2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar merhaba. Salı gunu ikili test için gidicem şuan 11+3 üm.
İkili test endişelendirmiyor ama muayenede kötü birseyler duymaktan falan çok korkuyorum
canım seninle aynı hisleri yaşıyoruz inan ki bende muayenede kötü şey duymaktan korkuyorum ikili testi yaptırsamda olur yaptırmasamda olur ama pek yaptırma taraftarı değilim rabbim bana nasıl layık gördüyse ben onunla imtihan olucam inşallah.ama muayenede bebeğimin hareketli kıpır kıpır olduğunu görmek çooooook istiyorum.hatta girerken kocamdan telefonla kameraya çekmesini çok isteriim ultrason görüntüsünü ama birde kameryı hazırlarken ultrasonda kötü bir şey görmekten korkuyorum.bu korkular hep var ama bi yandan da diyorum ki eğer bebeğim beni bırakmış olsaydı göğüslerimdeki damarlar zamanla hormon düşeceği için kaybolurdu herhalde diyorum.ne bilim kendimi yatıştırcak belirtiler arıyorum.bende çarşamba günü gidicem doktora o zaman 11+6 olmuş olucam allahın izniyle inşallah sende bende güzeeeeeel haberlerle geliriz bebitolarımızı güzel güzel görürürz :)))) anasının kuzusuuuuuuu tombalak aşan totonu ısırıcam senin bi an önce sağlıkla dünyaya gelmeleri nasip olur inşallah

Slm kızlar benim göğüs ağrım hiç yok tamamen geçti böyle olan var mı
benim bazı gün hassas bazı gün hiçbirşey yok.sıkma canını normaldir. damarları kontrol et hala belirgin mi koyu mu?
illa her belirti bi anda olucak değil ya belkide bu aşamadan sonra hamileliğinin rahat günlerini yaşayacaksındır.

Beni de bel agrisihele de aksam olmaya görsün
dün akşamki o şişliğimden göbeğim davul gibi gerildi dik duramadım göbeğim yırtılcaktı sanki dik duramadığım için bel ve sırt ağrısı aman allahımmmm cok kotu birşeydi ya.ama şimdi çok şükür şişliğim geçti iyiyim.

Allahim beterinden korusun da hayirlisi ile gecse su zaman...benim de bugun randevum var dr a gidip kotu birsey duymaktan cok korkuyorum...

Kızlar birşey sorucam ben şuan 10+5 haftadayım bebeğimi hissetmedim daha doktorumda çok erken daha diyor ama eş dost tanıdık biz sen gibiyken çoktan hissetmeye başlamıştık falan diyorlar içime kurt düşürüyorlar siz hissediyor musunuz

yok cnm daha hissetmezsin bakma sen ese dosta ilk cocuksa 15 16 haftadan sonra anca hissedersin

yok cnm daha hissetmezsin bakma sen ese dosta ilk cocuksa 15 16 haftadan sonra anca hissedersin

ya canım sinir oluyorum inan doktor söyledi ilk hamileliğin olduğu için hissedemezsin dedi diyorum ama ben hissettim demeleri yok mu gıcık oluyorum çok teşekkür ederim böyle duydukça içim ferahlıyor.

ya canım sinir oluyorum inan doktor söyledi ilk hamileliğin olduğu için hissedemezsin dedi diyorum ama ben hissettim demeleri yok mu gıcık oluyorum çok teşekkür ederim böyle duydukça içim ferahlıyor.

canım ilk hamilelikte 15 16 haftada ancak hissediyormuşsun Ablam söyledi banada :)) meselam ben de şuan henüz hissetmiyorum sen rahat ol bence

canım ilk hamilelikte 15 16 haftada ancak hissediyormuşsun Ablam söyledi banada :)) meselam ben de şuan henüz hissetmiyorum sen rahat ol bence

hep bu kayınvaldem yüzünden canım zaten kadın her zaman daha mı hissetmiyorsun hiç mi hissetmiyorsun kiloda almadın karnında yok diye diye beni sinir ediyor sağol canım kendi kedimi strese sokmayım boşuna

hep bu kayınvaldem yüzünden canım zaten kadın her zaman daha mı hissetmiyorsun hiç mi hissetmiyorsun kiloda almadın karnında yok diye diye beni sinir ediyor sağol canım kendi kedimi strese sokmayım boşuna

bencede canım ben mesela 61 kiloydum ilk öğrendiğimde şuan 62 kiloyum benim doktorumun ve ablamın doktorunun anlattıgına göre bu aylarda aldığın kilolar sende kalıyor bebek zaten kiloyu 6 7 aydan sonra alıyormuş sen rahat ol onlar eski düşünüyor

ohh şükür yanlız değilmişim içime su serptin inan canım

Luxury obstetikmis:)) ya bu arada ben çok korkuyorum ya goguslerim sertti bugün biraz yumuşadı.sabah da bi boşluk var gibi hissettim amabulantim hafif vardı mide yanma devam ediyor. Uff korkuyorum ya

bence hiç korkma ben de bulantılarım geçti kendimi de daha iyi hissediyorum acaba bi şey mi oldu derken geri geldiler, çağırmayaydım iyiydi :) keyfine bak bundan sonra büyük ihtimal yola devam edecez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…