- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Sorayim canım üzülme ya hayırlısı olsun ücretsiz izin alırsın 2 ay zaten doğum izni olacak 2 ayda sen alırsın ilk dönemi kapatirsinaaaa hadi ya 32. hafta yaza geldiği için doğum iznimiz o zamandan başlıyor mu sayılıyor yani(( hapı yuttuk o zaman şu an yıkıldım valla
Ya benimde arkadaş var şuan hamile 33. Haftada almış ama işte o bir hafta boşa gitmiş dediğin gibi olsada benim haftanda olanların 3 haftası zaten tatilde olduğumuz için gidiyorBir ogretmwn arkadasim yeni dogum yapti..soylenene gore yasa degismis. Ister 32+0 da 37+0 da dogum sonrasina 5 haftayi eklemisler.yani normalde 37 hafta calisip o hakka sahiptik,simdi ister 32de cik yine dogum sonrasina 5 hafta ekliyorlarmis dedi..kendisi 34te ayrilmisti.yine de dogim sonrasina 13 hafta eklenmis.yine bir sey duyarsak paylasiriz.
Gözün aydın canım. Çok tatlı bir doktor di mi Murat Yayla?Dün Prof Murat Yayla randevum vardı bebekte birşey görmedi normal dedi erkekmiş :) Hayırlısı Hormany testi önerdi onumyaptırdım sobuca göre tekrar görüşeceğiz
Canım bana doktorum Solenta pregna yı önerdi 50 faktör. Ben bir süredir kullanıyorum, hamileler için bir krem. Gebelik te geçmeyen lekeler olabiliyormuş. Dikkat etmek lazım. Biraz beyazlatıyor cildi amaArkadaşlar güneş kremi ne önerirsiniz.. hamilelikte özel bir şey mi kullanmak gerekir?
iki hafta önce canım ben 95 e aldım. Çok yoğun ve fazla. Uzun süre gider bence dene kadar ki..?
eczaneye sormak istemedim çünkü elindeki ürünü satmaya çalışıyor samimi gelmiyor öyle olunca güvenemiyorum :)
evet cnm 2 hafta.. heyet alabilirsem çok iyi olacak ama bilmyorum alabilir miyim onuda
canım eğer düşükse ihtimalin yaptırma derim. amniyosentezden sonra düşük ve ölü doğum vakaları artabiliyomuş ve gerçekten riskli durumlarda yapılması gerekiyomuş.canım şimdi aradım doktoru riskin çok çok düşük eğer emin olmak istersen amniyosentez yaparız dedi. cinlerim tepeme çıktı yine. yaptır mı diyorsunuz dedim. riskin çok düşük ama yine de emin olmak istersen, ben uyuyamam bilmem ne dersen 100% emin olmak için amniyosentez yapalım dedi.
siz direk kimi öneriyorsunuz bu testi dedim, değeri ortada olanlarla bile tartışıyorum. senin için yaptırmaya gerek yok ama bunu %100 bilmek istersen yapalım dedi.
ya bi insan bu kadar ortada bırakılmaz ya gerçekten çok moralim bozuldu. oranın 1/11000 dedi. senin kaç biliyo musun?
aynen bende aynı durumdayım canım yaa 2gündür var benimde geçiyodu yaa. ama bu sefer yememe engel değil :)Bugun yine nedense bulanti tuttu ne guzel gecmisti artik bulanti.
ayy baklayı çok severim ben ama ne zararı varmışkiii?Kizlar bugun ogle yemeginde bakla yedim zararliymis bilmiyordum 2 3 kasik yedim oyle soylediler zararli diye. Uzerine birde makarna yedim birsey olmaz dediler diye. Sonra icim rahat etmedi nette arastirdim cok zararliymis alerjisi olanlarda cok kotu sonuçları oluyormus bir hormonu tetikliyormus falan. Korktum kustum. Ama cikmadi tabi. Birsey olmaz demi ya.doktoruma sordum serbest birsey olmaz yazmis. Ama okuldkailer de hic yemediysen bilemezsin dediler ay cok kotuyum kizlar ya birsey olmaz dimi
bende gecti diye sevindim boyaci cagirdim gecer umarim hafta sonuna kadar zwten gozum korkuyo temizlikti toparlanmaydi bulantida gecmezse yandimaynen bende aynı durumdayım canım yaa 2gündür var benimde geçiyodu yaa. ama bu sefer yememe engel değil :)
Vallaxben gecen haftalarda yedim sukur bi sikimti olmadiKizlar yanlis mi anladim bakla yememelimiyizbu hafta alacaktim. Baska ne var boyle yenmemesi gereken
boya kokusu her koşulda rahatsız edebilir seni canım evde kalma sen istersen haftasonu imkanın varsabende gecti diye sevindim boyaci cagirdim gecer umarim hafta sonuna kadar zwten gozum korkuyo temizlikti toparlanmaydi bulantida gecmezse yandim
memnun musun cnm ona göre ben de alayımCanım bana doktorum Solenta pregna yı önerdi 50 faktör. Ben bir süredir kullanıyorum, hamileler için bir krem. Gebelik te geçmeyen lekeler olabiliyormuş. Dikkat etmek lazım. Biraz beyazlatıyor cildi ama
memnun musun cnm ona göre ben de alayım
cnm zararlı ışınlar normalde de ben kullanıyorum ama özel olarak hamileler için var mı bilmiyorum ve leke olmasından korkuyorum o yüzden iyi bir koruyucuyaihtiyacım varNEDEN GÜNEŞ KREMİ KULLANMAK GEREKİYOR BEN ONU ANALAMADIM DOKTORUM DA BİRŞEY DEMEDİ
Canim hamilelikte daha hassas ya cilt bide cil ve lekelenmeyi engelleyici.. Birde normalde dehassasa cilt kesin kullanilmali.. Ben nnormalde de kullaniorum yazin hemen kizariorum aslında ole acil tenkide değilim çok ama hassasNEDEN GÜNEŞ KREMİ KULLANMAK GEREKİYOR BEN ONU ANALAMADIM DOKTORUM DA BİRŞEY DEMEDİ
Canim solante cok iyi ondan al .. Hamile için olanida var ben daha ondan almadim normali var bendememnun musun cnm ona göre ben de alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?