- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
ne kadar ki..?evet ben de merak ediyorum bunu. artık almam lazım iki gün güneş oldu benim çiller çıkmaya başladı. solante iyi dediler ama bilemedim çok da pahalı yahu
ne kadar ki..?
eczaneye sormak istemedim çünkü elindeki ürünü satmaya çalışıyor samimi gelmiyor öyle olunca güvenemiyorum :)
evettt matematikçi arkadaş nerdesiiinnn???kızlar öğretmen olanlar doğum iznine 37+0 da ayrılıyormuşuz. daha doğrusu 37+0 da ayrılınca 5 haftayı doğum sonrasına atabiliyormuşuz. ama ayrıldk diyelim ki bi hafta sonra doğum oldu o iki haftayı aktaramıyormuşuz yanıyormuşsat a göre planlanıyormuş. benim sat 4 ocak. yani ne zaman ayrılacam :))) matematikçi arkadaş kimdi :))) acikcay @Sedebu @deha123 @triton-x @besyo_86 @eylemahu @umuttttt T tugbavebebik @poyyeb @emelocco @erik86 @12irmak @esmana @adatepe17 @10Ekim2016 @Fersevfa @berree @nesli60 @olipps
Benim özel sağlık sigortamın karşıladığı detaylı ultrason 590₺ idi. Normali ne kdr bilemiyorum. Kan testi hariç canım.Günaydın kızlar 2 li test ve detaylı ultrasonu özelde kaç liraya yaptırdınız.?
hiç sorma ve sizin masrafları iki ile çarp o zaman bizim masraflar oluyor110 falanmış. gerçi uzun süre gidiyor. ama şu bu derken artıyor masraflar :)))
ne kadar ki..?
eczaneye sormak istemedim çünkü elindeki ürünü satmaya çalışıyor samimi gelmiyor öyle olunca güvenemiyorum :)
evet cnm 2 hafta.. heyet alabilirsem çok iyi olacak ama bilmyorum alabilir miyim onuda
hiç sorma ve sizin masrafları iki ile çarp o zaman bizim masraflar oluyor
sağlıklı olsunlarda para bulunur bir şekilde. cinsiyet tam belli olsun da ondan sonra bir şeyler bakıcam yarın kontrol var
önceki kontrolde ikiside kıza benziyor demişti ama birinin pipisi olmuştur inş
inşallah doğumumu yapan dr böyle bir iyilik yapar :) yoksa işim çok zor.bizim okuldaki arkadaş ikiz doğurdu. heyet aldı sonra da tek doktordan raporla idare etmeye çalışıyor. çok zor çünkü ya. size tolerans tanımları gerek.
Aminnnnnnnnnnnnn :)arkadaşlar Regaib Kandiliniz mübarek olsun.dualarınız, dualarımız kabul olsun rabbim duaya açılan ellerimizi geri çevirmesin.rabbim mucizelerimize sağlık sıhhat bizlere hayırlı doğumlar nasip etsin. hamile kalmak isteyenlere rabbim tez zamanda bu duyguyu nasip ettirsin herkese sağlıklı bebekler nasip etsin. bol bol dua edelim bebeklerimiz için içimize huzur gelsin
canım şimdi aradım doktoru riskin çok çok düşük eğer emin olmak istersen amniyosentez yaparız dedi. cinlerim tepeme çıktı yine. yaptır mı diyorsunuz dedim. riskin çok düşük ama yine de emin olmak istersen, ben uyuyamam bilmem ne dersen 100% emin olmak için amniyosentez yapalım dedi.Öğrendin mi canım?? Son durum ne? Güzel haberlerini bekliyorumm
Yahu riskin düşükse amniyosentez ne diye ister ki????? Para almak için demesin canım bu herif?? Yuh yani, insanın içine kurt düşürüyor adam resmen. <10000 canım benim ki de,şimdi baktım tekrardan sonucacanım şimdi aradım doktoru riskin çok çok düşük eğer emin olmak istersen amniyosentez yaparız dedi. cinlerim tepeme çıktı yine. yaptır mı diyorsunuz dedim. riskin çok düşük ama yine de emin olmak istersen, ben uyuyamam bilmem ne dersen 100% emin olmak için amniyosentez yapalım dedi.
