Aynen bende son 3 haftayı çalışmak istiyorum daha doğrusu kısmetse benim doğum ekim 3 gibi olacak ve son 3 haftanin birisi kurban bayramı 2 si okullarin açıldığı ilk hafta öğretmen olduğum için o günlerin boşuna gitmesini istemiyorum okuldaki arkadaşlar rapor almaya devlet hastanesine git Son adet tarihini 1 2 hafta geç söyle dedi yani benim sat 27 aralıkta 10 ocakta fln dersem tam denk gelecek boşuna rapor almak zorunda kalmicam hatta doktor muayene ederse de benim önden gidiyor dersin fln dedi :)
Dehşet bir plan :) benimde aklima okuldaki arkadaşlar soktu müthiş kafama yattı :)bir hafta bile erteleyip kurban bayramini atlatsam boşuna izin almak zorunda kalmicam 1 hafta doğumdan sonra 1 hafta daha bakabilcem çocuğuma hem böyle yaparsam ilk dönemi komple kapatmış olucamAnam o ne kızo nasıl bir plan
O zaman dr'a da sağlık ocağına da sat'la ilgili o bilgiyi vercen??Dehşet bir plan :) benimde aklima okuldaki arkadaşlar soktu müthiş kafama yattı :)bir hafta bile erteleyip kurban bayramini atlatsam boşuna izin almak zorunda kalmicam 1 hafta doğumdan sonra 1 hafta daha bakabilcem çocuğuma hem böyle yaparsam ilk dönemi komple kapatmış olucam
Valla haagg ben ole okudumbos bos:))) ama akilli olmak lazim bu konularda
hayırlısı olsun...bende kan sonuçlarımı bekliyorum amerikaya gönderilecek testi yaptırmak için...o ölçümlerde (ense kalınlığı) doktorun yeteneği ve deneyimi de önemli iyi bir doktormuydu?
Çalışamazsın canım öyle bişey imkansız işte onu demek istedim :) kanun diyor ki 5 haftasını erteleyebilirsin 3 haftasını erteleyemezsin...ben mesala işyeri ile konuştum bu konuyu 3 hafta önce mecbur çıkarıyorlar ama ben o 3 hafta da Allahtan birşey çıkmazsa çalışmak istiyorum ki hepsini doğumdan sonra alabileyim
Senin neden test yapiliyor cnimhayırlısı olsun...bende kan sonuçlarımı bekliyorum amerikaya gönderilecek testi yaptırmak için...o ölçümlerde (ense kalınlığı) doktorun yeteneği ve deneyimi de önemli iyi bir doktormuydu?
CanimAnkaa inşallah güzel çıkar sonucun.risk kaçtı??benim kızımda 1/250idi.yurtdısına kan gönderdik çok şükür ii çıktı.ama sonuc 15 günde anca geliyor ve o süreçte beklemek cok yorucu.allah sabır versin güç versin.
Benim arkadaş izne ayrılıp 7 gün sonra doğum yaptı. O nasıl son haftaya kadar çalıştı ki? Ben bi ara sorarım ona.Çalışamazsın canım öyle bişey imkansız işte onu demek istedim :) kanun diyor ki 5 haftasını erteleyebilirsin 3 haftasını erteleyemezsin...
mecbursun 3 hafta evdesin öyle düşün..
Benim anladığım,ilk dönemi doğum izniyle kapatmak istiyor arkadaşımız,(bizden-örtmen yani:)) doğumu 3 ekimmiş,doğumdan 3 hafta önce mecbur iznini kullandırtıyorlar galiba bu noktadan sonrası için plan yapmış:) işte 1 haftası bayrama denk geliyo ordan yırtıyoz,kalan 2 hafta için de son adet tarihini ona göre verecek o da öyle kaynıcak.Böylelikle izinlerin toplamını doğumdan sonra kullanmış olacakValla haagg ben ole okudumbos bos:))) ama akilli olmak lazim bu konulardaSimdiden masallah plan bile yapmis bizimde yapmamiz lazim ... Ama ben anlamafimm
Çalışamazsın canım öyle bişey imkansız işte onu demek istedim :) kanun diyor ki 5 haftasını erteleyebilirsin 3 haftasını erteleyemezsin...
mecbursun 3 hafta evdesin öyle düşün..
Aynen özel canım demekki konuşup karşılıklı anlaşarak oluyor.İŞYERİ İLE ANLAŞTIGIN SÜRECE SRUN YOK BEN İŞYERİ İLE ANLAŞTIM ABLAMDA AYNI ŞEYİ YAPTI ÖNEMLİ OLAN İŞYERİ İLE ANLAŞMAK DEVLETTE OLSAM YAPAMAM TABİ AMA ÖZELDEYİM
Aynen özel canım demekki konuşup karşılıklı anlaşarak oluyor.
Ben devlette calisiorum iki aydir raporluyum
Bence oyle arayarak olmaz.Rahatsizligini Ve hamile oldugunu gidip anlat o zaman verirlerSen özelden mi devletten mi aldın arkaddşım heyet raporunu ?.. Ben İst Anadolu yakasında oturuyorum , sabahtan beri 3 iyi hastaneyi aradım 3' ü de heyet raporu vermiyoruz dedi , bende devlet hastanesinden randevu aldım kadın doğuma ?..
Ama iki donemi kapatamior dimi ozamndaBenim anladığım,ilk dönemi doğum izniyle kapatmak istiyor arkadaşımız,(bizden-örtmen yani:)) doğumu 3 ekimmiş,doğumdan 3 hafta önce mecbur iznini kullandırtıyorlar galiba bu noktadan sonrası için plan yapmış:) işte 1 haftası bayrama denk geliyo ordan yırtıyoz,kalan 2 hafta için de son adet tarihini ona göre verecek o da öyle kaynıcak.Böylelikle izinlerin toplamını doğumdan sonra kullanmış olacakoldu mu canımcım? berreee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?