisim hastahane de açtım gözlerimi tansiyon 8 e 4 olmuş doktor doktorumuz aradı o da normal bazı bayanlarda olabiliyor demiş. Bundan sonra yatmadan yarım saat önce alsın demiş şimdi becbur öyle yapıyorum
bana hamile değilken 2 defa fitil vermişti doktor enfeksiyondan dolayı gece yatarken koyuyordum sabah çok azı erimiş şekilde pat diye düşüyordu tuvalete o yüzden beceremem bi işe yaramaz dedim midem kötü olsada ağızdan alıyorum ama inşallah yararı oluyordur.Evet yan etkileri fena ağızdan alınca daha fena. Ben 2 aydır kullanıyorum, kesinlikle vajinal yoldan almanı tavsiye ediyorum dedi. O yüzden sordum canım. Ilk başta çok korktum iterken ilacı, 2 ayda uzmanlık mertebesine eriştim diyebilirim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?