2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
evet ben de merak ediyorum bunu. artık almam lazım iki gün güneş oldu benim çiller çıkmaya başladı. solante iyi dediler ama bilemedim çok da pahalı yahu
ne kadar ki..?
eczaneye sormak istemedim çünkü elindeki ürünü satmaya çalışıyor samimi gelmiyor öyle olunca güvenemiyorum :)

evet cnm 2 hafta.. heyet alabilirsem çok iyi olacak ama bilmyorum alabilir miyim onuda

evettt matematikçi arkadaş nerdesiiinnn???

110 falanmış. gerçi uzun süre gidiyor. ama şu bu derken artıyor masraflar :)))
hiç sorma ve sizin masrafları iki ile çarp o zaman bizim masraflar oluyor
sağlıklı olsunlarda para bulunur bir şekilde. cinsiyet tam belli olsun da ondan sonra bir şeyler bakıcam yarın kontrol var
önceki kontrolde ikiside kıza benziyor demişti ama birinin pipisi olmuştur inş

bizim okuldaki arkadaş ikiz doğurdu. heyet aldı sonra da tek doktordan raporla idare etmeye çalışıyor. çok zor çünkü ya. size tolerans tanımları gerek.

büyük parçaları etrafta olan yok mu onlardan tamamla bence :)) ben şimdiden gözüme kestirdiklerimi söylüyorum :)

hayırlı kandıller herkese. bende sabahın 6 sında gıttım kontrole. doktor cok erken geliyo. 2 lı test ıcın kan verdim. burun kemıgı oluşmus gordum. enseyı olctu. cınsıyetıne de erkek gıbı dedı. ama kordon da olabılır. net bırsey diyemıyorum dedi. bır suru kan ve ıdrar testı ıstedı. hayırlısı ile buyusunler insallah. ben ılk defa bugun hareketını gordum. kendını sureklı geriye atıyodu. cok duygylandım. kontrole gıtmeden ılk defa cıkolata yeyıp gıttım15-20 dk once. burda oyle yazmıslardı arkadaslar. ıse yaradı galıba.

arkadaşlar Regaib Kandiliniz mübarek olsun.dualarınız, dualarımız kabul olsun rabbim duaya açılan ellerimizi geri çevirmesin.rabbim mucizelerimize sağlık sıhhat bizlere hayırlı doğumlar nasip etsin. hamile kalmak isteyenlere rabbim tez zamanda bu duyguyu nasip ettirsin herkese sağlıklı bebekler nasip etsin. bol bol dua edelim bebeklerimiz için içimize huzur gelsin

Aminnnnnnnnnnnnn :)

Merhaba kizlar nasilsiniz bugun bizim kontrolumuz vardi cok sukur hersey yolunda arada 3 gun fark vardi onuda kapatmis benim minik hatta 2 gun one geçmis cok hareketliydi ell salliyordu resmen parmaklarina kadar saydi doktor cinsiyet icin ne kadar israr etsemde daha belli diyil dedi ay sonuna cağirdi cinsiyet icin

Öğrendin mi canım?? Son durum ne? Güzel haberlerini bekliyorumm
canım şimdi aradım doktoru riskin çok çok düşük eğer emin olmak istersen amniyosentez yaparız dedi. cinlerim tepeme çıktı yine. yaptır mı diyorsunuz dedim. riskin çok düşük ama yine de emin olmak istersen, ben uyuyamam bilmem ne dersen 100% emin olmak için amniyosentez yapalım dedi.
siz direk kimi öneriyorsunuz bu testi dedim, değeri ortada olanlarla bile tartışıyorum. senin için yaptırmaya gerek yok ama bunu %100 bilmek istersen yapalım dedi.
ya bi insan bu kadar ortada bırakılmaz ya gerçekten çok moralim bozuldu. oranın 1/11000 dedi. senin kaç biliyo musun?

Yahu riskin düşükse amniyosentez ne diye ister ki????? Para almak için demesin canım bu herif?? Yuh yani, insanın içine kurt düşürüyor adam resmen. <10000 canım benim ki de,şimdi baktım tekrardan sonuca

Bence hiiiç kafanı bulandırma canım temiz çıkmış. Ya insana ağız tadıyla sevinmeyi bile çok görüyor bazı doktorlar. O zmn hepimizin doktoru önersin hiç bi sonuç %100 deil ki. Sen içini ferah tut kuzum riskin düşük sonuç temiz çok şükür

Endişelenme cnm ve ikinci bir dra göster sonuçlarını ki için rahat etsin..

Canım sen kime sordun bir yanlışın var sanki ben tam tersini iddaa ediyorum :) 32. Haftada calisabilir izni almak gerekiyor son 3 haftada erken doğum olursa aktarabiliyorsun eşim milli eğitimde çalışıyor bu bölüme bakan memura sorup size yine haber edeyim

simdi oglumdaki teste baktim benimde oyleymis sorun yok demisti doktor ne alaka ya risk cok dusuk cnm doktor ne diye korkutmus anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…