2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
selam kızlar bugün randevum vardı :) sat a göre 13+2, usg ye göre 13+6. kolları bacakları gördük bi sorun yok dedi ama cinsiyet belli değil ebe arkadaşım da yanımdaydı o da dedi ki bacakları kapatmış görünmüyor. bi daha ki randevuda belli olur umarım. çatlıyorum. şimdi 14. haftadayız diyecem değil mi kızlar :))

Demek ki o yuzden ben oluyomusum :)oww baya vermissin kusmalardan falan sanirim. Benimde pantolonlar oluyo ama sanki.dugmeyi acinca ferahliyorum :) kilo alsan bile cok.olmaz sanirim eksiye indigin 5 kilo var :)
Kızlar akşama doğru her 15 dk tuvalete gidiyorum ya çokmu su iciyorum anlamıyorum hele akşam yattimmi her 10 dakikaya WC deyim uyuyamiyorum resmen benim gibi olan varmi
Bende normalde sik giderdim ama simdi tam tersi cunku su icemiyorim :/

valla aynen cnm.. bir gece erkek bebek görüyorum rüyamda ertesi gece kız bebek:) ben zaten çok severim çocukları. ama bir his var içimde bakalım ne olcak :)
Goruyosun he ruyanda ben bi goremedim :) bakalim anne hisseder diyolar ama :)

Masallah canim olsun yanlis tahminde bulunacaklara beklemek daha iyi :) aynen yarin 14. Hafta :) ama su tabidiklar kac aylik oldu diyince kafa karisacak gibi hafta soylemek olmuyo ee hamilelikte 4 hafta 1 atda degil tam :))
Masallah canim ne guzel :) icinden gecen neydi senin

evet hafta söylesem ay soruyorlar ben de o yüzden çıkamadım işin içinden :)))

Masallah canim ne guzel :) icinden gecen neydi senin[/QUOTE]

Canım ben önce sağlıklı ve hayırlı evlat sonra hep kız istiyordum eşimde öyle, hayallerimiz hep kız bebek üzerineydi :) Çevremdekilerde kızım olacağını söylüyordu hep, hatta hamile kalmadan 2-3 ay önce rüyalar görmeye başladım rüyamda hep prenses kızımı görüyordum hala da görmeye devam ediyorum. :))

evet hafta söylesem ay soruyorlar ben de o yüzden çıkamadım işin içinden :)))
Bi akrabam son aylarinda hep 8. Aydayim diyodu simdi anladim demek ki bastan hizli geldi bu sekilde 8. Ayi uzun yasadi

Masallah canim ne guzel :) icinden gecen neydi senin

Canım ben önce sağlıklı ve hayırlı evlat sonra hep kız istiyordum eşimde öyle, hayallerimiz hep kız bebek üzerineydi :) Çevremdekilerde kızım olacağını söylüyordu hep, hatta hamile kalmadan 2-3 ay önce rüyalar görmeye başladım rüyamda hep prenses kızımı görüyordum hala da görmeye devam ediyorum. :))[/QUOTE]
Ne guzel gonlunuzden gecen olmus :) degismezse insallah :)

hayırlısı olsun...bende kan sonuçlarımı bekliyorum amerikaya gönderilecek testi yaptırmak için...o ölçümlerde (ense kalınlığı) doktorun yeteneği ve deneyimi de önemli iyi bir doktormuydu?

Bende 164 boy aynen oyle kendimi daha fazla dusunemiorum sanki top gibi olacam gibi geliyor yuvarlak bişey

Son düzenleme:
Sağol cnm.. gönlümde kız erkek eşitti.. hatta ilk çocuğum kız olsa keşke derdim ama hislerim erkek diyor sebebini bilmiyorum.. hayırlısı olsun :)
Cnm bende hep kiz istiyordum ama erkek dediginden beri farklı duygulardayim nasıl sukredip seviyorum yavrumu rabbim sağlıklı evlat nasip etsin insalhhh hayırlısı ile hepimiz kulağınız alırız bebeklerimizi

Kizlar insallah hepimizin saglikli hamilelik dönemi ve saglikli bebeklerimiz olur.
12+4 de doktora gittigimde ense kalinligi 3 mm cikti tabi hemen amniosentez onerdiler ben kabul etmedim bebegimi ya kaybedersem amnio yuzunden sonra ikili test yapalim dedi tmm sadece ikili uclu dortlu falan yaptirmam dedim .Rabbimin hediyesi o bize ne olursa olsun kabulumuz bas tacimiz dedik esimle ama kalbimin derinliklerinde ya bize birsey olursa cocuguma melegime kim bakar tutamiyorum kendimi agliyorum her dusundugumde .Yurtdisindayim buradakiler hep en olumsuzu soyluyorlar hep negatifler zaten doktorum cok suratsiz degistirme imkanim yok.
Rabbime emanet ettim melegimi . Rabbime sigindim .Mubarek aylarin hurmetine ,Yarin Regaip kandilinin hurmetine ,Peygamber efendimiz S.A.V dogdugu ay hurmetine saglikli hayirli evlatlarimiz olur

Amın canım ınsallah
Bu testler vs hıc bırseyı kesınlestırmıyor yavrularımız saglıkla dogar ınsallah

Cnm hiç canını sıkma inşallah iyidir bebeğin benim kizimda ikili üçlü bozuk çıktı. Rabbime güvendim inandim hiç kotusunu düşünmedim. Çok şükür çok sağlıklı bir çocuğum oldu. Maşallah suphanallah şimdi iki yaşında. O yüzden hep iyi düşün

allah bır daha yasatmasın ama nıye kaybettınız. bende de hep kaybetme korkusu var. hıc bırsey almıyorum.
bebekte ve bizde genetik incelemeler yapıldı,bebeğin eşi bile inclendi Ege Üniv.'de.Hiç bir sebep bulunamadı.Ani kalp durması dendi.Olabiliyormuş,kötü şans dedi dr.Bebeğimi kaybetmeden 1 hafta önce perinatalog detaylı usg de yapmıştı,görebildiğimiz herşey iyi,normal dendi.Raporlarını saklıyorum.Bunun öncesindeki 2'li testlerimiz dahil tüm testler ve kontroller çok iyi geçmişti,hep güle oynaya çıkmıştık dr'un odasından ki gittiğim dr'lar iyiydi,eşim de Dr benim.Öyle işte canım,hayatta hiç bir şeyin garantisi yok.Geçen Temmuzda kaybetmiştim,6 ay bekledik, sonra Rabbim yine nasip etti inşallah bu defa kucağıma da alırım,alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…