- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
- 133
Ben de öyleyim cnm. Gün içinde 64ü buluyo ama her sabah tartıldığımda 61im. Az ve sık yiyorum ve 3 litre su. Şükür bu günlere ilk 13-14 hafta çok zordu su bile içemiyordum. Hala aynı pantolonları giyiniyorum hatta bacakları bol bile geliyo ama ilk düğme açık göbekten dolayı. Göbek benimde aldı başını gidiyo :)Gunaydin kizlar. bende hala kilo olarak ayniyim bende kilolu hamile kalanlardanim ama gobegim baya çıktı herkes.diyo maslahhh karnım çıkmış erkek.olduğu için galiba önden çıktı hemen gobusüm
Aynen cnm pantolin dugmelerini aciyorum otururken felan ben 65 im hala 65 ama inslahhh çok fazla kilo almayız bebeginiz alır kiloları :)Ben de öyleyim cnm. Gün içinde 64ü buluyo ama her sabah tartıldığımda 61im. Az ve sık yiyorum ve 3 litre su. Şükür bu günlere ilk 13-14 hafta çok zordu su bile içemiyordum. Hala aynı pantolonları giyiniyorum hatta bacakları bol bile geliyo ama ilk düğme açık göbekten dolayı. Göbek benimde aldı başını gidiyo :)
cnm erkek olduğunu söyled mi dr :) ben de şüpheleniyorum... :)Gunaydin kizlar. bende hala kilo olarak ayniyim bende kilolu hamile kalanlardanim ama gobegim baya çıktı herkes.diyo maslahhh karnım çıkmış erkek.olduğu için galiba önden çıktı hemen gobusüm
ınsallah bende senın gıbı suyu ıccebılırımBen de öyleyim cnm. Gün içinde 64ü buluyo ama her sabah tartıldığımda 61im. Az ve sık yiyorum ve 3 litre su. Şükür bu günlere ilk 13-14 hafta çok zordu su bile içemiyordum. Hala aynı pantolonları giyiniyorum hatta bacakları bol bile geliyo ama ilk düğme açık göbekten dolayı. Göbek benimde aldı başını gidiyo :)
Evet cnm pazartesi ikili teste gittik %90 erkek dedi ama pazresi yine gel kesinlestirelim dedi hemde sonuçlar için çağırdı cnmcnm erkek olduğunu söyled mi dr :) ben de şüpheleniyorum... :)
cnm benim de açlık çok etkiliyordu midemi bulandırıyordu.. sürekli peynir ekmek yedim o dönem.. aç bırakma kendini :)Kılo demıssınız kızlar bende 1 kılo almıs bulunuyorumsabah fark etmıyor ama aksamları tartıldıgımda 1 kılo fazla Fakat karnıma gelınce masallahı var hele aksamları sankı 5 aylık hamıle gıbı oluyorum annemde erken cıktı dedı Oncelık tabıkı bebegım saglıgı ama kılo almaktanda korkuyorum. Kılo verene kadar canım cıktı hamılelıkten once 36 kılo verdım ınsallah 12-13 ten fazla olmaz hamılelıkte aldıgım kılo Bırde dunden berı dıkkat ettım.. bulantım cok var fakat agzıma bulantıyı arttırmayan bırseyler attıgımda duruyo.. yanı sureklı agzım bos durmasa bulantı olmayacak sankı Cabuk mu acıkıyorum ne 1 saat once kahvaltı ettım (kırmızı bıber,kasar,ekmek,cay fazla cesıt yıyemıyorum artık kahvaltıda ) sımdı sankı acıktım mıgdem fena bulanıyo aclık arttırır mı bulantıyı.. kac ogun yıcem ben boyle gunde yada yavastan bulantılar benı terk edıp yerını oburluga mı bırakacak
hayırlı olsun canım :))Evet cnm pazartesi ikili teste gittik %90 erkek dedi ama pazresi yine gel kesinlestirelim dedi hemde sonuçlar için çağırdı cnm
dun sureklı agzımda bırsey vardıcnm benim de açlık çok etkiliyordu midemi bulandırıyordu.. sürekli peynir ekmek yedim o dönem.. aç bırakma kendini :)
dun sureklı agzımda bırsey vardısenın kacıncı hafta gectı bulantılar sabah gozumu acıyorum ve baslıyo
Sağol cnm bnm hayırlı sağlıklı.olsunda yavrumhayırlı olsun canım :))
biz de cuma gideceğiz sonuçlar için ısrar edeceğim artık ben şüpheleniyorum bir bakalım detaylı diycem :)
hayırlısı bakalım..
