2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Aminnnnn inşallah cnm . Rabbim kalbimizi ferahlatsin. Hayırlısı ile bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin ins.

Benim 2 . Gebeliğim, ilkini 17. Haftada hissetmiştim, bu sefer, 14. Haftaya girdiğimden bu yana sürekli hareketı hissediyorum. Çok zayıftım, karnım hemen çıktı, cok rahat hissediyorum. Ama normal artık.
Canim ben de suan 56 kiloyum ve gobeyim hemen cikti. Gonleklerimin gobek kismi cok dar geliyor

beslenmem sorunlu mide bulantılarımdan dolayı hep kuru (cubuk kraker,ekmek, bisküvi) şeylerle besleniyorum çorbayı sebze ve et yemeklerini unuttum su hiç istemiyorum ama enfeksiyondan korktuğum için 1 buçuk 2 litre kadar içmeye çalışıyorum tabi tuvalete çıkamama sebebim beslenmemden kaynaklanıyo cıksamda korkuyorum bişey olursa diye cumartesi inşallah sorcam her seyi anlatcam birde hareketsizlikte tembellestiriyo bağırsakları belki azda olsa evde yürü der :) Allahtan oturma odamla tuvalet dipdibe değilde gidip gelirken biraz çalışıyo bacaklarım :)

Selam kızlar. Bende Allah nasip ederse ekim annesi olacağım. Sizlere sorum olacak ikili tarama üçlü tarama yaptiranlar var mı? ??
ikili yaptırdım ama sonra sonuç çıkmadan anne kanından test yaptırdım çok şükür birşey çıkmadı ama hep diyorum kötü çıktığında aldırmayacaksanız boşuna bu testleri yaptırıp strese girip bebeğe daha çok zarar vermeyin

Canım hangi ülkedesin abd almanya hollanda gibi birçok ülkede anne kanından %99 güvenilir test yapıyorlar bir araştır istersen

Belli cnm bizim oğlan olcak kısmetse. ama pipi görmedik sadece testislerini gördük. herhalde değişmez ama bilmiyorum yine de :)) 12+4te öğrendik

hayırlısı olsun canım saglıkla ınsallah
Amın. profıl resmınde bır kıız bır erkek zaten sımdı dıkkat ettım

allah allah gerisi kısmet iste yapacak birşey yok gercekten. allah hayırlısını versin. önune gecılmıyor olacaksa. allah hepımizin yavrularına kavusmayı nasıp etsin. benımde içten içe öyle bı korkum var. kaybedecek gibi hissediyorum hep. kımseye soylemek ıstemedim. ama esım herkese duyurdu. surekli dua okuyorum vesveselerden kurtulmak için.

Kizlarr bende dun gobegimin altinda kipirdanmalar hissettim . Hatta bircok defa hissettim. Benim gibi olan var mi bu harika bir duygu. Oyy dusundukce karnimi sewesim geliyor. Bu arada 13. Haftanin icindeyiz yavrumla.
12. haftadayım geçen akşam yorgunluktan sonra film izlerken bende bi kıpırtı hissettim ama bebişmiydi gazmıydı emin olamadım :)

hastane çıkışı almıycam ben yaa. zaten herşeyi tek tek alıyo olucaz, hepsi var diye dünyanın parasını vermeye gerek yok diye düşünüyorum

bn bulantım olunca çubuk kraker yada leblebi atıyorum ağzıma. azaldı bulantılar ama acıkınca yada kafasına göre tekrar olabiliyo. çok su içincede bulanıyorum mesela onun için yudum yudum içiyorum suyuda. benim acıkma sürem tam 2 saat çok denedim onun için mutlaka bişiler atıyorum ağzıma 2 saati geçirmemeye çalışıyorum

bnde aynı canım bişi yemek istemiyodu bulantılardan suda içemiyodum yeni yeni açılmaya başladım ama normaldede sıkıntılı benim bağırsaklarım zaten kayısı falanda işe yaramıyo bende zaten. bn artık bekliyorum tuvalete giderken iyice geldiyse gidiyorum o daha kolay oluyomuş :)) akşamları eşinle sokakta yürüyüş yapsan hafifçe bi zararı olurmu acaba? temiz havada iyi gelir

iyi düşün,iyi olsun cnm.Dau edip sabırla beklemkten başka çaremiz yok.İnşallah firesiz o günleri beraberce görürüz.

hastane çıkışı almıycam ben yaa. zaten herşeyi tek tek alıyo olucaz, hepsi var diye dünyanın parasını vermeye gerek yok diye düşünüyorum
Aslinda bende cok parcali dusunmuyodum ama annem bunlardan lazim diyo.hemde 2 tane :/ detayli incelemedim orada icinde ne parcalar oluyor ki tam tek tek alsak daha mi uygun ? Baktiklarimizin genel fiyati 70 falandi battabiyeli falan buyuk setti. Bebek alisverisi konusunda bilgisiz hissediyorum kendimi :)

Bende saat tutayim bakalim :) benimde sabki bir tik azaldi iki gundur insallah ama hala devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…