Maşallah uykucuya :)))Kızlar merhaba bugün Dr. dan geldik. şükür kuzum iyice büyümüş, 3 gün de öne geçmiş. 10+4 dedi Dr. Uyuyordu ama azcık elini oynatti o kadar. İkili test için 2 hafta sonra çağırdı. hareket etmesi için çikolata yi ne kadar önce yiyorsunuz? Ben 5 dk önce yedim tabi ise yaramadı. annesi gibi uykucu olacak heralde :)
Benimkinide 100 mg daha arttirdi ...kanama yok dedi oysa[/QUOTE]Brnimkcay, post: 45887512, member: 734507"]Kuzucum benim kanama bitti diyince bugünkü prof. benim kendi doktorum anında bıraktırdı ilacı
o zaman kesin kızdır :))) pıtır pıtır valla sanki dans ediyor geçen defa da el sallamıştı bize. ilk kalp atışı da onun görülmüştü ufak olmasına rağmen :)ay yerim ben onlari allah sag salim kucagina almayi nasip etisn bak hareketli olan genelde kiz diyorlar benim doktor cinsiyyetini soylemedi ama benim kiside hic durmadi yerinde ense kalinligi zor olcdu doktor
ay inşalllh öyle olur canım ya sakin olan dan mı kork diyorsun :)hareketli cocuk iyidir olsun benim oglum oyleydi hic durmazdi kipir kipir ama cok uyumluydu uykusu yemesi icmesi falan hic sıkıntı yasatmadi yavrum
öyle canım ya rabbe çok şükür bu kadar beklediten sonra ikisini de nasip etti inşallah sağlıla gelirler.Hayirli olsun ins bende hep bi kizin bi oğlum oldun istiorumm.. Saglikli plmasi her daim onceligim tabi ki
canım bende yarım saat kadar önce yedim hareketli olan yine hareketliydi ama sakin olan hala öyle yatıyordu :) çikolata hiç etkilemedi yani :) eşimde oğlan sana çekmiş uykucu diye dalga geçiyor benmle. bizimki hiç uyanmadı doktor direk kalp atışına baktı bende korktum yani :)Kızlar merhaba bugün Dr. dan geldik. şükür kuzum iyice büyümüş, 3 gün de öne geçmiş. 10+4 dedi Dr. Uyuyordu ama azcık elini oynatti o kadar. İkili test için 2 hafta sonra çağırdı. hareket etmesi için çikolata yi ne kadar önce yiyorsunuz? Ben 5 dk önce yedim tabi ise yaramadı. annesi gibi uykucu olacak heralde :)
Ben de onu anlamadım .. Ama kuzum senin kanama kese altındaydı ya belki ondan riske atmak istemiyordur[/QUOTE]Benimkinide 100 mg daha arttirdi ...kanama yok dedi oysa
Canım Sağol hepimizin biciriklarina maşallahMaşallah uykucuya :)))
Farklı bir doktora daha git bence. İçin rahat eder hem, hem de soru işareti kalmaz aklında.. Ben farklı 3 doktora gittim toplamda. Kendi doktorumdan sooon derece memnunum ama yinede bi kontrol ettim diğer doktorlardan.. İçin rahat eder başka bi dr.a daha görünürsenCanlar ya benim bebis hic hareket etmedi hatta sordum dusunun yasiyor mu kalbi atiyor mu diye korktum simdi uyuyor heralde annesi dedi ama simdi siz anlatinca korktum kizimda da hatirliyorum 10 haftalikken kipirdardi ayy bi baska dra da mi gitsem ben ne zaman gitsem kipirdamiyor
Kalp atisini dinletmmedi miNiloydiet: 45887843 .!.:Canlar ya benim bebis hic hareket etmedi hatta sordum dusunun yasiyor mu kalbi atiyor mu diye korktum simdi uyuyor heralde annesi dedi ama simdi siz anlatinca korktum kizimda da hatirliyorum 10 haftalikken kipirdardi ayy bi baska dra da mi gitsem ben ne zaman gitsem kipirdamiyor
