2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Oluyordur oluyordur.. Olmasa hem ağız yoluyla hem vajinal demezlerdi canım içini rahat tut

"acikcay, post: 45880545, member: 734507"]Oluyordur oluyordur.. Olmasa hem ağız yoluyla hem vajinal demezlerdi canım içini rahat tut[/QUOTE]
Bu gece seni dinlicem acikcay:)) bende yarisi gidiyor diye agizdan aliodum hapi ama basimda catlarken hiçte agizdan alamicam bu gece ohapi

"acikcay, post: 45880545, member: 734507"]Oluyordur oluyordur.. Olmasa hem ağız yoluyla hem vajinal demezlerdi canım içini rahat tut
Bu gece seni dinlicem acikcay:)) bende yarisi gidiyor diye agizdan aliodum hapi ama basimda catlarken hiçte agizdan alamicam bu gece ohapi[/QUOTE]
Evet kuzucum bgn öyle al biliyorum zor olcak ama , daha fazla yan etkisi olmadan vajinal al ztn başın çatlıyor.. İnşallah başında geçer yaaa

Bu gece seni dinlicem acikcay:)) bende yarisi gidiyor diye agizdan aliodum hapi ama basimda catlarken hiçte agizdan alamicam bu gece ohapi
Evet kuzucum bgn öyle al biliyorum zor olcak ama , daha fazla yan etkisi olmadan vajinal al ztn başın çatlıyor.. İnşallah başında geçer yaaa[/QUOTE]
İnssss

Evt cnm bir defa alıyorum. Evt bi ara lekelenmem vardı ondan başladık. Haftaya bakalım kontrol var 5 ine 3 hafta bitecek. Çok merak ediyorum. Belki bırak der doktor.

Evt cnm bir defa alıyorum. Evt bi ara lekelenmem vardı ondan başladık. Haftaya bakalım kontrol var 5 ine 3 hafta bitecek. Çok merak ediyorum. Belki bırak der doktor.
çok iyi yapmis doktorun benimde leke oldu doktor onemsemedi geçen hafta dünyanın kanı geldi gitti bebek dedim öyle başladım başka doktorun demesiyle ki onlar bile o kana bebek düşer diye 2 gün sonra baslatti hapa. ben midemi fena yapsada doğuma kadar kullanmaya razıyım bidaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ama senin kullanmaya başlayalı çok olduysa hiç düşük riski kalmadiysa bıraktırır belki.

Ben de defalarca uyandım inşallah canım çok güzel haberler alalım dua edin kızlar bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…