2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bence hiç korkma ben de bulantılarım geçti kendimi de daha iyi hissediyorum acaba bi şey mi oldu derken geri geldiler, çağırmayaydım iyiydi :) keyfine bak bundan sonra büyük ihtimal yola devam edecez :)
Hormonların düşmeye başladığı için göğüslerin hafifledi normal dedi. Sağa yatınca ağrıyor dedim hiç bir sebebi yok sola yat ağrıyosa dedi :)))

hep bu kayınvaldem yüzünden canım zaten kadın her zaman daha mı hissetmiyorsun hiç mi hissetmiyorsun kiloda almadın karnında yok diye diye beni sinir ediyor sağol canım kendi kedimi strese sokmayım boşuna
ilkte benimde 4. Aydan sonra basladi karnim cikmaya hic yoktu ama bu sefer hem karnim cikti bide yavastan oynuyo arada bebis rahat ol sen

selam kızlar bende 11.haftamdayım 25.10.2016 görünüyor doğum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri ben 61 hamile kaldım bira şişim ama tamamen gazdan dün içeride hareket ettiğini gördüm bebeğimin ama bende hissetmiyorum

onlar bağırsak hareketiyle karıştırıyodur hiç takma öyle diyenleri ya da onlara evet arada seyirme oluyo de geç ben ilkte 19. haftada hissettim o da tekme falan değil bişey kayıyo gibi oluyordu.şimdi 12. haftaya başladık hala yok bişey canım yani seyiriyo gibi oluyo ama 5 cm 10 gr bebisin hareketini nasıl hissedebiliriz ki kaç kat derinin altında

Allahim beterinden korusun da hayirlisi ile gecse su zaman...benim de bugun randevum var dr a gidip kotu birsey duymaktan cok korkuyorum...
böyle bunaltmayalım kendimizi ve bebeklerimizi iyi şeyler düşün annesi gidip mutlu haberlerle döneceğine ben inanıyorum :)

hey maşallah :) nasıl elleri kolları şekillenmiş miydi? ay bende öyle görmek çok istiyoruuuummm. gözün aydın maşallah bebitona. sanada çok geçmiş olsun umarım inşallah bi daha kanaman olmaz.

Canım biliyorum aslında doktorla da konuşuyoruz ama gelde anlat işte inan resmen yalan söylüyorum dediğin gibi evet hissediyorum diyorum geçiyorum yoksa baş edemiyorum

Can'ım ben 15.haftamdayım hala Hiçbişey hissetmiyorum.mümkün de değil henüz.mide hareketleriyle karıştırıyorlar kulaktan dolma bilgilerle sonra biraz okuyup araştıran insanlardan daha Bilge davranıyorlar.aldırış etme umursama.

ya canım yaşca büyük insanlara aynı düşünce de olmadığım zaman laf anlatmak gerçekten zor illa benim dediğim olacak düşüncesine sahipler artık hehehe deyip geçmekten başka yol yok

ya canım yaşca büyük insanlara aynı düşünce de olmadığım zaman laf anlatmak gerçekten zor illa benim dediğim olacak düşüncesine sahipler artık hehehe deyip geçmekten başka yol yok
Haklısın canım.malesef kıramıyoruz bu döngüyü.neyse sen bildiğinden şaşma Can'ım.He de geç

hey maşallah :) nasıl elleri kolları şekillenmiş miydi? ay bende öyle görmek çok istiyoruuuummm. gözün aydın maşallah bebitona. sanada çok geçmiş olsun umarım inşallah bi daha kanaman olmaz.
Şekillenmişti canım kolları oynuyordu. Burun kemiği oluşmuş. Çok güzel bi duyhu sizde görün biran önce inşallah. Bir daha kaygılanmicam diye söz verdim kendime inşalah tutarım sözümü :)

Canımm hayırlı olsun. Bizimki ilk gittiğimizde hareketliydi sonra bi anda uyudu, yaklaşık 1 saat baktı doktor ultrasonda, o sırada uyandı ve ters döndü filan bi hareketler sorma :)) 2 li sonucumu ben de perşembe alcam. Buarada doktora suratsız diyenleri resmen kınadım. Adam şeker gibiydi yaa, şaşırdım kaldım . Cinsiyete net bir şey diyemedi, kız dedi sora erkek dedi sonra hiçbir şey almayın 6. aya kadar dedi:)) en son gene erkek ihtimalinde durdu, ama net değil. Sana ne dedi doktor cinsiyet için?

Maşallah kızlar bebeklerinizi görmuşsunuz sağlıklı haberini almißsiniz darısı bana benim gibi sıkıntı yasayanlara bende pazartesi gitmeye karar verdim ama içimdeki sıkıntı yi atamıyorum bide ben rahatlasaydim bana da dua edin

Sağ ol canım.. İnşallah darısı sana olsun. Sen de bebişini kıpır kıpır gör inşallah annesi. İçini ferah tut, dualarım seninle

Canım biliyorum aslında doktorla da konuşuyoruz ama gelde anlat işte inan resmen yalan söylüyorum dediğin gibi evet hissediyorum diyorum geçiyorum yoksa baş edemiyorum
ayaktayken otururken anlamıyorum yattigimda anlıyorum de acaba hissetsek napcaklar :) zaten son aylarda canımıza okucak bebisler ne rahat oturabilcez ne yatabilcez şimdi hissetmeyiverelim 5. Aydan sonra ne yapıyo her şeyini anlarız inşallah :)

bu büyükler sıkıntılı inan canım :) ayyy aminn inşallah sağlıkla o günlere de gelelimm

Nasıl oldun canım iğne verdi mi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…