Canim haklisin ilk bakti bacak arasi dolu sanki dedi sonra bizimki uyuyordu biraz durtcem dedi sonra bacak arasi bos giibi sende bak istersen dedi ama simdide bizimki niye hic kipirdamiyor ona taktim kafayi ayyy stres hic bitmiyor allah herseyden once saglikli evlat versin ama ilk kiz olunca gonulde bir erkek istiyor esim acisindanda kizimla birbirlerine asiklar ama sanki erkek yegenlerine imrenir gibi bakiyor ne bilim bu ara duyvusaliz ya bana oyle geliyorda olabilirCanim ikili yaptimi peki?? Cinsiyeti takma nie dersen bana bi ayoöncedendedi ama tahmin dDior sadeceggevendedaha erken dedi yani bi aya anca canimm
Haklisin canim ben kizimda 2 dra gidiyordum kritik donemlerde kafama takildi kahvaltiyi yapıp gittim cikolatali ekmek de yedim kahvaltida ama kipirdamiyordu kalbi atiyordu dinletmedi de bana gordum kalbiFarklı bir doktora daha git bence. İçin rahat eder hem, hem de soru işareti kalmaz aklında.. Ben farklı 3 doktora gittim toplamda. Kendi doktorumdan sooon derece memnunum ama yinede bi kontrol ettim diğer doktorlardan.. İçin rahat eder başka bi dr.a daha görünürsen
Alla alla neden dinletmemiş ki? Bence bir doktora daha kesin görün canım.Haklisin canim ben kizimda 2 dra gidiyordum kritik donemlerde kafama takildi kahvaltiyi yapıp gittim cikolatali ekmek de yedim kahvaltida ama kipirdamiyordu kalbi atiyordu dinletmedi de bana gordum kalbi
Her erkegin kalbimde bir erkek vardır canim zaten... Takma ksfana kalp atisi[QUOerkeğin oya07, post: 45887926, member: 428449"]Canim haklisin ilk bakti bacak arasi dolu sanki dedi sonra bizimki uyuyordu biraz durtcem dedi sonra bacak arasi bos giibi sende bak istersen dedi ama simdide bizimki niye hic kipirdamiyor ona taktim kafayi ayyy stres hic bitmiyor allah herseyden once saglikli evlat versin ama ilk kiz olunca gonulde bir erkek istiyor esim acisindanda kizimla birbirlerine asiklar ama sanki erkek yegenlerine imrenir gibi bakiyor ne bilim bu ara duyvusaliz ya bana oyle geliyorda olabilir
Kalp atisini dinletmmedi mi
canim ya aciklamasi Su Dinletmek cocugun kalbine zarar verirmis ole diyor yani bilmemki offf ben baska bi hastanedende randevu alim bariAlla alla neden dinletmemiş ki? Bence bir doktora daha kesin görün canım.
Hangi şehirdeydin? Burdan da doktorunu önerenler olabilir canımcanim ya aciklamasi Su Dinletmek cocugun kalbine zarar verirmis ole diyor yani bilmemki offf ben baska bi hastanedende randevu alim bari
Sağol canım benim. Sen nasılsın? Evet verdim perşembe çıkacak:)canim 2li test icin bugun kan verdin mi?bebisi gormsn iyi imis cok sevindim senin adina
Ayyyy bugün sen de teste gitmişsin ne güzel maşallaaahhh:))Kizlarrrr daha simdi evimize ulasabildik bittik resmen o kadar yorulduk ki 2 3 ay sonra dusunemiyorum hic... Sukurler olsun saglikli bebeklerim ense kalinliklari 1.33 ve 1.37 cikti normal degerleri burun kemikleri de olusmus rabbime binlerce kez sukurler olsun... Veeee bir kizimiz bir oglumuz olacak bastan beri tahminler dogru cikti kipir kipir hareketli olan kizmis surekli uyuyan bebekimiz de erkek ikiside cok netti o kadar sevindik ki rabbime binlerce kez sukurler olsun rabbime hepimizesaglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Evet canım yaa çok rahatladım :)))cheesecake30 cik sevindim iyi olmaniza... Şükür onların hareketi herşeye bedel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?