2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hic bu seneki kadar istememistim okulun kapanmasini.daha ilk sinavlari bile yapmadik.okul kapanana kadar cok is var..

Bense okulla oyalananlardanım...:)) evde daha fazla yoruluyorym desem yeridir.
Biz bu hafta bitirdik ilk sınavları. Mayısla birlikte gireriz tatil moduna :)

Vee Günaydın herkeslere

allah bır daha yasatmasın ama nıye kaybettınız. bende de hep kaybetme korkusu var. hıc bırsey almıyorum.

Bende biraz azalttim mecburen gitmek gereken kongreler vardı sadece Mayıs sonundaki gidebileceğim inş. ağustosta ki iptal oldu. bakalım en büyük görev annelik inş. hocam uzmanlık Alanınız ne?

Kızlar eylül anneleri ne şöyle bir göz attım foto koymuşlar gobekleri baya çıkmış sizde durumlar ne kaç kilo aldınız ben 4 kilo vererek 57 kiloya düşmüştüm şimdi 1 kilo almişim
cnm ben de 2 kilo vermiştim. 1 k,iloyu geri aldım ama 3 gündür falan göbeğim baya çıktı belli oluyo ama tam önde erkek bebek göbeği gibi sanırım :)

Benim 2 . Gebeliğim, ilkini 17. Haftada hissetmiştim, bu sefer, 14. Haftaya girdiğimden bu yana sürekli hareketı hissediyorum. Çok zayıftım, karnım hemen çıktı, cok rahat hissediyorum. Ama normal artık.

Kızlar meerhaba. Desteğiniz için teşekkürler

Dün birde prof. Görültüm.
Bugun kan alınıp amerikaya gönderilecek ve ayrıntılı bakılacak.

On gün sonrada sonuç gelecek . Beklemekten ve allaha sığınmaktan başka çaremiz yok.

Cok cok normal,bu duygun Her gecen gün artacak canim beniminsallah saglikla alalim miniklerimizi kucagimiza
Amin kuzum.insallah :))

Oy ne guzel bir kiz bir erkek :)evet senin daah masrafli olur canim bizden once baslasan daha iyi. Hastane cikislarida masallah pahali zaten

Oy masallah :)) benim annem ip aldi ama hala baslamadi :)) o yuzden suan hazirlik 0 :) ama hafta sonu birazcik dolandik hersey cinsiyete gore.. Annem heves etti bir parca alalim diye bos donduk birde sanki yaz bebekleri icin esyalar gelmis gibi ince geldi bize onu ayirt edemedik :/

Insallah sonuc guzel olur canim hersey Allah tan

CANIM KORKMA SAKIN RABBİM SENİ DUYUYORDUR DUALARINA KARŞILIK VERECEKTİR..ONA SIĞINNN

Canım içini ferah tut hepimiz biliyoruz ki bu testlerin kesin payı yok dualarımız sizinle

Anka merak etme, görünce ilk çocuğunu 37 taşında doğurdu ikincisini 42 de. İkisinde de ikili test çok riskli çıktı ama bu yurt dışına kan örneği gönderdiler onlarda sağlıklı çıktı ve ikisi de çok sağlıklı maasallah.

Ankaa inşallah güzel çıkar sonucun.risk kaçtı??benim kızımda 1/250idi.yurtdısına kan gönderdik çok şükür ii çıktı.ama sonuc 15 günde anca geliyor ve o süreçte beklemek cok yorucu.allah sabır versin güç versin.

Gunaydin kizlar. bende hala kilo olarak ayniyim bende kilolu hamile kalanlardanim ama gobegim baya çıktı herkes.diyo maslahhh karnım çıkmış erkek.olduğu için galiba önden çıktı hemen gobusüm

günaydın arkadaşlar ben hiç bulantı yaşamamıştım ama bu aralar bulantı oluyor arada nedendir sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…