cnm allah yardimcin olsun daha progestan diyince migdem kalkiyo benim hele gunde 3 kere bide hap olarak cok zoryok canım hap verdi progestan günde 3 defa ağızdanhiç güzel değil ama bebek için 10 defa deseler içerim :)
Aaaa dr erkek gibi demisti ama kesin diil.. bu testin sonucu da erkek diyooo cok ilginc
Bende kullandım 1 haftadır bıraktım ama fitil olarak kullandım benim birde haftalık ignem var ama onuda artık vurdurasim yok kalcalarim elege döndüyok canım hap verdi progestan günde 3 defa ağızdanhiç güzel değil ama bebek için 10 defa deseler içerim :)
Canım bilmiyorum ki sata gore 12+0im.
Amin hepimizin yardimcisi olsun o kadar çok kan geldi ki ödüm patladi gidiyo yine ben bebek tasıyamıyorum diye mahvoldum bebeğin kalp atışı var ama çok dusuk tehliken var bu kadar kan düşük göstergesi dedi ne yapayım ilaç verin her şey içerim iğne serum her şey yapın diye yalvardım çok şükür kaldı bebeğim inşallah hep kalır ondan 3 defa da icsem bebegim icin diyip dayanıyorum bide aldıktan sonra uyuyorum hemen sabah 6 da içiyorum 10 dan önce kalkmıyorum ogleden sonra 2 de içiyorum tekrar uyuyorum 1-2 saat :) akşam 10 da içiyorum bi o zaman kötü oluyo o kadar uykuya 12-1 den önce uykum gelmiyo :)cnm allah yardimcin olsun daha progestan diyince migdem kalkiyo benim hele gunde 3 kere bide hap olarak cok zor
bana hiç iğne vermediler daha etkilidir aslında o ama sadece hastaneye yattigim gun kalp atışım uçmuş 140 lardaydı serum taktılar sakinlesmem için mi kanama dursun diye mi bilmiyorum belkide ikisi için sonrada progestana hap olarak başladım şimdi iyiyim çok şükür. sanada gerek kalmaz inşallah artık iğneyeBende kullandım 1 haftadır bıraktım ama fitil olarak kullandım benim birde haftalık ignem var ama onuda artık vurdurasim yok kalcalarim elege döndü
Kizlar bi bakin bakalim bizim yavruyu dr tam bise diyemedi
Başka fotosun yok mu Can'ım çok net değil.kaç haftalıksın?Kizlar bi bakin bakalim bizim yavruyu dr tam bise diyemedi
Canım çok önemli değil aslında. Son adet tarihime göre böyle gösteriyor. Ultrasona göre 2 gün geriydim bende. Ama sata gore doğum gerçekleşiyor.Canim bu takvimler insanin kafasini karistiriyo. Kimi girdigimiz haftayi kimi de icinde oldugumuzu soyluyor. Takviminize gore benden 2 gun ondesiniz. Ben 11+3 um bugun. Gerci ultrasona gore 11+0 olabilirim cunku hep 3 gun geriden geliyor.
Amin Saol canım Allah razı olsun takdir Rabbimin hayırlısı bakalimmSağ ol canım.. İnşallah darısı sana olsun. Sen de bebişini kıpır kıpır gör inşallah annesi. İçini ferah tut, dualarım seninle
O büyüklük ve damarlar bende de var aslında ama ağrı olmayınca acaba diyorum sürekli kontrol ediyorumCanım benim hiç ağrımıyor Artık sadece bir tanesi büyüdü biraz :/
Canim kac haftalikken tahminde bulunmustu benim kizimda da 14 haftalikken erkek demisti tabi sonra kiz bide renkli ultrason dusun artikBenimkinin cinsiyeti erkekten kıza döndü bu hafta
Maalesef cani. Kizim oldugundan bende daba hassasim cok uzuldum bide bingolde bi erkek cocugundan bahsediliyordu icim sizladi napcaz bizya kızlar sinirden patlayacam sii de germek istemiyorum ama lanet olsun anlatmadan duramayacam bu pisliği. kaç gündür bebek alışverişi odası gelişimi bakacam diye netten başka sayfalara girmiyordum. az önce biraz karıştırayım dedim hazır okulda enerjim bitmemişken diye. 7 yaşından beri çorum da bir kız çocuğuna babası, amcası ve abisi tarafından defalarca tecavüz edilmiş. öyle iğrenç ayrıntılar var ki kızın ifadesinde kanım dondu resmen. ancak kzı babasından hamilekalınca tutuklanmasına karar verilmiş daha önce sanırım şikayet olmasına rağmen. bu ülke bu dünya hepimizi delirtecek hasta edecek sonunda.
Maalesef cani. Kizim oldugundan bende daba hassasim cok uzuldum bide bingolde bi erkek cocugundan bahsediliyordu icim sizladi napcaz biz
Maalesef cani. Kizim oldugundan bende daba hassasim cok uzuldum bide bingolde bi erkek cocugundan bahsediliyordu icim sizladi napcaz biz
Başka fotosun yok mu Can'ım çok net değil.kaç haftalıksın?
Başka fotosun yok mu Can'ım çok net değil.kaç haftalıksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?