2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

ben mesala işyeri ile konuştum bu konuyu 3 hafta önce mecbur çıkarıyorlar ama ben o 3 hafta da Allahtan birşey çıkmazsa çalışmak istiyorum ki hepsini doğumdan sonra alabileyim

Devlette
Devlette çalışıyorum raporu doktorum verdi ben istemedim ek bir ücret yok özel hastaneye gidiyorum

32. haftayı görebilirsem inşallah , bırakırım dinlenirim artık evde...

ben mesala işyeri ile konuştum bu konuyu 3 hafta önce mecbur çıkarıyorlar ama ben o 3 hafta da Allahtan birşey çıkmazsa çalışmak istiyorum ki hepsini doğumdan sonra alabileyim
Aynen bende son 3 haftayı çalışmak istiyorum daha doğrusu kısmetse benim doğum ekim 3 gibi olacak ve son 3 haftanin birisi kurban bayramı 2 si okullarin açıldığı ilk hafta öğretmen olduğum için o günlerin boşuna gitmesini istemiyorum okuldaki arkadaşlar rapor almaya devlet hastanesine git Son adet tarihini 1 2 hafta geç söyle dedi yani benim sat 27 aralıkta 10 ocakta fln dersem tam denk gelecek boşuna rapor almak zorunda kalmicam hatta doktor muayene ederse de benim önden gidiyor dersin fln dedi :)

BENDE DOKTORLA KONUŞACAĞIM TABİ Kİ AMA YİNE DE RAPORU VERİRSE YİNE DE İŞE GELECEĞİM İŞYERİ KABUL ETTİ SONUÇTA

evet özelde çalısıyorum mali müşavirim işyeri kabul ediyor sorun çıkarmaz :) 3 hafta fazla çalısacağım işlerine bile gelir :)

Ayy canım konu açılmışken bende sorayım madem bulmuşuz mali müşaviri :) peki bu doğum parası için nasıl bir yol izliyeceğiz

Ayy canım konu açılmışken bende sorayım madem bulmuşuz mali müşaviri :) peki bu doğum parası için nasıl bir yol izliyeceğiz

doğum iznin bittikten sonra bu parayı sgk hesabına yatırıyor canım :) brüt ücretten hesaplanıyor ama kesintisi oluyor belli bir miktarda .. iznin bitmeden alamıyorsun yani

doğum iznin bittikten sonra bu parayı sgk hesabına yatırıyor canım :) brüt ücretten hesaplanıyor ama kesintisi oluyor belli bir miktarda .. iznin bitmeden alamıyorsun yani

onu biliyorum da canım raporu iş yerine vermek yeterli olacak mı yoksa sgkya götürmek mi gerek

onu biliyorum da canım raporu iş yerine vermek yeterli olacak mı yoksa sgkya götürmek mi gerek

raporu sgk ya götürmene gerek yok çünkü herşey elektronik ortamda artık.. sgk ve işyeri sen raporu aldığında yani doktor sistemden onayladığı anda sistemden görüyor ama yine de işyerine götürebilirsin bazı işyerleri istiyor

hımm anladım canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…