2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
muayene ücreti ne kadardı? benim doğum kapsamlı özel sigortam yok sadece indirimini kullanıyorum. olabilir.
emin değilim ki canım benim sigorta olduğu için karşılıyo bi kısmını. Ama istersen ayrıntıları -nasıl doktor,takibi nasıl vs-mesajla konuşuruz ...hastaneye sorarsın muayene ücretini en kötü ihtimal

Kızlar elinizle dokununca bebegin kalp atısını hisseden var mı benim gibi
Canım ben elim gobegimdeyken kalp atışı hissediyorum ama bence o bebeğin değil kendi kalp atışımız.. su an çikolata yiyiyorum sola dönüp yatcam bebeğim hareket etcek ben hissetcem mi bakalım :)

Ne zaman elimi atsam pıt pıt diye bişeler atıyor hayır psikolojikmi acaba diyorum ama sağda hissetmiyorum solda hissediyorm hep.

Acaba gerçekten de bebişin kalp atışı mı ki??Ayyy
Bende genel bir kabızlık sorunu olduğundan hamilelikte de arttı tabi, genelde şişkin bir göbek, gaz sancısı ve karnımda bol bol gaz hissediyorum

Bir ogretmwn arkadasim yeni dogum yapti..soylenene gore yasa degismis. Ister 32+0 da 37+0 da dogum sonrasina 5 haftayi eklemisler.yani normalde 37 hafta calisip o hakka sahiptik,simdi ister 32de cik yine dogum sonrasina 5 hafta ekliyorlarmis dedi..kendisi 34te ayrilmisti.yine de dogim sonrasina 13 hafta eklenmis.yine bir sey duyarsak paylasiriz.

Bende yedim gecen ve ole iki uç klasik değil hiçte bisey olmadi şükür olmaz canimm

BENDE DE YOK CANIMSADECE MİDE YANMASI VAR

Niye bende senin gibi deilim normal davranamıyorumda hemen korkuyorum. Doktorumdan utanmasam kasığım ağırmıyo diye doktora gidecem :)2 kere bebegimi kaybettim kanda pıhtılaşma olduğunu ögrendik iğne vuruluyorum hergün sanırım ondan bu yersiz korkularım

BENDE İLKİNİ KÜRTAJ OLDUM CANIM AMA RAHAT OL RABBİM KORUR ONU İNŞALLAH KENDİNİ GERERSEN BEBEKTE GERİLİR

ya yaza geliyor ya bizim32. hafta yine de eklenecek mi yani doğum sonrasına. T tugbavebebik yukarıdak, b,lg,y, de sorabilirmisin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…