- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
Hormonların düşmeye başladığı için göğüslerin hafifledi normal dedi. Sağa yatınca ağrıyor dedim hiç bir sebebi yok sola yat ağrıyosa dedi :)))bence hiç korkma ben de bulantılarım geçti kendimi de daha iyi hissediyorum acaba bi şey mi oldu derken geri geldiler, çağırmayaydım iyiydi :) keyfine bak bundan sonra büyük ihtimal yola devam edecez :)
ilkte benimde 4. Aydan sonra basladi karnim cikmaya hic yoktu ama bu sefer hem karnim cikti bide yavastan oynuyo arada bebis rahat ol senhep bu kayınvaldem yüzünden canım zaten kadın her zaman daha mı hissetmiyorsun hiç mi hissetmiyorsun kiloda almadın karnında yok diye diye beni sinir ediyor sağol canım kendi kedimi strese sokmayım boşuna
onlar bağırsak hareketiyle karıştırıyodur hiç takma öyle diyenleri ya da onlara evet arada seyirme oluyo de geç ben ilkte 19. haftada hissettim o da tekme falan değil bişey kayıyo gibi oluyordu.şimdi 12. haftaya başladık hala yok bişey canım yani seyiriyo gibi oluyo ama 5 cm 10 gr bebisin hareketini nasıl hissedebiliriz ki kaç kat derinin altındaKızlar birşey sorucam ben şuan 10+5 haftadayım bebeğimi hissetmedim daha doktorumda çok erken daha diyor ama eş dost tanıdık biz sen gibiyken çoktan hissetmeye başlamıştık falan diyorlar içime kurt düşürüyorlar siz hissediyor musunuz
böyle bunaltmayalım kendimizi ve bebeklerimiziAllahim beterinden korusun da hayirlisi ile gecse su zaman...benim de bugun randevum var dr a gidip kotu birsey duymaktan cok korkuyorum...
hey maşallah :) nasıl elleri kolları şekillenmiş miydi? ay bende öyle görmek çok istiyoruuuummm. gözün aydın maşallah bebitona. sanada çok geçmiş olsun umarım inşallah bi daha kanaman olmaz.acikcay herşeeyy yolundaaa bebeğim kıpır kıpır gördüm:) kanamam geçmiş...taramaları da iyi oranlar düşük. Kanı verdim perşembe çıkacak. Sandviç yapmadım ama çok iyiydi bu sefer. neyseki ilk hasta ben değilmişim :))) sen nasılsın nasıl geçtiiii
onlar bağırsak hareketiyle karıştırıyodur hiç takma öyle diyenleri ya da onlara evet arada seyirme oluyo de geç ben ilkte 19. haftada hissettim o da tekme falan değil bişey kayıyo gibi oluyordu.şimdi 12. haftaya başladık hala yok bişey canım yani seyiriyo gibi oluyo ama 5 cm 10 gr bebisin hareketini nasıl hissedebiliriz ki kaç kat derinin altında
Can'ım ben 15.haftamdayım hala Hiçbişey hissetmiyorum.mümkün de değil henüz.mide hareketleriyle karıştırıyorlar kulaktan dolma bilgilerle sonra biraz okuyup araştıran insanlardan daha Bilge davranıyorlar.aldırış etme umursama.Kızlar birşey sorucam ben şuan 10+5 haftadayım bebeğimi hissetmedim daha doktorumda çok erken daha diyor ama eş dost tanıdık biz sen gibiyken çoktan hissetmeye başlamıştık falan diyorlar içime kurt düşürüyorlar siz hissediyor musunuz
Can'ım ben 15.haftamdayım hala Hiçbişey hissetmiyorum.mümkün de değil henüz.mide hareketleriyle karıştırıyorlar kulaktan dolma bilgilerle sonra biraz okuyup araştıran insanlardan daha Bilge davranıyorlar.aldırış etme umursama.
