Sende benim canimcimmCanım beniiimm,,, dualarımdasın kuzummm
Amin canimHerkesin Regaip Kandili mubarek olsunBu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine hepimiz saglikla ,saglikli bebeklerimizi vaktinde kucagimiza alalim insallah.Rabbim gunahlarimizi affetsin,dualarimizi kabul etsin insallah.
Nursultani a101 in sitesine baktım da bi uğrayacam çıkışta :))) kanıma girdin :)
Tatlım sen gidene kadar bişey kalmaz kimillet sabah 9 da kapının önünde bekliyor açılsın da alalım diye, gerçi oturduğun semte de bağlı .. Inşallah istediklerinden kalmıştır , kalmadıysa da üzülme, bu ürünler 3 -4 ayda bir tekrar geliyor , tekrar gelince ben haber veririm sana
doktor size niye harmony test önerdi ben kendim yaptırmak istediğimi söylediğim için yarın yaptırıcam yaş faktörü mü var?Dün Prof Murat Yayla randevum vardı bebekte birşey görmedi normal dedi erkekmiş :) Hayırlısı Hormany testi önerdi onumyaptırdım sobuca göre tekrar görüşeceğiz
Teşekkürler cnm eczaneye bir sorayım vardır inş bir an önce kullanmak lazımCanim solante cok iyi ondan al .. Hamile için olanida var ben daha ondan almadim normali var bende
kızın mı olacak :) ben de henüz yok bir şey ama güneşle beraber olurKızlar benim çeneme çiğ düşmeye başladı (kahverengi lekeler) cirkinleşiyorum sizde de varmı
BEN SABAH İLK DEFA ŞAHİT OLDUM DEDİĞİN GİBİ İLK GİİTİĞİM MAĞAZA SAAT 9 U GEÇİYORDU 8.30 DA BİTTİ DEDİ :))) İKİNCİDE SON BİR TANE VARDI ONU ALDIM BENDE
Seni cok iyi anladigimi bilmeni isterim.Cok zor,cok uzucu ama bir gün geride kalacak,buna inan,buna konsantre ol.En kisa zamanda saglikli bebegine hamile kalacaksin insallah Ve kucagina alacaksin bu defa.En az zararla atlatmaya bak.Guzel haberlerini bekliyor olacagim.Canim durumlar çok kötü hepiniz hamilesiniz buradan yazıp moralinizi bozmak istemediğim için yazmadım hamilelik takvimini silmek için girdim senin mesajını gördüm zaten takvimi silmeyi de beceremedim ayrıntıya girmeden kısaca doktoların 5Prof 2Doç doktora muayene oldum sadece teşhisi yazayım yaşadıklarım çok ağır şeyler etkilenmenizi istemiyorum bebeğin biri çok sağlıklı diğeri maalesef ki komple molgebelik canım bu kadarını bilin yeter hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum sağlıkla alın bebeklerinizi inşallah
Eevet ben de merak ediyorum bunu. artık almam lazım iki gün güneş oldu benim çiller çıkmaya başladı. solante iyi dediler ama bilemedim çok da pahalı yahu
Canm sakin yaptirma benm kuzenime sirf hareketleri yavas die doktoru amniyosentez onermis 6.5 aylik oglunu amniyosentezden bi gun sonra kaybetti ve test sonucu cocuk tamamen saglikli cikti vicdan azabi cekti o kadarcanım şimdi aradım doktoru riskin çok çok düşük eğer emin olmak istersen amniyosentez yaparız dedi. cinlerim tepeme çıktı yine. yaptır mı diyorsunuz dedim. riskin çok düşük ama yine de emin olmak istersen, ben uyuyamam bilmem ne dersen 100% emin olmak için amniyosentez yapalım dedi.
siz direk kimi öneriyorsunuz bu testi dedim, değeri ortada olanlarla bile tartışıyorum. senin için yaptırmaya gerek yok ama bunu %100 bilmek istersen yapalım dedi.
ya bi insan bu kadar ortada bırakılmaz ya gerçekten çok moralim bozuldu. oranın 1/11000 dedi. senin kaç biliyo musun?
Hadi yaCanm sakin yaptirma benm kuzenime sirf hareketleri yavas die doktoru amniyosentez onermis 6.5 aylik oglunu amniyosentezden bi gun sonra kaybetti ve test sonucu cocuk tamamen saglikli cikti vicdan azabi cekti o kadar
Cnm o damar genislemesinden ve kanin artmasindan kaynakli bise o kadar kucuk ki kalp atisini hissetmek imkansızNe zaman elimi atsam pıt pıt diye bişeler atıyor hayır psikolojikmi acaba diyorum ama sağda hissetmiyorum solda hissediyorm hep.
Simdi iki tane kizi var arka arkaya oldular ama cok yipratici bi surec oluyoHadi yaAllahım hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin bizlere.
Cnm o damar genislemesinden ve kanin artmasindan kaynakli bise o kadar kucuk ki kalp atisini hissetmek imkansız
Teşekkürler cnm eczaneye bir sorayım vardır inş bir an önce kullanmak lazım
kızın mı olacak :) ben de henüz yok bir şey ama güneşle beraber olur[/QUO
Kız demişti doktor :)
valla canım bende doğumdan sonra almak istiyorum ama ne olacak bakacağız
heyet almak biraz zor ama bende kapı kapı gezicem gerekirseCan'ım sayısı var mı bilmiyorum ama doğumdan sonra şart bize. İkinci dönemi bir 20 günlük rapor ve iki heyet anca kapatıyor inş kolay alırız ya aklımda o var benim de ..
Doktorum mustela önerdi canım banaArkadaşlar güneş kremi ne önerirsiniz.. hamilelikte özel bir şey mi kullanmak gerekir?
Amniyosentezin riski o riskten daha büyük bence başka drla götüş tatlımcanım şimdi aradım doktoru riskin çok çok düşük eğer emin olmak istersen amniyosentez yaparız dedi. cinlerim tepeme çıktı yine. yaptır mı diyorsunuz dedim. riskin çok düşük ama yine de emin olmak istersen, ben uyuyamam bilmem ne dersen 100% emin olmak için amniyosentez yapalım dedi.
siz direk kimi öneriyorsunuz bu testi dedim, değeri ortada olanlarla bile tartışıyorum. senin için yaptırmaya gerek yok ama bunu %100 bilmek istersen yapalım dedi.
ya bi insan bu kadar ortada bırakılmaz ya gerçekten çok moralim bozuldu. oranın 1/11000 dedi. senin kaç biliyo musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?