irosss canim nasilsin,var mi iyi haberler?
Bizde tahlillere 20 lira alindi zaten muayne parasida 50 veriyoruz doktoraGünaydın kızlar 2 li test ve detaylı ultrasonu özelde kaç liraya yaptırdınız.?
ben kendim istedim halamın 2. çocuğu down sendromlu o yüzden ilk hamileliğimde de çok paniktim bunda da öyleyim şimdi birde 35 yaşındayım o sebeple ikili testim normal çıktı ama ben birnebze içim rahatlasın diye bu testi yaptırıyorum ikili test olumsuz olsaydı amniyosentez yaptıracaktım.. yani kader diye birşey de var tabi ama en azından kontrol edebildiğimiz şeyleri yaptırmaktan yanayım...yoksa herşey oluyor bu hayatta çocuğun sağlıklı doğar başka birşey olur bunu da biliyorum ama yine de kuruntularıma engel olamıyorum...umarım hepimiz için herşeyin hayırlısı olur..bebeğin sağlıklıdır kromozomsal bir anormali çıkmaz sağlıklı doğar ve sağlıkla büyür..Canim
Ense klinligi ilk doktorda 4.07 mm
Ikinci doktorda 3.02 m cikti.
Senin kActi?
canım çok geçmiş olsun, mübarek günün yüzü suyu hürmetine hayırlı haberler alırsın inşallah. ne yapılacak şimdi peki?Canim durumlar çok kötü hepiniz hamilesiniz buradan yazıp moralinizi bozmak istemediğim için yazmadım hamilelik takvimini silmek için girdim senin mesajını gördüm zaten takvimi silmeyi de beceremedim ayrıntıya girmeden kısaca doktoların 5Prof 2Doç doktora muayene oldum sadece teşhisi yazayım yaşadıklarım çok ağır şeyler etkilenmenizi istemiyorum bebeğin biri çok sağlıklı diğeri maalesef ki komple molgebelik canım bu kadarını bilin yeter hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum sağlıkla alın bebeklerinizi inşallah
Canim durumlar çok kötü hepiniz hamilesiniz buradan yazıp moralinizi bozmak istemediğim için yazmadım hamilelik takvimini silmek için girdim senin mesajını gördüm zaten takvimi silmeyi de beceremedim ayrıntıya girmeden kısaca doktoların 5Prof 2Doç doktora muayene oldum sadece teşhisi yazayım yaşadıklarım çok ağır şeyler etkilenmenizi istemiyorum bebeğin biri çok sağlıklı diğeri maalesef ki komple molgebelik canım bu kadarını bilin yeter hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum sağlıkla alın bebeklerinizi inşallah
Canım Allah sabır versin çok üzüldüm. İnş diğer bebeğin sağlıklı doğar mol gebelik etkiler mi bilmiyorum inş etkilemiyordur. Allahım inş hayırlısını versin Hakkı'nda.Canim durumlar çok kötü hepiniz hamilesiniz buradan yazıp moralinizi bozmak istemediğim için yazmadım hamilelik takvimini silmek için girdim senin mesajını gördüm zaten takvimi silmeyi de beceremedim ayrıntıya girmeden kısaca doktoların 5Prof 2Doç doktora muayene oldum sadece teşhisi yazayım yaşadıklarım çok ağır şeyler etkilenmenizi istemiyorum bebeğin biri çok sağlıklı diğeri maalesef ki komple molgebelik canım bu kadarını bilin yeter hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum sağlıkla alın bebeklerinizi inşallah
Peki ne olacakmış canım şimdi çok üzüldümCanim durumlar çok kötü hepiniz hamilesiniz buradan yazıp moralinizi bozmak istemediğim için yazmadım hamilelik takvimini silmek için girdim senin mesajını gördüm zaten takvimi silmeyi de beceremedim ayrıntıya girmeden kısaca doktoların 5Prof 2Doç doktora muayene oldum sadece teşhisi yazayım yaşadıklarım çok ağır şeyler etkilenmenizi istemiyorum bebeğin biri çok sağlıklı diğeri maalesef ki komple molgebelik canım bu kadarını bilin yeter hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum sağlıkla alın bebeklerinizi inşallah
Canim durumlar çok kötü hepiniz hamilesiniz buradan yazıp moralinizi bozmak istemediğim için yazmadım hamilelik takvimini silmek için girdim senin mesajını gördüm zaten takvimi silmeyi de beceremedim ayrıntıya girmeden kısaca doktoların 5Prof 2Doç doktora muayene oldum sadece teşhisi yazayım yaşadıklarım çok ağır şeyler etkilenmenizi istemiyorum bebeğin biri çok sağlıklı diğeri maalesef ki komple molgebelik canım bu kadarını bilin yeter hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum sağlıkla alın bebeklerinizi inşallah
Arkadaşlar güneş kremi ne önerirsiniz.. hamilelikte özel bir şey mi kullanmak gerekir?
Canım benim tatilde yanıyor doğum öncesi maalesefkızlar öğretmen olanlar doğum iznine 37+0 da ayrılıyormuşuz. daha doğrusu 37+0 da ayrılınca 5 haftayı doğum sonrasına atabiliyormuşuz. ama ayrıldk diyelim ki bi hafta sonra doğum oldu o iki haftayı aktaramıyormuşuz yanıyormuşsat a göre planlanıyormuş. benim sat 4 ocak. yani ne zaman ayrılacam :))) matematikçi arkadaş kimdi :))) acikcay Sedebu deha123 @triton-x besyo_86 eylemahu umuttttt T tugbavebebik poyyeb @emelocco E erik86 12irmak E esmana adatepe17 1 10Ekim2016 F Fersevfa berree nesli60 @olipps
Öğrendin mi canım?? Son durum ne? Güzel haberlerini bekliyorummCanım kaç gündür giremiyorum pek. dün çıktı ama doktor yoktu bugün arayıp öğreneceğim hemen yazarımsen nasılsın?
Canım benim tatilde yanıyor doğum öncesi maalesefaktarma vs de yapamıyorum çünkü ikiz olduğu için muhtemel eylül annesi olucam belki ağustos sonu.. rabbim hayırlıyla nasip ederse inş.
Doğum sonrası eylül ekim tamam ama sonra kasım aralık ocak 3 ay ne yapıcam hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?