cnm 8 +8 ya, ilk 5 ini kullanmayabilirsin.. çalışabilir raporu alarak.. ama doğumdan önceki 3 haftayı vermiyorlar işe gidemezsin evde kullanmak zorundasın :) yani 1 ay + 3 ay gibi düşünebilirsin kolayına gelirse..
ama çalışabilir raporu aldığın o 5 hafta rapor alamıyorsun...
Devlette çalışıyorum raporu doktorum verdi ben istemedim ek bir ücret yok özel hastaneye gidiyorumYa cnm bnm bünyem biraz zayıf bide fmf rahatsızlığım var , yorgunluk stress bağışıklığımı düşürünce fmf atağım oluyo , 2 gün önce atak geçirdim 1 kilo kaybettim halsizliğim var hala ... Okulda çok yoruluyorum , hazşran seminerine kadar rapor almak istiyorum artık.... Kendş kadın doğum doktorundan mı aldın sen arkadaş ?... Muayene harici ayrı bir ücret de alıyorlar mı ?..
Aynen cnm ys bnm de öğretmenlik de strese sokuyor özellikle Veli'lerstreste de sık sık hasta oluyorum ne gerek var , eylül E kadar rapor alıp evde yaralım bebiş büyütelim dimi amaaaaa
32. haftayı görebilirsem inşallahcnm 8 +8 ya, ilk 5 ini kullanmayabilirsin.. çalışabilir raporu alarak.. ama doğumdan önceki 3 haftayı vermiyorlar işe gidemezsin evde kullanmak zorundasın :) yani 1 ay + 3 ay gibi düşünebilirsin kolayına gelirse..
ama çalışabilir raporu aldığın o 5 hafta rapor alamıyorsun...
Aynen bende son 3 haftayı çalışmak istiyorum daha doğrusu kısmetse benim doğum ekim 3 gibi olacak ve son 3 haftanin birisi kurban bayramı 2 si okullarin açıldığı ilk hafta öğretmen olduğum için o günlerin boşuna gitmesini istemiyorum okuldaki arkadaşlar rapor almaya devlet hastanesine git Son adet tarihini 1 2 hafta geç söyle dedi yani benim sat 27 aralıkta 10 ocakta fln dersem tam denk gelecek boşuna rapor almak zorunda kalmicam hatta doktor muayene ederse de benim önden gidiyor dersin fln dedi :)ben mesala işyeri ile konuştum bu konuyu 3 hafta önce mecbur çıkarıyorlar ama ben o 3 hafta da Allahtan birşey çıkmazsa çalışmak istiyorum ki hepsini doğumdan sonra alabileyim
Aynen bende son 3 haftayı çalışmak istiyorum daha doğrusu kısmetse benim doğum ekim 3 gibi olacak ve son 3 haftanin birisi kurban bayramı 2 si okullarin açıldığı ilk hafta öğretmen olduğum için o günlerin boşuna gitmesini istemiyorum okuldaki arkadaşlar rapor almaya devlet hastanesine git Son adet tarihini 1 2 hafta geç söyle dedi yani benim sat 27 aralıkta 10 ocakta fln dersem tam denk gelecek boşuna rapor almak zorunda kalmicam hatta doktor muayene ederse de benim önden gidiyor dersin fln dedi :)
Raporu aldıktan sonra nasıl olacak ki özelde mi çalışıyorsun nasıl kabul ediyorlarBENDE DOKTORLA KONUŞACAĞIM TABİ Kİ AMA YİNE DE RAPORU VERİRSE YİNE DE İŞE GELECEĞİM İŞYERİ KABUL ETTİ SONUÇTA
Raporu aldıktan sonra nasıl olacak ki özelde mi çalışıyorsun nasıl kabul ediyorlar
evet özelde çalısıyorum mali müşavirim işyeri kabul ediyor sorun çıkarmaz :) 3 hafta fazla çalısacağım işlerine bile gelir :)
Ayy canım konu açılmışken bende sorayım madem bulmuşuz mali müşaviri :) peki bu doğum parası için nasıl bir yol izliyeceğiz
doğum iznin bittikten sonra bu parayı sgk hesabına yatırıyor canım :) brüt ücretten hesaplanıyor ama kesintisi oluyor belli bir miktarda .. iznin bitmeden alamıyorsun yani
onu biliyorum da canım raporu iş yerine vermek yeterli olacak mı yoksa sgkya götürmek mi gerek
Ben devlette calisiorum iki aydir raporluyumKızlar aramızda devlette çalışıp heyet raporu alan yada almayı düşünen var mı aranızda ?...
raporu sgk ya götürmene gerek yok çünkü herşey elektronik ortamda artık.. sgk ve işyeri sen raporu aldığında yani doktor sistemden onayladığı anda sistemden görüyor ama yine de işyerine götürebilirsin bazı işyerleri istiyor
hımm anladım canım teşekkür ederim
benim doğum sonrası avukata da ihtiyacım olacak galiba
çeşitli anlaşmazlıklar, davalar, sorunlar bekliyor gibi beni :)neden ki
Avukatlık durum ne ki?benim doğum sonrası avukata da ihtiyacım olacak galiba
çeşitli anlaşmazlıklar, davalar, sorunlar bekliyor gibi beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?