Canım sen kime sordun bir yanlışın var sanki ben tam tersini iddaa ediyorum :) 32. Haftada calisabilir izni almak gerekiyor son 3 haftada erken doğum olursa aktarabiliyorsun eşim milli eğitimde çalışıyor bu bölüme bakan memura sorup size yine haber edeyim
canım şimdi aradım doktoru riskin çok çok düşük eğer emin olmak istersen amniyosentez yaparız dedi. cinlerim tepeme çıktı yine. yaptır mı diyorsunuz dedim. riskin çok düşük ama yine de emin olmak istersen, ben uyuyamam bilmem ne dersen 100% emin olmak için amniyosentez yapalım dedi.
siz direk kimi öneriyorsunuz bu testi dedim, değeri ortada olanlarla bile tartışıyorum. senin için yaptırmaya gerek yok ama bunu %100 bilmek istersen yapalım dedi.
ya bi insan bu kadar ortada bırakılmaz ya gerçekten çok moralim bozuldu. oranın 1/11000 dedi. senin kaç biliyo musun?
Canım bu 32. Haftada rapor alırken bir fiil çalışıyor olmamız lazım malesef yaz tatilde olduğumuz için çalışmıyor oluyoruz yani alamıyoruzcanım erken doğum olursa aktarabiliyorsak süper olur. öğrenirsen bizi unutma :) 32. haftada çalışbabilir izniyle 37 e kadar çalışabiliyormuşuz. erken doğumda aktarma işi haberini bekliyoruz canım çok iyi haber olur :)
5 haftayı sonraya atabilmek için 32+0 da ayrılmak gerekmiyor mu?kızlar öğretmen olanlar doğum iznine 37+0 da ayrılıyormuşuz. daha doğrusu 37+0 da ayrılınca 5 haftayı doğum sonrasına atabiliyormuşuz. ama ayrıldk diyelim ki bi hafta sonra doğum oldu o iki haftayı aktaramıyormuşuz yanıyormuşsat a göre planlanıyormuş. benim sat 4 ocak. yani ne zaman ayrılacam :))) matematikçi arkadaş kimdi :))) acikcay @Sedebu @deha123 @triton-x besyo_86 @eylemahu umuttttt T tugbavebebik @poyyeb @emelocco @erik86 @12irmak @esmana @adatepe17 @10Ekim2016 @Fersevfa @berree @nesli60 @olipps
Ya arkadaşım yazık günah ya bu para tuzaklarına dusme bebeğin. Saglikliymis işte ben ikili test bile yaptirmadim allah hakkımda hayirlisini versin ya özellikle ilk hamileliği olanlara abartı davranıyorlar devlet hastaneSinde bazı doktorlar ters bebgi bile dondurup normal yaptırıyor ama eğer ilk hamileliginizse abartiyorlar sizde bilmeyince korkuyorsunuz bakalım doğumda ne diyecek size kesin sezeryan der benim ilk bebeğinde kafası büyük çatın dar dedi sezeryan dedi bende hayır ben normal istiyorum dedim yapamazsın demişti ve yaptım öylede kolay olduki sonra doktor çok kolay doğum yaptın ben beklemiyordum dedi ya bebeğin ne başı büyük nede catim dardı bence şuan başka doktora gidiyorum ve artık güvenmiyorum benim aklıma ne yaparsa onu yapiyorum artık güven kalmadı bu devirdecanım şimdi aradım doktoru riskin çok çok düşük eğer emin olmak istersen amniyosentez yaparız dedi. cinlerim tepeme çıktı yine. yaptır mı diyorsunuz dedim. riskin çok düşük ama yine de emin olmak istersen, ben uyuyamam bilmem ne dersen 100% emin olmak için amniyosentez yapalım dedi.
siz direk kimi öneriyorsunuz bu testi dedim, değeri ortada olanlarla bile tartışıyorum. senin için yaptırmaya gerek yok ama bunu %100 bilmek istersen yapalım dedi.
ya bi insan bu kadar ortada bırakılmaz ya gerçekten çok moralim bozuldu. oranın 1/11000 dedi. senin kaç biliyo musun?
