2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

canım erken doğum olursa aktarabiliyorsak süper olur. öğrenirsen bizi unutma :) 32. haftada çalışbabilir izniyle 37 e kadar çalışabiliyormuşuz. erken doğumda aktarma işi haberini bekliyoruz canım çok iyi haber olur :)

canım o oran çok düşük risk demek değil mi ya ben anlamadım şimdi. kobine risk oranı 1/5575 gibi bi şeydi benim iki dr a gösterdim ikisi de sorun yok iyi çıkmış dedi.

Canım bu 32. Haftada rapor alırken bir fiil çalışıyor olmamız lazım malesef yaz tatilde olduğumuz için çalışmıyor oluyoruz yani alamıyoruz

5 haftayı sonraya atabilmek için 32+0 da ayrılmak gerekmiyor mu?

Ya arkadaşım yazık günah ya bu para tuzaklarına dusme bebeğin. Saglikliymis işte ben ikili test bile yaptirmadim allah hakkımda hayirlisini versin ya özellikle ilk hamileliği olanlara abartı davranıyorlar devlet hastaneSinde bazı doktorlar ters bebgi bile dondurup normal yaptırıyor ama eğer ilk hamileliginizse abartiyorlar sizde bilmeyince korkuyorsunuz bakalım doğumda ne diyecek size kesin sezeryan der benim ilk bebeğinde kafası büyük çatın dar dedi sezeryan dedi bende hayır ben normal istiyorum dedim yapamazsın demişti ve yaptım öylede kolay olduki sonra doktor çok kolay doğum yaptın ben beklemiyordum dedi ya bebeğin ne başı büyük nede catim dardı bence şuan başka doktora gidiyorum ve artık güvenmiyorum benim aklıma ne yaparsa onu yapiyorum artık güven kalmadı bu devirde

Ben de akademisyenim.. ve fark ediyorum da epey bir akademisyen var bu sene doğuracak olan :)

Kizlar bugun ogle yemeginde bakla yedim zararliymis bilmiyordum 2 3 kasik yedim oyle soylediler zararli diye. Uzerine birde makarna yedim birsey olmaz dediler diye. Sonra icim rahat etmedi nette arastirdim cok zararliymis alerjisi olanlarda cok kotu sonuçları oluyormus bir hormonu tetikliyormus falan. Korktum kustum. Ama cikmadi tabi. Birsey olmaz demi ya.doktoruma sordum serbest birsey olmaz yazmis. Ama okuldkailer de hic yemediysen bilemezsin dediler ay cok kotuyum kizlar ya birsey olmaz dimi

Hayırlı kandiller güzel anneler Rabbim bugün ve bugünden sonra hep güzel haberlerle buraya gelmeyi nasip etsin hepimizi bebislerine kavustursun hiçbirimizi evlat acısıyla sınamasın (amiinn) kandilimiz mübarek olsun dualarımızda birbirimizi unutmayalım :)

evet ben de merak ediyorum bunu. artık almam lazım iki gün güneş oldu benim çiller çıkmaya başladı. solante iyi dediler ama bilemedim çok da pahalı yahu
Ben normalde solan te kullaniodum simdi hamileler icin olanida ondan alicam.. Pahali ama baya bi gidior canim konsantre az biseybile yetior

acikcay B brsztrk zeynepzumra düşük olmasına rağmen böyle dedi. size güveniyorum yapalım derseniz yapalım dedim, sen bilirsin dedi ama riskin de yok dedi. böyle ortada bıraktı. ya bi de moralimi bozan şey tarzı resmen çocuk azarlar gibi konuşuyor insanla. çok moralim bozuldu ya. yok yok kararlıyım değiştircem doktoru. çok moralim bozuldu. şimdi doktor bakmam lazım off offf

valla cnm baska testte tekrarlamadim o zaman oglumda gayet zeki hicbir sorunumuz yok erken konuştu erken yurudu zehir gibi tabiriyle senin doktorda sıkıntı var sanırım dedigin gibi degistir

Benin doktoru öneririm hem sanada yakın. Kozyatağı Acıbadem de

Bugün ikili test icin gittim dr amniyotik bant yok cok şükür ama amniyo sivisi cok çok az kıpırdayacak yeri yok kuzumun . Bobreklerinden suphelendi kipirdayamadigi için muayene edemedi sadece gelisim olarak iyi idrar yapmiyorsa sıkıntı birsuru tehlike saydi nasil gecer on gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…