Acıbadem mi Can'ım. Arayıp bir soracağım bakalım. Maslak a gidiyorum. Tşk ler.Benim özel sağlık sigortamın karşıladığı detaylı ultrason 590₺ idi. Normali ne kdr bilemiyorum. Kan testi hariç canım.
emin değilim ki canım benim sigorta olduğu için karşılıyo bi kısmını. Ama istersen ayrıntıları -nasıl doktor,takibi nasıl vs-mesajla konuşuruz ...hastaneye sorarsın muayene ücretini en kötü ihtimalmuayene ücreti ne kadardı? benim doğum kapsamlı özel sigortam yok sadece indirimini kullanıyorum. olabilir.
Evet acıbadem . Ama dediğim gibi benim sigortamda gebelik teminatım var o yüzden karşılamış hali o rakamAcıbadem mi Can'ım. Arayıp bir soracağım bakalım. Maslak a gidiyorum. Tşk ler.
Kızlar elinizle dokununca bebegin kalp atısını hisseden var mı benim gibi
Aaaa ciddi misin?? Yooo ben hiiiç hissetmiyorum bebişin kalp atışını.Kızlar elinizle dokununca bebegin kalp atısını hisseden var mı benim gibi
Aaaa ciddi misin?? Yooo ben hiiiç hissetmiyorum bebişin kalp atışını.
Canım ben elim gobegimdeyken kalp atışı hissediyorum ama bence o bebeğin değil kendi kalp atışımız.. su an çikolata yiyiyorum sola dönüp yatcam bebeğim hareket etcek ben hissetcem mi bakalım :)Kızlar elinizle dokununca bebegin kalp atısını hisseden var mı benim gibi
GÜN KARNIMDA KIPIRTI HİSSEDER GİBİ OLDUM AÇIKÇASI AMA NE OLDUĞUNU ANLAMADIM GAZ MI YOKSA BEBEK Mİ BİLEMEDİM
Ne zaman elimi atsam pıt pıt diye bişeler atıyor hayır psikolojikmi acaba diyorum ama sağda hissetmiyorum solda hissediyorm hep.
Canım ben elim gobegimdeyken kalp atışı hissediyorum ama bence o bebeğin değil kendi kalp atışımız.. su an çikolata yiyiyorum sola dönüp yatcam bebeğim hareket etcek ben hissetcem mi bakalım :)
Doğum tarihimiz aynı canm. 2 gündür kasık agrım gecti bi anda kesildi sanki. Kafamda ne senaryolar kurdum bilsen. Sende agrı sızı varmıki
kızlar öğretmen olanlar doğum iznine 37+0 da ayrılıyormuşuz. daha doğrusu 37+0 da ayrılınca 5 haftayı doğum sonrasına atabiliyormuşuz. ama ayrıldk diyelim ki bi hafta sonra doğum oldu o iki haftayı aktaramıyormuşuz yanıyormuşsat a göre planlanıyormuş. benim sat 4 ocak. yani ne zaman ayrılacam :))) matematikçi arkadaş kimdi :))) acikcay @Sedebu @deha123 @triton-x besyo_86 @eylemahu @umuttttt T tugbavebebik @poyyeb @emelocco @erik86 @12irmak @esmana @adatepe17 @10Ekim2016 @Fersevfa @berree @nesli60 2 2erkekannesi
Bende yedim gecen ve ole iki uç klasik değil hiçte bisey olmadi şükür olmaz canimmKizlar bugun ogle yemeginde bakla yedim zararliymis bilmiyordum 2 3 kasik yedim oyle soylediler zararli diye. Uzerine birde makarna yedim birsey olmaz dediler diye. Sonra icim rahat etmedi nette arastirdim cok zararliymis alerjisi olanlarda cok kotu sonuçları oluyormus bir hormonu tetikliyormus falan. Korktum kustum. Ama cikmadi tabi. Birsey olmaz demi ya.doktoruma sordum serbest birsey olmaz yazmis. Ama okuldkailer de hic yemediysen bilemezsin dediler ay cok kotuyum kizlar ya birsey olmaz dimi
Canım bu 32. Haftada rapor alırken bir fiil çalışıyor olmamız lazım malesef yaz tatilde olduğumuz için çalışmıyor oluyoruz yani alamıyoruz
BENDE DE YOK CANIMSADECE MİDE YANMASI VAR
5 haftayı sonraya atabilmek için 32+0 da ayrılmak gerekmiyor mu?
Niye bende senin gibi deilim normal davranamıyorumda hemen korkuyorum. Doktorumdan utanmasam kasığım ağırmıyo diye doktora gidecem :)2 kere bebegimi kaybettim kanda pıhtılaşma olduğunu ögrendik iğne vuruluyorum hergün sanırım ondan bu yersiz korkularım
Bir ogretmwn arkadasim yeni dogum yapti..soylenene gore yasa degismis. Ister 32+0 da 37+0 da dogum sonrasina 5 haftayi eklemisler.yani normalde 37 hafta calisip o hakka sahiptik,simdi ister 32de cik yine dogum sonrasina 5 hafta ekliyorlarmis dedi..kendisi 34te ayrilmisti.yine de dogim sonrasina 13 hafta eklenmis.yine bir sey duyarsak paylasiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?