2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canim nasil yapicaksin onu ya cok zor olur televizoyn izlemeden ama basara bilsen helal sana vallah

Selam kizlar benin minnak da masallah iyiymis,allahim korusun. .2 hafta sonra gel ensesine bakariz sorun falan gorursek kan verirsin d2di.demir ilaci ve vitamin verdi umarim bunlar asiri kilo yapmaz.
Ferrum fort
Decavit verdi.kullanan var mi
ben decavite basladm birde demir ilaci bende kabizlik yaratmsdi yazin diye ben surup istedm maltofer yazdi doktor kilo vucuda bagli bir sey canim ilac pek etkilemez bence

gozun aydin cnm cok sevindim bi kiz birde erkek ne kadar guzel derler kiz cocuklari cadi olur duramiyo demekki durdugu yerde :)

ay yerim ben onlari allah sag salim kucagina almayi nasip etisn bak hareketli olan genelde kiz diyorlar benim doktor cinsiyyetini soylemedi ama benim kiside hic durmadi yerinde ense kalinligi zor olcdu doktor
Aynen canim ya o ilk bastane beri hareketliydi birde kemik yapisi digerine göre daha kibardi yani aslinda hep belliyditabi sagliklilar en onemlisi bu

gozun aydin cnm cok sevindim bi kiz birde erkek ne kadar guzel derler kiz cocuklari cadi olur duramiyo demekki durdugu yerde :)
Ne olsa sevinecektik canim ama boylesi en guzeli oldu. Bizim kiz dogunca bizi kosturacak valla isimiz zor gibi geldidoktorum simdiden belli huylari dedi

Benim de baştan beri hareketsiz yani çok az hareketli.dr erkek demişti sma net de değil yani.bakalım artık

Ne olsa sevinecektik canim ama boylesi en guzeli oldu. Bizim kiz dogunca bizi kosturacak valla isimiz zor gibi geldidoktorum simdiden belli huylari dedi
hareketli cocuk iyidir olsun benim oglum oyleydi hic durmazdi kipir kipir ama cok uyumluydu uykusu yemesi icmesi falan hic sıkıntı yasatmadi yavrum

Hayirli olsun ins bende hep bi kizin bi oğlum oldun istiorumm.. Saglikli plmasi her daim onceligim tabi ki

Herkes ogrendi bir ben ogrenemedim gittim yatiyordu meraktan olecegim ya benim bebisim bi erkek olabilir dedi sonra sanki kiz da olabilir dedi guvenim sarsildi yani kizimdada aynisini yasadim off kizlar foto attim bakin ya bide burnu cok guzel dedi enseye bakmadi sanki offf dr u mu degistirsem beynine burnuna bakti elleri perdeli dedi bu kadar haftaya gel bidaha bakalim dedi

Allah razi olsun.aynı durumdayım bende acile gittim ama serum taktilr yolladilar.aile hekiminden randevu alabilirsin ama ilaç yazacağını sanmıyorum hamile olduğun için bana bol su iç dedi doktor

Allah razi olsun.aynı durumdayım bende acile gittim ama serum taktilr yolladilar.aile hekiminden randevu alabilirsin ama ilaç yazacağını sanmıyorum hamile olduğun için bana bol su iç dedi doktor
zaten çok içiyorum serum iyi gelmedi mi canım.. ben de acile mi gitsem diyorum...
limonlu ballı sıcak su içtim

KIZLAR BİR SEYİ MERAK EDİYORUM İKİLİ TESTİ YAPTİRANLAR SONUCLAR KÖTÜ GELİRSE BEBEKLERİNİZİ ALDIRACAKMISINIZ
Ben test yaptirdim sonucunu almadan da esimle kinustuk ztn oyle birsey dusunmedik ikimiz de.. bilmek adina yaptirdik. Sonucu aldik cok sukur veriler iyi ama bu demek diil ki trizomi yok!! Sadecr ihtimali dusuk

Canim ikili yaptimi peki?? Cinsiyeti takma nie dersen bana bi ayoöncedendedi ama tahmin dDior sadeceggevendedaha erken dedi yani bi aya anca canimm

Kızlar merhaba bugün Dr. dan geldik. şükür kuzum iyice büyümüş, 3 gün de öne geçmiş. 10+4 dedi Dr. Uyuyordu ama azcık elini oynatti o kadar. İkili test için 2 hafta sonra çağırdı. hareket etmesi için çikolata yi ne kadar önce yiyorsunuz? Ben 5 dk önce yedim tabi ise yaramadı. annesi gibi uykucu olacak heralde :)

Sayfa ayarlarina bakar misin cnm bence gizli grup statusunde ondan bulamiyoruz ben katilmak istiyorum
Canım şu an gizli ama yinede bulunmuyor hatta ben grupta olmama rağmen arama motoruna yazdığımda çıkmıyor ne grup açmışım :) lysippe arkadaşımıza face adresine kayıtlı oldugunuz maili yazarsaniz davet ediyo kabul edip gelebilirsiniz

Evet canımm gözümüz aydınnn.. Kanama bitmiş dedi, sonra kendi doktorumla görüştüm porgestanı bırakabilirsin dedi. 2 aydan sonra bıraktım çok şükürr.. Darısı diğer kullanan arkadaşlara.. Benim gittiğim doktor bakarken konuşa konuşa anlattı. O yüzdende baya uzun sürdü. Ters dönünce koptuk görme:))))) sonuçları alınca kendi doktorumla görüşcem , şimdide heyecanla perçembeyi beklicez seninle birlikte:))

Benim kanamam bitti ama dDr prigestani daha da cogaltyi anlamadim riskli diyemi böleyapior acaba ya bunaldim progestandan alttanda sanki iilaç emilmior gibi geliyor... Agizdan aliorum ama sayanamiorum bu hala artik yaa
Kuzucum benim kanama bitti diyince bugünkü prof. benim kendi doktorum anında bıraktırdı ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…