2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canim benim sana soyleyeceyim dinlenn ben tam 44 gun kanama leke yasadm yani her gun/ 3 kere adet kani kadar kanamam oldu sonra 8ci haftadan 11 ci haftayadek ancak yimek yapmak disinda hic bir seye kalkmadan yattim progestani doktor kullan dedi ben hic icmedim oylece uzandm kipirdamadan inan popum yara oldu ve tam 10+2 gunluk baya kanamam oldu ve o gunu de durdu sukur 3 haftadir bir sey yok ama hala korkularm var o yuzden dinlen bende cok uzun oldu kanama sukur genede bugunumuze

canim okuma boyle seyleri ben hemen kapaytyorum sayfalari cunki gercekten sinir bozucu en son bir sey okudm tansiyonum yukseldi

Canim bu takvimler insanin kafasini karistiriyo. Kimi girdigimiz haftayi kimi de icinde oldugumuzu soyluyor. Takviminize gore benden 2 gun ondesiniz. Ben 11+3 um bugun. Gerci ultrasona gore 11+0 olabilirim cunku hep 3 gun geriden geliyor.
ben ilk getdiyimde bebis 8 gun geriden geliyordu simdi o 8 gunu kapati 2 gun onden gidyor vallah kafam karisti

2 gun once gordum bendr haberi ne kadar agladim. Artik cocugumu nasil korucam bilmiyorum acaip gozum korktu zaten normaldede biraz paranoyak evhamli bir yapim var boyle haberleri ust uste gorunce cok kotu etkileniyorum kiz bide babasindan hamileymis oz babasindan rabbim o cocuga yasama gucu versin cok cok zor seylet artik burdan baska yere girmek istemiyorum nette sabah bende baska bir tane okudum hindistandan 6 yasinda cocuga ogretmeni sozde odevlerini yapmadi diye ceza veriyor okulda tecavuz etmis gece annesi uyurken kanamasini gorup hastaneye goturunce hersey anlasiliyor nasil bir dunyada yasiyoruz anlamadim cok kotu haberler

Ben de bazen korkuyorum ama mesela beyaz akıntım oluyor sürekli ordan rahatlıyorum canım
Aaa send
Ohh ohhh senin bebişin de sağlıklı çok sevindim gözümüz aydın canım. Bizimki 20 dk filan baktı sonra anlattı tek tek ölçümleri. Cinsiyet taslağı daha belli olmaz 1 ay sonra gelin dedi. Hiç mii belli değil dedim tahmin ettiğim gibi oluşmaz daha dedi net:))) çok ilgilendi benimki de seviyorum bu adamı ya kızıyorum ama net olması güven veriyor :) kanaman için bişi dedi mi?

Benim kanamam bitti ama dDr prigestani daha da cogaltyi anlamadim riskli diyemi böleyapior acaba ya bunaldim progestandan alttanda sanki iilaç emilmior gibi geliyor... Agizdan aliorum ama sayanamiorum bu hala artik yaa

evet ben de okuyup depresyona giriyorum olduğum yerde. kimseyi göresim gelmiyor

hey maşallah :) nasıl elleri kolları şekillenmiş miydi? ay bende öyle görmek çok istiyoruuuummm. gözün aydın maşallah bebitona. sanada çok geçmiş olsun umarım inşallah bi daha kanaman olmaz.
Kolları hareket ediyordu kalbi de küt küt atıyordu görünüyor. Valla bu sefer daha çok anladım bebeğim olduğunu. Sen de göreceksin annesi. Çok sağol canım kanama geçmiş deyince büyük yük kalktı üzerimden çok şükür. :))

gerçekten sacmalamjslar nasıl hissedilir ki daha minicik bişey bende dinliyorum kendimi ama yok daha erken galiba saglikol olsunlar da ilerde bol bol hareket edecekler zaten :)

Hanımlar yeni uzaniyordum bizim kızlar ne yapıyor diye bakiyim dedim... yazdıklarınızı okudum... canlarim televizyonda o kadar kötü insanları kötüye sevk eden şeyler izliyoruz ki onun için böyle sapık bi nesil oluştu. .. izlediğimiz çizgi filmler bile nasıl kötü mesajlar içeriyor. .. cocuguma televizyon izletmeyi düşünmüyorum inşallah başarılı da olurum bu konuda...

Selam kizlar benin minnak da masallah iyiymis,allahim korusun. .2 hafta sonra gel ensesine bakariz sorun falan gorursek kan verirsin d2di.demir ilaci ve vitamin verdi umarim bunlar asiri kilo yapmaz.
Ferrum fort
Decavit verdi.kullanan var mi

ballı limonlu sıcak su içiyorum hergün. portakal ve kivi de yiyorum biraz düzelme var da geçmedi hala benimki de çok zor ya hamilelikte
Sana da geçmiş olsun canım
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin cümlemize ins.
Basım ağrıyor burnum tıkalı gözümden yaş akıyor biraz ateşim var boğazım fena oyyyy dra hangi bölüme gitmem gerekiyor?

Kizlarrrr daha simdi evimize ulasabildik bittik resmen o kadar yorulduk ki 2 3 ay sonra dusunemiyorum hic... Sukurler olsun saglikli bebeklerim ense kalinliklari 1.33 ve 1.37 cikti normal degerleri burun kemikleri de olusmus rabbime binlerce kez sukurler olsun... Veeee bir kizimiz bir oglumuz olacak bastan beri tahminler dogru cikti kipir kipir hareketli olan kizmis surekli uyuyan bebekimiz de erkek ikiside cok netti o kadar sevindik ki rabbime binlerce kez sukurler olsun rabbime hepimizesaglikla kucagimiza almayi nasip etsin

canim 2li test icin bugun kan verdin mi?bebisi gormsn iyi imis cok sevindim senin adina

ay yerim ben onlari allah sag salim kucagina almayi nasip etisn bak hareketli olan genelde kiz diyorlar benim doktor cinsiyyetini soylemedi ama benim kiside hic durmadi yerinde ense kalinligi zor olcdu doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…