- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
- 133
Allah'ın işi gerçekten :))) ya Mutlu oluyorum her türlü ama şimdi erkek dedi biz de baya baya oğlumuz şöyle böyle konuşuyoruz kız olursa biraz zamana ihtiyacımız olcak sanırım :))) sağlıklı olsun inş hepimizin yavrusu kıyamam ben onlara of duygulandım :)))Bana da %95 erkek dedi doktorum 12+1 de, 13+1 de gittiğimde de testisler klitorise dönüşmüş %98 kız dedi. Çok belli olmuyor galiba
Kızlar merhabalar
Doktordan geliyoruuuuuumm.bebitomu gördüm çok şükür yavrimu :)
12+1 gün olmusuz maşallah bize :)
Ben heyecandan çikolata yemeyi unuttum yahugittiğimde bebeğim sırt üstü yatiyordu hareket etmiyordu hantal olucak galiba
Doktor öksür dedi oksurdukten sonra biraz elini ayağını hareket ettirdi yan döndü ne keyfimi bozuyorsunuz der gibisonra yine sırt üstü yatmaya devam etti.
Doktor ikili test icin boynunu olctu 1mm.cikti burun kemigide oluşmuş çok şükür olsun rabbime.
Bebeğim sol tarafimdaymis.
ikili test icin kan vermeye gerek var mı diye sordum doktorum Hayır istemiyorum boynunu olctuk burun kemiği oluşmuş hiç bir sıkıntı yok ama sen yaptırmak istersen yapalım dedi bende zaten istemiyordum yaptırmadim.
Bebitomun boyu 5.6 cm olmuş iki hafta sonra cinsiyet ogrenmeye çağırdı doktorum ay yuppii :))))))
Rabbim bana böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etti inşallah sizlerde güzel haberlerle donersiniz.
arkadaşlar rutin birşey bütün testler kafaya takcak birşey yok ben ne test varsa yaptırmak istiyorum....Tamam canım sağolasın. Ikili temiz ama doktorum üçlüyü yapalım dedi aklıma takıldı temizşe niye üçlüye gerek duydu diye o yüzden sordum canmm
Ben varım Cnm inş bi sorun olmaz da alırız
Evet iki kere heyet raporu verdi bana doktor şuan raporluyum
Bende öğretmenim bir yıl içinde 6 ay rapor alabilme hakkımız var ben özelden aldım daha doğrusu kanamam olduğu için verdi ilki 20 gün ikincisi 30 gün verdi neden almak istiyorsun rahatsizmisinPeki kızlar bu heyet raporu kolay alınabiliyor mu , bi kere de 2 aylık verebilirler mi bana ?.. Bide siz özelden mi devletten mi aldınız , ne kadar tuttu, bide 1 yılda kaç heyet raporu alabiliyoruz memur olarak ( ben öğretmenim de ).... Ayyy çok sordum galiba
bu soruların cevabını ben de merak ediyorum, özel sektördeyim fakat stresli bir iş ortamı var ve en azından eylülü evde geçirmek istiyorum. şu hamilelik döneminde stres yaşamak istemiyorumPeki kızlar bu heyet raporu kolay alınabiliyor mu , bi kere de 2 aylık verebilirler mi bana ?.. Bide siz özelden mi devletten mi aldınız , ne kadar tuttu, bide 1 yılda kaç heyet raporu alabiliyoruz memur olarak ( ben öğretmenim de ).... Ayyy çok sordum galiba
bu soruların cevabını ben de merak ediyorum, özel sektördeyim fakat stresli bir iş ortamı var ve en azından eylülü evde geçirmek istiyorum. şu hamilelik döneminde stres yaşamak istemiyorum
iş kanununda zaten madde var annenin doğumdan önce 8 hafta doğumndan sonra 8 hafta izin hakkı var bunu sgk veriyor zaten gidip doktordan raporunu alabilirsin yani..mesela ben tüm izinlerimi doğumdan sonra kullanacağım acil birşey olmadığı sürece
bu soruların cevabını ben de merak ediyorum, özel sektördeyim fakat stresli bir iş ortamı var ve en azından eylülü evde geçirmek istiyorum. şu hamilelik döneminde stres yaşamak istemiyorum
iş kanununda zaten madde var annenin doğumdan önce 8 hafta doğumndan sonra 8 hafta izin hakkı var bunu sgk veriyor zaten gidip doktordan raporunu alabilirsin yani..mesela ben tüm izinlerimi doğumdan sonra kullanacağım acil birşey olmadığı sürece
Bende öğretmenim bir yıl içinde 6 ay rapor alabilme hakkımız var ben özelden aldım daha doğrusu kanamam olduğu için verdi ilki 20 gün ikincisi 30 gün verdi neden almak istiyorsun rahatsizmisin
heyet çok zor evetbir ay rapor alman için öenmli birşey olması lazım yoksa özel sektörde böyle bir şey yaparlar mı bilmiyorum hastanelerde zaten çok acil yada hayati birşey olmadığı sürece rapor vermiyor İ(
Son 1 ya da 2 ay kala rapor alinamiyor,alinacaksa da direk dogum iznini alabilecegini duymustum.Ben devletteyim,ogretmenim.Ama bu bilgiyi netlestirmek gerekir,gecen yildan duydugum bisey,Ve onlarin acisindan dusununce mantikli geldi.Birlestirmemizin onune gecmek istemislerdir.
heyet çok zor evet1 hafta falan alacağım aralarda, bayram da var zaten...
cnm 8 +8 ya, ilk 5 ini kullanmayabilirsin.. çalışabilir raporu alarak.. ama doğumdan önceki 3 haftayı vermiyorlar işe gidemezsin evde kullanmak zorundasın :) yani 1 ay + 3 ay gibi düşünebilirsin kolayına gelirse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?