2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Sdi="tugbavebebik, post: 45956814, member: 732141"]Kızlar benim çeneme çiğ düşmeye başladı (kahverengi lekeler) cirkinleşiyorum sizde de varmı[/QUOTE]
Simdilik benim yok ama acayip kepeklenme başladı bende

Nursultani a101 in sitesine baktım da bi uğrayacam çıkışta :))) kanıma girdin :)

Tatlım sen gidene kadar bişey kalmaz ki millet sabah 9 da kapının önünde bekliyor açılsın da alalım diye, gerçi oturduğun semte de bağlı .. Inşallah istediklerinden kalmıştır , kalmadıysa da üzülme, bu ürünler 3 -4 ayda bir tekrar geliyor , tekrar gelince ben haber veririm sana

BEN SABAH İLK DEFA ŞAHİT OLDUM DEDİĞİN GİBİ İLK GİİTİĞİM MAĞAZA SAAT 9 U GEÇİYORDU 8.30 DA BİTTİ DEDİ :))) İKİNCİDE SON BİR TANE VARDI ONU ALDIM BENDE

Dün Prof Murat Yayla randevum vardı bebekte birşey görmedi normal dedi erkekmiş :) Hayırlısı Hormany testi önerdi onumyaptırdım sobuca göre tekrar görüşeceğiz
doktor size niye harmony test önerdi ben kendim yaptırmak istediğimi söylediğim için yarın yaptırıcam yaş faktörü mü var?

kizlar nasilsinzi nasil gidoyr benim bulantilar gecdide ama bas donmeler basladi birde ayaklarim cok agriyor goyuslerde ayni ya 13+6 GUNLUYUM

Canim solante cok iyi ondan al .. Hamile için olanida var ben daha ondan almadim normali var bende
Teşekkürler cnm eczaneye bir sorayım vardır inş bir an önce kullanmak lazım

Kızlar benim çeneme çiğ düşmeye başladı (kahverengi lekeler) cirkinleşiyorum sizde de varmı
kızın mı olacak :) ben de henüz yok bir şey ama güneşle beraber olur

BEN SABAH İLK DEFA ŞAHİT OLDUM DEDİĞİN GİBİ İLK GİİTİĞİM MAĞAZA SAAT 9 U GEÇİYORDU 8.30 DA BİTTİ DEDİ :))) İKİNCİDE SON BİR TANE VARDI ONU ALDIM BENDE

Ben de 9.30 da gittim , kızım için niloya bardak seti alacaktım , mor vardı pembe kalmamıştı diğer şubeyi aradılar , orda varmış ayırttılar gittim ordan alırken bi kadın çemkirdi haksızlık buuuu, siz ne güzel torpil yaptırıyorsunuz vs vs ya dedim bi git sabah sabah , midem bulanıyor, gece uyuyamamışımı , uykumu alamadan gelmişim, sabır dedim geçtim
Söyleyenler oluyordu da bu derece OLDUĞUNU düşünmemiştim

Seni cok iyi anladigimi bilmeni isterim.Cok zor,cok uzucu ama bir gün geride kalacak,buna inan,buna konsantre ol.En kisa zamanda saglikli bebegine hamile kalacaksin insallah Ve kucagina alacaksin bu defa.En az zararla atlatmaya bak.Guzel haberlerini bekliyor olacagim.

Canm sakin yaptirma benm kuzenime sirf hareketleri yavas die doktoru amniyosentez onermis 6.5 aylik oglunu amniyosentezden bi gun sonra kaybetti ve test sonucu cocuk tamamen saglikli cikti vicdan azabi cekti o kadar

Canm sakin yaptirma benm kuzenime sirf hareketleri yavas die doktoru amniyosentez onermis 6.5 aylik oglunu amniyosentezden bi gun sonra kaybetti ve test sonucu cocuk tamamen saglikli cikti vicdan azabi cekti o kadar
Hadi ya Allahım hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin bizlere.

Cnm o damar genislemesinden ve kanin artmasindan kaynakli bise o kadar kucuk ki kalp atisini hissetmek imkansız

Belkide canım olabilir kendimi çok dinliyorum. Bazen psikolojik destek alsammı diye düşünüyorum 2 bebegimi kaybedince bu hamileliğimde hep diken üstündeyim. Kasıklarım agırsa stres yapıyorum ağırmasa ayrı bi stres ne bileyim sürekli bebegime bişe olmusmudur acaba diye düşünüyorum. En sonda psikolojik destek alacam sanırım.

M melek1212 kanunu gayet iyi biliyorum ama 2 ayı doğum öncesi kullanıp doğumdan 2 ay sonra da bırakmak istemiyorum çocuğu. o nedenle öncesinde rapor almam lazım.
@muhip inşallah alabilirsin raporu :)
valla canım bende doğumdan sonra almak istiyorum ama ne olacak bakacağız

Can'ım sayısı var mı bilmiyorum ama doğumdan sonra şart bize. İkinci dönemi bir 20 günlük rapor ve iki heyet anca kapatıyor inş kolay alırız ya aklımda o var benim de ..
heyet almak biraz zor ama bende kapı kapı gezicem gerekirse

Arkadaşlar güneş kremi ne önerirsiniz.. hamilelikte özel bir şey mi kullanmak gerekir?
Doktorum mustela önerdi canım bana

Amniyosentezin riski o riskten daha büyük bence başka drla götüş tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…