2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Anam o ne kız o nasıl bir plan

Anam o ne kız o nasıl bir plan
Dehşet bir plan :) benimde aklima okuldaki arkadaşlar soktu müthiş kafama yattı :)bir hafta bile erteleyip kurban bayramini atlatsam boşuna izin almak zorunda kalmicam 1 hafta doğumdan sonra 1 hafta daha bakabilcem çocuğuma hem böyle yaparsam ilk dönemi komple kapatmış olucam

O zaman dr'a da sağlık ocağına da sat'la ilgili o bilgiyi vercen??

[QUOTeylülnlayalesu konuyu bixdeeee, post: 45943265, member: 619678"]Dehşet bir plan :) benimde aklima okuldaki arkadaşlar soktu müthiş kafama yattı :)bir hafta bile erteleyip..
Mrhb eylul seminerlerine gitsek doğumdan önceki o bir ayi doğumdan sonra kullanabiliyor muyuz? berreee planini ben anlayamadım anlatsans bidaha lazim ollcak:) Sedebu anlayalim su konuyu

hayırlısı olsun...bende kan sonuçlarımı bekliyorum amerikaya gönderilecek testi yaptırmak için...o ölçümlerde (ense kalınlığı) doktorun yeteneği ve deneyimi de önemli iyi bir doktormuydu?

Alaninda ikiside uzman doktorlardi. Ozellikle ikinci seferde prof tercih ettim ve uzmNligi perinatoliji .

Kani bugun verdim. 15 is gunu icerisinde cikacak. Bekle simdi

ben mesala işyeri ile konuştum bu konuyu 3 hafta önce mecbur çıkarıyorlar ama ben o 3 hafta da Allahtan birşey çıkmazsa çalışmak istiyorum ki hepsini doğumdan sonra alabileyim
Çalışamazsın canım öyle bişey imkansız işte onu demek istedim :) kanun diyor ki 5 haftasını erteleyebilirsin 3 haftasını erteleyemezsin...
mecbursun 3 hafta evdesin öyle düşün..

hayırlısı olsun...bende kan sonuçlarımı bekliyorum amerikaya gönderilecek testi yaptırmak için...o ölçümlerde (ense kalınlığı) doktorun yeteneği ve deneyimi de önemli iyi bir doktormuydu?
Senin neden test yapiliyor cnim

Canim
Ense klinligi ilk doktorda 4.07 mm
Ikinci doktorda 3.02 m cikti.

Senin kActi?

Çalışamazsın canım öyle bişey imkansız işte onu demek istedim :) kanun diyor ki 5 haftasını erteleyebilirsin 3 haftasını erteleyemezsin...
Benim arkadaş izne ayrılıp 7 gün sonra doğum yaptı. O nasıl son haftaya kadar çalıştı ki? Ben bi ara sorarım ona.

Valla haagg ben ole okudumbos bos:))) ama akilli olmak lazim bu konularda Simdiden masallah plan bile yapmis bizimde yapmamiz lazim ... Ama ben anlamafimm
Benim anladığım,ilk dönemi doğum izniyle kapatmak istiyor arkadaşımız,(bizden-örtmen yani:)) doğumu 3 ekimmiş,doğumdan 3 hafta önce mecbur iznini kullandırtıyorlar galiba bu noktadan sonrası için plan yapmış:) işte 1 haftası bayrama denk geliyo ordan yırtıyoz,kalan 2 hafta için de son adet tarihini ona göre verecek o da öyle kaynıcak.Böylelikle izinlerin toplamını doğumdan sonra kullanmış olacak oldu mu canımcım? berreee

İŞYERİ İLE ANLAŞTIGIN SÜRECE SRUN YOK BEN İŞYERİ İLE ANLAŞTIM ABLAMDA AYNI ŞEYİ YAPTI ÖNEMLİ OLAN İŞYERİ İLE ANLAŞMAK DEVLETTE OLSAM YAPAMAM TABİ AMA ÖZELDEYİM

Ben devlette calisiorum iki aydir raporluyum

Sen özelden mi devletten mi aldın arkaddşım heyet raporunu ?.. Ben İst Anadolu yakasında oturuyorum , sabahtan beri 3 iyi hastaneyi aradım 3' ü de heyet raporu vermiyoruz dedi , bende devlet hastanesinden randevu aldım kadın doğuma ?..

Bence oyle arayarak olmaz.Rahatsizligini Ve hamile oldugunu gidip anlat o zaman verirler

muhip benim kanamam vardi içerde hastanede falan kalmistim Dr da yatacaksin Dior hala.. Bi aydir okula gitmikrumm bugünde tekrar Dr raporumu yeniledi bir ay daha verdi... Sikimtimi soylesen verirler gibimr gelir canim ya.. Benim düşük riski var oyizden verdi biz bisey demeden veriyor yani.. Ama bildiğim kadarıyla bebek için doğmadan baya rapor verebiliorlar çünkü bebek önemli olan diee

Ama iki donemi kapatamior dimi ozamnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…