Hic bu seneki kadar istememistim okulun kapanmasini.daha ilk sinavlari bile yapmadik.okul kapanana kadar cok is var..
allah bır daha yasatmasın ama nıye kaybettınız. bende de hep kaybetme korkusu var. hıc bırsey almıyorum.Can'ım bunun bir formülü yok,içinden geldiği gibi hareket et.Ben,ilk 6 ay hiç bir şey almayacağım dedim 5.ayımda bebeğimi kaybettim geçen yıl.2aylıkken almaya başlayanlar bebeklerini kucaklarına da aldılaryani birşeyleri buna bağlamak da doğru değil bence.Sen içinden geldiği gibi hareket et,zaten kritik dönemi atlatmışsın inşallah...
Bende biraz azalttim mecburen gitmek gereken kongreler vardı sadece Mayıs sonundaki gidebileceğim inş. ağustosta ki iptal oldu. bakalım en büyük görev annelik inş. hocam uzmanlık Alanınız ne?Merhaba , sizi cok iyi anliyorum. Ben de hamilelikten habersiz 27 saat dersim oldu. Yuksek lisans, lab, uygulamalar,haftasonu dersi hepsi var. Ama akademik calismalari biraz azalttim, eve cok fazla is tasimamaya gayret ediyorum. Sadece dersleri dondurebiliyorum. Onumuzdeki donem yeni dersim artik bebegim olacak insallah. Isimiz zor ama ustesinden geliriz insallah. Kolay gelsin size de.
,benımde yarın sabah erkenden kontrolüm var. cok merak edıyorum durumunu. ıns hayırlı haberlerle gelırız.
cnm ben de 2 kilo vermiştim. 1 k,iloyu geri aldım ama 3 gündür falan göbeğim baya çıktı belli oluyo ama tam önde erkek bebek göbeği gibi sanırım :)Kızlar eylül anneleri ne şöyle bir göz attım foto koymuşlar gobekleri baya çıkmış sizde durumlar ne kaç kilo aldınız ben 4 kilo vererek 57 kiloya düşmüştüm şimdi 1 kilo almişim
Amin kuzum.insallah :))Cok cok normal,bu duygun Her gecen gün artacak canim beniminsallah saglikla alalim miniklerimizi kucagimiza
Oy ne guzel bir kiz bir erkek :)evet senin daah masrafli olur canim bizden once baslasan daha iyi. Hastane cikislarida masallah pahali zatenIlk kalp atisi duydugumda bir lembe bir mavi corap almistim simdi bakip bakip opup kokluyorum bir kac sey daha alasim.var da bakalim artik.
Ona inanmiyorum cnim birsey kötü dusunup kotuyu cagirmak ta istemiyorum. O yuzden almamazlik etmiyorum hersey guzel olacak allahin izniyle.ben sadece alip bitirp beklemek istemiyorum
Canim bir erkek bir kiz rabbim izin verirse o yuzden baslamak istiyorum ihtiyac sizinkinin iki kati kadaren azindan hastane cikislarini alayim ama bunun icinde yine 16.hafta kontrolunu bekliyim ki cinsiyetler iyice kesin olsun. Insan ortak renkli şeylerede bakamiyor ki hep pembe mavi onlar guzel oluyor
Bende oyle yapayım sanirim canim ya biraz daha sabir ki cinsiyet iyice kesin olsun. Alirken icim daha rahat olsun. Buyuk esyalari 27 lere bile birakabilirim secimleri yapip alma isini.
Oy masallah :)) benim annem ip aldi ama hala baslamadi :)) o yuzden suan hazirlik 0 :) ama hafta sonu birazcik dolandik hersey cinsiyete gore.. Annem heves etti bir parca alalim diye bos donduk birde sanki yaz bebekleri icin esyalar gelmis gibi ince geldi bize onu ayirt edemedik :/bende dün gece hayal kurarken uyuya kalmışım, bebeğimle konuşuyodum sonra doğduğunu falan düşündüm büyüdüğünü bi garip oldum :) kayımvalidem bi kaç tane yelek örmüş bile şimdiden, annem desen battaniyeler ağız mendilleri yaptı. cinsiyet olmadanda yapılabilir şeyler bunlar arkadaşlar bende çok inanmıyorum beklemeye gerek olduğuna. Allah korusun ama ne hazırlıklar yapıp doğuma gidip eve tek dönmek zorunda kalan anneler var, onun için biz içimizden geleni yapalım geleceği varsa hazır olsun kuzumuzun herşeyi diye düşünüyorum
Insallah sonuc guzel olur canim hersey Allah tanKızlar meerhaba. Desteğiniz için teşekkürler
Dün birde prof. Görültüm.
Bugun kan alınıp amerikaya gönderilecek ve ayrıntılı bakılacak.
On gün sonrada sonuç gelecek . Beklemekten ve allaha sığınmaktan başka çaremiz yok.
Kızlar meerhaba. Desteğiniz için teşekkürler
On gün sonrada sonuç gelecek . Beklemekten ve allaha sığınmaktan başka çaremiz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?