Günaydın, bende kilolu hamile kalanlardanım ama yaklaşık 3 kilo verdim önceden giyemediğim pantolonları şimdi daha rahat giyebiliyorum :)Gunaydin kizlar. bende hala kilo olarak ayniyim bende kilolu hamile kalanlardanim ama gobegim baya çıktı herkes.diyo maslahhh karnım çıkmış erkek.olduğu için galiba önden çıktı hemen gobusüm
Sağol cnm.. gönlümde kız erkek eşitti.. hatta ilk çocuğum kız olsa keşke derdim ama hislerim erkek diyor sebebini bilmiyorum.. hayırlısı olsun :)Sağol cnm bnm hayırlı sağlıklı.olsunda yavrum
Sende.inşallah rabbim gonlundekini nasip eder hayırlısı ile
Aynen Cnm benim de dua o inş. Boyum 165 ama kilo hep eşit dağılıyor pek göstermiyorum kilomu ama kendimi 75-80 düşünemiyorum. Şuan göze batan bi göbek :)) inş biz çok kilo almadan bebişlerimiz alır sağlıklı kilolar :)))Aynen cnm pantolin dugmelerini aciyorum otururken felan ben 65 im hala 65 ama inslahhh çok fazla kilo almayız bebeginiz alır kiloları :)
Ay darisi basima :)) benimde 9.haftada bi an kesildi 2 gun yok oldu hatta korktuk doktora gittik ama sonra yine basladi :) ilk hedef 12.haftabenim 12 hafta bitti, 12+1 de kesildi.. ne bulantı ne yanma bitti bi anda. şok oldum falan :))
ama hala aç kalınca (öğle yemeğine yakın, akşama yemeğine yakın) içim bulanıyor ...
Ya benimde hislerim ayni kiz dusunucem olmuyo sanki kesin.erkek gibi merak ediyorum ne olcak :) halbuki gercekten ikisinide esit istiyorumSağol cnm.. gönlümde kız erkek eşitti.. hatta ilk çocuğum kız olsa keşke derdim ama hislerim erkek diyor sebebini bilmiyorum.. hayırlısı olsun :)
Kılo demıssınız kızlar bende 1 kılo almıs bulunuyorumsabah fark etmıyor ama aksamları tartıldıgımda 1 kılo fazla Fakat karnıma gelınce masallahı var hele aksamları sankı 5 aylık hamıle gıbı oluyorum annemde erken cıktı dedı Oncelık tabıkı bebegım saglıgı ama kılo almaktanda korkuyorum. Kılo verene kadar canım cıktı hamılelıkten once 36 kılo verdım ınsallah 12-13 ten fazla olmaz hamılelıkte aldıgım kılo Bırde dunden berı dıkkat ettım.. bulantım cok var fakat agzıma bulantıyı arttırmayan bırseyler attıgımda duruyo.. yanı sureklı agzım bos durmasa bulantı olmayacak sankı Cabuk mu acıkıyorum ne 1 saat once kahvaltı ettım (kırmızı bıber,kasar,ekmek,cay fazla cesıt yıyemıyorum artık kahvaltıda ) sımdı sankı acıktım mıgdem fena bulanıyo aclık arttırır mı bulantıyı.. kac ogun yıcem ben boyle gunde yada yavastan bulantılar benı terk edıp yerını oburluga mı bırakacak
Ay darisi basima :)) benimde 9.haftada bi an kesildi 2 gun yok oldu hatta korktuk doktora gittik ama sonra yine basladi :) ilk hedef 12.hafta
Demek ki aclik baya etkiliyo
Ya benimde hislerim ayni kiz dusunucem olmuyo sanki kesin.erkek gibi merak ediyorum ne olcak :) halbuki gercekten ikisinide esit istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?