2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar yanlis mi anladim bakla yememelimiyiz bu hafta alacaktim. Baska ne var boyle yenmemesi gereken

Ya benimde arkadaş var şuan hamile 33. Haftada almış ama işte o bir hafta boşa gitmiş dediğin gibi olsada benim haftanda olanların 3 haftası zaten tatilde olduğumuz için gidiyor

iki hafta önce canım ben 95 e aldım. Çok yoğun ve fazla. Uzun süre gider bence de

canım eğer düşükse ihtimalin yaptırma derim. amniyosentezden sonra düşük ve ölü doğum vakaları artabiliyomuş ve gerçekten riskli durumlarda yapılması gerekiyomuş.

ayy baklayı çok severim ben ama ne zararı varmışkiii?

aynen bende aynı durumdayım canım yaa 2gündür var benimde geçiyodu yaa. ama bu sefer yememe engel değil :)
bende gecti diye sevindim boyaci cagirdim gecer umarim hafta sonuna kadar zwten gozum korkuyo temizlikti toparlanmaydi bulantida gecmezse yandim

bende gecti diye sevindim boyaci cagirdim gecer umarim hafta sonuna kadar zwten gozum korkuyo temizlikti toparlanmaydi bulantida gecmezse yandim
boya kokusu her koşulda rahatsız edebilir seni canım evde kalma sen istersen haftasonu imkanın varsa

Canım bana doktorum Solenta pregna yı önerdi 50 faktör. Ben bir süredir kullanıyorum, hamileler için bir krem. Gebelik te geçmeyen lekeler olabiliyormuş. Dikkat etmek lazım. Biraz beyazlatıyor cildi ama
memnun musun cnm ona göre ben de alayım

NEDEN GÜNEŞ KREMİ KULLANMAK GEREKİYOR BEN ONU ANALAMADIM DOKTORUM DA BİRŞEY DEMEDİ
cnm zararlı ışınlar normalde de ben kullanıyorum ama özel olarak hamileler için var mı bilmiyorum ve leke olmasından korkuyorum o yüzden iyi bir koruyucuyaihtiyacım var

NEDEN GÜNEŞ KREMİ KULLANMAK GEREKİYOR BEN ONU ANALAMADIM DOKTORUM DA BİRŞEY DEMEDİ
Canim hamilelikte daha hassas ya cilt bide cil ve lekelenmeyi engelleyici.. Birde normalde dehassasa cilt kesin kullanilmali.. Ben nnormalde de kullaniorum yazin hemen kizariorum aslında ole acil tenkide değilim çok ama hassas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…