Ben de akademisyenim.. ve fark ediyorum da epey bir akademisyen var bu sene doğuracak olan :)merhaba arkadaslar, ben de Allah nasip ederse ekim annesi olucam . bu benim ikinci cocugum olacak insallah :) bir oglum var ve daha 11 aylik :))Rabbim buyuk bir surpriz verdi bize. cok sik takip edebilir miyim bilmiyorum ama listede yer varsa bilgilerim soyle:
yas: 32 ikamet yurtdisi, ikinci cocuk be BDT: 18 ekim 2016. akademisyenim bu arada :)
Allah hepimize saglikli hamilelikler versin insallah :)
@Nursultani a101 in sitesine baktım da bi uğrayacam çıkışta :))) kanıma girdin :)
Ben matematikciyim ama bu dogum izni olayini hala cozemedimevettt matematikçi arkadaş nerdesiiinnn???
Ben normalde solan te kullaniodum simdi hamileler icin olanida ondan alicam.. Pahali ama baya bi gidior canim konsantre az biseyevet ben de merak ediyorum bunu. artık almam lazım iki gün güneş oldu benim çiller çıkmaya başladı. solante iyi dediler ama bilemedim çok da pahalı yahu
Seninde kuzucummmmmHerkese hayırlı kandiller.. Dualarımız kabul olsun inşallah...
valla cnm baska testte tekrarlamadim o zaman oglumda gayet zeki hicbir sorunumuz yok erken konuştu erken yurudu zehir gibi tabiriyle senin doktorda sıkıntı var sanırım dedigin gibi degistiracikcay B brsztrk zeynepzumra düşük olmasına rağmen böyle dedi. size güveniyorum yapalım derseniz yapalım dedim, sen bilirsin dedi ama riskin de yok dedi. böyle ortada bıraktı. ya bi de moralimi bozan şey tarzı resmen çocuk azarlar gibi konuşuyor insanla. çok moralim bozuldu ya. yok yok kararlıyım değiştircem doktoru. çok moralim bozuldu. şimdi doktor bakmam lazım off offf
evet şimdi istedim hemen gönderin dedim. başka doktora da göstereceğim.Endişelenme cnm ve ikinci bir dra göster sonuçlarını ki için rahat etsin..
Benin doktoru öneririm hem sanada yakın. Kozyatağı Acıbadem deacikcay B brsztrk zeynepzumra düşük olmasına rağmen böyle dedi. size güveniyorum yapalım derseniz yapalım dedim, sen bilirsin dedi ama riskin de yok dedi. böyle ortada bıraktı. ya bi de moralimi bozan şey tarzı resmen çocuk azarlar gibi konuşuyor insanla. çok moralim bozuldu ya. yok yok kararlıyım değiştircem doktoru. çok moralim bozuldu. şimdi doktor bakmam lazım off offf
Bugün ikili test icin gittim dr amniyotik bant yok cok şükür ama amniyo sivisi cok çok az kıpırdayacak yeri yok kuzumun . Bobreklerinden suphelendi kipirdayamadigi için muayene edemedi sadece gelisim olarak iyi idrar yapmiyorsa sıkıntı birsuru tehlike saydi nasil gecer on gun3ehra arkadaşıma vardı amniyotik bant, onlar çok geç öğrendi bi de. bebek 6 aylık falandı. ilk başlarda 2-3 güne bir ultrasona girdiler sonra haftada. bebek zamanında ve sağlıklı doğdu. ama sen de yoktur umarım, güzel haberlerini bekliyoruz.
muayene ücreti ne kadardı? benim doğum kapsamlı özel sigortam yok sadece indirimini kullanıyorum. olabilir.Benin doktoru öneririm hem sanada yakın. Kozyatağı Acıbadem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?