Benim ikili test temiz çıktı arkadaşlar.darısı sonucu bekleyenlerin başına
Oluyordur oluyordur.. Olmasa hem ağız yoluyla hem vajinal demezlerdi canım içini rahat tutbana hamile değilken 2 defa fitil vermişti doktor enfeksiyondan dolayı gece yatarken koyuyordum sabah çok azı erimiş şekilde pat diye düşüyordu tuvalete o yüzden beceremem bi işe yaramaz dedim midem kötü olsada ağızdan alıyorum ama inşallah yararı oluyordur.
Bu gece seni dinlicem acikcay:)) bende yarisi gidiyor diye agizdan aliodum hapi ama basimda catlarken hiçte agizdan alamicam bu gece ohapi[/QUOTE]"acikcay, post: 45880545, member: 734507"]Oluyordur oluyordur.. Olmasa hem ağız yoluyla hem vajinal demezlerdi canım içini rahat tut
Evet kuzucum bgn öyle al biliyorum zor olcak ama , daha fazla yan etkisi olmadan vajinal al ztn başın çatlıyor.. İnşallah başında geçer yaaaBu gece seni dinlicem acikcay:)) bende yarisi gidiyor diye agizdan aliodum hapi ama basimda catlarken hiçte agizdan alamicam bu gece ohapi
HYirli olsun:)) bende asadaki foto bebek görünümünde olduğunda çok sevinmistimm:))Kızlarr 12+0 olduk. Mutluyummm:))
Evt cnm bir defa alıyorum. Evt bi ara lekelenmem vardı ondan başladık. Haftaya bakalım kontrol var 5 ine 3 hafta bitecek. Çok merak ediyorum. Belki bırak der doktor.Günde 1
1 defa sanırım canım kaç mg? progestanı hem erken doğum riski olanlara hem düşük riski olanlara veriyorlar. benim tansiyon hamile değilken de 11-7 oluyordu en fazla genelde 10-6 arada 9-5 hastanede de 10-6 çıktı hep günde 4-5 kere tansiyon ölçme ye geliyorlar bi hemsire 3 defa olctu anlayamadı 10-6 yazıver hep oyle çıkıyo dedim :) ölçtü 10-6 çıktı 4. de :) sen dikkat et tabi Bayılacak kadar etkiliyorsa yatarken al canım
Canım tahmini dogum tarihlerimizin arasında bir günvar ben 11+4 üm.Kızlarr 12+0 olduk. Mutluyummm:))
çok iyi yapmis doktorun benimde leke oldu doktor onemsemedi geçen hafta dünyanın kanı geldi gitti bebek dedim öyle başladım başka doktorun demesiyle ki onlar bile o kana bebek düşer diye 2 gün sonra baslatti hapa. ben midemi fena yapsada doğuma kadar kullanmaya razıyım bidaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ama senin kullanmaya başlayalı çok olduysa hiç düşük riski kalmadiysa bıraktırır belki.Evt cnm bir defa alıyorum. Evt bi ara lekelenmem vardı ondan başladık. Haftaya bakalım kontrol var 5 ine 3 hafta bitecek. Çok merak ediyorum. Belki bırak der doktor.
Iyi haberlerle gel insallahGünaydınnnn kızlarrrr ...
cheesecake30 adam gibi uyuyumadım , sabahı zor ettim. Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız,,, kanamamız bitmiş bebişlerimiz sağlıklı olsun inşallahhh... Aminnnnn
Aminnn canım inşallahIyi haberlerle gel insallah
Ben de defalarca uyandım inşallah canım çok güzel haberler alalım dua edin kızlar bizeGünaydınnnn kızlarrrr ...
cheesecake30 adam gibi uyuyumadım , sabahı zor ettim. Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız,,, kanamamız bitmiş bebişlerimiz sağlıklı olsun inşallahhh... Aminnnnn
Ben de defalarca uyandım inşallah canım çok güzel haberler alalım dua edin kızlar bize
Benim 9:20 açıkçay 9:30. Benim göğsümün sertliği gitti dünden beri çok korkuyorum sizde de oluyomu?İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALACAKSINIZ SAAT KAÇTA RANDEVULARINIZ
Benim 9:20 açıkçay 9:30. Benim göğsümün sertliği gitti dünden beri çok korkuyorum sizde de oluyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?