siz direk kimi öneriyorsunuz bu testi dedim, değeri ortada olanlarla bile tartışıyorum. senin için yaptırmaya gerek yok ama bunu %100 bilmek istersen yapalım dedi.
ya bi insan bu kadar ortada bırakılmaz ya gerçekten çok moralim bozuldu. oranın 1/11000 dedi. senin kaç biliyo musun?
Bence hiiiç kafanı bulandırma canım temiz çıkmış. Ya insana ağız tadıyla sevinmeyi bile çok görüyor bazı doktorlar. O zmn hepimizin doktoru önersin hiç bi sonuç %100 deil ki. Sen içini ferah tut kuzum riskin düşük sonuç temiz çok şükürcanım şimdi aradım doktoru riskin çok çok düşük eğer emin olmak istersen amniyosentez yaparız dedi. cinlerim tepeme çıktı yine. yaptır mı diyorsunuz dedim. riskin çok düşük ama yine de emin olmak istersen, ben uyuyamam bilmem ne dersen 100% emin olmak için amniyosentez yapalım dedi.
siz direk kimi öneriyorsunuz bu testi dedim, değeri ortada olanlarla bile tartışıyorum. senin için yaptırmaya gerek yok ama bunu %100 bilmek istersen yapalım dedi.
ya bi insan bu kadar ortada bırakılmaz ya gerçekten çok moralim bozuldu. oranın 1/11000 dedi. senin kaç biliyo musun?
Endişelenme cnm ve ikinci bir dra göster sonuçlarını ki için rahat etsin..canım şimdi aradım doktoru riskin çok çok düşük eğer emin olmak istersen amniyosentez yaparız dedi. cinlerim tepeme çıktı yine. yaptır mı diyorsunuz dedim. riskin çok düşük ama yine de emin olmak istersen, ben uyuyamam bilmem ne dersen 100% emin olmak için amniyosentez yapalım dedi.
Canım sen kime sordun bir yanlışın var sanki ben tam tersini iddaa ediyorum :) 32. Haftada calisabilir izni almak gerekiyor son 3 haftada erken doğum olursa aktarabiliyorsun eşim milli eğitimde çalışıyor bu bölüme bakan memura sorup size yine haber edeyimkızlar öğretmen olanlar doğum iznine 37+0 da ayrılıyormuşuz. daha doğrusu 37+0 da ayrılınca 5 haftayı doğum sonrasına atabiliyormuşuz. ama ayrıldk diyelim ki bi hafta sonra doğum oldu o iki haftayı aktaramıyormuşuz yanıyormuşsat a göre planlanıyormuş. benim sat 4 ocak. yani ne zaman ayrılacam :))) matematikçi arkadaş kimdi :))) acikcay @Sedebu @deha123 @triton-x @besyo_86 @eylemahu @umuttttt T tugbavebebik @poyyeb @emelocco @erik86 @12irmak @esmana @adatepe17 @10Ekim2016 @Fersevfa @berree @nesli60 @olipps
simdi oglumdaki teste baktim benimde oyleymis sorun yok demisti doktor ne alaka ya risk cok dusuk cnm doktor ne diye korkutmus anlamadimcanım şimdi aradım doktoru riskin çok çok düşük eğer emin olmak istersen amniyosentez yaparız dedi. cinlerim tepeme çıktı yine. yaptır mı diyorsunuz dedim. riskin çok düşük ama yine de emin olmak istersen, ben uyuyamam bilmem ne dersen 100% emin olmak için amniyosentez yapalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?