2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Maşallah uykucuya :)))

Brnimkcay, post: 45887512, member: 734507"]Kuzucum benim kanama bitti diyince bugünkü prof. benim kendi doktorum anında bıraktırdı ilacı[/QUOTE]
Benimkinide 100 mg daha arttirdi ...kanama yok dedi oysa

Brnimkcay, post: 45887512, member: 734507"]Kuzucum benim kanama bitti diyince bugünkü prof. benim kendi doktorum anında bıraktırdı ilacı
Benimkinide 100 mg daha arttirdi ...kanama yok dedi oysa[/QUOTE]
Ben de onu anlamadım .. Ama kuzum senin kanama kese altındaydı ya belki ondan riske atmak istemiyordur

ay yerim ben onlari allah sag salim kucagina almayi nasip etisn bak hareketli olan genelde kiz diyorlar benim doktor cinsiyyetini soylemedi ama benim kiside hic durmadi yerinde ense kalinligi zor olcdu doktor
o zaman kesin kızdır :))) pıtır pıtır valla sanki dans ediyor geçen defa da el sallamıştı bize. ilk kalp atışı da onun görülmüştü ufak olmasına rağmen :)
hareketli cocuk iyidir olsun benim oglum oyleydi hic durmazdi kipir kipir ama cok uyumluydu uykusu yemesi icmesi falan hic sıkıntı yasatmadi yavrum
ay inşalllh öyle olur canım ya sakin olan dan mı kork diyorsun :)
Hayirli olsun ins bende hep bi kizin bi oğlum oldun istiorumm.. Saglikli plmasi her daim onceligim tabi ki
öyle canım ya rabbe çok şükür bu kadar beklediten sonra ikisini de nasip etti inşallah sağlıla gelirler.
canım bende yarım saat kadar önce yedim hareketli olan yine hareketliydi ama sakin olan hala öyle yatıyordu :) çikolata hiç etkilemedi yani :) eşimde oğlan sana çekmiş uykucu diye dalga geçiyor benmle. bizimki hiç uyanmadı doktor direk kalp atışına baktı bende korktum yani :)

Benimkinide 100 mg daha arttirdi ...kanama yok dedi oysa
Ben de onu anlamadım .. Ama kuzum senin kanama kese altındaydı ya belki ondan riske atmak istemiyordur[/QUOTE]
Belkde canim aman bilemedim cidden su olayi artikben bi turlu :))

Maşallah uykucuya :)))
Canım Sağol hepimizin biciriklarina maşallah
umuttttt canım maşallah seninde kuzucuklarina :) bizimki maşallah 171 atiyordu çok hizliydi. Dr. Baya uğraştı uyandırmak için ama biara ellerini salladi biraz, poposu dönük tu bize, ins. Diğer gittigimizde görürüz hareketlerini inş. Canım

Canlar ya benim bebis hic hareket etmedi hatta sordum dusunun yasiyor mu kalbi atiyor mu diye korktum simdi uyuyor heralde annesi dedi ama simdi siz anlatinca korktum kizimda da hatirliyorum 10 haftalikken kipirdardi ayy bi baska dra da mi gitsem ben ne zaman gitsem kipirdamiyor

Farklı bir doktora daha git bence. İçin rahat eder hem, hem de soru işareti kalmaz aklında.. Ben farklı 3 doktora gittim toplamda. Kendi doktorumdan sooon derece memnunum ama yinede bi kontrol ettim diğer doktorlardan.. İçin rahat eder başka bi dr.a daha görünürsen

Kalp atisini dinletmmedi mi

Canim ikili yaptimi peki?? Cinsiyeti takma nie dersen bana bi ayoöncedendedi ama tahmin dDior sadeceggevendedaha erken dedi yani bi aya anca canimm
Canim haklisin ilk bakti bacak arasi dolu sanki dedi sonra bizimki uyuyordu biraz durtcem dedi sonra bacak arasi bos giibi sende bak istersen dedi ama simdide bizimki niye hic kipirdamiyor ona taktim kafayi ayyy stres hic bitmiyor allah herseyden once saglikli evlat versin ama ilk kiz olunca gonulde bir erkek istiyor esim acisindanda kizimla birbirlerine asiklar ama sanki erkek yegenlerine imrenir gibi bakiyor ne bilim bu ara duyvusaliz ya bana oyle geliyorda olabilir

[QUOerkeğin oya07, post: 45887926, member: 428449"]Canim haklisin ilk bakti bacak arasi dolu sanki dedi sonra bizimki uyuyordu biraz durtcem dedi sonra bacak arasi bos giibi sende bak istersen dedi ama simdide bizimki niye hic kipirdamiyor ona taktim kafayi ayyy stres hic bitmiyor allah herseyden once saglikli evlat versin ama ilk kiz olunca gonulde bir erkek istiyor esim acisindanda kizimla birbirlerine asiklar ama sanki erkek yegenlerine imrenir gibi bakiyor ne bilim bu ara duyvusaliz ya bana oyle geliyorda olabilir[/QUOTE]
Her erkegin kalbimde bir erkek vardır canim zaten... Takma ksfana kalp atisini dnletmedi Dr sana peki ...saglikli bebeklernasip etsin Allahim ..

Haklisin canim ben kizimda 2 dra gidiyordum kritik donemlerde kafama takildi kahvaltiyi yapıp gittim cikolatali ekmek de yedim kahvaltida ama kipirdamiyordu kalbi atiyordu dinletmedi de bana gordum kalbi

Haklisin canim ben kizimda 2 dra gidiyordum kritik donemlerde kafama takildi kahvaltiyi yapıp gittim cikolatali ekmek de yedim kahvaltida ama kipirdamiyordu kalbi atiyordu dinletmedi de bana gordum kalbi
Alla alla neden dinletmemiş ki? Bence bir doktora daha kesin görün canım.

Her erkegin kalbimde bir erkek vardır canim zaten... Takma ksfana kalp atisi
Kalp atisini dinletmmedi mi

ni dnletmedi Dr sana peki ...saglikli bebeklernasip etsin Allahim ..[/QUOTE]
Canim dinletmedi ama gosterdi zaten dinletmiyor ama cok akilli bir bebek dedi ne guzel duruyor falan dedi aklima takildi benimde acaba gercekten uyuyor muydu

N="Niloya07, post: 45888009, member: 428449"]Her erkegin kalbimde bir erkek vardır canim zaten... Takma ksfana kalp atisi

ni dnletmedi Dr sana peki ...saglikli bebeklernasip etsin Allahim ..[/QUOTE]
Canim dinletmedi ama gosterdi zaten dinletmiyor ama cok akilli bir bebek dedi ne guzel duruyor falan dedi aklima takildi benimde acaba gercekten uyuyor muydu[/QUOTE]
Bazi drlar dinletmior zarar verir diye... Atisi gorduysen çok sikimyi yapma ama için rahat etsin başkadra git istersen

Ayyyy bugün sen de teste gitmişsin ne güzel maşallaaahhh:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…