Haklısın canım.malesef kıramıyoruz bu döngüyü.neyse sen bildiğinden şaşma Can'ım.He de geçya canım yaşca büyük insanlara aynı düşünce de olmadığım zaman laf anlatmak gerçekten zor illa benim dediğim olacak düşüncesine sahipler artık hehehe deyip geçmekten başka yol yok
Şekillenmişti canım kolları oynuyordu. Burun kemiği oluşmuş. Çok güzel bi duyhu sizde görün biran önce inşallah. Bir daha kaygılanmicam diye söz verdim kendime inşalah tutarım sözümü :)hey maşallah :) nasıl elleri kolları şekillenmiş miydi? ay bende öyle görmek çok istiyoruuuummm. gözün aydın maşallah bebitona. sanada çok geçmiş olsun umarım inşallah bi daha kanaman olmaz.
Canımm hayırlı olsun. Bizimki ilk gittiğimizde hareketliydi sonra bi anda uyudu, yaklaşık 1 saat baktı doktor ultrasonda, o sırada uyandı ve ters döndü filan bi hareketler sorma :)) 2 li sonucumu ben de perşembe alcam. Buarada doktora suratsız diyenleri resmen kınadım. Adam şeker gibiydi yaa, şaşırdım kaldım . Cinsiyete net bir şey diyemedi, kız dedi sora erkek dedi sonra hiçbir şey almayın 6. aya kadar dedi:)) en son gene erkek ihtimalinde durdu, ama net değil. Sana ne dedi doktor cinsiyet için?acikcay herşeeyy yolundaaa bebeğim kıpır kıpır gördüm:) kanamam geçmiş...taramaları da iyi oranlar düşük. Kanı verdim perşembe çıkacak. Sandviç yapmadım ama çok iyiydi bu sefer. neyseki ilk hasta ben değilmişim :))) sen nasılsın nasıl geçtiiii
Sağ ol canım.. İnşallah darısı sana olsun. Sen de bebişini kıpır kıpır gör inşallah annesi. İçini ferah tut, dualarım seninleMaşallah kızlar bebeklerinizi görmuşsunuz sağlıklı haberini almißsiniz darısı bana benim gibi sıkıntı yasayanlara bende pazartesi gitmeye karar verdim ama içimdeki sıkıntı yi atamıyorum bide ben rahatlasaydim bana da dua edin
ayaktayken otururken anlamıyorum yattigimda anlıyorum de acaba hissetsek napcaklar :) zaten son aylarda canımıza okucak bebisler ne rahat oturabilcez ne yatabilcez şimdi hissetmeyiverelim 5. Aydan sonra ne yapıyo her şeyini anlarız inşallah :)Canım biliyorum aslında doktorla da konuşuyoruz ama gelde anlat işte inan resmen yalan söylüyorum dediğin gibi evet hissediyorum diyorum geçiyorum yoksa baş edemiyorum
ayaktayken otururken anlamıyorum yattigimda anlıyorum de acaba hissetsek napcaklar :) zaten son aylarda canımıza okucak bebisler ne rahat oturabilcez ne yatabilcez şimdi hissetmeyiverelim 5. Aydan sonra ne yapıyo her şeyini anlarız inşallah :)
Nasıl oldun canım iğne verdi mi doktorayaktayken otururken anlamıyorum yattigimda anlıyorum de acaba hissetsek napcaklar :) zaten son aylarda canımıza okucak bebisler ne rahat oturabilcez ne yatabilcez şimdi hissetmeyiverelim 5. Aydan sonra ne yapıyo her şeyini anlarız inşallah :)
Canım bilmiyorum ki sata gore 12+0im.Canım tahmini dogum tarihlerimizin arasında bir günvar ben 11+4 üm.
Ben de bi yanlışlık mı var acaba?
yok canım hap verdi progestan günde 3 defa ağızdanNasıl oldun canım iğne verdi mi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?